Я шукаю собі нового господаря...Я Живий.Я дім.Я маю тепло взимку,Я маю Прохолоду влітку(адже я створений дерево+цегла),Я маю естетику, Я маю Артезіанську воду з крану(164 метри),Я маю власну переливну нову каналізацію, Я маю тут енергію Життя..Мене доглядають і живуть..Тут вже зацвів Сад молодий, тут росте Брокколі та Посаджені овочі..Кавуни та Дині(так з любовью..для Вас)..Я знаходжусь в Центрі,де діти ходять в Ліцей 5 хв,де після праці на городі,можна піти і випити в кавярні Бананове Лате, ЕкспресоТонік...Дійти пішки до вокзалу і через 1 годину бути в Києві(на швидкісній електричці).Життя тут є,було і Буде...Бобровииця-100 км від Києва..Тихо,Але і людно..Ти можеш зробити і свій вклад в Себе і цю місцевість .адже Світ змінюється навколо нас.Можливо ти шукав Дім з українським серцем-чекаю Тебе!

Центральна
rieltor.ua

На ділянці 6 соток розташований будиночок 21 (7х3) кв.м. В будиночку три зони, з них 2 кімнати по 9 кв.м. Будиночок дерев*яний, утеплений газоблоком та оштукатурений. Покрівля - профнастил. Заведена електрика. У дворі літній душ та туалет. Є свердловина, глибиною 80 м. Ділянка огороджена, є молодий сад. Під*їздна дорога насипна. Кооператив охороняється. Неподалік грибний ліс та рибне озеро. До зупинки електрички 15 хвилин пішки. 1 година електричкою до Дарницького вокзалу Києва. Затишно, красиво та зручно. Завітайте на перегляд, все побачите самі!

Трубіж
rieltor.ua

Залізнична платформа "Трубіж" Ніжинського напрямку. Будинок цегляний з мансардою під шифером. 69,7/43,6/9.8 кв. м. Прибудова - гараж (сарай) . Вікна металопластикові. Підлога - дерево, дошка. Заведено газ , є газові конвектори опалення. Крім того є плита з грубкою для додаткового опалення. Запас дрів. Ділянка 6 соток, по фасаду 20 м. Опалення - газові конвектори. Свердловина, 2 погреби. Сад , город. Огорожа – сітка. 5-7 хвилин пішки до зупинки електрички. Будинок зсередини та покрівля потребує ремонту. Їхати до Києва 1 годину (Дарницький вокзал). Дуже приваблива пропозиція, поспішайте! Ціну знижено до 9000 у.о.+ комісія АН 500 у.о.

Фіалкова
rieltor.ua

На межі Київської та Чернігівської областей, біля с. Марківці. Будинок літній цегляний з мансардою , під шифером, площею 57,6/24,2 кв.м, з передпокоєм та коморою. Зсередини оздоблений дерев*яною вагонкою. Мансардний поверх без оздоблення. Окремо літня кухня-Їдальня, площею 27,9 кв.м. з сухим, холодним підвалом, глибиною 2 м . Годиться, як сховище. Є плита з грубкою. . Ще на території сарай 8,3 кв.м, літній душ, вбиральня та різні господарські приміщення для ведення господарства. Ділянка 12 соток, по фасаду 25 м, з них 6 соток під садом і городом. Свердловина , глибиною 30 м., яма з насосом. Огорожа – профнастил висотою 2м та сітка. Під*їздна дорога тверда, грунтова. . Є трансформатор. Підведено газ на територію СТ, можливо провести в оселю. Відстань приблизно 300 м. Територія охороняється. Неподалік грибний ліс та рибне озеро. До зупинки електрички 15 хвилин пішки. 1 година електричкою до Дарницького вокзалу Києва. Затишно, красиво та зручно. Ціну знижено до 12000 у.о. Комісія АН 500 у.о.

Яблунева
rieltor.ua

Будинок находиться в с.Піски Чернігівська обл.Ніжинський р-н/по старому Бобровицький р-н/.73 км від Києва.В село ходять автобуси з Києва і з Бобровиці- 18 км від села, з району ходить електричка на Київ, Ніжин, Носовку/.До Київа їхати і автобусом , і електричкою 1 год 15 хв. Є церква, музей П.Г.Тичини, дитячий садок, медичний пункт, школа, два магазини, сільрада, контора, клуб. чорнозем з піском, земля дуже родюча, .Молодий сад:вишні, сливи, яблоні, порічки, смородина, агрус, ожина, виноград, персик. В дім проведений газ, холодна , горяча вода. Будинок теплий дерев, яний обкладений кирпичем, построєний в 1971 році/6 м×10, 8м/; сарай/в ньому є бетонований погріб/; новий гараж деревяний, обшитий металопрфілем/7, 5 м×4, 5 м/; сауна/3м×4м/; скважина; септик; качеля. В будинку всі зручності : газ; холодна і горяча вода; нова віранда /4, 5м×4, 5м/;ванна, раковина, унітаз, біде, пральна машина-автомат, бойлер на 80 літров/; ванна, кухня і віранда отоплюються конвєктором!

