Продається будинок Адреса - смт. Кельменці кінець вул. Бесарабська Площа всієї території 0,30 га з них 0,15 га город і сад. Будинок 110 кв. м Оптимальне планування - два входи: бічний і центральний; світла і простора вітальня (15,9 кв. м); спальня (13,9 кв. м); дитяча (10 кв. м) і зал (22,2 кв. м); затишна кухня (10,9 кв. м). Також є ванна (3,9 кв. м) і туалет (4,1 кв. м) які можна обєднати. Вбудована кухонна стінка, металопластикові склопакети. Прибудови - сарай, гараж та підвал. Власна система водопостачання (скважина), та всі інші комунікації. Будинок повністю мебльований з усією необхідною для життя технікою. Ціна - 35000 $ Звертатися в особисті повідомлення або за номером +38********71

власник
Продається будинок
olx.ua

Двоповерховий будинок в смт. Кельменці загальною площею 240м2. Перший поверх: три окремі кімнати + кухня та санвузол, готовий до проживання, мебльований, готовий до проживання. Другий поверх: три окремі кімнати + кухня та санвузол, 70% готовності. Можливість прдивання окремим сімям. Земельна ділянка 0,15га, додатково ще окрема приватизована ділянка 0,15га. Вказана в оголошенні вартість за комплект. 09********92

власник
Будинок Кельменці
olx.ua

Продам будинок по вулиці Бесарабська 110. Кельменці. Дністровський район. Документи в порядку.Газифікований. Будинок без зручностей. Додаткових фото будинку всередині немаю, приходьте і оглядайте. Дякую.

власник
Будинок Бесарабська 110
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Домогосполарство состоит из дома+сарай+16 соток огорода Колодец, газифицировано. 200 метров от центра Кельменци, вул. Нова 7 Все вопросы по телефону 05******35

власник
Домогосподарство Кельменци
olx.ua

Будинок в гарному стані все є працює. Є великий сад більше інформації по телефону

власник
Будинок в гарному стані
olx.ua

У центрі с.Кельменці продається будиночок без зручностей .Всі документи в порядку, все приватизовано. Гарне розташування як для проживання ,так і для ведення бізнесу. Всі деталі можна уточнити по телефону.

власник
У центрі  продається  будиночок без зручностей.
olx.ua

Продаётся дом с земельным участком .На территории два дома ,летняя кухня ,хоз постройки ,курятник ,свинарник .В дом подведён газ,колодец в 5 метрах от дома ,есть сад и погреб,туалет на улице.

власник
Продаётся дом Черновицкая обл.
olx.ua

Продається домоволодіння, яке складається з двох житлових будинків з усіма зручностями (вода, 2 каналізації, газ -конвектора та колонки, а також альтернатива пічного опалення). 1 будинок- металопластикові вікна та утеплена прихожа,5 кімнат, кухня, санвузол, коридор з ремонтом. 2 будинок-прихожа, 2 кімнати, кухня, санвузол. Можливість проживання 2 сімей! Територія асфальтована, у дворі криниця, підвал, прибудинкові будівлі для господарського приладдя, молодий сад, та клумби. Земельна ділянка 7 соток, приватизована.

власник
Продається домоволодіння
olx.ua

Продам будинок в Кельменцях хороша земельна ділянка, викопана криниця, є великий підвал, сарай. До центру не далеко 10 хв. кому цікаво звертайтесь.

власник
Будинок в Кельменцях
olx.ua

Продається будинок. Світло газ є в будинку. Колодязь знаходиться на території. Є пристройки і велика земельна ділянка під городину. Кельменці вул.Молдавська19.Більше фото і інформації по телефону чи вайбері 066540278

власник
Продам будинок Кельменці
olx.ua

Терміново!!! Будинок не добудований. Сучасний європейський проект. Розмір 16*16. Гараж, підвал, котельня - 0 поверх. Кухня, ванна, прихожа, 3 спальні, хол - 1 поверх. Вільне планування - мансарда. Поряд світло, газ. Площа ділянки 0,20 га. Переоформлення за рахунок покупця.

власник
Продаж, обмін. Будинок 250 кв.м - смт. Кельменці
olx.ua

Популярні запити