Продам дачу в живописнейшем месте: Фастовский (ранее Макаровский) район, тг Боярская, садовое товарищество обслуживающий кооператив "Промінь НТУ" (33 км от Окружной дороги). Теплый кирпичный двухэтажный дом, перекрытия – плиты, шиферная крыша, проводка по 1-му этажу проложена новая. Размер дома 8х9 кв.м с верандой 3х6 кв.м : погреб, кухня, две спальни, гостинная, детская, холл (1-й этаж). Требуются отделочные работы. Есть возможность подключения интернета (по улице проведено оптволокно) ; прописка. Участок площадью 6 соток окружен лесом, который богат на грибы и ягоды. Неподалеку есть озера и страусиная ферма. На участке есть колодец, хозблок, душевая, туалет. Территория ухожена и ограждена сеткой.

власник
Продам дачу, Боярская территориальная громада Фастовского р-на
olx.ua

Продається новий будинок у с.Новосілки, Вишгородського району за 100 метрів від хвойного грибного лісу. Побудований за індивідуальним проектом на 12 сотках землі. Загальна площа будинку складає 146,1 м2. Три спальні 20,5/16,8/13,4 м2; кухня-вітальня 32,4 м2 з каміном та виходом на терасу; гардероб 6,5 м2; тамбур 5,8 м2; великий хол 157 м2; технічне приміщення 6,9 м2; санвузол 3,9 м2; ванна кімната 7,9 м2 та велика тераса 16,3 м2. Будинок побудований на монолітній утепленій фундаментній плиті 300 мм, стіни виконані з газоблоку AEROC D300 (найтепліший) товщиною 300 мм, утеплені пінополістиролом 100 мм і оштукатурені силіконовою фактурною штукатуркою. На цоколі будинку, вхідній групі та терасі змонтовано польську клінкерну плитку Paradyz. Встановлено сертифіковані енергозберігаючі вікна із німецького профілю Salamander. Покрівля металочерепиця з якісного металу завтовшки 0,45 мм. Виконано фасадне та зовнішнє освітлення. У будинку повністю розведено та підключено мідними кабелями всю електрику, включаючи якісний електрощиток з автоматами, вимикачі, розетки, світильники, домофон, розведено та підключено каналізаційну систему, змонтовані теплі водяні підлоги з гребінкою, виконано монтаж вивідів під батареї, сантехніку. Перекриття утеплене якісною мінеральною ватою Isover товщиною 200 мм, матові білі натяжні стелі із вбудованими лед світильниками. Виконано внутрішнє утеплення підлоги 130 мм та залита чистова стяжка. Стіни оштукатурені штукатуркою машинним способом. На ділянці розміщена своя свердловина глибиною 53 метри з гідроакумулятором, переливний септик, що складається з чотирьох 1,5 метрових кілець, вимощена тротуарна плитка, встановлені автоматичні відкатні ворота з електродвигуном і хвіртка з електрозамком, по периметру якісно пофарбований деревяний паркан. Підключено електрику на три фази 13 кВт із прямим договором ПрАТ "Київобленерго". Зроблено фотофіксацію всього будівельного процесу. Гарантія. Будинок підготовлений до фінального оздоблення та чекає на свого щасливого власника. Продаж без комісії. Можливий продаж по житловому сертифікату «єВідновлення»!

власник
Коттедж біля лісу
olx.ua

Пропонуємо чудовий будинок з ремонтом «під ключ», біля лісу з власними соснами на ділянці. Площа будинку 120кв м. Заведено 17квт електроенергії. Площа ділянки 9 соток 4 кімнати Санвузол Котельня Просторий коридор Кухня-вітальня з видом на ліс Величезний навіс під декілька авто, тераса. Своя свердловина 60м Септик з переливом Встановлений електрокотел. Є газ на вулиці. Будинок дуже теплий! Тепла підлога по всьому будинку + радіатори. Вам обов’язково сподобається. Телефонуйте! Показуємо щодня!

власник
Будинок з ремонтом 120кв 9сот Новоселки Вышгород Хотяновка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дерев’яний будиночок з ділянкою 25сот.в с.Новосілки Фастівського(Бувшого Макарівського)р-ну.Розташований по центральній,асфальтованій вулиці.Ширина фасаду ділянки 20м.Поряд лінія електропередач та газова лінія.Будиночок загальною площею до 50м.кв.можна використовувати як тимчасовову споруду для будівельників.Центр села,поряд магазини.До школи близько 500м.Часті маршрутки на столицю.Від Києва близько 25км.Вартість будинку з ділянкою 18000у.о(720у.о за сотку).

