Продам 3-поверхову дачу на березі Дністровського лиману. Загальна площа - 140 кв. метрів, свій двір, свій прямий вихід до лиману. Всі комунікації (водопровід, електроживлення, каналізація - вигребна яма 10 куб.м, охоронна сигналізація, інтернет, накопичувальна емкість для води). Дача під чистову обробку. Хороший варіант для сімейного відпочинку, актуальний варіант для бізнесу. У вартість включено місце для катера на зареєстрованому причалі. Держакт на землю, кадастровий номер. Продаж від власника. Реальному покупцю торг і бонуси. Відстань до берега лиману 30 метрів, до моря - 7 хвилин ходьби. Можливий варіант обміну на нерухомість в Одесі.

власник
Продам дачу в Затоці
olx.ua

Будівля знаходиться в с. Затока 100 м. від ж.д. станціі . 150 м. від лиману і 300 м. від моря. До центрального пляжу Затоки 500 м. Приіхавши на поізді не потрібно брати таксі . а просто перейти через коліі і Ви вже в себе на курорті. Основні грошовитратні роботи зроблені . Вода і єлектрика заведені в середину. Вода літом постійно (в кооперативі своя водокачка). 3 поверха. але можно доробити четвертий. Перший -гараж .сан вузол. але можно машину ставити перед домом і використовувати як кухню .чи кімнату . другий -жб. перекриття.. третій- сторічні дубові балки з виходом на балкон. Дах - металопрофіль. Недалеко причали де можно тримати лодку чи катер. Територія охороняеться. Документи в порядку ю все приватизоване( земля І будівля) кадастрові номера є. При бажанні можно докупити сусідні фундаменти. Загальна поверхня 110 м.2 .

власник
Продам будинок в с.Затока Од. обл.
olx.ua

Продам рабочий отель,12 номеров,санузел в каждой комнате,кондиционер,нагреватели воды на крише,солнечная станция,общая кухня,детская площадка.Есть место для достройки номеров.

власник
Отель, база отдыха ЗАТОКА
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-а будинки в курорті Затока (ст. Сонячна) до мосту. 1. Будинок 100 м.кв. 2. Будинок 115 м.кв. В будинках є всі комунікації. Біля будинків( господарчий блок, баня, альтанка, мангал зона, лодка і.т.д.) На все право власності. Кадастровий номер. Ціна вказана за один будинок. Можливий продаж окремо.

власник
Два будинки Затока
olx.ua

Популярні запити

Географія Затока