Продається будинок с.Фурси. Немає оздоблення стін ні зовні ні в середині..Є літня кухня.

власник
Будинок. с.Фурси
olx.ua

Продається одноповерховий цегляний будинок 1960-1964 рр. будівництва із садом та земельною ділянкою 49 соток. Будинок загальною площею 89,2 м2, чотири кімнати. Знаходиться в селі Фурси Білоцерківського району Київської області, центр ОТГ. Відстань до м. Біла Церква — 4 км, до м. Київ — 90 км. Загальна площа будинку — 89,2 м2, жила — 6,3 м2, кухня 9,9 м2. Він складається з: • 4-х жилих кімнат • кухні • ванної кімнати • коридора • веранди. У веранді є підвал (погріб). У дворі — сарай та гараж з оглядовою ямою, літня кухня, криниця. Загальна площа ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських приміщень (присадибна ділянка) становить 14 соток, що дозволяє здійснити додаткове будівництво. Опалення будинку водяне від газового котла, збережено резервне пічне опалення (грубка і лежанка) на твердому паливі. Є свердловина і каналізація. Підведена трифазна напруга. Город складається із двох земельних ділянок — 21 і 14 соток. Присадибна ділянка та город приватизовані. Встановлена супутникова антена, по вулиці проходить інтернет-лінія. Сад: виноград, горіхи, яблуні та інше (плодоносять).

власник
Продається одноповерховий цегляний будинок
olx.ua

с.Фурси Феоніт Білоцерківського району, участок 8 соток (не приватизований) , будинок (вагон обкладений червоною цеглою), 3 кімнати, опалення буржуйка. На участку багато плодових дерев, кущів, винограду. Є скважина і криниця. Туалет на дворі.

власник
Дача с.Фурси Білоцерківського району
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу від власника в кооперативі «Фіаніт» поруч з лісом, 8 лінія, найблища до Фурсів. Земельна ділянка 8 соток правильної рівної форми + будиночок на 1 кімнату та горище. В кімнаті є груба, 2 ліжка, кухонна зона, великий погреб. Проведене світло, лічильник винесений на вулицю. Криниця. Територія огороджена парканом. Є ворота для заїзду авто. На території є туалет, літній душ (потребує ремонту), сарайчик для інструментів та стіл з лавочкою. На ділянці багато плодових дерев: вишня, черешня, яблуневий сад, горіх, аброкоса, кізіл. З кустарників: смородина чорна та червона, ожина. Виноград. При вході арка з троянд та жимолость. Багато квітів. Гарні, доброзичливі сусіди. Багато хто живе на постійній основі. Газ проведений по вулиці. Не приватизована, переоформлення у сільраді. Є дозвіл на приватизацію, але приватизувати не встигли в звʼязку з початком війни.

власник
Дача Фурси ДК «Фіаніт» 8 соток+будиночок
olx.ua

Продається власний будинок. -газове опалення, тепла підлога; -централізоване водовідведення; -централізоване водопостачання; -розведений водопровід; -розведена електропроводка; -штукатурка; -плитка на підлозі; -плитка в санвузлі; -утеплення 15 см., пінопласт; -кондиціонер; -приложений трубопровід під витяжку в кухні та санвузлі, два окремих двигуни на вулиці; -земельна ділянка площею 2.4 сотки; -накриття під два авто; -автоматичні ворота; -подвірʼя заложена тротуарною плиткою; -барбекю; -дизайнерський проект для ремонту; -заведено три фази, 5кВт з можливістю збільшення; -асфальтована вулиця; ГОТОВНІСТЬ 80% Ексклюзивне право продажу даного обєкту належить АН "СТАТУС" 09*********94, 09*********88, АН"СТАТУС"

власник
Будинок, Фурси
olx.ua

Продам сучасний будинок - дуплекс в котеджному містечку «Хуторок» Від власника, АН прохання не турбувати. Будинок площею 108м2. Земля 5 соток. Артезіанська свердловина . Септик. Криша - бітумна черепиця. Вікна WDS максимальної комплектації. Встановлені якісні вхідні броньовані двері Straj. Стеля та весь будинок утеплені. В будинку 3 окремі кімнати,гардероб,санвузол,кухня-студія. Газове опалення (теплі підлоги + радіатори). Вбудовані меблі і техніка залишається. Будинок будувався для себе. Більше інфо. за номером

власник
Продам будинок-дуплекс в КМ ХУТОРОК. Від власника.
olx.ua

Популярні запити

Географія Фурси