Продається цегляний будинок в центрі міста Старий Самбір,за більш детальною інформацією та для огляду будинку звертатись по телефону.

власник
Будинок в м.Старий Самбір
olx.ua

Продається будинок місто Старий Самбір Львівська Область . Площа- 150м/кВ з меблями та побутовою технікою . Решта деталі в приват або по телефону .

власник
Продам будинок !!!
olx.ua

Продам будинок, 2 поверхи + цоколь і горище, побудований у 2006 році, будинок розділений на 2 половини з окремими входами, можливість проживання 2х сімей, світло підключене, газ (труба) на ділянці. Стіни ідеально поштукатурені. Міжповерхове перекриття - моноліт. м.Старий Самбір, чудовий краєвид на місто. Детальніше розповім по телефону.

власник
Цегляний будинок (новобудова)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається недобудований будинок. Знаходиться в місті Старий Самбір, зручне розташування - 400 м від центральної дороги. Будинок збудований з цегли, перекриття бетонне. Планування 2 поверхи, 2 гаражі. Підведені комунікації- світло та скважина на воду. Розпочато внутрішні роботи в приміщеннях гаражів. Земельна ділянка площею 0.04 га. Документи на землю та будинок в порядку. За деталями звертайтесь 06******83 Марʼяна. Вартість 25 000$

власник
Незавершене будівництво
olx.ua

Продається дерев’яний будинок в центрі міста поруч з універмагом. Ідеально підійде під магазин чи комерцію. Всі комунікації, заїзд, реальному покупцю можливий суттєвий торг. Деталі за телефоном

власник
Будинок деревяний
olx.ua

Продається будинок у м. Старий Самбір. Перекритий черепицею, великий підвал, 4 кімнати, зроблений ремонт, новий ергономічний котел газовий, площа подвір"я 6 сотих. Деталі уточняйте по телефону.

власник
Продається будинок
olx.ua

За детальнішою інформацією дзвоніть за номером телефону.

власник
Продам Новобудову
olx.ua

Продається житловий будинок і земельні ділянки в м.Старий Самбір. 1)0,1164 га для ведення особистого селянського господарства; 2)01000 га для будівництва і обслуговування будинку і господарських будівель; Ці ділянки огорожені. 3)0,6191 га для ведення особистого селянського господарства. Знаходиться біля будинку і прийнятна для створення відпочинкової території. Сад, город.В будинку поведено воду( мотор), газ, світло. Деталі за тел.06******08 Оксана

власник
Продається будинок з земельними ділянками
olx.ua

Продаються будинок (незавершене будівництво) у Старому Самборі. Ділянка 10 соток. Коробка будинку 10 на 13 м. Внизу є великий гараж на 2 автомобілі, підсобні приміщення,підвал. Дуже міцний і надійний фундамент(в землі 80 см),в перекритті рейси як на залізничній колії. На першому поверсі є закладені лише несучі стіни,тому можна планування собі міняти за своїми потребами( раніше там планувалася кухня, роздільний санвузол, 2 невеликі дитячі кімнати,великий зал, коридор). На мансаржному поверсі теж можна буде робити все за власним проектом(планувалася гардеробна кімната, 2 спальні, в одній із спалень великий балкон з панорамним вікном, спеціально для цього є залишений отівр у фронтоні). Поруч уже заселені будинки. Газова труба прямо на подвірї. Цегляні стіни. Вставлені деревяні вікна та вхідні двері. Близько базар, супермаркет, вокзал, аптека. Зараз відкрили ще АТБ біля будинку. Недалеко до річки Дністер. Продаж від власника, без комісії. За деталями телефонуйте. Є ще більше фото.

власник
Будинок в Старому Самборі від власника
olx.ua

Продається житловий будинок в м.Старий Самбір вул.Листопадова.Загальна площа:62,4 м2.За деталями дзвоніть

власник
Житловий Будинок
olx.ua

Продається домоволодіння за адресою м. Старий Самбір, вул. Дрогобицька, 18, Львівської області: - житловий будинок (стіни рублені із пластин) з верандою та підвалом, 1 поверховий, площа 111,6 кв.м.; - літня кухня (цегляна) з верандою та підвалом, 1 поверхова, площа 60,8/19,4 кв.м.; - сарай з прибудованою шопою та підвалом, площа 37,6/16,4 кв.м.; - шопа, площа 24,6 кв.м. Загальна площа домоволодіння - 40 сот. Наявне конвекторне та пічне опалення у житловому будинку та літній кухні. У будівлях наявні меблі від попередніх мешканців. Централізоване водопостачання відсутнє, наявний трубчатий колодязь, можливе облаштування ванної кімнати у одному із приміщень літньої кухні. Вбиральня на вулиці. На території домоволодіння наявний город та фруктовий сад. Територія огороджена металевою сіткою. Поряд із домоволодінням наявна окрема земельна ділянка площею 10 сот. (можливий окремий продаж).

власник
Продам будинок у Старому Самборі, вул. Дрогобицька,18, Львівської обл.
olx.ua