Будинок С. Бабинці (Київська область, Бучанський р-н) Поверхів-2 Площа-123 м2 Зем.ділянка- 11соток (є можливіть придбати ділянку поруч + 9 соток) Опалення- котел твердопаливний та електричний. Перший поверх- тепла підлога.(водяна) Кімнат -4 Будинок на стадії незавершеного ремонту. Держпрограми так! Ціна - 45000$ По всьому будинку змінена електропроводка! Вікна нові-металопластикові. Грати на вікнах! Вода - центральний водопровід. Каналізація - септик. У сарай підведений природній газ.(є газова плита) Запас сухих дров! Великий гараж (є яма для ремонту авто) Поруч продуктовий магазин та озеро. АН Квартал- Тетяна!

можливий продаж по єОселя
Дзюбина, 33
rieltor.ua

Продам новый 3-этажный дом в Бабинцах Бородянского района. Газ, вода, канализация - всё есть в доме. Хорошее место. Продажа без посредников.Есть печное отопление,рядом лес-грибы,ягоды,дрова.Инфраструктура и квадратура позволяет открыть свой бизнез-СТО,магазинчик,маленький мотель

власник
Продам дом в пгт. Бабинцы Бородянского р-на Киевской обл.
olx.ua

Бабинці-18 км від м.Буча. Продам недобудований будинок з газоблоку 6×5 на монолітному фундаменті в тихому живописному місці. Критий металочерепицею, металопластикові вікна, підведено 380v, 16кВ ( можливо розширення). Також на ділянці залитий монолітний фундамент 8×9 під 2 поверховий житловий будинок, криниця, по всьому периметру ділянки залита основа під паркан з металевою кліткою для паркану, 2 септики. Вулиця забудована на 50%, молоді дружні сусіди, поруч ліс, Круча, грибно-ягідні місця, неподалік декілька озер для риболовлі та купання. Центр 10 хв ходи. В селищі гарно розвинена інфраструктура. Школа, дитсадок, поліклініка, відділення Укрпошти та Нової пошти, великий вибір продуктових та промислово-будівельних магазинів. У вихідні дні базар з домашніми продуктами місцевих жителів та фермерів. Селище входить до Бучанської ОТГ. Чудове транспортне сполучення з містами Київ 33 км від міської смуги, Буча, Ірпінь, залізнична станція Клавдієве (3 км маршруткою). Можливість розширення ділянки. Більше інформації тільки за телефоном.

Бабинці-продам недобудову з комунікаціями поблизу лісу !
olx.ua

Бабинці- продам добротний цегляний будинок на два входи. Загальна площа 75м2, 4 кімнати суміжно-окремі. Крівля фінська метало-черепиця, металопластикові склопакети. Опалюється газом, як альтернатива пічне опалення. Вода заведена до будинку з власної криниці. Санвузол з душевою кабіною. Будинок продається з меблями. Чисте доглянуте подвіря, літня кухня газифікована, 2 гаражі, септик, баня. Вмісткий погріб. Сад. Подвіря огорожено по всьому периметру. Тихе місце, поруч озеро для купання та риболовлі. Неподалік Земельна ділянка приватизована. Центр, зупинка маршрутки, школа, дитсадок, поліклініка 10 хв пішки. Селище входить до Бучанської ОТГ, гарно розвинена інфраструктура. Чудове транспортне сполучення з містами Київ( 33 км), Буча( 16 км), Ірпінь, залізнична станція Клавдієво( 3км місцевою маршруткою під кожну електричку). В селищі багато продуктових та промислово-будівельних магазинів, перукарень, кафе тощо.