Механізаторська
rieltor.ua

Продаж дачі, будинок двоповерховий 72,9м2, потребує ремонту. Є технічна будівля, погріб, піч. Ділянка 6 соток. Виноград, фруктові дерева. Поряд ліс, озеро. Залізнична станція, маршрутні таксі. В селі є все для комфортного проживання.

можливий продаж по єОселя
Соняшникова, 42
rieltor.ua

затишний будинок, повністю обнесений парканом, є літня кухня та сарай, навіс біля веранди, металевий гараж, за ділянкою луг, є свердловина і криниця, є ванна, гаряча вода

власник
Лупицька, 230
rieltor.ua

Новинка! У продажу гарний будинок у с. Катеринівка по вул. Жовтнева! Будинок з брусу, обкладений цеглою. Загальна площа 52,5м2, кухня 18,4м2, кімната 23,5м2, веранда 10,6м2. Будинок в охайному житловому стані. Опалення пічне та газовий конвектор, в наявності вугілля та дрова. Також є літня кухня з грубою та газовою плитою. У дворі сарай, погріб, колодязь. Ділянка 77 соток. До магазину 500м Не далеко від м. Ніжин (20км) та м. Бобровиця (28км), до Києва 100км. Гарне місце для комфортного проживання! Не пропустіть можливість стати щасливим власником даного будинку! ТЕЛЕФОНУЙТЕ прямо зараз, записуйтесь на перегляд! З повагою компанія: АН EXPRESS REALTY. Запрошуємо власників до співпраці!

жовтнева
rieltor.ua

Продаю затишний двоповерховий будинок у центрі Бобровиці. Площа 200 квадратних метрів - це багато місця для вашої фантазії. Будинок готовий до вашої творчості - внутрішні роботи залишаються на ваш розсуд. Зручне розташування забезпечить легкий доступ до всього, що вам потрібно: магазинів, шкіл, громадського транспорту. А наявність 10 соток землі, трифазної електрики та газу ще більше підкреслює привабливість цієї пропозиції. Телефонуйте зараз і запишіться на перегляд, щоб побачити свій майбутній будинок наживо!

Чапаєва, 30
rieltor.ua

Сельский дом из деревянных шпал. Участок 25 соток. Не приватизирован.

власник
Дом в селе 25 соток земли
olx.ua

Продам жилой дом 2х этажный,Бобровецком районе село Кобыжча с проводным интернетом. Дом кирпичный 1998г постройки, проведена вода в доме, есть удобства: туалет, душевая кабина, участок огорожен забором бетонным и есть красивые ворота. На участке построена современная беседка с удобствами (подключена вода, свет), так же есть дополнительные постройки для инвентаря (+погреб). Земли 30 соток (+плодовые деревья, кустарники) Дом находится в тихом уютном месте,звоните!!

Продам дом село Кобижча, Бобровицкий район с проводным интернетом
olx.ua

Продається будинок. В Чернігівській обл. Бобровицький р-н.с. Вороньки. Опалення газове , та пічне . Скважина , є бойлер вода гаряча холодна .Звертатися за т.09******88.

власник
Продається будинок, Чернігівська обл. Бобровицький р-н. с. Воронки .
olx.ua

Садове товариство "Вагоноремонтник". Побудований в 1989 році. 50 км від Києва. 200 м від зупинки електрички (платформа "Трубіж"). Є охорона, сигналізація. Газ, електрика, свердловина 48 м. Опалення - конвектор + піч. На ділянці є господарчий двоповерховий блок (30 м). Земля та будок приватизовані.

власник
Продаж будинку.  с. Марківці, Ніжинський р-н, Чернігівська обл.
olx.ua

Будинок знаходиться в Чернігівській обл., Бобровицький район, с. Козацьке, вул. 30 рокiв Перемоги, буд. 128, 85 км від Києва. Газове та пічне опалення. Є можливість підключити стаціонарний телефон та кабельний інтернет. Зупинка маршрутки до м. Києва на відстані 50-60 м. Маршрутка їздить 3-4 рази на день. Дитячий садок за 2,5 км., школа за 2,5 км., магазини виїзні два рази на тиждень, зупиняються біля будинку. Можна попередньо робити замовлення на придбання товару, за 2,5 км. декілька продуктових магазинів (любий вибір товару на Ваш смак як у місті), аптека, відділення укр пошти, нової пошти, авто-товари, декілька магазинів будівельних товарів, магазини одягу, гарне кафе за 1 км. (можна запрошувати гостей та відбувати всі свята), великий ринок працює в неділю, маленький ринок працює всі дні, велика заправка, та інша інфраструктура. Є можливість переглянути відеоогляд будинку, відправлю посилання на вайбер або телеграм, звертайтесь.

власник
Будинок с. Козацьке
olx.ua

Пробам будинок,с. Кобижча,чотири кімнати,кухня,туалет та душова,до будинку підведена вода,газ. Опалення газове.до магазину та зупинки автобуса 300м.до лісу 3 км. Будинок має велике дворище,є літня кухня,господарська будівля та гараж Ціна договірна За додатковою інформацією тел. 0*9*3*1671375 Світлана

власник
Продам будинок в Кобижчі
olx.ua

Продам дом требующий ремонта на ул. Шевченко общей площадью 130 м.кв. Земли 3,5 сотки. Можно сделать 2 отдельных входа. Детальная информация по телефону.

