Продам половину будинку в Балаклія (потрібний ремонт) 7 соток, 45 м2, три кімнати. + кухня + кімната для ванної та туалету + літня кухня / сарай та похідний льох. Вул. Нова, ближче до школи №3 Будинок спочатку побудований на два окремі входи (на схід і захід), два окремі двори. Запитання, пропозиції, будь ласка, на пошту.

Продам 1/2 будинку в Балаклія, 7 соток вул. Нова (потрібний ремонт)
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру під капітальний ремонт,знаходиться по вул Буровиків, 1 поверх двоповерхового будинку,санвузол суміжний,,є кладовка, плюс 0.5 сотки землі біля дому,рядом магазин,зупинка транспорту,школа,парк,ціна 2800у.е.(торг)

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам дом в живописном месте 80 квадратных метров, в селе Бригадировка, Балаклейский район 65 км от Харькова. 4 комнаты, кухня 16 КВ.м , санузел, кладовая, веранда.В доме газ, вода. Отопление газовый котел и дровяная печь с водяным отоплением. Стены из кирпича и шлакоблока. Есть скоростной интернет, спутниковое телевидение (2 тарелки). Участок 56 соток, есть луки под покос травы, в конце участка луки, речка Волоська Балаклейка. Очень красивая природа. Есть 2 скважины+ колодец. Горячая вода от котла. 2 погреба, 3 сарая,2 гаража, летняя кухня. Ежедневно ходит автобус, несколько рейсов в день на Балаклею (25 км) Есть возможность держать скот, большая территория. Хороший асфальтированный подъезд. Школа, магазины, сельсовет, больница 5 минут ходьбы. Показ по договоренности, документы готовы.

Продам дом Балаклейский район с удобствами
olx.ua

Продам дачу на этой стороне озера. Крыша, окна металлопластик, на окнах решетки, двери входные все поменяно. Забор, дорожки и стоянка под машину. Построена беседка с барбекю, душ, туалет обложен плиткой. Дача ухожена.

власник
Срочно  продам дачу в Слобожанском возле озера Лиман
olx.ua

Продам частный дом (дом и летняя кухня). Погреб. 2 сарая. Калонка скважина вода. Газ Свет. Жилое состояние. 5 минут ходьбы от дома - речка, городской пляж. Через речку лес. База отдыха. Участок огорода 8 соток. Собственник

власник
Продам дом. Балаклея Лагеря. Собственник
olx.ua

Продаю невеликий, затишний повністю мебльований будинок майже в центрі міста Балаклія. В 2021 році був проведений капітальний ремонт з заміною електрики, вирівняні стіни та стеля, наклеєні шпалери. МП Вікна, опалення газове незалежне від наявності світла, а також деревяна піч, централізований водопровід зі санвузлом та ванною в будинку. Двір рівно зацементовано, а згори щільно вкрито виноградом, що дуже доречно в літню спеку, є місце під басейн, велика кована альтанка з тротуарною плиткою, гараж, хоз. приміщення, літній душ та вбиральня. Також велика літня кухня з двома кімнатами та глибоким сухим підвалом. В садку три яблуні, жовта черешня, кущі жимолості, смородини, аґрусу, малини, ожини, грядка полуниці.

власник
Продам будинок в місті Балаклія
olx.ua

Продамо свій будинок в звязку з виїздом! Будинок великий,має дві спальні,залу,кухню,прихожу і ванну кімнату.Є огород,сараї,погріб.Всі питання по телефону або на Вайбер

власник
Продам хороший будинок
olx.ua

В доме установлены пластиковые окна,проведён газ,электричество,вода,состояние дома жилое,во дворе находится сарай и санузел.Имеется небольшой сад,огород,пруд.Цена договорная.

власник
Продам дом в Андреевке
olx.ua

Будинок має 2 поверхи загальною площею 130м3, високі стелі >3м Терасу на 2 поверсі з 2 окремими входами Дах: бітумна черепиця ( 3 роки) Нові вікна (3 роки ) Хороший ,надійний погріб , є фундамент під гараж Є дизайн проєкт першого поверху Комунікації підведені до будинку :світло,вода,каналізація ,газ на ділянці На этапі будівництва Всі деталі за номером телефону . +38********50

власник
Продам новий двоповерховий будинок в центрі міста 130 м2
olx.ua

Продам свій цегляний будинок в с. Пришиб, Изюмського (Балаклійського) р-ну, 4 кімнати, кухня, ванна, сан.вузол, веранда, загальна площа 81 м2. У дворі будинок (кухня) площею 57 м2. Два будинки газифіковані, система газового опалення працює без електрики, також в кухні дровяна піч, вікна металопластикові, водопостачання централізоване. Гараж, сарай, погріб, потребують ремонту. Земельна ділянка 25 соток. Знаходиться в центрі села біля сільської ради, школи, дит.садка, магазини, електро поїзд, автобусна зупинка. Тел. 09******39.

