Для поцінувачів тихого заміського життя, пропонується невеликий неймовірно атмосферний будинок у с.Бзів. Знаходиться у дачному кооперативі. Цей будинок не залишить нікого байдужим.Коли ви в нього попадете, ви відчуєте справжнє задоволення від побачинного. Будинок будувався для своєї сімї. У кожному куточку є душа. Височенні стелі та понарамні вікна роблять його чарівним. Будинок 102 м2 та 2 великі відкриті тераси. Велика куня-гостинна та 3 спальні. Дільниця 50 соток.Побудований будинок дуже якісно. Деревяні меблі, вінтажні мякі меблі. Люстри вагою 80 кг. Будинок побудований у 2013 році. Фундамент -монолітний залізобетоний,з заглибленням під стіни 1,5м Стіни-всі керамічні,зовнішні-порожнистий керамоблок Кератерм, товщиною 51 см,внутрішні-керамічна цегла. Покрівля -бітумна черепиця Техніколь з утепленням базальтовими плитами 200мм. комунікації; Електрика 380В, 30кВт з можливостю необмеженого підвищення. Сигналізація система Аякс. Вода скважина 64м. Окрім цього ,діюча криниця Журавель. Автоматичний полив газону,що покриває 2000 м2.Все Hunter/Опалення передбачене за рахунок електрики. Шестикамерні вікна WDS, ламінована під дерево. Фасад облицьований натуральним каменем (сланець). Декоративні елементи навколо вікон. Велика дільниця на якій багато фруктових дерев і кущів, зроблені грядки. Власне озеро на території. Зроблений очаг,це чудове місце де можна відпочити і поспівати пісні під гітару. Зона барбекю. Це дуже тихо місце, віддалене від міської метушні. В будинку можна проживати в продовж року, або відпочивати тільки в літку. В 5 хвилинах пішки ліс,в якому дуже багато грибів. Запрошуємо Вас на перегляд, щоб ви побачили все на власні очі.

Леніна, 69
rieltor.ua

Продаж від власника За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 38********13

власник
Продам будинок в селі Бзів
olx.ua

Продаж 3 кім. Будинку в селі Бзів (39 км. від Києва), цегляний, є газ, електрика, скважина, земельні ділянка 50 соток.

Продаж будинку в селі Бзів, 39 км. від Києва, 67 м2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж будинку з земельною ділянкою в центрі с.Бзів від власника. Підїзд асфальтований. На ділянці є цегляний гараж, сарай, погріб, город, фруктові дерева, рядом річка. Електроенергія, газ - підключені, є свердловина - вода заведена в будинок. Торг.

власник
с.Бзів, продаж будинку з земельною ділянкою
olx.ua

Продається Укомплектований ЖИЛИЙ БУДИНОК з ПІЧКОЮ та з комунікаціями в с.БЗІВ Бориспільському району. БУДИНОК 65 кв.м 1 поверхні - 3 кімнати - кухня - прихожа - санвузол Комунікації - опалення ГАЗОВА - електрика - теплі поли на КУХНІ - каналізація - вигрібна яма -вода- свердловина - В будинку є ПІЧ - опалює кімнати Будинок після ремонту - дуже охайна та свіжа ДІЛЯНКА - 35 соток - правильна форма - на ділянці є сарай, дровник та великий ПОГРІБ - АЛЬТАНКА БУДИНОК розташований в зручному місці- біля зупинка маршрутці на Бориспіль В селі є магазини, школа, то.що Ціна 42000 у.о АН ВАЛІОН Наталія

Продається ЖИЛИЙ БУДИНОК 65 кв.м на 35 сотках - Бзів
olx.ua

Популярні запити