Дача-Дом 78кв.м . Дом утеплен пенопласт .Крыша-металочерепица Перекрытия в доме деревяные. Участок 6 соток. Садоводческий кооператив -травневый. Документы на дом и на землю -готовы к оформлению. Есть все необходимое для спокойного и хорошего времяпровождения . Заезжай и живи. Дом с ремонтом мебелью жилое состояние. Отопление печное, есть камин +електро конвекторы. При отсутствии света возможность отапливать дом и готовить на печи. Скважина 65 м.-вода заведена в дом . Санузел в доме ,гарячая вода бойлер. Также есть колодец. Полноценный сухой теплый чердак- можна использовать для всевозможного хранения вещей и т.п. Хозпостройка (сарайчик-летний душ-туалет) Забор профнастил. Раздвижные ворота- стоянка на два авто. Спутниковая антена. Возможность подключения интернета. Металопластиковые окна . Идеальное и спокойное место для сезонного отдыха - Также возможно проживать и круглогодично. Удаленность 30 км. от метро Бориспольская . 12 км до центра Борисполя. Хорошее транспортное сообщение. Тихое место жилая улица . На участке плодовые деревья абрикос,яблоня ,орех,шиповник. Есть небольшая територия по посадку овощей. На маршрутке от в м.Харьковская 40мин. .Подьездная дорога 800 метров грунтовка в октябре были проведены работы по подсыпке и ремонту дороги. Также ходит електричка остановка Травнева (Майская)-Яготинское направление. .Дачный кооператив тихое место до озера 350 м. До Жд.станции пешком 10-12 мин. До остановки маршрутки -магазинов ,базарчика 12 мин. Приезжайте - смотрите с радостью ответим на все вопросы.

власник
Дача рядом с озером/ бориспольский р-н. Артемовка.
olx.ua

Продається дача Киівська обл., Бориспільський район, біля с. Артемівка в садовому товаристві. Будинок цегляний 2 поверхи, зимовий варіант, на вікнах ставні. На першому поверсі віранда, кухня, прихожа та дві кімнати , на другий поверх ведуть сходи є кімната і за дверима ще окрема кімната з прихожою і виходом на балкон. Площа 85 кв.м, бойлер, вода заведена у будинок, опалення у будинку на 1 поверсі, котел з радіаторами по кімнатах і грубка, газ балонний. Заготовлені на зиму дрова і вугілля. В будинку влаштований погреб. Загальна площа земельноі ділянки 7 соток, є свердловина 75 м, є сарай, альтанка, сауна, навіс для автомобіля, дворова кабіна для душу. За 150 м від будинку озеро. Сполучення: електричка Киів-Яготин, зупинка Травнева, зразу за Борисполем. Від електрички 12 хвилин пішки. До Борисполя близько 6 км. Будинок приватизований, є кадастровий номер та технічний паспорт. Можливий торг в розумних межах. Олександр Сергійович.

власник
Продам дачу,будинок Бориспільський район Киівська обл.
olx.ua

с. Артемівка Затишний провулок, майже в центрі села, з доброзичливими сусідами. Ділянка 5,98 га, під будівництво. Документи на ділянку оформлені (не кооператив!) Є дозвіл на будівництво. Будинок 81,46 м.кв., з гаражем та укриттям. Без внутрішніх робіт. Підведена електрика, змонтована каналізація, є колодязь, доглянутий фруктовий сад. Чудове розташування: в 3 хвилинах до ходьби є магазини, ринок, в 5 хвилинах від будинку є озеро, також в селі є ще кілька озер з мальовничою природою. До залізничної станції Травнева 7-10 хвилин пішки . 5 км до міста Бориспіль, 20 км до міста Київ, чудове транспортне сполучення. Ціна 55000 $. Власник

власник
Будинок біля Києва 81,46 м.кв, Артемівка, Бориспільський р-н, власник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

