Продається будинок в Берегометі Вижницького району.Чотири кімнати, велика кухня, ванна кімната.Газ, опалення.Ділянка 14 сотих, приватизована.Власник.

власник
Продам Будинок для проживання.
olx.ua

Продається будинок + літня кухня в смт Берегомет вул. Галана 65 біля гірнолижного курорту Мигово. сарай. гараж, криниця, підвал 12м.кв сад з яблунями, грушами, черешнями, вишнями. Будинок 90м.кв Жила літня кухня 50м.кв

власник
Терміново продається господарство в смт Берегомет
olx.ua

Продається будинок по вулиці Вижницький 95 смт Берегомет Вижницький район чернівецька область

власник
Продається будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудовий двоповерховий будинок у м. Берегомет Чернівецької області. До Чернівців 60 км. На території є штучне озеро та побудований гостьовий будинок з сауною. Є тераса для відпочинку, мангал, гойдалка та навіс для авто. Облаштована свердловина з потужним насосом. Будинок під охороною. Поруч: гори, ліс, магазини (10 хв), вся інфраструктура у пішій доступності. Будинок: Загальна площа - 117 м2 Ділянка - 10 соток Розташування - м. Берегомет Чернівецької області. Ціна договірна ПЕРШИЙ ПОВЕРХ: Тераса, передпокій, кабінет, велика кімната, кухня, санвузол з ванною, біде та пральною машиною, перехід у цокольний поверх, де знаходиться котельня. 2 котли: газовий та для твердого палива. ДРУГИЙ ПОВЕРХ: 3 спальні з двоспальними ліжками, гардеробна кімната, санвузол з біде, коридор. Усі меблі та техніка залишаються. Гостьовий будинок – 60 м2 ПЕРШИЙ ПОВЕРХ: Вітальня, сауна, санвузол з душем. ДРУГИЙ ПОВЕРХ: 2 спальні з двоспальними ліжками, санвузол з біде, коридор. На подвірї: Місце паркування для авто під навісом. Велика тераса, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям та видом на гору Стіжок. Мангал. Гостьовий будинок з сауною. На території гарний ландшафт: фруктові дерева (черешні, яблуні, груші, сливи, абрикос, горіх, айва, виноград), декоративні та хвойні дерева, зелений газон, квіти. Гойдалка. Паркан. Інфраструктура міста: * гімназія та 4 школи, дитячі садочки, Берегометський політехнічний технікум, автошкола; * продуктові та промислові супермаркети, на вихідних щотижня відбувається ярмарок з продажу екопродуктів; * кафе та ресторани, перукарні; * зупинки транспорту, залізнична станція; * автомийки та автомайстерні; * нова пошта; * дитячі майданчики, парк; * банки, банкомати; * аптеки, лікарня; * на відстані 16 км знаходиться лижний курорт Мигове; .* поруч Національний природний парк «Вижницький», печера та скелі Довбуша. З радістю відповім на всі запитання.

власник
Продаж чудового будинку у Карпатах
olx.ua

Продається житловий будинок , з 4 кімнатами. Біля будинку є літня кухня, стайня, стодоля,сарай, гараж, сад,земельна ділянка 29,5 сот.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам хороший деревяний будинок,перекритий дах,моміняні вікна,і вхідні пластикові двері. У дворі є стайня,літня кухня,хороший підвал,крениця хороша,є газ. З документами повний порядок.

власник
Продам будинок в доброму стані
olx.ua

Продається будинок (незавершене будівництво по документах 52%).В смт Берегомет,по вул.Травнева 1 .Світло і газ поруч.Детальніше звертайтесь в приват.

власник
Продається Будинок
olx.ua

Будинок, 133кв .загальна площа 015Га. СМТ БЕРЕГОМЕТ , ВИЖНИЦЬКИЙ р-н. В будинку забита труба під помпу. Більше фото в ПП.

власник
Будинок 133кв, Дом
olx.ua

Продається будинок, вул Залізняка 15, ділянка 15 соток, 500 м від річки Сірет. Дзвоніть за номером 38********14 - Наталя

власник
Продається Будинок Смт. Берегомет / Вижницький р-н
olx.ua