Такої Ексклюзивної пропозиції Ви не зустрінете більше ніде і ніколи: Лише 250 000$ за Будинок Мрії з реальною Вартістю в понад 1000 000$! Поспішайте - Ця Унікальна Нагода Тільки Для Одного Щасливчика!

власник
вул. Мазепи, 10
rieltor.ua

Будинок у с.Солонка, 0 цикл. Зручний доїзд з бруківки, бічна вул. Наварійська. Земельна ділянка - 10сот., рівна та правильної форми (25*40м). Початково збудований не для продажу. Сходи та перекриття - монолітні, деревяні вікна (склопакет), червона цегла, висота стелі - 3, 1м, зручне планування, гараж на 1 автомобіль. Комунікації заведені на ділянку. Поруч заселені приватні будинки, дитячий садок, школа. Цоколь: паливна , пральня, спортзал, сауна, с/в, більярдна, кладова. 1-поверх: гараж, вітальня з каміном, їдальня, лоджія, кухня, с/в, кабінет. 2-поверх: с/в, спальня+с/в, спальня, спальня+балкон, спальня+лоджія. Горище: вільне планування.

власник
Будинок у передмісті (с. Солонка, бічна Наварійська) дом Львів Львов
olx.ua

Продам дачу (садовий будинок з гаражем) у Ковярях. Розташований на відстані орієнтовно 400м від крайніх будинків житлової забудови с.Солонка (вздовж дороги Солонка-Глинна Наварія). Садове товариство "Пролісок", дача на пдвищенні з гарним виглядом на ліс. Поруч живуть сусіди. Будинок двоповерховий, всередині поштукатурений, гараж з оглядовою ямою, підвал. У будинку пічне опалення (пічка для приготування їжі та опалення кімнат). Проведено електропостачання до будинку. Наявний фруктовий сад Координати точного місцезнаходження --- 49.7*********.994906 Ділянка 6,22 сотки Все приватизовано (всі документи впорядку) Вартість 32000 дол.США, можливий торг

власник
Продам дачу Ковярях (біля Солонки)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гарний будинок, під чернову. Розташований по вул. Рубчака 11. Не над дорогою, 3тя лінія. Коробка 450 кв м, електрика проведена, є вода, газ. Центральная канализація, 20 сот. земли, почали будувати нову дорогу прямо до будинку, до цього була грунтовка. Тихе спокійне місце, навколо розвинена інфраструктура, гарна транспортна розвязка. Реальному покупцю знижка. Загальна площа:298кв м, житлова:126кв м

власник
Будинок біля самого Львову Солонка
olx.ua

Будинок 1 пов. с. Солонка на ділянці 8 сот.оайлн вулиць Наварійська - Левицького, Заг.площа 256м.кв. житлова 120 чотири кімнати , кухня, столова,вітальня спарені , при потребі кухню можна ізолювати, великий гараж 56 м.кв. ворота 5м. ,підвал 13м.кв.. збудований з керамоблоків , поштукатурений , проводка , перекриття монолітне , два сан вузли ,великі панорамні вікна , накритий фельцем , сучасний стиль додаткова інформація по телефону.

власник
Одноповерховий будинок
olx.ua

Продається будинок з ремонтом 207.5м. Пять кімнат,два санвузла,ділянка 7 соток світло 20 кіловат вода частково з меблями.

власник
Продається будинок з ремонтом с.Солонка вул.Коновальця 10а
olx.ua

Чарівний будинок, що поєднує в собі комфорт, стиль та велич, тепер доступний для вас! Продається просторий будинок площею 185 квадратних метрів на трьох поверхах з усіма зручностями для вашої сімї. Він має 5 просторних спалень, 2 санвузли та 1 гардеробну кімнату, а також гараж для вашого авто. Щойно завершений якісний ремонт з використанням дорогих матеріалів, щоб кожен куточок виглядав зі смаком та елегантністю. Кухня обладнана вишуканими матеріалами та високоякісною фурнітурою, а всі побутові прилади на кухні виготовлені німецькою компанією Miele, що гарантує ваш комфорт та задоволення. Будинок освітлений додатковим світлом потужністю 15 кВт, що створює чудову атмосферу в будинку. Перший поверх 77кв пропонує велику кухню-студію площею 46 квадратних метрів, санвузол, гараж та невелику терасу, ідеальне місце для ваших вечірніх посиденьок. На другому поверсі 77кв розташовані 3 спальні, 2 великих балкона, гардеробна та санвузол, щоб ви мали все необхідне для зручного та затишного проживання. Третій поверх 32кв може бути адаптований під ваші потреби: 2 кімнати, які можуть стати спальнями, кабінетами або будь-якими іншими приміщеннями, а також великий коридор з можливістю створення додаткового простору для зберігання речей або роботи. Будинок побудований у 2022 з використанням якісних матеріалів: стіни з цегли та 15 см утеплення з пінопласту, щоб забезпечити вам комфорт та тепло у будь-яку пору року. Цей будинок є непересічним варіантом, оскільки ніхто ще не мешкав у ньому після ремонту. Площа території становить 4 сотки, розташована на першій лінії від дороги, але є можливість докупити ще 25 соток на задньому дворі за зниженою ціною. Ви маєте унікальну можливість створити внутрішній двір своєї мрії, але наразі двір ще не готовий через зиму — це відкриває широкі можливості для вашої фантазії та власних проектів. Не втрачайте шанс придбати цей чудовий будинок, який запрошує вас у світ комфорту та елегантності, ідеальне місце для вашої сімї!