На продаж домогосподарство в садовому товаристві Бориспольський район, в напрямку села Кучаків-житловий будинок (з пропискою) 3 поверхи на 6 сотках + 12 соток напроти ( сад,город-на них також можливе будівництво повноцінних будинків). Станція Укрзалізниці 700 метрів, озеро з пляжем в 10-ти метрах від будинку та 5 метрів від 12 соток , вулиця закрита, на вулиці ще двоє сусідів(дуже хороші та не турбуючі). Станція біля села- магазини, базар кожну суботу, за 3 кілометри Нова пошта, укрпошта, кав’ярня та інші магазини, школа, дитсадок, амбулаторія, до Борисполя 11 км, з села ходить також маршрутка. Будинок- 1-поверх-напівцокольний- прихожа, 2 кімнати, велика складська кімната та окрема технічна кімната-майстерня с туалетом. 2- поверх- прихожа з роздягальнею, 3 кімнати -зала з каміном, спальня та столова(може бути також спальнею), кухня. 3- поверх- 2 кімнати- спальня та офісна, ванна кімната з туалетом. В будинку – всі електроприбори-3 бойлери,2 холодильники,2 мікрохвильовки,пральна машина з сушилкою, посудомийка LG, електроплита на 4 комфорки, електродуховка Gorenie, кавомашина Delonge в кожній кімнаті кондиціонер LG та електрообігрівачі, 2 телевізори. В кожній кімнаті шафи, дівани, 3 столи-книжки, скляний дуже великий( розкладний ) скляний стіл з 6 стільцями, тумби, комод, офісні столи з стільцями та іншими офісними меблями, велика двуспальна кровать. Підігрів підлоги в ванній кімнаті та в прихожій. Будинок збудований в 2013-2015 роках з використанням якісного дерева- двері, сходи, вікна, підвіконня. Ремонту не треба- все в дуже гарному стані-заходь і живи. У дворі- літня кухня ,мангал-піч, мангал металевий ,літній душ, басейн(недобудований),2 пластикових розкладних столи, 2 пластикових шезлонги, клумби з квітами ,поляною та плодовими деревами. В складському приміщені- металеві полиці, скляні банки для консервації, ящики. В майстерні- металеві полиці, майстерний стіл, всі інструменти для господаря, насосна, дрова- тобто все для господарювання. Свердловина 55 метрів, 2 вигрібні ями, на сад та город з 12 соток проведено крапельний полив. Будинок житловий- тобто ми в ньому прописані і проживаємо постійно, це наше житло. Тут природня тиша, а влітку взагалі рай. В товаристві є постійна сплата за ділянку в 6 соток- 100 гривень в місяць. На 12 сотках фрукти та ягоди- смородина чорна та червона, аґрус, полуниця, малина, черешні, вишні, абрикоси, сливи, яблука, груші. На продаж все домогосподарство – будинок та сад. Тобто 6 + 12 соток. Ціна 120 000 євро. Якщо 12 соток не потрібні ,то ціна та ж-120 000 євро. Ми зацікавлені в продажі всього господарства. А якщо вас цікавить тільки 12 соток, то ціна окрема- 18600 євро. Власники, продаємо за сімейних обставин. З ріелторами не співпрацюємо. На всі питання відповім тільки по телефону +38********86. На повідомлення не відповідаю.

власник
Продаж будинку та домогосподарства в садовому товаристві
olx.ua

Продам дачу садовый кооператив "Весна" с. Артемовка Бориспольский р-н.. Участок 6 соток. На участке стоит вагончик с пристроенной закрытой деревянной верандой. Проведено електричество, имеется скважина с технической водой для полива, также имеется сарай, туалет. Много фруктовых деревьев.. Рядом електричка остановка "Травнева" и остановка маршрутки с. Артемовка . Маршрутка идет с Киева от метро Харьковская,. От центра Борисполя на машине ехать 15 -20 мин. Идти пешком от електрички до дачи 15 мин. Рядом озеро 10 мин... От дачи до Крещатика 50 км.

власник
Продам дачу в садовом кооперативе с. Артемовка Бориспольский р-н
olx.ua

Продам житловий будинок ( Бориспільський район с. Артемівка , 30 км від Києва). Ціна 95 тис дол США можливий торг). Ділянка 6 соток з садом. На ділянці - гараж, сарай, літня кухня, погріб. В будинку -всі комунікації ( світло,газ,опалення,вода, каналізація). Ванна кімната та кухня повністю облаштовані. Дорога до будинку- асфальт. Сполучення з Києвом- маршрутка, електричка. Інфраструктура села: -школа -дитячий садочок -продукт магазин 9 шт -господарський магазин -медична амбулаторія (прийом лікарів) -аптека -Нова пошта -Укрпошта -АЗС -2 озера в окрузі -пожежна станція

власник
Продам будинок біля Києва, Артемівка, Кучаків, Бориспіль
olx.ua

Популярні запити