Продається земельна ділянка зі старим будинком, яка розміщена в тихому, мальовничому місці на березі річки Сільниця, по вулиці Слобода. Земельна ділянка приватизована, 0,1 га під забудову та 0,24 га для ведення особистого господарства. Земельна ділянка своєю межею сягає річки Сільниця. На земельній ділянці розміщені; стара хата, сарай та підвал. Комунікації: газ, вода, електрика - підведено, до найближчої зупинки автобуса "Слобода" - 10 хв.. Можливий варіан обміну на квартиру. Оглянути можна, попередньо домовившись за тел. 05*********22.

власник
Продаж або обмін земельної ділянки зі старим будинком
olx.ua

Терміново продам власний 4-х поверховий будинок в 60м від річки з шикарним видом на Південний-Буг 80 кв с/т Заріччя в м.Лажижин. вул.Річкова Будинок складається: з двох житлових, мансардою і підсобним підвалом з гаражем. Зовнішні стіни збудовані з білого якісного кірпіча, встановлено металопластикові вікна з ролетами та шиферем. На цокольному поверсі знаходиться гараж з хоз.двориком На другому знаходиться жила кімната, простора кухня, коридор на два виходи! Підлога встелена лінолеум, а на кухні якісна керамічна плитка та пічка, а також є паровий котел. На третьому поверсі деревяні сходи, ліжко. В будинку води немає, у дворику знаходиться глибока криниця. Є цетралізований полив . Будинок знаходиться в тихому та затишному місці з чудовими сусідами. Звертайтися за телефоном . 09******06, тому що повідомлення не читаю. Можливий торг

власник
ТЕРМІНОВО! Продається видова дача біля річки  с/т Заріччя
olx.ua

Продам дачу ТОВ. Заріччя . Вулиця Пісочна . Усі питання сюди чи вотсап .

власник
Продаётся недобудована  дача ТОВ "Зарiччя"
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок загальною площею 70м2. В будинку є: газ, вода, опалення (конвектор), пластикові вікна, ванна,туалет,кухня, дві кімнати. Ділянка 20 соток, приватизована. Документи готові для продажу. Стеля в кухні потребує ремонту. Оформлення за рахунок покупця. Коцюбинського 16.

власник
Продам будинок Коцюбинського 16
olx.ua

Продається будинок в м. Ладижин вул.Слобода 131. На присадибній ділянці знаходиться житловий будинок, літня кухня, погріб, сараї, скважина, колодязь, загальною площею 26,33 соток. (16,33 соток городу). Загальна площа житлового приміщення - 74,8 м. кв., з них житлової - 56,2 м. кв. (4 кімнати та вітальня - 24,6 м. кв., веранда - 9,1 м. кв.). Будинок знаходиться по центральній асфальтованій дорозі, поряд автобусна зупинка та магазини. Будинок газифікований та має конвекторне опалення, електричний лічильник "день, ніч". Є пічне опалення. Документи на будинок та землю є в наявності та готові до продажу.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається новий будинок в м. Ладижин по вул. Енергетиків. Будинок знаходиться біля дендропарку, до центу 5хв. Будинок площею близько 300м2. Побудований в 2020р.Загальна площа земельної ділянки 10соток. В будинку завершений ремонт, є тераса з каміном, теплі поли, 3 санвузли, 3 спальні, гардеробна кімната, два балкони, зала та кухня ( більше 50м2) з вбудованими меблями. Є гараж, котельня з твердопалевним котлем. Також на ділянці є сарай, літня кухня та підвал.Дялянка з ландшафтним дизайном( газон, туї, троянди). Є висаджаний молодий сад. Ділянка огороджена. Ціна 220 000$. Більше інформації за телефоном 09******29

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок з приватизованою землею. Потребує ремонту. Є вода та електроенергія. Газ потрібно підвести у будинок. Літня кухня. Велика кількість плодових дерев (сад). Дві ділянки землі. Подробиці по телефону або при огляді.

власник
Продам дом Ладыжин
olx.ua

Популярні запити