С. Тарасівка, центр, вул. Медоєва (Горького). Продається новий енергозберігаючий будинок. 390 м2 загальна площа 230 м2 опалювальна, 160 м2 підсобні приміщення (гараж, підвал, котельня/майстерня, горище) Будувався для себе. Матеріали якісні (Rehau, Roto, Katepal і тд). 5 кімнат + хол, кухня, пральня, гараж на 2 авто, підвал, тераса, камін, мангал, кладовки, гардероб, горище. Світло (18 кВт, 3 фази з заземленням), інтернет, вода заведені в будинок. Асфальт біля будинка. Ділянка рівна, кутова, квадратна, 35х30м. Деталі по телефону. Ціна 210 000 Зараз якраз час купити та доробити внутрішні роботи, дизайн та інтер’єр під себе! Моб.: 05******81 Андрій (власник будинку).

власник
Центр. Новий будинок. Ділянка 30x35м. 10 км від Києва.
olx.ua

Таунхаус розташований у с. Тарасівка з досить розвинутою інфраструктурою, 10 хв. до Київа (м.Теремки). Загальна площа приміщення - 47кв. м., 2-поверхове вільне планування приміщення дозволяє виконати будь який проект за бажанням господарів. Стіни - газоблок з утепленням, дах також утеплений. Встановлені якісні, панорамні вікна з дзеркальним ефектом (світловідображаючі). До танхаусу входить власне паркомісце та невеличка прибудинкова теріторія. Всі документи на руках, договір з ОСББ підписаний. Зовнішнє оздоблення завершене. Єлектрика, інтернет, вода та каналізація вже заведені у кожний таунхаус - можна розпочинати внутрішні роботи. Закритий тип в‘їзду до комплекса. Ціна 29.000$. Без комісії, від власника.

власник
Продається 2-поверховий Таунхаус в Aura Village
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Тарасівка. Асфальт. Будинок з виходом на озеро. 25 метрів свого берегу з містком. 19 км. від центру. Побудований з червоної цегли на фундаменті з бетонних блоків 60 см. Газ, твердотоп. Жилий стан. Мебльований. Загальна площа приміщень біля 800 квадратів. Гараж на 2 авто. Автономний бункер з ручною подачою питної води та автономним електроживленням. Окремий будиночок з погребом, бесідкою та зоною BBQ.В цокольному поверсі сауна та купель. 3 керамічні художні каміни. Автоматичні ворота на в’їзд та гараж. Озеленення та плодючий фруктовий сад. Зариблений став, свій місток, прекрасна рибалка! Пляж! Можливо під комерційне використання. Опалення 3 окремі двуконтурні котли на кожен поверх свій. Також дровяний котел на всю систему. Скважина 38 метрів. Система переливних септиків. Можлива співпраця з АН. Гарний торг. Обмін на нерухомість або бізнес з вашою доплатою. Документи всі в порядку, техпаспорт, акти, реєстр.

власник
Будинок з власним берегом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо сучасний, енергоефективний будинок розташований в мальовничому куточку в с. Тарасівка Київської області по вул. Сергія Нігояна 7. Затишне місце для проживання, асфальтований підїзд, кутова земельна ділянка 6,4 соток. поруч зупинка транспорту та магазин. Будинок двоповерховий 128кв.м, побудовано за індивідуальним проектом, з фасаду огороджена забором, на ділянці є плодоносні дерева. Зроблено септик ж/б кільця 9 м3. Власна свердловина Ø125 труба 42 м, з глибинним насосом Pedrollo та автоматикою , заведено все в дім. Дім,1поверх - кухня-гостьова, вихід на літню терасу, санвузол, кімната та коридор, котельня, 2 поверх - 3 окремі кімнати, гардеробна та санвузол. Фундамент – збірний, залізобетонний стрічковий та ФБС блоки 400мм , накритий залізобетонною плитою 250 мм. Стіни - газобетон D-500, зроблені перегородки газобетон. Перекриття між поверхами комбіноване дерев’яні балки, бетон. Перемички над вікнами і дверима – залізобетонні. Висота стелі 3 м, залізобетоні пояси над 1 і 2 поверхами. Підлога, цементно-піщана стяжка. Без оздоблювальних робіт. Покриття даху бітумна черепиця, дах утеплений мінеральною базальтовою вата 40 кг/куб.м, 200 мм. Фасад утеплений ПСБ-С-35 плитами 100 мм, оздоблена декоративною штукатуркою силікон-силікатною CERESIT СТ-174 «Баранець» 1,5 мм, з декор вставками під вікнами " клінкерна цегла". Вікна та двері металопластикові система REHAU. Є можливість добудувати терасу та накриття для двох авто. Продаємо свій власний будинок, без посередників! Можливий обмін! 06******65

