Продається будинок Київська область, Броварський р-н, село. Бобрик загальна площа 88,9кв.м. В будинку 4 житлові кімнати, веранда, кухня, коридор. На території розміщенні: сарай, погріб, круговий колодязь, вибита скважина, вбиральня, сад. Під забудову земельна ділянка 0,25га, . В селі є школа, дитячий садок, магазини, кафе, лікарня, аптека, маршрутки, залізничний транспорт.

власник
Продажа дома. Бобрик.
olx.ua

Продаж садової ділянки з будиночком/дачі розташованої в садівницькому товаристві. РОЗТАШУВАННЯ. Київська область, Броварський район, село Бобрик, Садівницьке Товариство "Авіатор", 24 км до м. Бровари. 40 км до м.Київ. Геолокація: 50******412135384, 31.0797*****486316 ДІЛЯНКА: 8 сот. доглянута, приватизована. Огороджена сіткою рабицею, автомобільні ворота. Посаджені фруктові дерева, виноград, хороший горіх, теплиця з полікарбонату 3х7 метрів, скважина з технічною водою. Вуличний туалет. Літній душ. БУДИНОК: бетонний 3х5 метрів (15 кв.м) Одна обмебльована кімната + горище. Металопластикове вікно з гратами. Підключена електрика, лічильник. Опалення дровами (груба). ДОБИРАННЯ: власним автотраспортом хорошою дорогою Київ-Бровари-Рудня, далі по грунтовій дорозі. 15-20 хв пішки до зупинки електрички "Бобрик". Неподалік (5 хв пішки) кілька озер в яких купаються влітку. ПЕРЕГЛЯД: самостійно. По домовленності - зустріч на місці. Телефонуйте.

власник
Продаж садової ділянки з будиночком/дачі в СТ, Броварський район
olx.ua

Продається будинок в селі Бобрик Броварський район. Київська область. Загальна площа 98 м2, розташований на земельній ділянці площею 12 соток. Будинок в житловому стані, у ньому є 4 кімнати, простора кухня, прихожа, санвузол, веранда, в будинку є сходи на горище, де при можливості можна зробити другий поверх. На ділянці знаходиться госп. будівництво, погріб, гараж, фруктові дерева, виноград, ділянка дуже доглянута. Воду заведено в будинок! Хороші, дружелюбні сусіди. Чудова транспортна розвязка- 44 км від метро Лісова та 31 км від Броварів. У пішій доступності розташована школа та магазини, церква, дитячий садок, до центру села 7 хвилин. З/д станція «Бобрик» 7-10 хвилин пішки, а також автостанція, з якої відправляються автобуси до Києва та Броварів. !!!Бонусом до будинку йде додаткова ділянка 20 соток, яка розташована в 15 хвилинах ходьби від будинку.

Продам будинок в селі Бобрик
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається повністю житловий будинок із усіма зручностями в с. Бобрик, Броварського району (50 км від столиці). Власна скважина на 70 м, водопостачання, газопостачання (2 котли + груба), електрика. Площа будинку 83 м2, загальна площа ділянки 25 соток. Також є сарай, літня кухня з підведенням газу, робоча піч, та гараж для автомобіля. За всіма деталями та з питань перегляду звертайтеся за телефоном.

власник
Будинок із земельною ділянкою, господарськими будівлями та гаражем
olx.ua

Будинок знаходиться в Броварському р-н, с. Бобрик. Площа будинку 53 м.кв., газ, піч, груба, плита на дровах; на стінах обої, деревяні вікна та підлога в хорошому стані; дах не протікає. На подвірї колодязь, скважина, господарські споруди: 2 гаража, пореб, сарай для сіна та худоби, курник. Город - 30 соток. Фруктові дерева. Поряд знаходиться магазин, автобусна зупинка (5 хв. від будинку), до залізничної зупинки 25-30 хв. Номер телефона для контакту: Люба +38********37

власник
Будинок цегляний
olx.ua

Продам будинок зі всіма зручностями. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону 07*********49