власник
Продам свій цегляний будинок в Балаклійському р-ні або обміняю на кв.
olx.ua

Приватний будинок на дві кімнати площею 42 кв.м., в будинку туалет та ванна, опалення газове. В будинку є диван, ліжко, шифонер, комод, трюмо, кухонний стіл зі стільцями, холодильник, телевізор з ТВ та супутниковою антеною. Газова плита в будинку та літній кухні. На території двору літня кухня на 2 кімнати площею 25 кв.м, газифікована. В дворі є колодязь, поруч літній душ, погріб та 2 сараї з навісом. В дворі - туалет. Город 15 соток та 10 соток сінокосу. Загальна площа домоволодіння 39 соток приватизовано. Будинок знаходиться в центрі села Морозівка Савинської громади, Ізюмського району (кол. Балаклійський), Харківської області, поруч сільрада, школа, медична амбулаторія, будинок культури, магазини, автобусна зупинка. В кінці городу протікає річка Теплянка

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

В продаже уютный тёплый дом . Площадь 70 кв.м.4х комнатный Сделан частично новый ремонт: встроенная мебель, газовая колонка,котёл,новая мебель остаётся (по договорённости ). Вода,канализация,гараж,погреб,летняя кухня,сарай,беседка. Участок 10,9 кв.м посажённые фруктовые деревья, виноград,смородина,клубника. Огород ухожен и земля удобрена. До центра города 15 минут пешком

власник
Продам  уютный и тёплый дом
olx.ua

Продам хороший дом в селе Пришиб, возле Балаклеи. Шлакоблок, общ. пл. 83 м.кв. жилая 50 м. кв. Летняя кухня, сарай, навес, погреб, колодец, скважина, вода в доме. большой участок земли, сад. До электрички пешком 30 мин. На велосипеде 10 минут. Торг уместен. Пишите контакты, созвонимся.

власник
Продам добротный  дом в селе Пришиб, возле Балаклеи
olx.ua

В звязку з виїздом за кордон продаю свій будинок укомплектований меблями і технікою. Будинок пустує з початку вторгнення. Для тих хто втомився від великого міста. Будинок стоїть на краю села Мілова, поруч річка, десь 5-10 хвилин пішки, ліс. Навпроти місцевий стадіон і дубова роща. Тихе місце, свіже повітря. До міста Балаклія приблизно 20 кілометрів. Будинок-термос, взимку тепло влітку прохолодно, утеплений мінватою із повітряною прослойкою і зашитий гіпсокартоном, нова проводка. Великий огороджений двір, вольєр, баня, курятник, сарай і тимчасовий гараж. Великий садок з огородом, але за ним зараз ніхто не доглядає. Жила сімя айтішників. Підключено 2 провайдери інтернету(2 антени), один основний і резервний якщо перший не працює. Можна використовувати оба одночасно. Теплі поли, двухконтурний котел, твердопаливний котел (можна переключити з одного на другий), нова насосна станція, фільтри, резервний бак на 1000 літрів. Дорога техніка (пральна машина Mile, комбінована плита Gorenie, витяжка Piramida, великий холодильник LG, новий двухконтурний котел, великий кондиціонер). Меблі на замовлення (велика шафа купе на замовлення, нове ліжко преміум класу з матрасом 2м на 2.1 м, встроєна велика кухня індивідуального дизайну. Ванна, біде (дорога італійська сантехніка). Є кімната з встроєним ліжком, столом і шафою під замовлення (робилася як дитяча). Є 2 крісла і 2 офісні столи, набір шкіряних диванів 3+2(реклайнери). Спортивний інвентар, різні тренажери і бігова дорожка. Гарне фортепіано в чудовому стані. І багато іншого...Все робилось для себе...

власник
Продам будинок з каміном і банею, або оренда з виплатою
olx.ua

Продам подвіря з двома будівлями з ремонтом. Мається тепла підлога. Матеріал покрівлі плитка та ламінат. В великій будівлі три кімнати, коредор, вітальня, санвузол разом з ванною. В маленькій будівлі дві кімнати та кухня. Між собою дві будівлі зьеднані коридором який обігріваеться теплим полом. Також мається великий гараж та сарай. Опалення комбіноване. Мається газова колонка та бойлер . На подвірї скважина нова та колодязь. Гарне місце розташування поруч школа, вокзал, автобусна зупинка, магазини, до центру міста 20 хвилин. Всі інші питання за телефоном. 09*********63. Світлана.

