Яготин вулиця Лесі Українки 15А 7 соток Світло, скважина. Газ по вулиці 29000$ Торг Зручна транспортна розвʼязка.

власник
Продаж будинка! Яготин
olx.ua

Терміново продається будинок у місті Яготин, по вул. Паркова, 36(район Пяний). У будинку три кімнати, кухня та ванна кімната. Велике красиве подвіря, є літня кухня, погреб, город. Поряд магазини, садочок, школа, парк, річка Супій. Район спокійний, вулиця асфальтована, сусіди ввічливі. Ціна 23тис.дол. тел.+48574822448(вайбер,ватсап,телеграм)Олеся(власниця) 06******80Таня

власник
Вітаю! Продаю будинок у Яготині.
olx.ua

Продам будинок , по вул.Драгоманова (р-н Красний Хутір,зуп.Гирича) утеплений, опалення газове деталі за телефоном

власник
Чудовий будинок для сімї по вул.Драгоманова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається в затишному місці міста Яготина по вулиці Польова будинок на зeмeльній ділянці 0.12 га загальною площeю 66 кв.м. з новими мeблями, побутовою тeхнікою, садовим та городнім збіжжям. Зручнe розташування в районі вокзалу (15 хв пішки) Будинок цeгляний, утeплeний. У 2019 році провeдeний капітальний рeмонт. Будинок має 3 кімнати та простору ванну кімнату, кухню, коридор, підвал, тeрасу (міський водопровід, бойлeр, каналізація-сeптик). На тeриторії садиби доглянутий город та молодий сад. Бeз комісії. Торг можливий. З питань телефонувати за номером 06******44 Світлана.

власник
Продається дуже світлий та затишний будинок
olx.ua

Дом по ул.Привокзальная,25. Под капремонт или постройку нового. Участок 13.8 сот. Место удобное как в транспорте так и инфраструктуре. Садик, школа, жд станция все в радиусе 500 метров. Сад и участок большой. Есть еще дополнительно 4 сот на отдельный въезд но не приватизирован. 06******97 Viber +38********96

власник
Дом под капремонт
olx.ua

Вітаю, продається доглянутий участок, газ, вода, електрика. Потрібно доробити будинок Єсть чудовий гараж з ямою, меблі та інша наявність входить в ціну Чекаю на нашу зустріч для огляду території

власник
Будинок м.Яготин вул.Грушевського 90
olx.ua

Продається у тихому місці невеликий, але затишний, теплий взимку і прохолодний влітку будинок в місті Яготин по вулиці Філатова. Вулиця асфальтована. До залізничного та авто вокзалу 15 хвилин пішки, до ставка з рибкою 4 хвилини пішки. Будинок загальною площею 45 м кв, складається з двох кімнат 16,7 м кв та 12,7 м кв (менша прохідна), кухні 9,9 м кв, санвузла та веранди. Будинок побудований зі шлаку та обложений цеглою. В будинок заведені міський водопровід, газ, електроенергія 3 фази, оптичний Internet, система відеонагляду, На даний момент встановлена охоронна сигналізація Ajax та виведена на пульт ДСО. Вікна металопластикові. Опалення - газовий котел, але також присутня повністю функціонуюча грубка, яка теж підключена до центрального опалення. Каналізація виконана у вигляді сентика. Ділянка 10,5 соток, з родючим чорноземом. Город на даний момент прибраний і ще не встиг зарости бурʼяном. На ділянці також присутні літня кухня( з погребом, офіційно заведеним газом та повністю функціонуючими піччю та грубою), невеличкий гараж, сарай, курник, три погреби та колодязь, ростуть плодові дерева, кущі, квіти. В будинку до останнього часу проживали. Кому потрібен жилий будинок з доглянутим городом ласкаво просимо на перегляд. Продається від власника, без комісійних!!!

власник
Продається затишний жилий будинок у місті Яготин Київської області
olx.ua

Продається цегляний будинок, після косметичного ремонту, загальною площею 94 кв.м. в 5 хвилинах ходьби до залізничного вокзалу. В будинку 4 просторі кімнати з меблями (висота стелі 2.90 м), вітальня, кухня, ванна та кладовка. Підведено газове опалення, водопостачання (встановлено лічильники), обладнана каналізаційна яма. Встановлено новий газовий котел, є можливість перепланування будинку. На ділянці загальною площею 13 соток знаходиться цегляний гараж, вхідний погріб на два відділення, 2 підсобні приміщення. Від дороги встановлено бетонний секційний паркан. Земельна ділянка має кадастровий номер.