власник
Продається дім в с. Тарасівка Київська обл  від  власника
olx.ua

Продаєм будинок в с.Тарасівка Київської області , Білоцерківського району. До м. Узин 7км До м. Біла Церква 32 км До м. Києв 90 км Доглянутий двір, гарний фруктовий сад (яблуні,алича абрикоси.вишні.виноград.малина,смородина,черешня ] Бетонні доріжки під автомобільта до будинку і сараю. Гарна виноградна арка при вїзді. Город 10 соток. Родюча земля. Е веранда,прихожа,кухня та три кімнати. На вулиці є хоз. будівлі,погріб, літній душ та туалет( з освітленням), альтанка. В 2020 році пробита свердловина в дворі 40 м. глибини. B будинку зроблений ремонт 2017 poку. Замінені по всіх кімнатах стеля (гіпсокартон), замінена вся електропроводка ,замінені міжкімнатні двері, проведена вода в будинку на кухні, ел.змішувач. Встановлені пластикові вікна та нові металеві вхідні двері. Супутникове телебачення інтернет. З меблів залишається кухня прихожа у веранді та шафа в залі. Залишається обладнання для монтажу сайдінга та сам сайдінг ,щоб обкласти хату- Стан двору та хати- заїжджай і живи.

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Від власника, без комісії. 2 поверхи, площа 46 м.кв. Секція 1 від в‘їзду 3-ий таун. Можна заходити на ремонт. Проведена електрика, зроблена гіпсова штукатурка, під шпалери- Закрита територія - Утеплені стіни - Інливідуальне опалення - Автономний біосептик - Скважина Хороше планування, сходи не забирають вікно. (!) На відміну від багатьох аналогічних планувань просто із іншим розташуванням самих сходів. Більше фото та відео надам по запиту. Подивитись можна в будь-який час. По всім питанням дзвонить+38********64. +38********54

власник
Продам  таунхаус
olx.ua

Продаж від власника. Таунхаус Aura Village в с.Тарасівка вул. Айвазовського (поворот на Green Hills) Комплекс із закритою територією, відеоспостереження. В квартирі все на електриці. Скважина, біосептик. Загальна площа 46 м2. Є своє парко місце. 10 км від Києва. Теплий пол, сантехніка, електрика розведена. Електро котел. Потолок-подвійний шар мінвати. На стінах гіпсокартон. Підлога - чорнова стяжка. Зупинка транспорту біля будинку. Торг.