власник
Продам подвіря з двома будівлями
olx.ua

В доме 2 спальни, зал, прихожая, ванная комната кухня, газовое и печное отопление.Гараж, летняя жилая кухня на 2 комнаты,сараи.Огород,виноградник, сад,малина, клубника,ежевика.И весь двор в розах.

власник
Продам дом в Савинцах
olx.ua

Будинок дерево-кирпич 37м² в с.Вільховатка, Балаклійської громади, Ізюмського р-н., ж/д зупинка Братське озеро. Жилий стан, землі 17 соток, пічне опалення (ліс поруч), в дворі є скважина для води, електроенергія є. Також є нової постройки літня кухня з погрібом та сараем, зі світлом. Земля приватизована, кадастровий номер є. До районного міста Балаклія 7км. Тільки ПИСАТИ тут, або пишить свій номер телефону- зателефонуємо Як буде час. Не завжди зручно відповідати на телефонний дзвінок.

власник
Продам дім, будинок. Дача. Частный дом.
olx.ua

Будинок у житловому стані. У будинку пічне опалення,піч робоча. Хата легко протаплюється. Вода (скважина) у дворі. Вікна старі. Є прості меблі(ліжка,шафи, столи,стільці) все лишається. На подвірї є літня кухня із пічним опаленням(у ній також є газова піч+балон), 2 сараї,погріб, вбиральня. Город виходить до берега річки Сіверський Дінець, земля приватизована. Є сусіди, село невелике, жиле, в окупації не було. До будинку асфальтована дорога. У селі є магазин, доставка Укрпоштою. У пішій доступності автобусна зупинка, є рейс автобусу Балаклія-Мілова. На фото реальний стан. Без боргів. Показ тільки зацікавленому покупцю.

власник
Будинок у селі Криничне,пічне опалення, біля річки
olx.ua

Продам дом Балаклейский район, с.Пришиб. На центральной улице, дорога асфальт. Дом деревяный( дуб) обмазан глиной и обшит шифером. Окна метало-пластик. Мебель бу разобранная. Шифер не крашен и в хорошем состоянии. Дом не гнилой и без грибка.Свет( новый счетчик). Газ ( котел неисправен но трубы не текут в хорошем состоянии). Дровяная печка- лежанка в хорошем состоянии. Вода на улице( новая скважина 37 метров). Погреб отдельный на улице ( походной). Хороший вид с усадьбы на поселок. Кадастровый номер участка.

власник
Продам дом хату Балаклея Пришиб
olx.ua

Продам дом-дачу в Ольшанах. Протопоповка. Садовое товарищество "Динамо". Дом без внутренних работ. В доме свет, газ. Без полов и перекрытий. Закрытая, охраняемая территория. Пруд с обустроенной территорией. Рядом лес. На территории современное футбольное поле. На участке фруктовые деревья. Хорошие, порядочные соседи. Возможность прописки.

власник
Продам дом в Ольшанах
olx.ua

Продам дом в селе Шевелевка Балаклейского района. Дом пострадал в результате боевых действий. Окна поменяны , крыша перекрыта. Нуждается в ремонте внутри и частично с наружи. Крайний дом в селе. Рядом луг, родник, трасса. Огород + оформленный участок в 300 метрах от дома. Подробности по телефону.

власник
Продам дом в с. Шевелевка
olx.ua

Продам дом в Балаклее. Газ,отопление,горячая вода. Все удобства в доме. Во дворе постройки, огород. Заезд во дор под навес. Рядом речка. Все вопросы по телефону

власник
Продажа дома и садового участка
olx.ua

Продам дом в смт. Савинцы(Сахарный завод) со всеми удобствами. Цена 8000 $.Мебель отдельно не продаётся. В аренду не сдаётся! Всё вопросы по телефону 09******63

власник
Продам дом смт Савинцы
olx.ua

Дім 60м2, недалеко від центру міста Балаклія. Все зроблено для ремонту під свій смак. Саман, обкладений цеглою. Зроблений фундамент, перекритий весь дах , вирівняні стіни та підлога.Є електрична підлога,велика кухня, металопластикові вікна. Торг Є скважина та вигрібна яма, погреб. Земельна ділянка 7 соток.Земля приватизована. Усі питання за телефоном 06******32

власник
Дом частный
olx.ua
1 - 24 з 54 результатів

Популярні запити