Продам будинок .м Калуш по вул.Козоріса,43.район з/д вокзалу.великий сад,город,річка.

власник
Продам будинок в м.Калуш.
olx.ua

Продається невеликий будинок з земельною ділянкою 18 сот. По вул.Чорновола. Є світло, вода , газ.

власник
Будинок з землею
olx.ua

Продається пів будинку на Загірї.4 кімнати,кухня і санвузол.Дім у хорошому стані.Висота стель 3,20.Кімнати світлі і сонячні.Збудований з польської цегли.Земельна ділянка 5 соток і 4 аренда.Сподіваюся,що мій будинок придбають турботливі господарі .

власник
Будинок приватний.Нерухомість.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у м. Калуші на вулиці Грабовського загальною площею 131 кв.м. і великою земельною ділянкою 21.5 сотка. Дуже хороший і спокійний район нашого міста. Біля будинку велика територія яка підійде додатковою забудови і великий сад. Васник, без ріелторів!

власник
Продається будинок в місті Калуш.
olx.ua

Продається будинок з євроремонтом подвіря 6 соток.Є котел, м/п вікна, інтернет, вода центральна +колодязь, хата перекрита металочерепицею на подвірї бруківка. Неподалік ліс, поруч магазин та зупинка, до міста 10 хв(до зупинки 2 хв). За деталями звертайтеся за телефоном 09******08. 75000₴

власник
Продам    будинок
olx.ua

Продаю будинок розташований в мальовничому куточку міста Калуш, поряд з міським парком в "Царському селі". Будинок побудований за індивідуальним (німецьким) проектом, зручне планування кімнат. Загальна площа будинку 134,4м², житлова 79м². Площа ділянки 7,74а. В цокольному поверху розташований великий гараж з ямою для огляду авто на 31м² та висотою стелі 3,5м, кухня на 22,4м², роздільний санвізол, господарські приміщення (при потребі можна переобладнати в житлові кімнати), котельня на 3м² та веранда - вхід в будинок. З іншого боку будинку передбачений вхід на другий поверх, де є три кімнати площею 36,4м², 29,6м² та 22,4м². В одній з кімнат передбачено можливість встановити камін. Також на поверсі є суміжний санвузол і балкон. На мансардному поверсі розміщено три кімнати 15м², 13м² та 9,5м². В будинок заведено електроенергію до лічильника 3 фази, на подвіря централізоване водопостачання та газ. Поряд розташовані магазини, ресторани, льодова арена, озеро, зупинка громадського транспорту. Неподалік (1км) тече найчистіша річка України - "Лімниця". Навколо будинку поркладено асфальтовану дорогу. Поряд живуть привітні сусіди.

власник
Продаю  будинок.
olx.ua

Будинок має шість кімнат, опалення і газ в домі є, вода не проведена до будинку, є на подвір’ю колодязь, площа подвір’я має 30 сотих.

власник
Будинок в Калуші, район височанка.
olx.ua

Будинок знаходиться на Височанці, недалеко від холма Слави, на вулиці М.Березовського. Енергозберігаючі вікна, проведено проводку та поштукатурено, залито стяжки,готово під чистову обробку. Встановлено септики, є криниця, підключено 15КВ електроенергії та ін. 240м.кв будинок+підвал 60м.кв.Детальніше по телефону, але робилося добротно, для себе

власник
Незавершене будівництво
olx.ua

Знаходиться коло парку до озера 2 хв. На першому поверсі 3 кімнати , кухня, коридор , ванна, евроремонт, деревяні повійні вікна в хорошому стані, паркет. На другому три кімнати, коридор, сходова клітка. Індивідуальне газове опалення, котел двохконтурний, новий технічний паспорт. Електрика 3 фази. Водопостачання централізоване , септиків 7 штук. 2 гаражі . В одному з них яма, під ним підвал. Над ним ще один будинок 2 кімнати, кухня, санвузол, м.п вікна, деревяна підлога , газове опалення. Тип покрівлі бляха. Подвіря з бруківкою. Навколо будинку фруктові дерева. Є система відеонагляду. Новий технічний план. З запитаннями звертайтест по телефону будьласка. На повідомлення не відповідаю.

власник
Затишний цегляний будинок на Загірї
olx.ua

Продається будинок в центрі, по вулиці Ковжуна, навпроти скверу, в дуже зручному, спокійному місці. До будинку належить ділянка 18 соток ( сад, огород). Будинок цегляний, 200кв.м, є 2 гаражі, велике підвальне приміщення. Індивідуальне опалення, газ, світло, вода, центральна каналізація. Документи в порядку.

власник
Продам будинок, центр м. Калуш, вул. Ковжуна
olx.ua

Продам будинок для сторожа утеплена знаходиться М.Калуш.

власник
Буда вахтовка  будиночок
olx.ua

Дуже хороше місце під хостел,міні готель,магазин та ін. Має три окремих входи і три номери 4,4а і 5 продаж частинами Продам будинок (дерево),з ділянкою,літня кухня мурована,криниця. Вулиця Петрушевича 5 Оренда. Деталі за тел.09*********32

власник
Будинок.VIP сектор.
olx.ua

Металевий будинок Розмір 4.40х2.50х2.2+стрих. В хорошому стані не гнила. Знаходиться р-н Височанка за цвинтарем.Самовивіз