Продам отдельно стоящий дом на Бобровице
olx.ua

Продаємо дім. Є два входи, Пять кімнат ( з них 2 великі) Дві веранди. Дім великий - просторний!!! Газ проведено Сад з фруктовими деревами, город, криниця є додатково відео, фото Чернігівська область село Озеряни. Від Києва 100 км, найближче місто відстань 9 км ( Бобровиця ) Продаємо терміново + торг

власник
Дача, дім, участок
olx.ua

05*******71 ТЕРМІНОВО На ділянці є будинок,літня кухня гараж, сарай,погреб, колодець

власник
Будинок Новий Биків
olx.ua

Продаю доглянутий житловий будинок у селі Кобижча на одній з центральних вулиць, розташування приблизно 100 км від Києва залізничним або автомобільним транспортом. Знаходиться на приватизованій земельній ділянці 25 соток, чорнозем, у фактичному користуванні землі більше. Будинок газифікований, обладнаний конвекторами, є також можливість пічного опалення. Є автономна насосна станція (замінена на нову), свердловина 62 м, вода заведена у будинок, обладнана кухня та ванна кімната з бойлером, є каналізація. Загальна площа 106 кв.м, житлова 80 кв. м., дві спальні, велика зала, окрема кухня, коридор, дві великі веранди, кладова. Залишаються всі меблі, нова газова плита, побутова техніка. Подвір’я велике, огороджене зі сторони дороги сучасною металевою огорожею, металеві ворота. Серед господарських споруд два сараї, погріб з газоблоку, літня кухня площею 13 кв м із новим пічним опаленням. На подвір’ї великий молодий сад, кущі та плодоягідні дерева, є сортові яблуні, груші, сливи, персики, черешня, горіхи, багато кущів винограду і тд. Посаджено багато сортових квітів, приблизно 50 кущів троянд. В селі школа, дитячий садок, лікарня, три аптеки, дві православні церкви, один храм евангелістів, магазини, кафе, пошта, нова пошта, селищна рада, банк. Неподалік ставки, ліс. Під’їзд до будинку асфальтований, вулиця освітлюється, неподалік зупинка громадського транспорту, зручне залізничне сполучення (Киів-Ніжин). Офіційне оформлення продажу. Документи готові до угоди. Продаж у звязку з переїздом. Розумний торг можливий. Власник

Житловий будинок у с. Кобижча
olx.ua

Продаж земельної ділянки 0.10 га з будинком 2 поверхи по вул. Чапаєва м. Бобровиця, ЧЕРНІГІВСЬКА область.(Прошу уважно!Саме ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ) місцезнаходження. Будинок площа 126 м², житлова 89,2м², підлога, стіни частково підготовлені. По вулиці газ, вода. Магазини 10хв., жд станція, до центру 20 хв. пішки. Усе приватизовано. Обмін на мікроавтобус типу Вито Для перегляду та детальну інформацію пишіть у п.п. надам номер телефону.

власник
Будинок, земельна ділянка
olx.ua

Деревяна хата, обклалена цеглою. В будинку газове опалення, вода, туалет, душ. Є скважина, колодязь. На подвірї два сараї, погреб, клуня. Біля будинку молодий сад. Землі 1 гектар, є свій ліс 3 сотки. Знаходиться в центрі села.

власник
Продам будинок в с. Вороньки, з 1 гектар землі
olx.ua

Продається дім в селі Нова Басань. Власник В селі є Нова пошта,СТО, заправка,аптека,ринок,супермаркет Хутір Поліновка Від зупинки 7-10хвилин пішки По питанню пишіть в вайбер +38********89

Дом Дача Новая Басань Хозяин
olx.ua

Дачный участок 6 соток. Граница Киевской и Черниговской областей. Координаты на карте : 50°4222.7"N 31°1210.8"E Садовое товарищество "Ярославка", ул. Железнодорожная, участок 206. Территория охраняется. Находится на границе Киевской и Черниговской областей - Марковецкий сельсовет, Бобровицкого района. На участке - летний домик с деревянной крышей, покрытой железом, обогревается электрическими тенами. Рядом с домиком 2 железных контейнера для садового инструмента. Есть скважина, газ доведен до участка. В 100 метрах от участка озеро. Пять минут до станции электрички "Трубеж".

власник
Дача 75 км от Киева
olx.ua

Черниговская обл.с.Марковцы Ст.Буревестник.Есть ограждение,охрана,вывоз мусора. Капитальный дом.Построен из качественных эко материалов для себя.На первом этаже коридор,сан/узел,кухня,12.4 м2 и комната 13.3м2 . Мебель,печь с камином. Второй этаж после строителей. На участке есть хоз.блок с комнатой,летний душ,туалет.Скважина 70м. Электрика заведена в дом,газ по улице. Ухожений сад,огород. Собственник, Все документы оформлены.

власник
Дом дача село Марковцы
olx.ua
123...5
1 - 24 з 108 результатів

Популярні запити