Продам будинок, є два входи, сарай , недобудований гараж, погріб, криниця 3 метри від дому. Індивідуальне опалення. 15 соток приватизованої землі.

власник
Продам будинок, Гришківці.
olx.ua

Пропоную Вашій увазі будинок, побудований з якісних матеріалів, спеціалістами своєї справи і як кажуть в народі "на віка" по вул. Л.Українки (Гагаріна) б.3 В будинку є всі зручності. Півроку тому замінена вся сантехніка, котел, система опалення, електропроводка-все нове, встановлено сигналізацію та відеонагляд. Кухня, коридор, ванна-тепла підлога. Є можливість дистанційного керування котлом через інтернет. Кімнати в будинку просторі, можна облаштовувати на свій смак, є можливість обладнати другий поверх. Ділянка приватизована, на ділянці є сарай-гараж, криниця з якісною водою, вода заведена в будинок. Продаж від власника, прохання до посередників-не турбувати! З переглядом будинку ніяких проблем, зустрінемо і все покажемо! 06******45 Сергій

власник
Продам добротний будинок в Гришківцях
olx.ua

Продається земельна ділянка з будинком по центральній вулиці смт Гришківці. Є газ,світло,пічне опалення. Будинок не жилий. Загальна площа 68 кв. Земельна ділянка 32 сотих. Земля приватизована. Власник.

власник
Продам будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам земельну ділянку з будинком на дві половини, загальна площа 30 сотих в смт. Гришківці. Будинок потребує капітального ремонту. В дворі є криниця та господарські споруди. Ціна договірна Тел. 06******29

власник
Продам земельну ділянку з будинком  .
olx.ua

Срочно продам добротний цегляний будинок 80-х років побудови в смт. Гришківці. Загальна площа 78 м2. 4 кімнати, газ, світло, криниця, літня кухня з погребом, сарай, 12 сотих землі, а також у цю вартість входить 10 сот. окремої ділянки приватизованої землі! Будинок в жилому стані після косметичного ремонту, 7хв. пішки до зупинки та магазину. Реальному покупцю ТОРГ!!! Детальніше по телефону.

власник
Продам цегляний будинок
olx.ua