власник
Продам Котедж солонка
olx.ua

Продається особняк у Солонці від власника ЗА деталями будь ласка пишіть в приватні повідомлення Торг можливий Загальна площа 350 м.кв. Ділянка-12 сотих Будинок складається з 3 поверхів Цокольний- простора вітальня з діючим каміном. Просторе господарське приміщення. Гараж в будинку. 1 Поверх- 2 спальні, коридор, вітальня, кухня Санвузол роздільний, окремо ванна та туалет. 2 Поверх- 2 спальні (одна із спалень складається з двох кімнат),простора світла кухня, Санвузол роздільний, окремо ванна та туалет. Невелика кімнатка яка може бути кабінетом чи дитячою ігровою Прохідна простора кімната, коридор. А також мансардне приміщення, яке використовується як кладова. Підлога –дерево. На кухні та санвузлах плитка. Сходи дерев’яні. Стрих Подвір’я облагороджене, перед будинком виконаний ландшафтний дизайн, позаду будинку просторе подвір’я /сад. Опалення- газовий котел Вода- криниця. На території також є гостьовий будинок ( 40 м.кв) який повністю обладнаний. Складається з прихожої, кухні, спальні, та роздільного санвузла. Опалення двоконтурний котел. За деталями звертайтесь за тел 06******55

власник
Терміново !!Продається особняк, Солонка
olx.ua

Окремостоячий цегляний будинок площею 170м2. Сучасне планування, якісне будівництво. Площа ділянки 5.12сот. Електрика, центральна вода та каналізація. Асфальтний доїзд без 100м.

власник
Новозбудований сучасний будинок/котедж 170м2
olx.ua

Продається будинок за Львовом в с.Солонка 5 км до Львова . 3км до ТЦ Кінг Крос. Шикарне розташування по вул Рубчака. У т.ч 17 соток землі. На території знаходяться сам будинок, гараж, літня кухня та окремий будиночок (модульний) із підключенням електрики. Із гарною територією. Є сад та город, будиночок для садівних інструментів. Будинок цегла, отеплений, опалення індивідуальне газове. Каналізація септик. Зроблено вивід та в процесі підключення до центральної. Виписка з будинку при продажі. Продаж разом із зем ділянкою. Без СП ! Деталі по телефону.

власник
Особняк Будинок Дім Продаж Власник Солонка
olx.ua

Продається дачна ділянка з будинком . Залито новий міцний фундамент для розширення будівництва будинку з метою проживання. Є в наявності погоджений проект будівництва та дозвіл на виконання будівельних робіт. Наявний 2хповерховий будинок придатний для проживання. На території також є великий мурований сарай для зберігання інвентаря, є 2 теплиці та туалет. Територія повністю огородженна сіткою. В будинку є світло , пєц та пічка для опалення і приготування їжі. Під будинок проведено центральне водопостачання. Дача розташована в першій лінії від центральної дороги . Від нашого дачного кооперативу через поле є стежка , що веде до супермаркету АТБ. Також є продуктовий магазин "На Дачі". Неподалік є зупинка автобуса #133а, який їде до Жирівки .

власник
Продається гарна сонячна дачна ділянка з будинком
olx.ua

Продаж гарного ,продуманого будинку в Солонці Площею 135,5 метрів + велика тераса з виглядом на озеро Продумане планування ,немає зайвої площі На першому поверсі розміщена велика кухня-вітальня,санвузол,та окрема котельня На другому поверсі 3 ізольовані спальні та санвузол При бажанні можна зробити 4 спальню з балконом В будинку вже розведена електрика ,сантехніка ,зроблена тепла підлога ,залиті стяжки та поштукатурені стіни Все робилось для себе,якісно Є центральна вода Будинок житловий ,не садовий Навколо будинку можна ще додатково докупити ділянки Продаж без комісії Телефонуйте за детальнішою інформацією

власник
Особняк Солонка Будинок 4 кім власник
olx.ua

Житловий будинок зі всіма документами:право власності,кадастровий номер,будинкова книга.Прибудований гараж та котельня.Паспорт будинку 2015 р. Будинок утеплений фасадом з декоративним покриттям. Три види опалення:камін,твердопаливний котел,електричний котел.Встановлено новий трансформатор для мешканців.Вода центральна або з власного колодязя.Автономна каналізація:екологічний септик,що не потребує викачування(біосептик). Підігрів підлоги на весь 1 пов. 1 пов.-закрита веранда,гардеробна,вітальня,кухня,санвузол. 2 -пов.3 кімнати(не прохідні). Для готування є плита газова(балон 50л.)або електрична поверхня.Продаж з меблями. Будинок знаходиться на закритій території кооперативу.Вхід тільки для власників ділянок,з власним електронним ключем.Невеликий сад для відпочинку та можливістю поставити альтанку чи басейн. Поруч автобусна зупинка 3хв.,продуктовий магазин 5 хв.,школа в с.Солонка 5хв(є доїзд Школяриком),пішки 20 хв. До ТЦ КінгКрос 7 хв.автомобілем.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Географія Солонка