власник
Продається цегляний будинок після косметичного ремонту
olx.ua

продам будинок. потрібний косметичний ремонт. є гараж. літня кухня. скважина. Можливий торг.всі питання по телефону.

власник
Продам будинок.ціна договірна.
olx.ua

Продається ділянка від власника з недобудовами - цегляним будинком та сараєм на березі озера. Місце спокійне та мальовниче. Земельна ділянка приватизована. Загальна площа території - 19 соток. Недобудова складає 50% готовності. Площа будинку - 120 кв.м. (8 х 8). 2,5 поверхи під житло. Кількість кімнат – 5. Поруч з будинком розташований господарський сарай з літньою кухнею, погребом та гаражем (14 х 6). Є два кадастровый номери на будівництво та ОСГ. Газ підведено, але не врізано. Електроживлення поруч з будинком. Каналізація не обладнана. Схил веде до озера. На території ростуть зелені насадження (горіх, яблука, груша, сливи). До будинку веде асфальтована дорога. Територія не огороджена. Можливий торг на місці.

власник
Ділянка з недобудовами на березі озера (19 соток)
olx.ua

Продаж будинку заг.пл. 82, 5кв.м в мальовничій місцевості на березі р. Супій, в місті Яготин Київської обл., в будинку газове опалення (поміняні нові радіатори опалення), електрика. Прибудинкові споруди: гараж, літня кухня, погріб з шийкою(в доброму стані). Земельна ділянка 20 соток, з них 10соток- для будівництва і обслуг. житл.будинку, 10 соток - для ведення особ.селянського господарства. на земельній ділянці ростуть плодові дерева-яблуні, груші, оріхи.

власник
Продаж будинку в мальовничій місцевості
olx.ua

М. Яготин . Терміновий продаж від власника . Недобудований будинок. Земля 10сотих. Прохання не писати на оголошення а телефонувати за номером вказаним в оголошенні . Детальна інформація по телефону

власник
Власник. Терміновий продаж недобудованого будинку
olx.ua

Продається будинок. В дворі присутній 2х поверховий гараж з оглядовою ямою, альтанка, літня кухня. Площа 95 кв.м. Детальніші питання по телефону. Район червоний хутір.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаю будинок, 5 кімнат, ванна та кухня. Всього 17 сотих землі з хатою. Огород виходить на 2 сторони вулиці В хаті є вода ,газ, світло, також можна топити дровами , зроблена пристройка, та тепло йде по батареях. Також є ванна в будинку, туалет на вулиці. Будинок знаходиться в районі Рошен. Можна тримати господарство, є погріб , колодязь, сараї. Також є сад, фруктові дерева. Все огороджено. Від Яготина до Києва, 100 км, часто їздять автобуси та електрички. Зручно їздити . Місто, в якому не було прильотів, все тихо. Хорошої днини)

власник
Будинок в місті Яготин
olx.ua

Продається 2-х поверховий дім-дача, з садом у Яготині. З 2-го поверху видно озеро. Природа та краєвиди чудові. Свіже повітря, чиста земля. Риболовля, охота, недалеко грибний ліс. У будинку 4 кімнати, 3-ри кімнати на першому поверсі (1на.кімната прохідна) , 1-на кімната на 2-му. під дахом. В домі в наявность опалення пічь-котел, електрика, газ.- балон, пластикові вікна з рішітками з вулиці, супутникове телебачення, льох для зберігання консервації. Туалету і ванни в домі нема! Вода на ділянці є - свердловина з насосом. Дім у житловому стані, в літку прохолодно, в зимку є обігрів. Ділянка доглянута, грунт чорнозем. На ділянці багаторічні плодові дерева, вишні, яблуні, слива, черешня, абрикоси. Ягоди: малина, полуниця, суниця, аґрус, смородина чорна, порічка, виноград. 12 соток землі, з проходом в здовж ділянок до озера. Хозяйське цегляне приміщення для інвентарю та насоса. На ділянці цегляний літній душ, туалет на вулиці. Дім та ділянка приватизовані, всі документи є в наявності. Є сусіди які живуть там на постійній основі. *Ціна договірна! МОЖЛИВИЙ ТОРГ з реальним покупцем! ЦІНА ДОГОВІРНА! Більш детальна інформація по телефону: 06*********58 Валентина Олексіївна (властниця будинку!)

