Терміно Власники Без тогу Продам дом,9 сотых земли,под жильё и бизнес центр проспект Грушевского виход на проспект. Не далеко от круга со стороны Хмельницкого.

власник
Продам дом центр проспект Грушевского из ст.Хмельн.виход на проспект
olx.ua

Продається будинок в тихому, мальовничому місці, біля річки на Карвасарах. Можливість проживання двох сімей. Встановлені конвактори, та є піч .

власник
Продається будинок.
olx.ua

Продается новый дом в городе Каменце-Подольском, в парковой зоне район ботанического сада, 6 соток земли. Есть небольшой фруктовый сад. Дом построен из красного кирпича толщина стен- 38см.+утепление пенопластом -толщина-100мм, 2х этажный + цокальный этаж в котором находятся: гараж, кладовая, мастерская, кухня и т.д. Общая площадь 280 кв.м. На 1 этаже: гостиная, большая кухня, спальня, санузел раздельный. На 2этаже гостиная, 2 спальни, кухня, санузел нераздельный. На чердаке можно сделать полноценный жилой этаж. На второй этаж можно зайти как изнутри так и с улицы по лестнице. Дом утеплен пенопластом- 100мм, цоколь - экструдированным пенопластом- 50мм. Пол чердака утеплен пенопластом-100мм. Электрическое питание-3х фазное. Отопление и нагрев воды газом- 2х контурный котел Вайлант, есть бойлер. Перекрытие крыши металлочерепица. Центральная канализация. Возможен обмен на жилье в чертах города, рассмотрю и другие варианты. Подробности по телефону. Дом классический без всяких излишеств, все в этом доме можно преобразить под свой вкус и цвет, достаточно места для воплощения в жизнь ваших фантазий как в цокальном этаже, так и на чердаке полноценного размера. В доме могут проживать две семьи и всем хватит места. Ваш дом ждет вас.

власник
Продам 2-х этажный дом, возможен обмен.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам или обменяю на квартиру с доплатой 2-этажный дом в хорошим, тихом районе возле магазина АРС не далеко садик, школа, парк, аптека, остановка. Есть небольшой огород из садом возле них уличный кран для полива. В доме на первом этаже 3 комнаты, кухня и санузел полностью жилой. На втором нужен ремонт после постройки. На нем есть две комнаты, санузел и планировалась кухня так как должен был быть на две семьи потому вход с улицы.

власник
Продам  2-этажный дом Каменец-Подольский, район магазин АРС
olx.ua

Будинок в гарному місці неподалік від фортеці в250метрах, школа детсадок також неподалік продуктовий магази АЗС Вес дуже близенько. Якщо сподобалось то за будьякими деталями звоніть.

власник
Будинок Камянці Подільському Підзамче
olx.ua

Дім знаходиться в старому мість з видом на фортецю. На тереторії: гараж, літня кухня и самий дім. Біля дому є магазин і не далеко є зупинка

власник
Продаю дім з видом на фортецю
olx.ua

Продається великий затишний будинок в елітному районі, з дуже гарним краєвидом на місто, до центру міста 3км. Передмістя Камянець-Подільського. Ціна 195000$ Зручне розташування, свіже повітря поруч є ліс 60метрів. Загальна площа будинку 389кв.м,+ тераса 52кв.м. . Цокольний поверх з гаражем на 42кв м з автоматичними воротами, також на цокольному поверсі котельня, насосна, і велике приміщення з вікнами яке можна використовувати як спортзал. 1 поверх 126кв.м+ тераса 52кв.м і балкони 2 поверх 117кв.м та 2 балкони. Просторе подвіря, ділянка 20 соток на якій є молодий сад який вже плодоносить смачними ягодами та фруктами В будинку 2 жилих поверхи та 1 цокольний в якому знаходиться гараж та інші приміщення В будинку є 2 входи, перший основний вхід на 1 поверх, також з гаража можна пройти через окремий сходинковий марш. Планування в будинку дуже зручне, на 1 поверсі є камін та 1 санвузол 6,5кв.м,, спальня 21кв.м, камінна кімната 28кв.м, просторий коридор 18кв.м, залла 42кв.м. На 2 поверсі є 2 санвузла, 1 санвузол 4кв.м, кухня 21 кв.м, спальня 18кв.м з великим санвузлом 9кв.м, спальня 20 кв.м, просторий коридор 16кв.м та гардеробна кімната 2,5кв.м, балкони з гарним краєвидом, (ремонт 2020р) В будинку: 3-фазне світло,заземлення, вуличне освітлення, газ, 2-контурний газовий котел, 3 кондиціонери, 2 бойлери, скважина, септик. Запрошуємо до перегляду свого нового будинку в елітному районі Камянця Подільского

