Будівля знаходиться за адресою м.Фастів проулок Кутузова 8 в районі ж-д лікарні.стіни з цегли висота потолка 2.7м дві кімнати по 12.5 кухня 6 коридор 8.веранда 3.6.На території сарай з цегли17м кв.погріб.4кв.гараж 16.5 площа ділянки 2.5 сотки газ вода септік можливий обмін на квартиру.

власник
Продам пів будинку з цегли м.Фастів обмін на квартиру.
olx.ua

Продається будинок. В м. Фастів вул. Європейська. Будинок потребує ремонту. Газ, світло і вода є.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається старенький будинок 50кв.м на 3 кімнати у самому центрі м.Фастів. Вул. Миру 20. Загальна площа ділянки 5 соток. Центральний водопровід, центральна каналізація, газове опалення, електрика. Асфальтований підїзд. Вікна металопластикові. Поруч школа, дитячий садок, зупинка, Нова Пошта, Сільпо, парк і багато іншого... До залізничного вокзалу 10-15хв пішки. До столиці 60хв їзди громадським транспортом - курсують потяги та автобуси; або 50хв на власному транспорті по новій, нещодавно зробленій дорозі. Є дозвіл на будівництво нового будинку площею 70кв м + мансардний поверх. Дивіться фото. Тобто, можна будувати новий, проживаючи у старій хаті. Вартість будівництва подібного будинку - плюс мінус 30тис, і будується він меньше ніж за рік. Також, місце ідеально підійде для ведення бізнесу: стоматологічний кабінет, салон краси, гаражний кооператив і таке інше. Ділянка огорожена з усіх боків. Документи у повному порядку. Все приватизовано. Власник. Без комісії. Без торгу.

власник
Будинок у центрі м. Фастів вул. Миру 20. 3кім, 50кв 5сот. Власник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в м. Фастів по вул. Гайдамаків, 7. Власник, без комісійних витрат. Площа ділянку 7 соток. Будинок цегляний, вікна деревʼяні, покрівля- шифер. Загальна. Площа 60 кв. м., 3 кімнати, кухня, котельня та прихода. Комунікації: газ, водопровід, світло. Інфраструктура: будинок розташований майже в центрі на тихій вулиці. В пішій доступності 200 м. до зупинки громадського транспорту, 300 м. до школи #4, 500 м. до міської лікарні, 800 м. до центрального базару. Будинок продається мебльований, а саме наявні ліжка, дивани, кухня, газова плита, телевізор і т. д.) На території подвірʼя росте садок, є погріб, сарай та надвірна вбиральня)

власник
Продаж будинку місто Фастів
olx.ua

Продам будинок, центр міста Фастова, вул. Білоцерківська, між 4-ю школою і поліклінікою, до головної вулиці міста Соборної 500 метрів. Будинок 1990 року площею 65 кв.м. з високим просторим горищем (можна використати під другий поверх) на ділянці 9 соток, де є ще окремо гараж з погрібом і сарай. У будинку вітальня, три кімнати, велика кухня (19кв.м) і санвузол. Висота стель 290см. Є газ, вода, електрика. Опалення- газовий котел, гаряча вода- газова колонка. Ділянка з виїздом на асфальтовану дорогу, з іншої сторони межує з 4-ю школою. 19 Білоцерківська вулиця https://maps.app.goo.gl/gEVJi5w3sFHBmrk87

власник
Продам будинок м.Фастів, центр. Від власника.
olx.ua

Дата побудови:1989р. велика територія 10 соток. Будинок на дві половини. ОПИС Будинок цегляний, вікна деревяні, стіни цегляні, покрівля-шифер. ПЛАНУВАННЯ: Загальна площа: 144, 6 кв.м. (житлова -70, 00 кв.м.+75, 2 кв.м.) 1 поверх: вітальна, сан вузол, кухня, великий коридор і 3 спальні кімнати (одна з них-вітальна); 2 поверх: балкон, горище без ремонту. Аналогічно і у другій половині будинку, але повністю без ремонту. КОМУНІКАЦІЇ: До будинку проведено всі комунікації:газ, водопровід, електроенергія, світло, власна каналізація. ІНФРАСТРУКТУРА: 10 хв. на машині від центру міста Фастова - мікрорайон Кадлубиця. 10 хв. у пішому доступі зупинка громадського транспорту. Будинок потребує капітального ремонту, наявні меблі (кухня, ліжка, газова плита, диван, шкафи, телевізор, ванна, туалет і гаряча вода). На території подвіря розташовані гараж, погреб, душова, сарай на дві половини двоповерховий і надвірна вбиральна.

