Продам будинок, є два входи, сарай , недобудований гараж, погріб, криниця 3 метри від дому. Індивідуальне опалення. 15 соток приватизованої землі.

власник
Продам будинок, Гришківці.
olx.ua

Продається будинок В селі Журбинці Житомирська обл, Бердичівський район 10 км до Бердичева. Загальна площа становить 62.4 квадратних метрів, житлова 35.9 квадратних метрів, землі 57соток. Є гараж, сарай, погріб, баня, літня кухня. В будинку коридор і три кімнати. Детальніше по номеру телефону +38********39 Торг реальному покупцю!

власник
Продаємо будинок
olx.ua

Продам будинок с.Агатівка Бердичівський район. Загальна площа ділянки 54 соток. Да ділянці гараж 24 м2, літня кухня 15 м2, будинок, хлів, криниця, сінник, два погріба, город. Газове і пічше опалення.

власник
Продам будинок с.Агатівка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок смт. Гришківці на два входа. Будинок розташованй в тихому та затишному місці. Загальна площа будинку - 47.7 м2, житлова - 22, 1 м2. Планування будинку включає 2 кімнати, коридор, кухня, є можливість встановити зручності.Стан будинку задовільний. Є газ, світло, вода( криниця). Пічне опалення. Ділянка 14 соток землі на якій розташовано хоз. побудови ( 2 сарая, гараж, погріб). Поруч зупинка маршрутки, магазин.

Продається будинок на два входа смт. Гришківці
olx.ua

Продам будинок в селі Райки(12 км від Бердичева. Жилий стан,приватизованих 60 сотих землі. Є сарай,гараж, літня кухня. Проведений газ. Ціна 10500$. Більше інформації по телефону

власник
olx.ua

Продам будинок в смт. Гришківці біля інтернату. Будинок цегляний, добротний 85 м.кв, 4 кім, кухня 9,5 м, санвузол, опалення газ(котел), вода(своя криниця), підігрів води бойлер. Будинок розташований на 14 сот. приватизованої землі. Крім будинку в подвірї є гараж, сараї і погріб, паркан металевий. Стартова ціна 27 000 у.о. Подробиці фото і по тел. 09*********11 Світлана

Будинок Гришківці
olx.ua

Продається будинок в с.Осиково Добротний будинок в гарному місці. Площа будинку 68,7м², великий зал, спальня, вітальня, кухня, місце під санвузол. Гарний стан будинку, коридор обшито вагонкою, кімнати побілено/пофарбовано. Опалення є водяне і є діюча пічка. Вікна металопластикові. Асфальтований двір. Приватизована земельна ділянка 64 сот. На території є сарай, гараж, жомова яма, криниця. В криниці є насос для зручної подачі води. Будинок розташований недалеко від центру села. Хороша дорога до будинку! В селі є дитячий садок, поштове відділення, кавярня, костел, церква. Ціна 18000$

Будинок в Осиково
olx.ua

Продаж двоповерхового будинку в селі Садки. Будинок знаходиться на центральній вулиці, до траси близько 1км. Дорога асфальтована. З центра міста до будинка їхати рівно 20 хвилин. Ділянка - 25 соток+12,6 соток. На території розташовується будинок, гараж, літній душ, баня з невеликим басейном під відновлення, бесідка та господарська будівля. Також на окремій ділянці є величезний ангар ( 500м2) та два навіси, озеро. Раніше був деревообробний цех власників. Будинок збудований з цегли, утеплений. Фундамент високий, з бетонних блоків. Введений в експлуатацію в 2014 році. Високі стелі, близько 3 метрів. Опалення - газовий котел та камін. Водопостачання - централізована, каналізація - вигрібна яма. На першому поверсі знаходиться веранда, коридор, кухня-вітальня, кімната відпочинку, спальня, туалет, ванна кімната та котельня. Є два невелики погріби. На другому поверсі велика кімната відпочинку з виходом на просторий балкон, санвузол та дві спальні. Також є велика кладовка на другому поверсі. Весь будинок виконаний в особливому стилі, використовувалася велика кількість натурального дерева. Підлога у всьому будинку - паркет, сходи, поручні, двері - натуральне дерево. Залишається більша частина меблів/техніки. Загальна площа будинку - 170м2. Гараж по своєму особливий, окрім просторого першого поверху по призначенні є кімната відпочинку, на другому поверсі, де є мінікухня та більярд. Баню потрібно відновлювати після пожежі, поруч з банею є бесідка. Перед будинком також стоїть бесідка. Навколо встановлений паркан. Вартість будинку з землею та ангарами - 105000 дол.

Продаж будинку в передмісті Житомира з місцем під бізнес
olx.ua

Продається будинок + бізнес в с. Старий Солотвин, Бердичівського р-ну, Житомирської обл., оздоблений всіма зручностями. Будинок - дерево всередині+ цегла зовні. Опалення газове (економкотел, батареї), електроенергія в будинку, вода в будинку з криниці. Криниця глибока, 13 кілець, 6 з водою. 3 сада - 2 плодо-ягідних та 1 горіховий сад (50+ дерев). Всі плодоносять. В будинку 92 квадратних метри, 4 кімнати, кухня, кладовка, ванна з туалетом суміжні. При виході велика, крита тераса для відпочинку. Гараж, літня кухня оздоблена водою, електроенергією та газом. Два підвали. Сарай для тварин та ще 3 підсобних приміщення. Вода для поливу виведена на вулицю. Город в коробах (природнє землеробство. Якщо не цікаво, короби можна зняти та використовувати традиційно). Автобус в Бердичів, Житомир кожний день, є продуктові, промтоварні та будівельний магазини, укрпошта, десятирічка-школа, дитячий садок, медична амбулаторія. ЦІна 48 000 $, торг, меблі і техніка, по бажанню, можуть залишитися.

власник
Продається будинок + 3 плодоносячих сади
olx.ua

Село, поруч з містом Бердичівом, с. Підгороднє   Продається чудовий будинок з власним подвірям, садом та городом 42 соток. На подвірї є ще будівлі (літня кухня, стайня для коня, гараж, сарай, 2 погріба. Хороші умови для власного господарства та бізнеса, поруч місто, маршрутка курсує регулярно, зупинка не далеко. Подвіря заасфальтовано. Сіновал при виході на город. Є - світло, газ (газовий котел), печі: на дровах і вугіллі, у літній кухні російська піч. Грунт чорнозем, є дорослий сад та фруктові кущі з непоганими врожаями. Загорожа всюди з добротної металевої сітки. Залишаю вулики для бджолярства. Оголошеня без ріелторів. Телефонуйте. Я власник.

власник
Продаю будинок 1,5км під Бердичевом
olx.ua

Популярні запити