Запрошуємо як забудовників так і покупців.Продаж двох будинків на ділянці 22( 13+ 9)сотки в с.Хотів по вул.Польова Хотів знаходиться до 5 км від межі Києва та поблизу Феофанії.Зараз це Обухівський район Київської області.Ціна 175000$.1 й будинок 1 поверховий цегляний 1960-х р.п.,65,5м2 3 кімнати, кухня, санвузол.2 й будинок 2 поверховий цегляний 1990-х р.п.,2 великі кімнати, кухня,два санвузла,гараж,великий підвал(використовується як укриття )В обох будинках є світло,вода ,опалення газове , твердопаливні котли, інтернет.Росте молодий сад.Сарай, погреб, вольєр.Все охайне,доглянуте.Село розвинене,має дитячий садок, ліцей,приватні школи та садок, поліклініка,швидка допомога,магазини

власник
Продаж двох будинків на одній ділянці
olx.ua

Продам затишний 3-поверховий таунхаус по вулиці Ярослава Мудрого з ремонтом та всіма зручностями. Загальна площа - 118 кв.м + 50 кв.м мансарда. Перший поверх - передпокій, простора кухня-вітальня, санвузол та окрема душова кімната. Другий поверх - дві спальні, санвузол, коридор, гардероб. Третій поверх - мансардний вільного планування, закінчений на 90%. Опалення - газове, встановлений газовий двоконтурний котел та терморегулятор. На першому поверсі - тепла підлога, на 2 і 3 - радіатори. Витрати на опалення - невеликі, у найхолодніші зимові місяці витрачали до 100 кубів при температурі 22-23 С у приміщенні. Вода - централізована, каналізація - септик. Електроенергія - заведено 7 кВТ , три фази. Вихід на підключення генератора до всього будинку. Є свій дворик площею 26 кв.м., вимощений тротуарною плиткою, встановлений навіс з прозорою покрівлею. Загальна прибудинкова територія має відкатні автоматичні ворота, та паркомісця для авто. Будинок розташований на межі Хотова і Чабанів, вулиця асфальтована, до зупинки громадського транспорту- 50 м. До супермаркету, аптеки, нової пошти - 150 м. У селі є чудовий державний ліцей та садочок, 5 хвилин їзди від будинку. До метро Теремки - 6 км або 10 хвилин на авто. Чотири можливі вїзди до Києва.

власник
Таунхаус з ремонтом 118 кв.м., 10 хв. до м. Теремки
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам власний будинок. Загальна площа 388 м. кв., цокільний та 2 житлових поверхи. Будинок утеплений, криша з металочерепиці, скло пакети. Житлова площа 185 м. кв., 7 кімнат, з них 5 спален, кабінет та велика зала - 64 м. кв., кухня 20 м. кв., на кожному поверсі санвузол (ванна, душова). Житловий стан. Є гараж на 3 авто, підсобне приміщення, котельня. Біля будинку молодий сад, виноградник. Участок 15 соток. Гарна транспортна розвязка (є можливість виїзду на Київ через Феофанію, Новосілки, Чабани, а також виїзд на Обухівське, Одеське направлення). Розташування будинку, наявність комунікацій дозволяє відкрити міні виробництво і офісні приміщення. Також, будинок може бути використано як приватний дитячий садочок або будинок для людей похилого віку. Без комісії, хазяїн, 310 000 у.е. можливий розумний торг

власник
Продам власний будинок (можливий розумний торг)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок побудований кваліфікованими будівельниками з якісних матеріалів.зроблена гіодезія ділянки Будинок має цокольний поверх в якому розташований гараж на кілька машин і підсобні приміщення Цокольний поверх має лите залізобетонне перекриття з сходами на перший поверх На першому поверсі знаходиться 3 спальні і простора вітальня з виходом на терасу В будинку вже є опалення,електрика 2с/у Є можливість опалювати електрикою і твердим паливом,газом

власник
Будинок наподалік від парку Феофанія
olx.ua

Продаю готовий будинок 40м2 в с. Хотів біля Києва. Ділянка 5 сот під забудову. В будинку 1 кімната, кухня студія і санвузол. На діляннці світло, скважина, септик.

власник
Будинок 40м2 з ділянкою 5 сот Хотів
olx.ua

Продаю будинок в с. Хотів недалеко від Києва. Площа будинку 80м2. Ділянка 8 сот біля лісу. На ділянці септик, скважина, електрика 7 квт. А також за бажанням побудую каркасний будинок на Вашій ділянці за Вашим проектом.