власник
Савченко улица, Фастов, Фастов, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаю будинок від власника, не агенство. Будинок суцільний, але має два входи,затишне й тихе місце, недалеко річка Унава, 7 хв до центру пішки, неподалік Костел. Вода з власної криниці, газ, світло. Потребує косметичного ремонту, санвузол відсутній в будинку, але вода підведена. Є 2 гаражі, господ. приміщення. Багато плодово-ягідних насаджень. Поруч хороші сусіди. Всі документи готові до продажу. Можливий торг.

власник
Продам будинок недалеко від центру
olx.ua

Продается одноэтажный дом в центре города.Рядом школа, садик,ж/д вокзал.Недалеко речка и дендропарк.Все вопросы по тел. 09******42 . VIber .Все объявления автора.

власник
Продам дом в Фастове
olx.ua

Невеликий дачний будинок в СТ Струмок. Колодязь з питною водой. Молодий сад. Нова альтанка.В буденок заведен та підключен інтернет (оптоволокно)Будинок знаходиться в межах міста Фастів в районі совхоз Унавський. До річки Унава два кілометра. До маршрутки 10 хв. +38********49 Олександр

власник
Продається дачний будинок
olx.ua

Продаю будинок площею 80 кВ.м. Присадибна ділянка 8 соток. Будинок знаходиться в м.Фастів р-н Заріччя кінцева зупинка Совхоз Унавський. На території ділянки є криниця, гараж з цегли, сараї, погріб. Опалення газове, проведена каналізація. Ремонт в такому стані, що можна заселятися і жити, нічого не тиче . Вікна майже всі склопакети. На території ділянки багато фруктових дерев. Саме розташування будинку не далеко від річки Унави і лісу. Від зупинки автобуса іти пару хвилин. Біля зупинки розташований дитсадок. Більше інформації і додаткові фото розкажу і покажу зацікавленим особам.

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Продам будинок із ділянкою 10 соток. Є погріб та майстерня. Газове опалення . Дуже гарна земля , чорнозем.

власник
Будинок Фастів Завокзалля
olx.ua

Продаю будинок в Київській області місто Фастів район Завокзалля В будинку 4 кімнати Опалення газ та можливо опалювати дровами Світло в будинку є Наявна криниця водопостачання проведено Будинок придатне до проживання. Загальна площа будинку 100 м² Площа ділянки 6 соток Ціна 30000$ Кого цікавить дзвонити за вказаним номером або телеграм ТЕРМІНОВО!

власник
Продам будинок
olx.ua

Продаю перспективне господарство у Фастові. Півбудинку на землі. За документами будинок має статус квартири. Навколо 12 сотих землі. Загальна площа 50 кв. м. Планування роздільне. Дві окремі просторі кімнати 18 та 13 м. Велика кухня 9 м. Передпокої, кладова. Будинок добротний цегляний. Товсті стіни. Фундамент бетонний якісний. Можна добудувати 2-ий поверх або зробити житлову мансарду. Опалення в будинку пічне. Є робоча грубка. До послуг капітальний підвал. Новому власнику також перейде у володіння земельна ділянка 12 сотих. Подвірʼя велике. Є господарські споруди. Деревяний капітальний паркан на фундаменті. Крім всіх переваг, будинок потребує сучасного ремонту. Треба завести воду із свердловини. Також можна зробити додаткове опалення на базі електричного котла або керамічних електро панелей. Бо є значні пільги по електриці). Цей будинок ідеально підійде тим, хто розуміє, чого він хоче і що тут можна зробити. Орієнтир - залізнична станція Фастів 2, Миронівський парк. Дзвоніть, кому цікаво. Документи готові.

власник
ПівБудинку Фастів і 12 сотих землі
olx.ua

Продажа дома с землей. Участок 12 соток, прямоугольной формы. Есть сад с фруктовыми деревьями, малина, клубника, 3 сорта винограда . до речки 4-6мин на авто, или 15-20минут пешком. До вокзала 15-20мин пешком. Сам дом обложен кирпичём, достроена терраса, есть летний душ(кирпич) Большой сарай(разделён на 2) (бел.кирпич) С/у на улице и в доме. Общая площадь дома 80кв.м. М/п окна Утеплённая крыша. дом с мебелью. Внутри хороший ремонт. Отопление газовое(2х контурный котел), хол/горячая вода газ.плита. Заезд с воротами для авто и калитка. Отличное место для жилья!! В этот дом, при капитальном ремонте вложил частичку души. Можно заходить и жить ! ВОЗМОЖЕН ОБМЕН НА КВАРТИРУ В КИЕВЕ !