власник
Таунхаус ЖК Аура (Тарасівка, Юрівка)
olx.ua

Продається затишний, добротний, побудований на століття, цегляний будинок в англійському стилі 10 км від Києва! На ділянці площею 10 соток 3-х поверховий будинок, гараж, сауна на дровах, господарська споруда та просторий сад. Крім того, до будинку примикає друга ділянка з виходом на паралельну вулицю, що забезпечує додаткові можливості використання та розширення для бізнесу або побудови окремого житла. З цим просторим 360 кв.м будинком ви отримуєте не лише якісне житло, а й комфортний спосіб життя у мальовничому районі недалеко від Києва. Селище Тарасівка, де розташований будинок, активно розвивається і знаходиться всього за 10 км від окружної дороги з південно-західного боку Києва. У селищі - повна інфраструктура, включаючи залізничну станцію з електропоїздами до Києва, маршрутні автобуси на Київський залізничний вокзал та Печерськ через Теремки, а також школа, гімназія, дитячі садки, супермаркети, кафе та ресторан. Будинок розташований у центрі селища, що забезпечує пішу доступність до всієї інфраструктури та робить його ідеальним вибором для не тільки комфортного але і активного життя. - У будинку 7 просторих кімнат, 2 вбиральні, 3 санвузли та душова, а також великий нульовий поверх з більярдною, спортзалом та котельнею. - Перший поверх включає просторий хол, кабінет, гостьову кімнату, велику вітальню і кухню-їдальню з виходом на терасу з видом на прекрасний сад. - На другому поверсі знаходяться 4 спальні та 2 санвузли, а з майстер-бедрум-спальні є окремий майстер-бедрум-санвузол. - Будинок побудований за традиційними технологіями з дуже товстими утепленими стінами, потужним фундаментом та теплим дахом. Опалення газ+електрика. Є генератор. - Ремонт традиційний, класичний - дерево, паркет, мармур, камінь, метал, італійська порцеляна, кришталеві світильники, мебель Італія. - Ділянка обгороджена камяним парканом, сад, газони, є великий окремий гараж, льох, груба на дровах, вода зі свердловини та колодязь. Мангал та все необхідне для нього. - Розташування в центрі забезпечує пішу доступність до залізничної станції, автобусу, школи та дитячих садків. Ціна будинку - 342 тисячі доларів (950 доларів за квадратний метр), включаючи сауну, гараж, господарські будівлі та 2 ділянки землі загальною площею 16 соток. Будинок повністю облаштований всім необхідним для проживання: - Посуд - Постільна білизна - Праска - Прасувальна дошка - Посудомийна машина - Підігрів підлог - Бойлери - Обігрівачі У будинку встановлено сигналізацію. Є свердловина з фільтром грубої очистки. Від Києва до будинку всюди прокладено асфальт, зручно добиратися автомобілем. В середньому від станції Теремки-15 хвилин на авто. Поруч є заправки OKKO. За 500 метрів від будинку знаходиться котеджне містечко Green Hills, де є салон краси, спортзал, спа, басейн, мінімаркет, садок, школи. Також поряд кілька дитячих садків. У 10 хвилинах на машині знаходиться великий NOVUS.

власник
Продаж будинку Тарасівка
olx.ua

Ексклюзивний договір! Продається будинок 265 кв.м(224 кв.м без тераси і балконів) + окремо 50 кв.м лазня з підвалом (гостьовий будиночок) на ділянці 13,3 сотки. У будинку виконаний якісний ремонт під авторським наглядом згідно з дизайн-проектом, частково мебльований, укомплектований технікою. Крита тераса 50 кв.м. Будинок знаходиться за 300 м від лісу, поруч озера, на ділянці висаджений сад. Розроблено, але не реалізовано ландшафтний проект. Перший поверх: передпокій, кухня + вітальня, санвузол, кабінет (гостьова кімната), комора, пральня, гараж, котельня, тераса. Другий поверх: три спальні, два санвузли, дві гардеробні кімнати, три балкони. Технічні характеристики: - стіни газоблок Aeroc d500 - утеплення мін вата 10см - фундамент монолітна плита на 16 палях, залізобетонна перегородка. - в будинок заведено 25 кВт електрики (всі комунікації під землею, включаючи інтернет 1 Гігабіт) - заведено та підключено газ. - опалення газовий котел Vaillant турбований на 24 кВт та електричний ТЕНКО на 20 кВт - свердловина 11 метрів, насос занурювальний, на вході є 2 фільтри грубого очищення та комплексне очищення з помякшенням. - накопичувальний бак на 200л дражиця з рециркуляцією. - на ділянці 2 септики на 2 кільця з переливом. - водяна тепла підлога за контурами на весь 1-й поверх та 2-й поверх санвузли. - встановлений зворотний осмос із мінералізатором води. Особливості: -якісна вбудована сантехніка -сходи з бука на металевому каркасі -весь ремонт зроблений з дорогих, екологічних матеріалів - на кухні якісна вбудована техніка - камін - панорамні вікна - є дровник, критий металевий з бетонним фундаментом та підведеною електрикою. На ділянці окремою будівлею лазня з підвалом (гостьовий будиночок) стан після будівельників, підвал повністю забетонований і гідроізольований, заведена вода, 11 кВт і є окремий септик на 2 кільця з переливом, листовий фундамент, поруч залитий фундамент під альтанку з підведенням води. Додаткові фото за запитом!