власник
Будинок 80м2 з ділянкою 8 сот Хотів
olx.ua

Будинок 180 кв.м. Газове опалення. Стіни утеплені. Взимку тепло, влітку прохолодно. Просторі кімнати, з високими стелями, підлога в кімнатах - оновлений паркет, велика світла кухня 20 кв. м. Ванна, душова, два санузли в домі. Є туалет і в дворі. Великий асфальтований рівний двір для 2 авто, газон, мангал, клумби. Є город з родючим ґрунтом! Два входи в дім! Окремостояча баня. Погріб глибокий, підсобне приміщення, де можна зберігати хазяйські речі, гараж. Асфальтована тиха вулиця. В пішій доступності магазини, аптека, піцерія, салон краси, зупинки автобуса, вантажне відділення нова пошта. За 20 хв пішки - гімназія, дитячі садки, ЦНАП, центр села. Є виїзд в сторону Новосілок, що скорочує шлях до міста, прямий виїзд до Одеської траси, за 15 хвилин зранку доїзджаєте до Теремків. Під час тривог можна спускатися в підвал самого будинку або погріб.

власник
Продам будинок з ділянкою  в передмісті. На дві сімї!!!
olx.ua

Продается дом с дизайнерским ремонтом от владельца без комиссии. Писать В телеграмм, вотсап. 2008 год постройки, капитальный ремонт сделан в 2020. Находится дом в самом начале села Хотов, сразу за Чабанами. 5 км от КП Киев. В тихом, живописном месте прямо рядом с лесом. На участке посажены фруктовые деревья, яблони, березы и ели. В доме сделан дизайнерский ремонт в светлых тонах, дом оборудован дорогой и качественной мебелью и техникой. Электро-камин, джакузи VictorySpa, техника Whirlpool, siemens и samsung. В доме 3 спальни, просторный светлый зал с витражными окнами, кухня студия, 2 ванных комнаты, 2 балкона, терраса, котельная, гараж, подвал и беседка с мангалом. Дом построен по канадской технологии "теплый дом", который сохраняет тепло и экономит средства на отопление дома зимой. В доме стоит газовый котел и стоит напольный бойлер 200л. немецкой компании Vaillant. Проведен водяной подогрев полов, в каждой комнате установлены батареи и кондиционеры. В 1км от дома расположен не большой торговый центр с Мегамаркетом, кинотеатром и роллердромом. Идеальное место для спокойной и размеренной жизни не далеко от города.

власник
Продам дом с дизайнерским ремонтом в Чабанах, 250 м,4 комнаты
olx.ua

Продаємо власну ділянку з будинком. Нерухомість має дуже класне розташування, фасад приблизно 75метрів вздовж асфальтованої дороги. Поруч є будівельний маркет «Анжіо» та продуктовий магазин. Близько до міста Київ. На території знаходиться будинок, гараж з можливістю добудови 2го поверху, баня на дровах з кімнатою відпочинку та погріб. В будинку зроблений частковий ремонт з можливістю встановлення сходів та оздоблення 2го поверху. Вся територія дуже зелена, з ландшафтним дизайном. Величезний фруктовий сад. Взагалі, на території є дуже багато всього. Ділянка підходить для будівництва таунхаусів, чи магазину. Можна збудувати СТО. Телефонуйте, запитуйте та приїжджайте на огляд!) Всім миру!!!

власник
Будинок та ділянка Хотів (фасад)
olx.ua

Продаж нового котеджу у с. Хотів Поруч школа, ліцей та дитячий садок. Дільниця 10,5 сот. Загальна площа будинку 170 кв. + альтанка з сан вузлом та коморою 23 кв.м. + Вогнище 16 м2. Стіни із газоблоку 400 мм. Вікна енергозберігаючі 80 профіль, колір антрацит з двох сторін (Veka – гарантія 10 років), з двокамерними склопакетами, скла 6 мм. Покрівля вкрита профнастилом виробництва Прушинський - гарантія 10 років. Плоска – ПВХ мембрана 1,5 мм. Вхідні двері та вихід у двір-теплий алюміній. Комунікації: свердловина, септик із переливом на 12 м3, електрика 17 кВт (день/ніч). Оздоблення: White box (фарбовані стіни та стелі в білий колір) . У будинок виконані роботи по прокладці труб водопостачання та розведені електрика. Виконано утеплення підлоги екструдованим пінополістиролом 50 мм. Стоять гаражні ворота Hörman (Німеччина – гарантія 10 років). Завезено частково чорнозем на заднє подвіря.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Географія Хотів