Продам дом утепленный с мансардой(но она не доделана)Дом утеплен,есть канализация,централизованная вода,газ(двухконтурный котел),небольшой огород,положена плитка возле дома и во дворе;В кухне,ванной полы с подогревом,положила плитка,в доме полы деревянные,сверху линолиумДом 1 этаж71 КВ всего,а масандра 50,есть сарай небольшой.Дом находится в районе Веригино.Школа,дет.сад,магазины все рядом,до центра 15-20 мин пе ши.

власник
Продам дом с мансардой.
olx.ua

Дом находится прекрасном тихом месте,на улице есть турник,качеля, баскетбол ьный щит,плодовые деревья,много сортовой малины,клубники, мебель за домовленістю.тел.06******86

власник
Прекрасный Дом с евроремонтом
olx.ua

Продается участок с небольшим домом на тихой улице, в доме вода, туалет, газовый конвектор, есть печка (давно не пользовались), пластиковые окна. Есть надворные постройки, требующие ремонта, огород. Недалеко Скоропадское озеро.

власник
Участок с небольшим домом, требующим ремонта
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишний двоповерховий будинок у престижному районі з усіма зручностями для комфортного проживання! Ви будете першими мешканцями після ремонту. Загальна площа: 180 м² Город 5 соток та садок, де ростуть плодові дерева Кількість кімнат: На першому поверсі: зала, простора кухня, ванна кімната На другому поверсі: 3 спальні, душова, туалет Комфорт: 1 поверх з підігрівом Приміщення під сауну Тераса для відпочинку Два погреби (один під будинком, інший окремий на подвірї) Гараж на дві машини Підсобне приміщення з горищем Подвіря з доріжками, викладеними плиткою Опалення: газовий та твердопаливний котел, окрема кочегарка Комунальні послуги: електрика, газ, центральний водопровід та каналізація В вартість входить вбудована кухня та побутова техніка: Посудомийна машина Варильна поверхня Духова шафа Вартість 96.000 $ Не пропустіть цю унікальну можливість придбати розкішний будинок з усіма необхідними зручностями для комфортного життя. Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду, звертайтеся за вказаними контактними даними (viber, telegram, або просто телефонуйте): 09******18 Тетяна

власник
Продаж нового двоповерхового будинку в затишному районі
olx.ua

Продам дом,возможно и пол дома находится по переулку Бригадний 16,Газ в доме есть,ремонт косметический,есть гараж сарай,10 соток земли.

власник
Продам дом
olx.ua

Продається будинок з ділянкою на 2 входи, неподалік центру міста, в тихому провулку, за адресою вул. Професора Бєлявського, 9. Будинок без внутрішніх робіт. Ділянка 10 соток. Також на ділянці знаходиться 2 поверхова літня кухня, гараж, сарай, туалет та літній душ. Зручне розташування. Розвинута інфраструктура, поряд школа, дитячий садок. Територія Доглянута, багато фруктових дерев, квітів, декоративний фонтан. На ділянці є вода та електрика, можливість зробити газифікацію. Телефонуйте, пропонуйте вашу ціну. Ціна договірна!

власник
Великий будинок недалеко від центру міста
olx.ua

Продається будинок пр.Павлівка,2 з усіма зручностями в будинку. Площа ділянки 6 соток. На території є відеоспостереження, хоз/приміщення(де є погріб), альтанка з зоною барбекю, ландшафтний дизайн з великою кількістю вічно-зелених рослин, два гаражі з автоматичними воротами, вольєр, баня з басейном та зоною відпочинку, своя свердловина та центральна каналізація. Гарний ремонт, підведені всі комунікації. Опалення: газовий 2-х контурний котел, електро котел та твердопаливний котел. За всіма подробицями телефонуйте.

власник
Продається будинок Глухів
olx.ua

Продається будинок по вул. Поліська.. Зроблений з ремонтом та меблями, побутовою технікою. Будинок утеплений, в чудовому місці. На другому поверсі три спальні та гардеробна кімната. На першому поверсі велика кухня, зала, хол та ванна кімната. За інформацією звертатися на Вайбер, +38********07 Таня. Ціна 87 тис. доларів.

власник
Будинок м. Глухів
olx.ua

Продам дом в г. Глухов. Дом находится на переулке Зои Космодемьянской. Все вопросы по телефону: 06*********40 Тамила Анатольевна.

власник
Продаю дом, г. Глухов.
olx.ua

Дом в хорошому стані, за домом ухаживали, отопление газовон и дровиное, дом в тихом раёне

власник
Дом, в чернобильских домиках
olx.ua

Продається дачний будинок з земельною ділянкою в кооперативі "Калинка".За всіма питаннями пишіть,або телефонуйте за номером в оголошенні

власник
Дача,дачний будинок
olx.ua

Продам великий будинок 87 м2 з ділянкою 20 соток . 3 спальні, загальна кімната, кухня, ванна, туалет. Двухконтурний котел. Кухня і ванна тепла підлога. На території є гараж та хоз. будівля. Тел. Оbb З5О 97b7

власник
Продам будинок по вул. Лугова (початок вулиці)
olx.ua

Продается дачный участок с домиком в садовом обществе "Родник". Участок 6 соток. Все вопросы по телефону.