власник
Продам будинок с.Бобрик Броварського р-ну Киівськоі області
olx.ua

Продам будинок на ділянці 15 соток, в с. Бобрик, Броварського району Київської області. З червоної цегли, 130 м2, побудований в 2014 році. В 2022 встановлено електроопори і проведено три фази 15 кВт. В будинку зроблена і розведена каналізація, залита чорнова стяжка. Три кімнати, кухня, велика гостина, два санвузла і окремо зроблено приміщення для сауни, парна та кімната відпочинку з окремим виходом у двір. Скважина зроблена 125 трубою на 100 метрів. Труба проведена в будинок. Вікна та двері знаходяться в попередньому замовленні. За більш детальною інформацією прохання телефонувати.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок та земельну ділянку 12 соток разом з подвірям. Документи всі на руках. Село Бобрик, Броварський район. 2кімнати, 2 прихожі кімнати (сіни), 1 підсобна кімната, піч, двір, город. 62 квадрати будинок. Дах не протікає. Світло, газ є Стан - на фото. Реальному покупцю - можливий торг.

власник
Продам будинок з землею.
olx.ua

География. Село Бобрик Броварского района Киевской области (30 км от Броваров) Участок: 19 соток Дом деревянный, обложенный кирпичом, фундамент - из крупного булыжника. Общая площадь: 100 м2. 4 комнаты, коридор, веранда, кухня, тамбур, винный погреб. Пол - деревянный. В доме есть газ, газовое отопление, 2 грубы, свет. Ремонт 2002 года. Туалет на улице. Летняя кухня - перлитовые блоки, утеплена внутри. Площадь: 27 м2. Погреб. Сарай. Большой двор, покрытый асфальтом. Во дворе колонка со скважиной в 36 м, вода питьевая (+ бетонная шахта). Дом расположен на пересечении улиц, на углу - автобусная остановка с сообщением до г. Бровары или Киева. Через село проложена железная дорога Нежин - Киев. До станции пешком 7 мин. По участку подведена система полива. В этом году поставили новый железный забор. Участок и сад обрабатываем каждый год! Очень урожайная земля! Все приватизировано, документы на руках. Хозяйка. Реальным покупателям - торг.

власник
Продам дом с садом и участком на 19 соток., 100 кв.м, Киевская обл.
olx.ua

Продаємо будинок і велику земельну ділянку: город, сад, гойдалки для дітей чи внуків, хоч пасіку, хоч вишневий сад - як душа побажає! Тут - можливо все! Продаємо будинок, в який Ви можете заїхати відразу після угоди! Він невеликий, але в чудовому житловому стані! • Знаходиться він у селі Бобрик, Броварського району. ( вулиця Лісова) • Площа будинку становить - 60 кв.м, маємо 2 житлові кімнати, велику кухню, а ще веранду. • Санвузол у дворі! • Всього маємо 24 сотки землі на 2 кадастрових номера: 3221280401:01:029:0023 - 14 соток 3221280401:01:029:0022 - 10 соток Їх призначення як і повинно бути: під житлову забудову та обслуговування житлового будинку. • на будинок та ділянки - всі документ наявні і вони в повному порядку! Окрім будинку у Вашому розпорядженні є ще: три сільськогосподарські будівлі та обовʼязково погріб! По всьому периметру - паркан. Щодо технічної складової: - вода з колодязю; - Газ - є! Маємо невеличке відео, тому можемо попередньо Вам його відправити - ми цінуємо Ваш час! Село Бобрик - це дуже мальовниче село з дружелюбними сусідами, які завжди готові допомогти! До центру села всього 10 хвилин пішки, тут і Бобрицька загальноосвітня школа та садочок «Колосок», і декілька продуктових/побутових магазинів; є і відділення Нової пошти. Зупинка поруч, хоч на Бровари, хоч на Київ! А також курсує електричка «Ніжин-Київ», тому додому дістатися не проблематично, зовсім! Ціна: 18 000$ Для Вас - без комісії!

Чудовий житловий будинок з газом + 24 сотки землі в с. Бобрик!
olx.ua

Новий будинок,2поверхи,другий повністю зроблено добротний ремонт,плитка,ламінат,опалення газовий котел і камін,вдале планування,будували для себе. Ділянка 15с доглянута,гараж,погріб,сад,квіти. 93 000у.о.торг

с.Бобрик,35км від Броварів,котедж 160м2,землі 15с, 2018р
olx.ua

Географія Бобрик