Хозяїн . Пропонуеться будинок, Баришівка, Коржи, СТ Садовод, вул. Виноградна, дача, 2 земельні ділянки по 6 соток, будинок 100 кв.м. в нормальному стані, в якому можна повноцінно жити, є теплиця, зрошувальна система, великий сад. скважина. бойлер, інтернет 27000у.е. Без комиссии!

власник
Виноградна
rieltor.ua

Дача находиться в 2 км от Барышевки и 1 км от с Коржи (магазины, аптеки и т.д). Рядом детский профилактический санаторий "Поляна" (диагностика, лечение), речка Трубеж, озеро, лес. Станция электрички в пешей доступности- 10 минут. В доме есть вода, отопление, газ и санузел. Телефон связан с Вотцап и Вайбер.

власник
Продам дачу в кооперативе "Трубеж-3"
olx.ua

Одноповерховий цегляний будинок в хорошому стані, готовий до заселення, присутні всі комунікації, теплий, охайний, централізоване газове опалення. На ділянці багато плодових дерев, влітку можна робити закрутки на зиму. 25 соток землі! Київська область, Броварський р-н, село Корніївка, 85 км. від Києва. ПЕРЕГЛЯД можливий по побуднях та особливо на вихідні. Рієлторів прошу НЕ ЗВЕРТАТИСЯ! Продаж від власника, ТОРГ МОЖЛИВИЙ РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ!!! Пишіть/дзвоніть, я завжди на зв‘язку!

власник
Будинок цегляний
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Земельна дiлянка 0,20 га чорнозему, огорожена оценкованим парканом. На територiї є оцинкований вагончик, скважина, родючий сад ( черешня, вишня, абрикос, виноград, горiх). Недалеко зариблений ставок, рiчка Недра. Поруч залiзнична станцiя Березань, продуктовий ринок.Статус участка: частная собственность. Целевое назначение: строительство и обслуживание жилого дома.

власник
Продаю.  СОЛНЕЧНУЮ дачку !!!
olx.ua

Продам дачу кооператив . Барышивский район 12 соток. Дом с пеноблоков( 2комнаты на первом этаже,2комнаты под крышей), летняя кухня( холодильник, плита +балон газовый, насосная станция, чайник электро, есть выход на чердак) , душ (баня) ( бойлер, стиральная машина), колодец, беседка , контейнер с погребом, большой садик и много разных цветов ( розы ,тюльпаны, пионы...) . Рядом лес. Не далеко есть платное озеро( рыбалка). Тихая , комфортная местность. Цена 21000 (торг только на месте)

власник
Продам дачу Барышивский район
olx.ua

Продам 3х кімнатний цегляний будинок, повністю в житловому стані, з меблями, "заходь та живи". Будинок знаходиться у с. Корніївка(чорнобильське селище), Баришівський р-н, Київська обл., 75 км. від Києва. Рік будівництва будинку 1994-1995. Загальна площа будинку близько 115 кв.м. У будинку є 3 повноцінні кімнати, туалет і окрема ванна кімната, комора, кухня і є веранда з виходом на вулицю. Якщо двері на вулицю у веранді закласти, то вийде акуратна і світла 4-а повноцінна кімната. У будинок заведено газ, воду та вихід каналізації у вигрібну яму. Опалення у будинку газове, встановлений новий економний котел. Також, встановлена газова колонка, для нагріву води. Плита природно газова. Замінені старі вікна на металопластикові. Ремонт у будинку було зроблено у 2010-2011 роках, стан на тверду 4ку! Ділянка під будинком 15 соток, з цільовим призначенням "Для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд". На ділянці є наступні будівлі - сам будинок, цегляний сарай, гараж добудований до сараю, літня кухня з піччю, погріб і госп. будівля, вуличний туалет та навіс для авто. Так само, добру площу ділянки займає фруктовий сад, в якому ростуть яблуні (3-4 види), груша (2 види), волоський горіх, слива, вишні та 3 види винограду. Плюс до цього за сараєм є ділянка, площею 20 соток, яка за призначенням ОСГ, так завжди й використовувалася. За більш детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продаж 3к будинку, в с. Корніївка, Броварський р-н, Київська обл.
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою 16 соток та господарськими будівлями (літня кухня, сарай, гараж, погріб). Будинок придатний для проживання. Будинок деревʼяний, обкладений цеглою. Дах будинку кілька років тому перекритий. Вікна металопластикові. Є газове та пічне опалення в робочому стані. Вхідні двері нові, металеві. Огорожа навколо подвірʼя нова. Металеві ворота і хвіртка. Біля двору є криниця з питною водою. Є садок з фруктовими деревами. Будинок знаходиться в 3х км від залізничної станції Переяславська. До електрички щодня курсує маршрутка. Їхати електричкою до Києва півтори години. Машиною до Києва година їзди. В селі є школа, спортивна зала, будинок культури, кілька магазинів, нова пошта, Укрпошта, медпункт із сімейними лікарями, аптечний кіоск, футбольне поле, церква.

