Старенький будинок у селі Шпендівка, Кагарлицького району.., старенький але жити можна. Є на подвір’ї погріб, криниця.. Землі 25 соток + 60 городу( по факту городу 80 соток). Дуже родюча земля, чернозём.. Тихе мальовниче село, автобуси до Києва 75 км

власник
Лугова
rieltor.ua

Продається будинок (недобудова) мансардного типу в м. Кагарлику вул. Нектарна. Утеплений, зручне планування - 5 просторих кімнат, великий гараж, асфальтований підʼїзд, вдале тихе місце розташування - поблизу ліс, озеро, магазини. Підведено електроенергію - 3 фази. Потребує внутрішніх оздоблювальних робіт.

власник
БУДИНОК Кагарлик
olx.ua

Продам будинок, який був побудований в 2012. На даний час будинок в такому стані як на фото, загальна площа становить 90 кВ.м , на участок заведено 3 фази, будинок знаходиться за адресою м. Кагарлик Січових Стрільців 72. Участок 10 соток

власник
Продам  будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в м. Кагарлику вул. Нектарна. Утеплений, зручне планування - 5 просторих кімнат, великий гараж, асфальтований підʼїзд, вдале тихе місце розташування - поблизу ліс, озеро, магазини. Підведено електроенергію - 3 фази. Потребує внутрішніх оздоблювальних робіт. Гарне розташування. Більше фото та інформації по телефону.

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Продається частина будинку в самому центрі Кагарлика зі всіма зручностями. Зручне розташування, поряд школи, садочок, лікарні, супермаркети, зупинка до м Київ.Будинок утеплений, економний. земля приватизована, право власності на будинок. Продаж від власника . Тел: 06******01

власник
Продається частина будинку в центрі
olx.ua

ЦІНА ДОГОВІРНА! Терміново продається глинобитний будинок, обкладений цеглою, ділянка 17сот., місто Кагарлик, 70 км. від Києва. На ділянці є підсобні будівлі що потребують капітального ремонту, як і сам будинок. На ділянці є колодязь і гараж із заїздом з вулиці. Тихе і затишне місце, ділянка рівна, правильної форми, вдале розташування: недалеко міський парк з озером, ринок, школа.

власник
Будинок під реконструкцію або знос
olx.ua

Продається будинок на участку 14 соток, з яких 4 сотки - двір і 10 соток виділено під город. Земля чорнозем, родюча. Участок рівний, прямокутний. Пагорби відсутні. Будинок в гарному стані, несущі стіни без тріщин чи інших пошкоджень. Зовнішні стіни теплі: шлакоблок + цегла. Газ, світло є. Телефон, інтернет, Wi-fi мобільного оператора працює добре. Газовий котел в будинку при потребі можна перевести в твердопаливний. Підведення води нема, на території колодязь. Будинок придатний для життя. Всередині будинок охайний, поцвічених стін немає. Поли з дерева в гарному стані. Вікна нові метало-пластикові. Вхідний коридор потребує косметичного ремонту. Побудова 60х років. В будинку є меблі. Якщо буде необхідно меблі та інший необхідні речі залишимо для нового власника. На території погреб (всередині сухий), сарай з піччю та підведеним газом, курятник, дровник, туалет, інші господарські прибудови. Вцілому господарські споруди на участку потребують косметичного ремонту, але придатні для користування. 068_714_25_94

власник
Продаж житлового будинку на 14 сот. землі м. Кагарлик
olx.ua

Продается дом в селе,есть приватизированная земля,погреб,сарай,сад,колодец

власник
Кирпичный  дом в селе
olx.ua

Продам будинок в місті Кагарлик 180квадратів в будинку заведено 3 фази отоплення електрикою є колодязь.в будинку кухня студія каміна зала з виходом на терасу два сан вузли три спальні гараж і котельня, будинок утеплений пінопластом 5см молодий сад ділянка 10 соток.

власник
Продам будинок в місті Кагарлик
olx.ua

Просторий, сучасний будинок зі зручностями в центрі м.Кагарлик, вул.Східна, районний центр 15 тис.населення ( 70 км до Києва). Підведено електроенергія 3 фази, двохзонний лічильник день/ ніч. До будинку підєднана інфраструктура, вїзд в гараж та вихід на іншу сторону. Гараж має 45 кв.м. легко вміщує 2 авто. Над гаражем є другий поверх ( мансарда) утеплений мінеральнрю ватою, вихід на другий поверх з гаража. Біля будинку знаходиться криниця, вода введена до будинку, нагрів води бойлер, також є своя каналізація. Є прибудова, яка слугує літнею кухнею і котельнею. Опалення коміноване 2 котлами газовий та електро. Загальна площа будинку 83.8, житлова 61.6. В будинку 4 кімнати, кухня, коридор, веранда. Біля будинку наявна земельна ділянка 0.0994 га. Поряд розміщена школа, аптека, лікарня, базар, автостанція, маркети "Фора" та "АТБ" 15 хв пішим ходом.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається будинок в м.Кагарлик. Київської обл, 70км до м.Київ. Затишна, тиха вулиця з приємними сусідами. Асфальтована дорога. Будинок газифікований, електрифікований. На території є гараж, сарай, погріб, колодязь, газифікована літня кухня. Загальна площа будинку 82.2 м.кв. Загальна площа ділянки 6 соток.