власник
Металевий будинок
olx.ua

Базові технічні характеристики: 1. Деревий каркас з каліброваного брусу камерної сушки з оброблення вогнебіо захистним складом. 2. Утеплення - базальтова вата, стіни - 150мм, підлога та стеля - 200мм. 3. Зовнішнє оздоблення - планкен або імітація бруса, з фарбуванням захистно-декоративною лазуррю. 4. Внутрішнє оздоблення - імітація бруса або вагонка, з фарбуванням захистно-декоративною лазуррю. 5. Вікна та вхідні двері - металопластикові, з ламінацією, 5ти камерний профіль та 2х камерний склопакет з енергоефективністю. 6. Всі комунікації входять в комплектацію будинка - електромережа, водопровод, стоки. Будинок 54 м2 + тераса 18 м2 + бокова тераса 15 м2 19500 грн.м2 1053000-В ціну входить будинок ,монтаж,внутрішнє оздоблення,розведена електрика і сантехніка Тераса з накриттям 10500 грн.м2 Тераса без накриття 5500 грн.м2 19 500 грн.м2 - В ціну входить будинок ,внутрішнє оздоблення,розведена електрика і сантехніка.

власник
Будинок Модульний на 2 спальні  54 м2
olx.ua

Продається сучасний енергоефективний будинок (Студінка) збудований у 2018-2019 році, зданий в експлуатацію та повністю готовий для проживання. На першому поверсі всюди тепла підлога, на другому поверсі батареї. Також обігрів обох поверхів здійснюється за рахунок каміну. Встановлений хороший газовий котел Baxi, світло три фази, два великих септики, криниця. Меблі та техніка залишаються у будинку. Молодий фруктовий сад з сортових саджанців який вже дає плоди. До м.Івано-Франківськ 30км. Будинок вартує вашої уваги. Хороший торг при зустрічі.

власник
ЦІну знижено!!! будинок (новобудова).
olx.ua

Будинок знаходиться хорошому місті є всі комунікації не далеко від центру міста Калуш вул.Наливайка 1 . Продається в звязку з переїздом . За більшою інформацією дзвонити на вайбер +3466*****68 Зоряна .

власник
Продається приватний будинок
olx.ua

Дослідити місцевість

Місто Калуш, Будинок з усіма зручностями 2 туалета, в кожному туалеті є підігрів підлоги, на другому поверсі 3 кімнати, зал, гардероб, туалет опалення здійснюється від батарей, на 1 поверсі опалення здійснюється за рахунок підігріву підлоги, а також знаходиться кухня з великим залом, туалет, гардероб, кладовка, бойлерна де знаходиться управління підлоговим опаленням конденсаційний котел Valiant який чудово підходить для підлогового опалення, що дає можливість ефективно використовувати і економити на оплаті за газ , паралельно підєднаний твердопаливний котел Будеруз, який знаходиться в гаражі . Будинок утеплений пінопластом 5см ,дах накритий натуральною черепицею виробником Brass,знаходиться біля лісового масиву, прибудинкова площа більше ніж 20 сотих, також є альтанка, 800м до зупинки. Стосовно оренди будинку 18000гр.

власник
Продається або задається в оренду будинок двох поверховий
olx.ua

Продається двоповерховий цегляний житловий будинок в місті Калуш (житловий масив Височанка). Ділянка 10 соток. Затишний приватний сектор. На ділянці також знаходиться цегляний літній будинок (літня кухня) з двома кімнатами та горищем загальною площею 60 кв.м.. Також є цегляний гараж площею 30 кв.м. та навіс для двох автомобілів. Позаду будинку розміщені окремі підсобні приміщення, пивниця. Є власна криниця. Навколо будинку квітники та сад фруктових дерев. Під будинком розміщений великий двокімнатний бетонний підвал з двома входами. Опалення індивідуальне, газове. Додатково стоїть твердопаливний котел. Водопостачання централізоване.

власник
Двоповерховий цегляний житловий будинок
olx.ua

Продається будинок в м.Калуш по вул. Фінська (район ПТУ) Площа будинку 92м²,цегляний з міцним фундаментом.Кількість кімнат 3+веранда та кухня.Площа земельної ділянки 6 сот. На ділянці гараж,город та фруктові дерева. Опалення індивідуальне газове,центральне водопостачання та каналізація

власник
Продам Будинок
olx.ua

2-кімн. кв-ра, центр міста, котедж, (радянський стан, без євро-ремонту),47м2, м/п вікна, пічне опал. (газ), лічильники, колонка. Є металевий гараж, подвір’я, город, підвал, горище по всій площі кв-ри (можна добудувати та використати, як мансардну додаткову кімнату), окремий вхід, сонячна сторона. Ціна договірна. Терміново !!! Присутній торг...

власник
Продається квартира в котеджі, як половина власного будинку.
olx.ua

Будинки нові! З усіма комунікаціями! Централізоване водо та газопостачання електро мережа! Ззовні та в середині поштукатурені енерго зберігаючі вікна та двері! Знаходиться в центрі Калуша за адресою вул Павлика 1 біля Гімназії!

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок 80% готовності. У ванній, душовій та кухні поставлена плитка. Залишилось лише постелити підлогу, встановити міжкімнатні двері та пофарбувати стіни. Зручне планування. Газ, світло, вода, септик. Збудований за сучасними енергозберігаючими технологіями. Підігрів підлоги на першому поверсі, батареї на другому поверсі. Встановлено рукави обігріву від каміну по усім кімнатам. Гараж та підсобне приміщення. 10 соток землі. Обгрунтований торг

власник
Продається новий будинок
olx.ua

Продам власний будинок у місті, чудова локація, підведені всі комунікації, ремонт на стадії завершення, Власник!!! Деталі за тел.

власник
Будинок у місті Калуш!!!
olx.ua

Популярні запити

Географія Калуш