власник
Продається дача з видом на озеро, з садом. В Яготині
olx.ua

Продам будинок від власника гарний утеплений, цегляний, київськаобл. яготинськийрайон, селоПлужники , зроблений ремонт, два поверхи, у дворі є парілка, літня кухня, сарай, 60 соток городу. Гарне місце. Асфальтована дорога, доКиєва 100 км. По питанням Дзвоніть

власник
Будинок затишний теплий цегляний
olx.ua

Продам будинок у Яготині з виходом до озера,тихе, затишне, зелене місце. Будинок у жилому стані, площею 59,7кв.м., три кімнати, кухня, ванна кімната, є газ, вода (власна криниця з насосом та центральний водопровід), септик, електрика, підсобні приміщення, котел, газова плита. Ділянка 12 соток, прямокутної форми, є плодові дерева та город, біля будинку обладнаний літній душ. У пішій доступності магазини, в тому числі й АТБ, базар, ж/д вокзал, автостанція з регулярними перевезеннями. Телефонуйте, будемо раді показати будинок. Торг можливий тільки після перегляду.

власник
Продам будинок поряд з озером, м.Яготин
olx.ua

Продам будинок 2 поверхи, стіни цегла+ 350Піноблок, утеплений базальтовою ватою, септик 11 м. Куб, є центральне водопостачання та колодязь для поливу. побудований для себе якісно та з якісних матеріалів. Є гараж, вольєр, літня кухня, погріб та молодий сад.

власник
Продам будинок2 поверхи
olx.ua

Продам будинок в м.Яготин, Київська обл., головна вулиця. Поруч школа, зупинка громадського транспорту, магазини, супермаркети, аптеки та все необхідне для комфортного життя. До центру міста 1,4 км. Велика земельна ділянка, в дворі гараж, сарай, будинок на 2 входи (загальна кількість кімнат - 6). Торг. Для детальної інформації, звертайтесь за номером - 0 ************27.

власник
Продам будинок в м.Яготин, терміново
olx.ua

Продам будинок в м.Яготин. Площа 130 м2, цегляний,2 поверхи.Всі комунікації (газ, електропостачання,своя скважина, котел на твердому паливі), міський телефон, інтернет.Гараж для легкового автомобіля, окремий гараж для мікроавтобуса, вхідний погреб, сарай,літня кухня, сауна.Земельна ділянка 25 соток,приватизована.Ландшафтний дизайн,родючий сад,2 теплиці.Меблі і побутова техніка залишаються.Будинок доглянутий,охайний.Реальному покупцю гарний торг.

власник
Продам будинок в м.Яготин.
olx.ua

Продам будинок в Яготині біля Рошена. Побудований в 1970 роках кирпичний.Все подвіря огорожене.Біля хати гарний і родючий город , насаджені яблуні ,груші ,вишні, сливи ,кущі смородини і порічки, клубника.Газове отоплення підведена городська вода стаціонарний телефон.Також є погреб вхідний ,сараї, колодязь.Ще зроблена пристройка де можна топити дровами і тепло іде по трубах в хату.Біля двору великий вигон можна тримати господарство є де пасти.До Києва 100 км дуже часто ходять маршрутки і електрички зручно добиратись .Кому потрібно пишіть або звоніть все розкажу.

власник
Жилий будинок в Яготині.
olx.ua

Продаж будинку загальна площа 100кв.м,потребує косметичного ремонту.Стіни утеплені,підведені всі комунікації,опалення газ та двохконтурний твердопаливний котел.Загальна площа земельної ділянки 25 соток.Земельна ділянка приватизована.До центру міста 6-7км,4 рази на день ходить автобус до ж/д вокзалу+шкільний возить діток до школи.Підійде як для постійного проживання так і під дачу.Поруч новий пляж для купання,та місця для риболовлі.На земельній ділянці знаходиться гараж,сарай,погріб,літня кухня з підведеним газом та водою,вольєр для великого пса.Документи всі готові для продажу.Продаж від власника.

власник
Продаж будинку на березі озера
olx.ua

Популярні запити

Географія Яготин