власник
будинок в найкращій локації Камянця-Подільского
olx.ua

Продам чудовий будинок з усіма зручностями неподалік від Камянця-Подільського с.Смотрич Основний будинок •Загальна площа: 131 кв.м. територія 15 сотих (разом з городом , літні кухня, хлів, погріб) •Двоповерховий будинок. Дах перекритий шифером. •Планування: коридор, 4 жилих кімнати. Одна кімната прохідна, решта роздільні, балкон, і на горищі обладнано кімната-гардероб. •Зроблений ремонт. Всі вікна металопластикові. Хороші міжкімнатні двері. часткова мебель •Частково залишаються меблі. •Літня кухня •Загальна площа: 21 кв.м. •Одноповерховий. Дах шифр. Зроблений фасад. •Планування: , кухня, кімната. •Опалення у будинку на електриці і на газу. •Подвіря обгороджене добротним парканом. •Гараж •криниця •Город •Вольєр для собаки • Фруктовий сад, сортові виноградники, полуниця, лохина, смородина, малина , крижовник, ожина. • газон , декоративне озеленення (туї, магнолії, ялинка, деревовидні піони, троянди , квітник з різними квітами) . •Спокійна та затишна місцевість. Місто як на долоні. Хороший заїзд. Поруч місто Камянець-Подільський . Зручне сполучення з містом їздить декілька разів на день маршрутка з міста За детальною інформацією звертайтеся за номером

власник
Продається будинок в с.Смотрич
olx.ua

2x поверховий будинок, газ, вода, світло, внутрішні работи, поштукатурений ззовні і всередині,деревяні сходи на другий поверх,10 соток землі.Подробиці по тел.

власник
Продам будинок на околиці Камянець-Подільського-Под.,500 м до Турец.ф
olx.ua

Від власника. Таунхаус Вул. Чехова, біля Сільпо. Всі комунікації заведені в будинок, зданий в експлуатацію, отримана адреса. Будували для себе: - хороші товсті зовнішні стіни та між сусідами, з сусідами спільна тільки 1 стіна, - багатокамерні металопластикові вікна по програмі тепла оселя - велика кухня-зала 28 кв.м. з панорамними вікнами на задній двір таунхаусу, - власний задній невеликий двір та боковий - продумане планування: 1 пов: коридор, кабінет, зала з кухнею та невеликий санвузол, 2 пов: спальні кімнати, коридор та великий санвузол 5, 3 м, балкон. Всі кімнати роздільні. - Вікна також є в обох санвузлах і на мансардному 3-му поверсі. Локація: Будинок хвилин 5-10 пішки від Сільпо, поряд також є школа, садочок, відділення амбулаторії та інша необхіна інфраструктура. Всі документи готові до продажу. Можливий гарний торг

власник
Таунхаус зданий в експлуатацію, всі комунікації
olx.ua

Продається будівля площею 329.2 кВ, також є земельна ділянка 70 сотих,на території знаходиться: криниця, септики, молодий сад, прибудована будівля.Тереторія огороджена,гарне місце розташування! Viber 09******06-Катерина

власник
Будівля площею 329.2 кв
olx.ua

Продаю будинок 10км від міста. Проведена вода, газ, електрика. В будинку 4 кімнат (4спальні, вана кімната, коридор, вітальня) і горище. За додатковою інформацією дзвоніть або пишіть в олх.

власник
Продам будинок 10км від міста
olx.ua

На ділянці 6 сотих знаходиться будинок, капітальний великий гараж, мурована будівля - сарай, погріб, плодовий сад. Поруч школа, магазин, зупинка маршрутного таксі. За детальною інформацією звертайтеся по телефону, з задоволенням відповім на ваші запитання та покажу нерухомість на місці.

