https://youtu.be/tZwyyp3AioU?si=jeqT5Bk_I8LaQ_Jx Посилання на відеоогляд території, копіюйте і вставляйте у браузер Газ, електрика, багато підсобних приміщень, літня кухня, колодязь, сарай, погрібник, приміщення для курей. 30 соток, все приватизоване, один власник. 50 км від Києва, навпроти дому є зупинка маршрутки яка прямує з Борової до Києва, інтервал раз в 30 хв. День перегляду - будь який, дзвоніть або пишіть, за час домовимось, відповім на усі питання і відправлю додатково фото.

власник
Продам дім в с.Мала Солтанівка (30 соток)
olx.ua

Місцезнаходження: дачний кооператив у Малій Солтанівці. Будинок недобудований, тому потребує хазяйновитих рук. Але жити вже можна. Опалення пічне. 2 груби на першому поверсі плюс камін у вітальні. На другому поверсі димарі збудовані у вигляді змійових каналів, для підтримки тепла. Всюди на поворотах передбачено дверцята для чистки. На першому поверсі облаштована повноцінна кухня, спальня та майже готовий санвузол. Нажаль, не встигли добудувати сходи на другий поверх. На другому поверсі повністю зроблена 1 кімната, вже мебльована, в другій кімнаті залишається пофарбувати і вкласти плитку (вже закуплена). Також санвузол майже готовий. Електрика заведена в дім і практично всюди вже розведена по дому (всі дроти закладені і щиток зібраний. Вода з власної свердловини 50м, очисна система від заліза вже заведені і встановлені, також бойлер на 80л. Каналізаційний колодязь у дворі. На ділянці побудована невелика баня, парна з ольхи, чайна з сосни, душова підведена, але так і жодного разу не користувались. На ділянці закладено невеличкий сад, чудовий великий волоський горіх з гойдалкою і чудовим місцем в затишній тіні, черешня, колоновидні яблука і груші, абрикоси та мигдаль. Гарні кущі ожини, малини. Багато багаторічних квітів (деревовидні піони, троянди, з десяток різних ірисів), сортовий зелений виноград, 3 види ліщини. Чудові сусіди поряд. За більш детальною інформацією звертайтеся лише у месенджерах (Watsapp, Viber, Telegram)

власник
Продам садовий будинок 150м2 з ділянкою 6 соток
olx.ua

Будинок в садовому товаристві "Руслан" в с. Мала Солтанівка Васильківського р-ну Загальна площа буднку 149м. Земельна ділянка 6,4 сотки, доглянутий сад, огород. Будинок двохповерховий. В цокольному поверсі гараж та майстерня. В будинку кухня 13,2м, 5 кімнат: 3 кімнати на першому поверсі(11.9м, 12м, 21,9м ) та 2 кімнати на другому поверсі(15,5м, 12,7м ). Туалет, ванна. Газове опалення, бойлер, свердловина, альтанка Поруч зариблені озера, ліс. Трасою до Києва ст.м. Теремки 30хв. Ходять маршрутки.

власник
Будинок дім дом в с. Мала Солтанівка Васильківського р-ну
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Возможен обмен на одно или двух ком. кв + доплата. Дом 1998г. Общая площадь 338 кв.м. Цоколь +2 этажа. Цоколь: часть технических помещений, гараж на две машины, кладовки, вторая половина цоколя; кухня и гостевая комната с гардеробной, душ+санузел Первый этаж - студия: хол, каминный зал (камин действующий), кухня, столовая, санузел, есть выход на террасу. Второй этаж: 4 спальные комнаты + санузел. Жилой. В доме все коммуникации, скважина. На территории есть хозяйственный додомик, фруктовый сад. Рядом небольшой лес.

власник
Дом продажа
olx.ua

Продається половина будинку (як окремий обєкт нерухомого майна) та земельна ділянка площею 19.24 сотки з розташованими на ній господарськими будівлями та спорудами за адресою: Київська область, Фастівський район, с. Мала Солтанівка.

власник
Продаж частини будинку с. Мала Солтанівка Київська область
olx.ua

Продається чудовий, теплий 3х поверховий будинок 120 кв.м. з гаражем с.Мала Солтанівка 32км. від Києва, 6 соток землі .Проведений газ, електрика і вода заведена в будинок. Свердловина 43м., септик на 3 кільця, сан.вузол у будинку та на вулиці. Опалення газове. Інтернет. Всі вікна металопластикові із гратами. На території є альтанка, тех. приміщення та колодязь. Сусіди постійно проживають. Меблі і техніка що на фото залишаються. 15 хв. пішки зупинка маршрутки з Києва, продуктовий магазин. Поряд ліс та озеро. Житловий стан. Продаж від власника. Терміново.

власник
Продаж жилого будинку
olx.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Продам дачу в чудовому та зручному місці. 37 км від Києва. Васильківській район біля села Мала Солтанівка в садовому товаристві «Тепловик». Будинок в хорошому стані. Вікна металопластикові, залиті теплі підлоги, установлена сигналізація, проведена каналізація, на всю площу будинку розміщується гараж, великий зручний погреб. На ділянці є криниця. Також на ділянці ростуть плодові дерева: яблуні, слива, груша, вишня, черешня, алича, кизил. В 5 хвилинах пішого ходу знаходиться доглянуте мальовниче озеро, в якому можна як і купатися так і ловити рибу. Територія садового товариства закрита, ворота автоматичні, відкриваються по телефонному дзвінку. Вивіз сміття. Дорога до кооперативу асфальтована. В 5 хвилинах розташована зупинка маршруток до Києва і до найближчих смт. В 5 км знаходиться смт Борова (магазини, лікарня, автостанція, банк). Можливий торг.

власник
Дача в Васильківському районі, Мала Солтанівка
olx.ua

Популярні запити

Географія Мала Солтанівка