Продаю дом 110кв м, ПГТ Клавдиево улица Соборности Дом требует ремонта, имеет два входа. Газ, вода централизованная, газовый котёл. земля 25 соток приватизированная По возможноти выложу больше фото, все детали по телефону.

власник
Продам дом 110 кв м, ПГТ Клавдиево ул. Соборности
olx.ua

Продам земельну ділянку 10 соток в селищі Клавдієво-Тарасове, 40 км по Варшавській трасі. Ділянка прибрана, знаходиться в гарному місці, чудові сусіди. На ділянці є частина будинку, можно використовувати під сарай. Без коммунікацій, але з можливісттю проведення. Деталі за телефоном 09*********30 Тетяна

власник
частина будинка на земельній ділянці в Клавдієво.
olx.ua

Продаю свій ФІНСЬКИЙ будинок який знаходиться на 6 сотках землі загальна площа 70 кв.м. маю 4 кімнати кухню 6.3 кв.м. ванну туалет. В домі є газ опалення світло вода гаряча та холодна септик.Є сад з фруктовими деревами поруч ліс в якому можна збирати гриби .Від електрички 15 хв. від Києва 40 км.Можна добратися на електичкі або на маршруткі. Всі питання по тлф.09*******87 ТАНЯ. (ТЕЛЕФОНУВАТИ КРІМ СУББОТИ!)

власник
Продаю свой дом недорого
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дачний будинок з металевим каркасом, обшитий зверху металопрофілем, в середині мінвата, а з внутрішньої сторони - ОСБ. Будинок теплий, без пртягів, екологічний. Підведена електроенергія, опалення електрокамін. Дачний утеплений будинок ( 250 х 600 ) см. на великому ( 950 х 600 ) см. фундаменті. Фундамент був залитий декілька років назад, для будівництва повноцінного будинку. На ділянці 6 соток, багато винограду изабела, та других сортів фруктові дерева, підсобні приміщення. Багато будівельних матеріалів. Будиночок знаходиться в 20 м. від лісу ( є гриби, ягоди ), за 5 хв. ходу велике озеро. Є магазин. Непогана транспортна розвязка. До Клавдиево електричка або автобус, далі 3 км. маршруткою .

власник
Дачний будинок в лісі с. Клавдієво з будматеріалами
olx.ua

Для тех кто хочет иметь свой дом и избежать тяжелого процесса строительства. Продается дом в Клавдиево, Киевской обл. Бородянского р-на. Документы на дом оформлены. Участок 9 соток, дом двухэтажный из белого кирпича, без внутренних работ, 200 м. кв.: 6 комнат, кухня, 2 санузла, котельная, кладовая + мансардный этаж 60 м.кв., электричество 380 в, газ по улице. Рядом лес (грибные, черничные места). Транспортное сообщение с Киевом электричкой или маршруткой, до станции от дома 15 минут пешком. В поселке магазины, школа, детсад, поликлиника, НоваПошта. В двух километрах большое озеро (рыбалка, пляж). Грунт на участке плодородный. Участок можно расширить за счет соседних, они свободны.

власник
Продам дом в Клавдиево
olx.ua

Дом одноэтажный трёхкомнатый на два отдельные половины. Общая площадь 87.6, жилая 41.1. Участок 7 соток ровный правильной прямоугольной формы. Расположен в тихом тупиковом переулке, переулок Волонтёрский (Гагарина). До ж/д платформы 10-15 мин ходьбы по ровной асфальтированной дороге. В наличии газ, вода, электричество, интернет. Вся дополнительная информация по телефону.

власник
Дом одноэтажный 87.6 кв.м. Клавдиево-Тарасово.
olx.ua

Продаю власний будинок у тихому та затишному селищі. Будинок знаходиться майже в центрі, поруч маршрутка на Київ, приміська електричка, магазини та аптеки. В селищі знаходяться школа, 2 дитячих садочки та поліклініка. На присадибній ділянці - сад з молодими та старими яблунями. В будинку зручне планування кімнат, прохідних немає. Опалення потребує заміни.

власник
Будинок від власника
olx.ua

Популярні запити

Географія Клавдієво-Тарасове