власник
Будинок з землею в селі з господарськими будівлями
olx.ua

Продається будинок в с. Гостролуччя, Київська обл. Загальна проща 42,9 кв.м., земельна ділянка 0,45 га. Будинок газофікований, на території наявні скважина, погріб, сарай тел.05******06

власник
olx.ua

Продам будинок в м. Баришівка 60 км. від Києва має гарне розташування в тихому місці з хорошою інфраструктурою яка в 15 хвилинах дає змогу прийти пішки в центр міста, ж.д. вокзал та інші. По зручностях: газове опалення; газова колонка; центральний водогін; всі зручності в будинку; інтернет . Загальна площа ділянки 8 соток, має сарай. Всі документи в порядку тільки зроблені. Можливий невеликий торг, обмін на квартиру без доплати.

власник
Продам жилий цегляний будинок
olx.ua

Продаж від власника За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 38********13

власник
Продам будинок в селі Бзів
olx.ua

В будинку два види отоплення , 16 соток двора , є сарай для тримання худоби та не великий сад

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в селі Поділля Броварський р-н, Баришівська громада. Землі - 37 соток, на ділянці - будинок деревʼяний, обкладений цеглою - 60 кВ м, опалення в будинку пічне, пічка працює, до будинку проведена вода з власної свердловини. Вікна - склопакети. Літня кухня з газоблоку окремо 20 кВ м, з проведеним газом, другий поверх кімната. Окрема будівля на ділянці - великий сарай з газоблоку. По документах: 1. Акти на землю. 2. Затверджений проект на встановлення газового обладнання в будинку. 3. Технічний паспорт на будинок. Сусіди постійно проживають. В селі магазини, церква, школа, пошта, прямий автобус з села до Києва метро Позняки. До дому хороший підʼїзд- асфальт. До Києва 60 км, до Переяслава 15 км. На ділянці багато плодоносних дерев - горіхи, яблука, груші, а також магнолія та розкішні туї. Продаж від хазяїна. АН прохання не турбувати. Додаткова інфо за телефонами: 09******95 09******27

власник
Продам будинок в селі Поділля
olx.ua

Продається будинок загальної площі - 72 кв.м. Має 3 житлові кімнати, веранда, кухня. Піч та газ, світло, при вході великий навіс з каміном. Літня бесідка на подвірї, погриб. Земельна ділянка 21.9 соток з садочком та городом. Є також кухня окремо, баня з душем, сарай, окремий туалет, гараж, сарай для дрів, сарай для сіна та соломи, господарський двір з колодязем. Окремий город на 21 сотку. Чудове і затишне місце для проживання та відпочинку.

власник
Продаж будинку село Поділля
olx.ua

Продам дом в Барышевском районе, 60 км от Харьковской площади. Дом - сруб, обложенный силикатным кирпичем, 65 кв.м, две комнаты, 26 и 7 кв.м соответственно, кладовка, прихожая, кухня - веранда 13 кв.м. Ремонт в комнатах, прихожей, веранде в 2016 году. Отопление печное, на веранду заведён газ, есть газ.плита. Все окна зарешечены. Участок 20 соток, 50*40 метров, огорожен. На участке скважина, колодец, кирпичный сарай, гараж, погреб, летний душ, удобства. Участок ухоженный, молодой и старый сад, огород, много цветов. Хорошие соседи, новая дорога. Собственник, договор купли продажи 2006 года.

власник
Продам дом в Барышевском районе.
olx.ua

Можливий варіант обміну на авто з вашою доплатою. І доробка фасаду, тощо, як знижка. затишне місце, рівна ділянка є плодові дерева. 2 хвилини від чистого лісу.на фото видно.річка озеро 300-500 м. залізничний вокзал.15- хв є маршрутки на київ.Дах метал словакія.підлога ламінат частина будинку Німеччина частина укр. 2 .вікна два євробрус Німеччина інші укр.деревяні.свердловина 76 м.електрика зроблена з урахуванням опалення на кожну кімнату можна до 3 кв. стоїть стабілізатор напруги. Твердотоплевний котел, також в систему можна поставити газовий чи електро котел.поряд. Нова дорога! Та лінія електропередач! Звертайтесь за вказаним номер 09******18 Світлана

власник
Селичівка .продаю  Новий будинок біля лісу
olx.ua

Продаю свій будинок. Будинок двоповерховий має 4 кімнати,кухню,ванну,кладову.Територія 15 соток,окрім будинку ще є баня,гараж,погреб,колодець,туалет.Підключений газ та світло. Недалеко від будинку є ліс. Інші питання по телефону 06******13. Можливий торг. Допомога для продажу не потрібна.

власник
Будинок Селичівка
olx.ua

Продається чудовий будиночок! Деталі по телефону В 23 році залита відмостка, зроблена нова криша дорогим металом! В хаті є світло,газ! Стоїть газовий котел надо змінити пару батарей !! 17 соток землі, на участку колодязь! Хороший торг!!! Можливий обмін на квартиру!!!

