Пропонується до продажу будинок (коробка)без внутрішніх та зовнішніх робіт. Будинок на стрічковому фундаменті з газоблоку. Складається з 3 кімнат та технічних приміщень . З прибудованим гаражем. Септик. Лічильник електроенергії три фази 5кВТ. на стовпі. в будинок не заведено. Посаджено фруктовий та плодовий сад. Тераса з кухні -вітальні на ділянку. Сусіди хороші, живуть постійно. До Василькова 4км. До Києва 30 км. Будинок будувався з якісних матеріалів. Добротні склопакеті. Для себе. В наявності вся технічна документація. Чудове. тихе місце для постійного проживання.

Сонячна, 22В
rieltor.ua

Барахти, Васильківський р-н, будинок 180 кв. м. з ексклюзивною ділянкою зі своїм виходом на озеро, свій пляж, рибалка. Будинок розташований в мальовничому місті, поруч ліс, роща, багато птахів. В лісі ягоди, гриби. Ділянка 8,3 сотки. По вулиці всього 4 будинки по сусідству, розташовані вдалині. На ділянці відведено багато місця для зони відпочинку: альтанка з верандою яка має чудовий краєвид на природу та озеро. Можно використовувати в різні пори року. В середині альтанки є дерев’яний стіл, лавка, гойдалка, крісло качалка, та інші вуличні меблі. Барбекю. На пляжі є дерев’яні лежакі та навіс. На березі та вхід в озеро є насипний пісок. На теріторії багато зелених насаджень, дерева, кущі, квіти, виноград, зелена галявина. Хоз приміщення та літній душ. Будинок: 2 поверхи + цоколь. фундамент-бетонні блоки, будинок з білої цегли, утеплення пінопласт, фасад короїд, криша металочерепиця. 1 поверх: коридор, кухня, вітальня з терасою. сан/вуз, підсобне приміщення. 2 поверх: спальня з терасою, кімната, сан/вуз. Будинок з ремонтом, повністю мебльований. Вбудована кухня. побутова техніка, кондиціонер, телевізори, спутнікова антена, інтернет. Дерев’яні сходи, ламінат, плитка, металопластикові вікна. Будинок під охороною. Цоколь: топочна, кладовка. Опалення: електричний котел, твердотоплевний котел на дровах та пелетах, екофло+ акамулятори. Електрика 17 кВт , 2 фази день/ ніч Скважина 37 м, каналізація дві ями по 5 кілець з дренажною системою. Навіс на 2 машини, ворота відкатні. Навпроти будинку є можливість побудувати гараж та ділянка під сад. Вся атмосфера будику та теріторія розпологає на відпочинок, відновлення сил та єднання з природою. В селі дуже дружня і активна громада. Завжди чисто, проходять толоки. Дороги зимою почищені. Є Нова пошта та Укрпошта. Три магазини . Садок, школа, бібліотека, клуб, церква, СТО. Є пункт поліції. Маршрутки з Києва. До центру Висилькова 9 км, 12 хвилин на машині, до Києва (Теремки) 36 км, 40 хвилин на машині

Волошкова
rieltor.ua

Продам добротный 2-х этажный дом 197 квадратов с цокольным этажом в с. Барахты. Живописное село Барахты расположено на склонах глубоких яров, по которым протекает р. Барахтянка, в 5 км к югу от Василькова, 35 км от Киева. Участок 13 соток. К дому подведены электричество, газ, вода, канализация. Установлены газовая колонка подогрева воды и газовый котёл для отопления. С балкона 2-го этажа открывается шикарный вид. В комнатах 1-го этажа пластиковые окна со ставнями. На цокольном этаже есть мастерская. На участке плодоносный сад, колодец, в конце участка ручей. Есть небольшая летняя кухня. Имеется отдельный от дома гараж на дополнительном участке земли 0, 0100га. Отличный вариант как для дачи так и для загородной жизни. Тишина и свежий воздух Киевских Карпат не оставят Вас равнодушными к этим красотам!

власник
Добротный дом в Киевских Карпатах
olx.ua

Продаж цегляного будинку земельної ділянки 25 соток. В будинку 3 кімнати, є місце під санвузел. Вікна металопластикові. Котел газ та дрова. Треба переробляти опалення. Ділянка з одної сторони кутова, що дає можливість поділу. Є льох, гараж, літня кухня з газом, сарай. Асфальтований підїзд. Центральна вулиця. Всі комунікаціїї : газ свет, криниця. Поряд велике озеро, до школи 500м.

Продаж будинку с.Барахти
olx.ua

Продаж цегляного будинку і земельної ділянки 50 соток. В будинку 3 кімнати, є місце під санвузел. Вікна металопластикові. Котел газ та дрова. Треба переробляти опалення. Ділянка з одної сторони кутова, що дає можливість поділу. Є лех, гараж, літня кухня з газом, сарай. Асфальтований підїзд. Центральна вулиця. Всі комунікаціїї : газ свет, криниця. Поряд велике озеро, до школи 500м.

Продаж будинку під ремонт в с. Барахти
olx.ua

Продається двоповерховий будинок, в с. Барахти. Площею 60 м, прибудинкова територія 18 соток з садом, також є літній будинок 15 м з погребом. Підключено світло, у дворі колонка, газ по вулиці. Гарна підʼїздна дорога. Мальовнича місцевість.

власник
Продам будинок в с. Барахти.
olx.ua

Популярні запити

Географія Барахти