власник
Продам дачный участок с двухэтажным домиком.
olx.ua

Продається будинок по вулиці Суворова, цегляний, два поверхи, двоповерховий сарай, погріб, просторий двір, доглянутий город

власник
olx.ua

Продається утеплений цегляний будинок по вул. Пирогова з великою присадибною ділянкою, глибоким льохом, 2 сараями і 2 гаражами. Загальна площа - 10 сот, приватизована. Площа будинку - 65 м.кв. У пішій доступності від дому є дитсадок, школа, церква, продовольчі магазини. Є пічне та газове опалення, електрика, вода у будинку та на дворі. Санвузла у будинку немає. Торг

власник
Продається будинок
olx.ua

Дача, кооператив ёлочка 2 этажа (без внутренних работ), есть подвал, свет, летняя вода, огород + рядом добавка, первая улица к городу, предпоследняя остановка маршрутки, через дорогу кооператива магазин и кафе

власник
olx.ua

Продам частину будинку в м. Глухів, в районі школи N2, загальною площею 70,2 кв.м. В будинку газ, вода, присадибна ділянка 5 соток.

власник
Продається частина будинку
olx.ua

Продам гарний телий та сухий будинок по вул.Робоча (5хв пішки від школи-інтернат), збудований на високому капітальному фундаменті із бутового каменю.Простора ділянка 9 соток, на якій розташовані сарай з хоз.будівлями, фруктовий сад, грядки.Будинок з газовим опаленням та можливістью опалення дровами,сан вузол, водопровід, каналізація.Документи готові до продажу.Більш детально розповім по телефону.Ціна по телефону або при зустрічі.

власник
Продам Дом в г.Глухов
olx.ua

Продам дом или обменяю на квартиру с вашей доплатой. Двух этажный дом. Общая площадь 140кв/м. Первый этаж большой зал, кухня,туалет, душ. Второй этаж,4 спальни,туалет с ванной, гардеробная, балкон. В доме газовый и дровяной котел. Газовая колонка. Гараж в доме 3,60 × 8, погреб в доме. Везде сделан ремонт. Дом продаеться частично с мебелью. Рядом 150-200 м школы, садики, автобусная остановка, магазины, мини рынок. Имеется хоз.постройки, два не больших сарая. Туалет на улице, душ, есть бассейн (требуется ремонт) барбекю, беседка ( свет,кабельное, интернет). Цена 50 000$ ,возможен торг Все вопросы по телефону.

власник
Продам большой дом
olx.ua

Продам дачний будинок в с/т «Сосновий бор», дві крайні ділянки від лісу, при заїзді в с/т., будинок 6х5 метрів, цегляний, всередині обшитий деревом, має дерев’яну віранду та дві кімнати, стіни-дерево,стеля-пластик,підлога-плитка. Решітки на вікнах. Скважина,вода заведена будинок. Опалення немає. Ділянка 12 соток, посіяна гірчиця. Ціна 3800$ Тел. 80*******90

власник
Дачний будинок с/т «Сосновий бор»
olx.ua

Продається будинок. Загальна земельна ділянка - 9соток, з них під городом - 3 сотки. Загальна площа будинку - 125 м.кв. Пять кімнат, санвузол, кухня, погріб похідний та під будинком,Індивідуадьне газове опалення та твердопаливний котел. Централізоване водопостачання.Гараж, літня кухня, господарське приміщення.

власник
Продається будинок  в м. Глухів Сумської області по вул.Робоча.
olx.ua

Продаётся дом, в г. Глухов, Сумская обл., в 5 минутах от центра города. Недалеко от центральной больницы. Дом в хорошем состоянии, жилой, с мебелью. Автономное отопление. Газ, вода, свет, городская канализация. Два гаража, во дворе плитка. На территории дома фруктовые деревья, малина, виноград. Возможен торг.

власник
Продажа Дома Глухов
olx.ua

Частина будинку в районі Усовка, недалеко від центру. Деревяний будинок, утеплений. У будинку 3 кімнати, кухня, веранда й кладова. Каналізація. Туалет на вулиці. Новий газовый двохконтурний котел, нова система опалення та нові водяні труби. Є місце для твердопаливного котла або каміну. Нові деревяні вікна. Зроблений ремонт. Є гараж, сарай, підвал, город 5 соток. Поряд школа №5, луг. Ходить маршрутне таксі №2.

власник
Продам частину будинку
olx.ua

Участок с огородом 9 соток,расположен на улице Курчатова,5 мин ходьбы от магазина Акация.В доме газ-отопление+дровеной котел,воды нет,колонка под домом.На територии Летняя кухня,гараж,душ зима-лето под снос или реставрацию.

власник
Дом в г.Глухов(р-н Синявка)
olx.ua
1 - 24 з 62 результатів

Популярні запити