власник
Дім в Баришівці не дорого
olx.ua

Продається житловий будинок в селі Рудницьке Броварського р-н Київськоі обл. Будинок має два входи, побудований з дерева ( екологічно чистий ,зимою тепло - а літом прохолодно), обшитий плоским шифером, газифікований. Рік побудови 1965 - 1970. В будинку площею 66 м. кв. три світлих і просторих кімнати, сіни, комірчина, дві віранди. Є місце для санвузла. Опалення газове, також можна топити дровами - є піч. Біля будинку колодязь, газифікована літня кухня з ванною, два просторі дерев"яні хліви, вхідний погріб та інші господарські будівлі. Біля будинку 39 соток приватизованоі землі - чорнозем, ( при бажанні можемо запропонувати ще 50 соток землі через 200 метрів за окрему плату). Під"їзд до будинку асфальтований. Село зелене і тихе, є школа, садочок, фельдшерсько-акушерський пункт, пошта, клуб, бібліотека, магазини, церква. Відстань до найближчого міста Баришівка - 16 м., до м. Київ метро Лісова - 60 км.. до м Бровари - 46 км. Ходять автобуси до Києва м. Лісова та до м. Баришівка. Продаж будинку від власника. Документи повністю готові. Будинок у жилому стані, повністю мебльований - можна заходити і жити! Ціна 8500 дол. + оформлення. Телефонуйте, повідомлення можу не побачити. 0.

власник
Продам дом  будинок в Броварському р-ні  Київськоі обл. с. Рудницьке
olx.ua

Є все для проживання,ведення господарства та спокійного життя, навіть в нинішніх умовах. Транспорт: маршрутки до Київа через Бровари. Автобус до Баришівки звідти до Київа через Бориспіль Бровари та залізницею.

власник
Будинок в селі Корніівка
olx.ua

Продаж будинку з земельною ділянкою в центрі с.Бзів від власника. Підїзд асфальтований. На ділянці є цегляний гараж, сарай, погріб, город, фруктові дерева, рядом річка. Електроенергія, газ - підключені, є свердловина - вода заведена в будинок. Торг.

власник
с.Бзів, продаж будинку з земельною ділянкою
olx.ua

Продается дом в с. Лукяновка Барышевского р-на, 40 км от метро Черниговская. Участок 15 соток. Есть баня, погреб, сарай, беседка, утепленный курятник, летний душ. Заменены крыша, полы, окна, двери, сделан ремонт. Газ, вода, канализация. Участок огорожен. Есть фруктовые деревья и кустарники (абрикосы, вишни, яблони, слива, орех, айва, смородина, крыжовник, малина, клубника, кизил). Рядом детский сад, два магазина, сельсовет, остановка маршрутки на Киев. Асфальтированная дорога возле дома. Продается с мебелью, техникой, и всем что есть в доме. Цена 52000$. Вопросы по телефону 06******34 (только Вайбер).

власник
Продается дом, село Лукяновка, Барышевский р-н, Киевская обл.
olx.ua

Продається будинок село Веселинівка Київської області. Будинок деревяний обкладений цеглою, всередині потребує ремонту загальною площею 48м.кв., складається з 3 кімнат, кухні, коридору, веранди. Газ в будинку, опалення газове Будинок розташований на земельній ділянці площею 23сот, зручний заїзд для машин. Зручне розташування, поруч магазини, зупинка міського транспорту. 09******42 Віктор

власник
Продаю будинок село Веселинівка
olx.ua

Продам дом 3 комнанти вода санвузел в доме 13 соток земли,погреб сарай вода, газ, свет, есть возможность провести интернет

власник
Дом в селе хороший
olx.ua

Ціна не остаточна! Якщо ви дійсно зацікавлені, зможемо домовитися, розумний торг вітається. Якщо зацікавлені або є питання, пишіть в особисті повідомлення ОЛХ або дзвоніть. Продаж від власника, без комісій. Опис оголошення: В містечку Баришівка Київської області в чудовому спокійному спальному районі продається будинок площею 100,5 м2. В будинку 3 окремі кімнати, велика гостьова, кухня, коридор, підсобка та ванна з суміжним санвузлом (ванна та душова кабіна). Будинок з горищем, з новим навісом на вході, цегляний ззовні, зсередини дерево, тому завдяки дереву та цеглі дім добре тримає тепло, високі стелі, вікна металопластикові, централізоване водопостачання, газове індивідуальне опалення, вигрібна яма, скважина для поливу та 3 сотки городу. Будинок зі всіма зручностями, є цифрове телебачення та швидкісний оптоволоконний інтернет. На території є курник, собачий вольєр, літній душ, 2 сараї, один з яких з погрібом, повноцінний гараж для машини та будь яких речей. За гаражем є невелика територія з навісом. На території ділянки ростуть плодові дерева, малина, ожина, виноград, смородина, полуниця, кущі троянд та інші багаторічні квіти. Площа ділянки 0.1га (10 соток). До центру міста та ЖД вокзала 20 хвилин пішки, майже кожну годину електрички до Києва, або кожних 30 хвилин маршрутки ( метро Бориспільська/Харківська/Лісова - зупинка на Київ в 5 хвилинах від дому). Приблизно 45-60 хвилин (60км) до столиці.

власник
Продається приватний будинок в м. Баришівка
olx.ua
123...5
1 - 24 з 114 результатів

Популярні запити