власник
Продам старенький будиночок та 25сот.землі недалеко від Києва.
olx.ua

Продам свій будинок у с. Новосілки, Вишгородський район. Виконаний за авторським проектом з якісних матеріалів, не економили ні на чому. Загальна площа 132 м2. Перша лінія від лісу, 18 км. до Києва. Ходить громадський транспорт, школа, магазини, але найголовніше будинок стоїть біля самого соснового лісу, який в глибину 5 км. Тиша та спокій вам гарантовані. Дуже чисте повітря. На території ростуть сосни. Стратегічно безпечне місце! Поруч живуть сусіди. Вулиця тупикова, не проїздна. В пішій доступності пляж! Будинок введений в експлуатацію! - кухня-вітальня 39,7 м2, - 3 житлові кімнати 12.3/18,3/18.0 м2, - 2 сан. вузла 3,6/8.0 м2, - 2 гардероби 4.1/7.0 м2, - котельня 5,2 м2, - тераса 14.4м2 Підключено 27 кВт електроенергії, 3 фази. Встановлено дорогий 3-х фазний стабілізатор напруги. Оформлено тариф день/ніч. Підключений інтернет. Своя свердловина, переливний септик, автоматичні ворота, фіртка з домофоном, паркомісце. У будинку тепла водяна підлога, радіатори, якісний котел на 12 кВт і система віддаленого автоматичного управління котлом в залежності від температури на вулиці і заданої температури. розетки/вимикачі, освітлення, чистова стяжка, стіни оштукатурені та прошпакльовані, натаяжна стеля, енергозберігаючі вікна Саламандр, вихід на камін, зовнішнє та фасадне освітлення, сигналізація. Залишилося тільки обрати колір стін та підлоги. Окремо стоячий гараж з якісною італійською системою ролет, встановлені міцні стелажі, є 1-ф і 3-ф силові розетки під будь-які електромобілі. Також на території знаходиться модульний гостьовий будиночок площею 27 кв.м, повністью утеплений, підходить для постійного проживання, мебльований, глибокі шафи (80 см), холодильник, пральна і посудомийна машина. Є душ, туалет, окремий переливний септик на 8 куб. При бажанні його можна переставити або перевезти в будь-яке місце. 12 соток землі (не кооператив!) - цільове призначення під забудову, будинку присвоєна поштова адреса. БЕЗ КОМІСІЇ, власник. На разі в ціну закладена лише собівартісь землі та матеріалів, які вже значно дорожчі. P.s. Фото реальні, зроблені з різним інтервалом. Також є фото всього процесу будівництва.

власник
Власник! 132 кв у сосновому лісі + гараж +гостьовий будинок! Новосілки
olx.ua

Документи на будинок та на господарські будівлі, земельну ділянку в наявності. Чистий продаж. Всі обєкти на території введено в експлуатація.(Є оновлений витяг з реєстру. Витяг та паспорт БТІ 2023 року) Ми власники. Дача розташована за адресою: Київська область, Фастівський район, Боярська територіальна громада, село Новосілки, СТ Берізка.На території знаходиться будинок з гаражем( площа 87.1 м2), літня кухня, господарські споруди, город і сад. Площа території 6.1 соток. На першому поверсі: кімната, кухня, душ.На другому поверсі: три кімнати(дві спальні) та кімната-лоджия.

власник
Продам Дачу з документами. Село Новосілки, Фастівський район.
olx.ua

Продається недобудований дім в селі Новосілки, Вишгородського р-ну, який розташований на ділянці розміром 12,44 соток.

власник
Недобудований дім, Новосілки
olx.ua

Продаж нового одноповерхового будинку з великою терасою біля озера та річки Десна, с. Новосілки, Вишгородський р-н, 10 соток, 4 кімнати. Ділянка площею 10 соток, правильної форми. Загальна площа будинку з терасою 150 кв.м. Планування будинку включає простору кухню-вітальню з виходом на терасу та чудовим краєвидом на луги. А також має велмкий передпокій, 3 спальні кімнати, 2 тамбури, 2 санвузли, котельня. Є виведення під камін - це мрія кожного дачника. Основні технічні х-ки будинку: фундамент - свайно-ленточний + монолитная плита + гідроізоляція, сваі - 1,5 м підлога з утеплювачем дах - металочерепиця, утеплювач мінвата 200мм, гідро/паро ізоляція стіни - газоблок 300мм, пінопласт 100мм для утеплення фасаду міжкімнатні стіни - 200мм вікна - 1 камерний енергозберігаючий склопакет (Польша), фурнітура MACO (Австрія) асфальтований підїзд майже до будинку. Комунікаціїї: Електроенергія 15 кВт (3 фази). Вода - свердловина 10 м. Каналізація - септик з бетонних кілець з переливом 2х2. Характерна риса нашого будинку - наявність великої тераси. Її площа достатня для облаштування зони відпочинку для всієї родини. І завдяки цьому нам вдалося домогтися особливого ефекту: будинок стає частиною ландшафту, а вона, своєю чергою, продовженням будинку. Чудова локація, поруч озеро, ліс та р. Десна: відпочинок, гриби, риболовля. Це прекрасне місце якнайкраще підходить для спокійного відпочинку і життя, далекого від міської метушні. У селищі знаходиться кілька мальовничих озер та р. Десна з невеликою пляжною зоною, а також красива лісова зона, яка дає ковток свіжого повітря. Відстань від Києва (метро Героїв Дніпра) - 24 км, свіже повітря, гарний краєвид. Ремонт під ваш смак за 2-3 місяці!

власник
Прлдам свій будинок, без комісіі Новосілки
olx.ua

Продається дачний будинок в селі Новосілки Макарівського району.В Садовому товаристві Верховина. На ділянці багато фруктових дерев з тильної сторони ліс. Вода підведена до будинку. Дуже мальовниче місце

власник
Продається дачний будинок
olx.ua

Популярні запити

Географія Новосілки