власник
Продаж будинку м.Кагарлик
olx.ua

Біля будинку знаходиться колодезь,каналізація,садок, город

власник
Продажа будинків
olx.ua

Кагарлик, Київська обл.Продаємо світлий, просторий, новий будинок з унікальним плануванням. Стіни товщиною 50 см., ззовні - цегла, всередині - прибалтійський піноблок. Перекриття деревяні із подвійними балками, шумоізоляцією і утепленням (утеплювач базальтовий ROCKWOOL Roockmin). Стеля - гіпсокартон, зроблена стяжка, пофарбована. На першому поверсі та у санвузлах покладено плитку. Встановлені метало-пластикові двокамерні вікна, виготовлені на заводі в Києві. Металочерепиця фірми «Прушинські», вхідні двері фірми «Берислав». Будинок має 2 входи. Площа загальна 148 житлова 95. 1 поверх. Площа загальна 62 житлова 41. Зал, коридор, 2 кімнати, кухня, сан.вузол, коридор. 2 поверх різнорівневий. Велика зала (висота стелі 3.40) з каміном, 3 кімнати, хол, сан.вузол. Площа загальна 86 житлова 53. Гараж 18 м2 обладнаний автоматичними підйомними воротами і має прямий вхід в будинок. Біля будинку погреб (2 на 3 метри із східцями), підсобне приміщення. Обладнання: 2-х зонний електричний лічильник, колодязь із підведенням води в будинок, каналізація. В усіх кімнатах є світло, вимикачі, розетки. Будинок розташований в районі нової забудови. Тихе місце. Віддалений від автомагістралі на 400 метрів і відокремлений від неї двома рядами будинків. Ділянка площею 10 соток, розміри 25 х 40 метрів, рівна. Можливий заїзд з 2-х боків. Молодий сад. Земля приватизована. Поряд обладнаний дитячий майданчик. До центру міста 15-20 хвилин пішки, до зупинки громадського транспорту 7 хвилин (500 метрів). Сусідні будинки заселені. Від будинку до Києва (м.Видубичі) - 75 км. Перегляди за домовленістю. Вартість 75000$. Можливий торг. Тел. 06******75, 05******31 (вайбер)

власник
Кагарлик. Світлий, просторий, новий будинок з унікальним плануванням.
olx.ua

Продається частина будинку з умовами 2 кімнатної квартири з власним подвірям, на околиці м.Кагарлик( колишній радгосп). Будинок повністю придатний для життя, лише потребує косметичного ремонту. Газ, вода холодна та гаряча, каналізація - все в будинку є. Свій обгороджений двір з плодовим садом та підвалом, також є додатково ще 2 сот.для городу. Район дуже тихий, на території є магазин . Неподалік є великий ставок та ліси. Дуже гарне місце для проживання сім"ї з дітьми та людям похилого віку. Поруч автобусна зупинка, маршрутки ходять на Миронівку,Кагарлик, Білу Церкву, Київ

власник
Терміновий  продаж частини будинку на околиці м.Кагарлик.
olx.ua

Продам одноповерховий газофiкований будинок 1970 рокiв, 107 м* . .Утеплений ( мIнвата , сайдiнг), що дае значну економiю в опалювальний перiод , та вiдкидае прояви грибкових утворень.. Дах вкритий вогнестiйким хвильовим термопластом. Лiчильники виведенi за межi будинку. Для опалювання встановленi два котли( газовий 2х контурний, та дров"яний((спрощений з терморегулятором)).В будинку чотири великi кiмнати, кухня. сумiжний з ванною санвузол, виранда., вiкна пластиковi 3 скла.. На прибудинковiй територіі, лiтня кухня. криниця, скважина, 200 м* вкладено тротуарноi плитки, плодовоягiдний сад. Загальний об"ем земельноi дiлянки складає 31 сотка. що е рiдкiсним явищем для мiста. Дiлянка знаходиться в 1.5 км вiд центра мiста.Вулиця тиха, 200 м . до ставка, дитяча площадка, магазин, лiс. т.м.09******75.(можливий торг)

власник
Продам будинок в м.Кагарлик, вiд Киева 70км.
olx.ua

Продається недобудова! м. Кагарлик. Ділянка 10 соток знаходиться неподалік лісу. 3 поверхи., до150 кв.м Подробиці за тел.(09*********37

власник
Продається недобудова! 150 кв.м
olx.ua

Продаж будинку в Київській області. Місто Кагарлик. На прибудинковій території знаходяться: гараж, криниця, погреб, деревʼяна бесідка, деревʼяна гойдалка,глиняний будиночок для зберігання господарських речей. На території висаджені фруктові дерева, квіти, кущі, є город. Встановлено новий паркан, доріжки викладені плиткою. Будинок перекритий, утеплений, проведена вода. Індивідуальне газове опалення і грубка. Зручне розташування, поруч школа, магазин, до центру міста 15 хв пішки. До Києва 1 година машиною. Площа будинку 61 кв.м. Площа землі 0.093 га. Все зроблене з любовʼю і комфортом. Причина продажу-переїзд у іншу область. Меблі і техніка- по домовленості. Торг присутній, продаж від власника. Документи готові до продажу. За всім додатковими питаннями чи фото інтерʼєру, звертайтеся.

власник
цегляний будинок Кагарлик
olx.ua

Популярні запити

Географія Кагарлик