власник
Продам будинок на ділянці 6 сотих в селищі цукрового заводу.
olx.ua

Продам дачу в мальовничому місці Будинок по середині ряду, ряди перпендикулярні берегу, берег широкий та пологий

власник
Продам дачу на Дністрі
olx.ua

Продам будинок з усіма зручностями, 4 сотки, 220 кв.м., євроремонт. За усіма питаннями дзвоніть

власник
Продам будинок з євроремонтом, 220 кв.м.,
olx.ua

Продаж будинку від власника. Будували для себе, але змінилися плани. Площа будинку 100 кв 3 великих кімнати, є вікна та міжкімнатні двері. Також є вхідні, але їх потрібно встановити. Є електропроводка, стіни поштукатурені. Велика ванна та кухня. Централізоване водопостачання на подвірі, газ поруч, легко підвести до будинку. Ділянка 15 соток, є садок та город. Також можу надіслати додаткові фото Телефонуйте по вказаному номеру/Вайбер Ціна 15тис дол.

власник
Будинок Мукша-Китайгородська (Жовтневе)
olx.ua

Продам дачний бунок , з емельною ділянкою 6.15 сотки.будинок невеликий має підвал , балкон, мансандрний поверх, кухня , 2 кімнатки , коридор. Зроблена зона відпочинку бесідка , мангал, стоянка для авто. Стіни оздоблені деревом, є грубка, кухня облицьована плиткою, є вода технічна, також є зручності туалет , поруч ліс , річка ,душ холодна гаряча вода( технічна) територія засаджена садом. 10 км від міста. (Ціна від17000 умовн.Од.

власник
olx.ua

Додаткова інформація по всім питанням - НАДАЄТЬСЯ ПО ТЕЛЕФОНУ Продається приватний будинок в затишній та мальовничій частині міста. Сад. Гараж. Зручності Приватизована земельна ділянка, Кадастровий номер Технічна документація.

власник
Будинок- Руські Фільварки - Центр
olx.ua

Продається будинок Район Смірнова 120 м2 4 кімнати, кухня, столова, ванна кімната, коридор Газове опалення:котел, батареї Вікна металопластикові Є підвал, гараж, літня кухня Великий септик 8 соток землі, плодові дерева 2 заїзди Будинок в житловому стані Всі подробиці за телефоном: +38********26 (Вадим)

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок два поверхи та мансардний етаж,майже всюди дубовий паркет,ліпнина ручноі роботи на стелі, в безпечному мiсцi з чистим повiтрям,027 га.земли.Поруч велике зариблене озеро,парк,стадioн,джерела з цiлющою водою.Школа,лiкарня дит.садoк.санаторiй поруч багато магазинiв ."Нова пошта","Укрпошта" ,банкомати.Зупинка маршрутки ,ходить 4 рази на день.все в кроковiй доступностi.. на территории також ще один будинок з двома гаражами на ділянці великий погріб на 80 кв.м мурованний з каменю для будь яких потреб.до мiста 13 км.продаж можлива під виплату.

власник
Дім 240кв.м. з будинком і двома гаражами ділянка 023 га
olx.ua

Продається власний котедж, зданий в експлуатацію, хороша альтернатива квартирі. Місце знаходження район 17 школи. Центральна частина коштує 50000$, крайні по 55000$. Квадратура будинку 120 м2, прибудинкова територія 3.5 сотки. Оштукатурені стіни та залиті чорнові стяжки. Зроблений фасад, змонтовані металеві сходинкові марші.Вікна 6 ти камерний профіль, 3 енергозберігаючі склопакети. Прибудинкова територія підготовлена під чистові роботи. Залиті бетонні фундаменти під паркан та встановлені металеві стовбики. Централізована вода заведено в будинок, світло, скептики. Є можливість продажу в розстрочку.

власник
Продаж цегляного будинку біля вул., Розвадоского, Мікрорайон, єОселя
olx.ua

Сучасний, утеплений, з гарними краєвидами, велика тераса з виглядом на каньйон, старе місто та фортецю. Великий гараж з котельною. Багато цікавих дизайнерських рішень. Більш детально тим, кого зацікавить. Меблі за домовленістю. Польські фільварки.

власник
Продається Будинок
olx.ua

Географія Кам'янець-Подільський