власник
Продаж будинку з дизайнерськи ремонтом в с.Тарасівка! БЕЗ КОМІСІЇ!
olx.ua

Продажа двухэтажного стильного дома 220 м2. Участок 15 соток, огражден забор с монолитным основанием. Расположен в Тарасовке, рядом сосновый лес и речка. До Одесской трассы - 4 км. До метро Теремки - 10 км. В пешей доступности: остановка транспорта, магазины, школа и тд. Рядом хвойный лес и озера. Продуманная планировка, спальни с гардеробом, большая просторная кухня с камином, на втором этаже со спальни выход на терассу + мангальная зона, две ванные комнаты. Автоматические ворота на заезд во двор и в гараж управляемые со смартфона. Заведено 15 кВт электричества, индивидуальная скважина 50м. Установлена система очистки воды, теплый пол первый и втрой этаж,конвектора внутрипольные. Септик с переливом. Дом готов для заселения:частично сделан ремонт +мебель. Высота потолков 3 метра , окна в пол +конвектора обогрева возле каждого окна. Установлен био камин (фото присутствует), автономное питание дома от генератора. Гараж на два автомобиля.

власник
Власник. Тарасовка. Будинок 220 м2. Мальовниче місце!
olx.ua

В передмісті Києва продається чудовий приватний будинок. с.Тарасівка, Фастівського р-ну, поруч з коттеджним містечком Green Hills. Будинок одноповерховий, побудований в 2020 році, загальною площею 164 м2, на ділянці 6 соток. Будинок побудовано з якісних будівельних матеріалів: стіни – керамоблок, утеплений пінопластом, монолітний фундамент, високоякісна мембрана на даху. Заведено 17 кВт світла (3 фази), своя скважина 50 метрів, переливна каналізація, можливе приєднання до газової труби. Опалення: тепловий насос та додатково електро котел, буржуйка-камін в будинку, генератор, кондиціонер, тепла підлога та радіатори. У будинку мебльовані 3 спальні, вітальня, кухня, 2 санвузли, гардеробна, гараж, тераса. Двір в тротуарній плитці вміщує 2-3 автомобілі, ростуть декоративні рослини. Наявне відеоспостереження і цілодобова охорона. Реальним покупцям доступний хороший торг.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається пів будинку, на два входа, обща площа 111кв, з участком 17соток, с.Тарасівка,Київська обл, 20-30 хвилин від Київа. Вся інфраструктура в пішій доступності ,садочок, школа, поліклініки,магазини, жд станція, маршрутки в радіусі 250-500метрів. Затишна вулиця, тиха .Є підїзд до участка з другої сторони вулиці, зручно! Світло, газ, скважина, будинок в жилому стані .Ціна 50000$ тел. (06**********53 Ларіса.

власник
Продається дім, участок, м.Боярка
olx.ua

Продається будинок в Тарасівці, 08161, 7км до Києва (20хв автобусом до м.Теремкі) Будинок знаходиться центрі Тарасівки. 20 соток землі. Загальна площать 220м2, 7 кімнат. Своя свердловина. Цокольний поверх - плитка. 1й і 2й поверхи - паркет. Будинок побудований з піноблоку обкладений білим цеглою. Опалення: газовий котел і твердопаливний. На ділянці є ще гостьовий будиночок площею 40м2, з усіма зручностями. З окремим газовим і електричним лічильником. Окремо стоїть великий гараж, 30м2. Є можливість розширення території оскільки поруч продається сусідську ділянку, 15 соток. Особливості планування: з опаленням • з ремонтом • з гаражем • з садом • з ділянкою

власник
Продається будинок в Тарасівці
olx.ua

Продається будинок без ремонту 237м2 ,земельна ділянка 9,6 соток з виїздом на дві сторони 12 кілометрів від Києва сТарасівка Києво-Святошинський р-н. поряд ліс, озеро, школа, садок, магазини,н-почта, зупинка транспорту, залізнична станція, ринок. Стіни: блок"Аерок" марки- 300(самий теплий) товщина 375мм; криша: металопрофіль (Німеччина) утеплення мінвата 250мм. Комунікації: септик, скважина, електрика 2поверхи+ цокольне приміщення, підвал з погребом,гараж, на другому поверсі тераса. Дзвоніть,пишіть відповім на всі питання (вайбер, телеграм). 09******88 Сергій

власник
Продається будинок з ділянкою
olx.ua

Географія Тарасівка