Двухповерховий будинок з незакінченою добудовою в 5км від Білої Церкви на рівній ділянці біля лісу. Пробурили скважену та зробили септик. На ділянці є світло та технічна вода. Знаходиться в громадському кооперативу Кринички 5км від Білої Церкви в сторону села Мала Вільшанка.

власник
Будинок  Кринички
olx.ua

Продам дачний будинок 48 м² з земельною ділянкою 12 соток, яка знаходиться в дачному кооперативі «Учитель», що поблизу села Кожаники в 14 км. від Білої Церкви. Капітальний будинок з білої цегли мансардного типу, має окрему кімнату, прихожу, кухню з пічкою, велике горище, балкон, вікна закриваються металевими ставнями. Під будинком ( цокольний поверх ) є великий капітальний гараж (6м*10м) з гаража є вхід в кімнату, яка на даний час може слугувати, як бомбосховище (місце розташування під землею, товсті стіни). На ділянці є артезіанська скважина, світло, мобільний звязок, 4G LTE інтернет. Дача доглянута з родючим грунтом, кожного сезону збираємо гарні урожаї овощів. На дачі є багато фруктових родючих дерев, малина, калина, суниці, полуниця. Члени кооперативу і сусіди є дружними, частина мешканців кооперативу проживають тут на постійні основі.

власник
Дачний будинок кооператив Учитель с Коженики.
olx.ua

Загальна площа 111,1 кв.м жилої 56.7, допоміжних 17.1, літніх приміщення 37.3. Фундамент бутовий.У будинок проведена вода, світло, газовий. Приміщення опалюється газовим котлом, вода нагрівається від болера. Ванніа кімната не велика, але вміщеє ванну, туалет та пральну машинку.Кухня невелика. 4 кімнати, з них 1 прохідна, 2 здорові та 1 менша. Присутній коридор, дві здорові пристройки. Є тераса. Під будинком розташований погріб, та ще побудовані на території різні приміщення. Ціну уточнюйте в приват. Можливий торг

власник
Продаж будинку в с. Шкарівка , Білоцерківського району
olx.ua

Популярні запити

Географія Шкарівка