власник
Продам дом (Фастов)(заходи и живи) :)
olx.ua

Продається будинок недобудова район Журавлівка зареєстрований як дачний. Площа будинку 222 м двоповерховий дуплекс , будинок на дві половини. Перший поверх залитий чорновою стяжкою, розкинуті труби під каналізацію бетоне панельне перекриття, другий поверх підбитий дошками. Площа земельної ділянки 9 соток, гарне, тихе місце. Перегляд за домовленістю.

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продам житловий будинок площею 61,6 кв.м. з господарсько-побутовими будівлями: прихожа, погреб. На території сарай який складається з трьох частин. На вулиці вбиральня, колодязь питний, огорожа. Навколо будинку велика та зручна ділянка для господарських робіт. 3 спальні кімнати та 1 велика вітальня кимната. Кухня (газ,плита,холодильник). Велика кладова кімната. Будинок знаходиться в місті Фастів, Снігурівка. Для перегляду, попередньо запис за номером телефону 06*********23. Брокерам не турбувати!

власник
Продам дім, будинок, продаж дому, будинку
olx.ua

Миронівський парк.Тихе затишне місце. Дім приватизований. Є садок та город. Дві жилі кімнати + 1 прохідна+ кухня. У дворі криниця, гараж, сарай, погріб. Вода в дім заведена. Туалет на вулиці. Віталій 09*********91

власник
Миронівський парк. Будинок.
olx.ua

Продається затишний будинок у мальовничому місті Фастів. Великий двір, гараж. Зручне розташування, близькість до інфраструктури. Ідеальний вибір для комфортного проживання. Якщо бажаєте оглянути будинок чи маєте питання. Пишіть в повідомлення.

власник
Продаж будинку на Завокзалі, Фастів
olx.ua

новий 2019 року будинок . два поверхи перший готовність100 %, другий 85. стіни газобетон і пінопласт.опалення- твердопаливний пеллетний котел. вода - власна свердловина і вигрібна яма.інтернет проведено, е система відеоспостереження, пультова сигналізація «Аякс». два входа на перший поверх,два на на другий поверх . зручне розташування для бізнесу ,поруч вечірній ринок, вулиця з інтенсивним трафіком.можливе проживання на другому ,бізнес на перому поверхах. торг.

власник
двоповерховий будинок
olx.ua

Продажа четверть дома фасад. Коридор 3,7 кухня 8,6комната 12.3 и вторая комната 17,9 свет, газ, вода подведёно. Находится возле Сильпо, Вечерний рынок

власник
Продажа четверть дом в  центре
olx.ua

Продам будинок-дачу біля річки Унава. Загальна площа 118м. На першому поверсі дві кімнати, кухня, санвузол. На другому поверсі ще дві кімнати. На цокольному рівні гараж та сауна. Загальна площа ділянки – 12 соток. На ділянці город 6 соток, невеликий сад, льох, сарай, господарські будівлі для курей та свинок, літній душ, літній будиночок (вимагає ремонту), вольєр для собаки. Проведено газ, електрику, інтернет. Водопостачання-насосна станція з колодязя, опалення та гаряча вода-новий двоконтурний газовий котел. Є каналізація та вигрібна яма на 6 кубів. Будинок та ділянку приватизовані. Можна використовувати як дачу або прописатись і жити постійно. Потребує невеликого внутрішнього ремонту.

власник
Продається будинок. Фастів.
olx.ua

Продається будинок 47.9 метрів квадратних, газ,опалення, новий газовий двоконтурний котел, піч, теплий,затишний. Зручності надворі. Будинок, погріб, сарай.

власник
Продаж будинку з городом Фастів район Журавлівка
olx.ua

Продам дачний будинок з земельною ділянкою в межах міста, район Снігурівка. Питання по телефону 06******48, Надія Тихонівна.

власник
Дача в місті Фастів
olx.ua

Продам будинок в місті Фастів. Знаходиться біля заводу " Червоний жовтень". До центру 5 хв. Також поруч лікарня , школа, дитячий садок. В будинку 4 кімнати, 3 спальні та зал 25 кВ.м. 2 санвузла, 2 кухні ( однієїю користуємося, а в іншу потрібні меблі. Опалення : газовий котел та твердопаливний. На гарячу воду стоїть газова колонка. Вода та каналізація централізовані, але також є свердловина ( воду пємо з неї). На території багато фруктових дерев та кущів. Також є гараж, сарай та 2 погреби, один з яких це повноцінне бомбосховище. Будинок потребує ремонту, але придатний до життя. Майже всі меблі залишаємо. Telegram або Viber: 05*********29. Пишіть бо не завжди можу відповісти на дзвінок .

власник
Продам будинок в місті Фастів
olx.ua
1 - 24 з 38 результатів

Популярні запити

Географія Фастів