Бабинці-продам будинок з усіма комунікаціями.
olx.ua

У продажу затишний будинок на 13 сотках з власним озером! Метраж 90 м2 В будинку є ДРУГИЙ СВІТ, що робить його неймовірно затишним, теплим та світлим. 90 м2 комфорту та затишку в будинку побудованому за екотехнологією. Перший поверх: Простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, котельня. Другий поверх: Дві спальні та вбиральня, санвузол. На другому поверсі залита бетонна стяжка підлоги (підлога не гримить, не шумить, як із деревяним перекриттям) В будинок заведено 12,5 кВт електрики, вода (колодязь із насосом, 8 кілець) Каналізація септик (дренажна система по двору і навколо будинку), розведено опалення, встановлено електричний котел 4,5 кВт, встановлені радіатори опалення, розведена електрика по будинку, встановлений електричний щиток з автоматами, розведена сантехніка. Технологія будівництва: каркасний будинок, Стіни - брус 150/50, утеплений-мінеральна вата 150 мм, OSB плита, зовнішне оздоблення -фальш брус, Підлога: Бетонна плита 150 мм, утеплювач - пінополістирол екструдований, чистова стяжка на підлозі. Вікна – 2х камерний склопакет, 5 камерний профіль з енергозберігаючою плівкою WDS. Дах: плоский з ухилом під слив, три ухили, мембрана ПВХ, утеплювач. Фундамент: на палях, зроблена гідроізоляція. Ділянка 13 соток правильної форми, на території штучне озеро. Телефонуйте!

Продам будинок 90 м2 в Киівській області, Бабинці
olx.ua

Власник! Продаж цегляного 3-поверхового будинку загальною площею 250м2 на ділянці 20 соток в смт Бабинці Бучанського району Київської області. Цегляний будинок, не плутайте з газоблоком, побудовано дуже якісно, зроблений підвал, є батареї, все працює, будинок опалюється, встановлені якісні склопакети, територія огороджена, є ворота, виїзд з двох сторін, як через основну дорогу так і через кооператив. Будинок знаходиться в мальовничому місці з озерами і лісами, поруч є траса. Зручна розвʼязка, до Києва 30 хвилин на авто. Заведена електроенергія, свердловина, вода, газ, встановлені септики. В середині під чистове оздоблення. За додатковими питаннями телефонуйте +3-8-0-6-3-4-8-9-3-6-2-4

власник
Продаж 3поверхового будинку ,20 соток, 300кв. м,Київська обл,с.Бабинці
olx.ua

Це будинок площею 152 м², розташований на ділянці площею 15 соток. Ремонт будинку не завершений, тому є можливість власного дизайну та облаштування за власними уподобаннями. На ділянці розміщені господарські будівлі, що можуть бути використані для зберігання інструментів або як додаткові приміщення. Опалення здійснюється за допомогою індивідуальної газової системи, що забезпечує комфорт та економічність в експлуатації.

Цегляний будинок Бабинці на 15 сотках
olx.ua

добудований будинок 165 м2 з розведеною електрикою по будинку. Всі документи в наявності. Ділянка 11 соток! Свердловина ! Поруч ліс, два озера! Тихе ,екологічне, затишне розташування ! Розвинута інфраструктура: магазини, аптека, школа, садочок! Постійно курсує громадський транспорт в Київ, поруч зупинка! 35 км від м. Академмістечко ! Власник!

власник
Продам будинок в смт Бабинці
olx.ua

Продам будинок,терміново,всі питання по телефону,дзвоніть все розповім

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається двоповерховий будинок з мансардою без оздоблювальних робіт площею 152 кв.м у Бабинцях. Житлова площа будинку 104 кв. Будинок добротний цегляний, на хорошому фундаменті 2011 р побудови. У будинку 6 кімнат, кухня, передпокій, кухня, приміщення під санвузол. Встановлені металопластикові вікна. газове опалення, свердловина. Двір, сад. Комісійні Агентства Нерухомості сплачує Покупець! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте! Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла, для наших клієнтів безкоштовно! З повагою АН «Ideal Home» Номер оголошення на сайті компанії: SH-188-006-LX. Галина Анварівна, +38**************27.

Продається двоповерховий будинок в Бабинцях.
olx.ua

с. Бабинцы Бородянский район. Продам дачу. Участок 11 соток, огорожен, кирпичный дачный дом 50 кв требует внутреннего ремонта. В доме есть электричество, заведена централизованно вода, отопление печное, проведен интернет , во дворе колодец, фруктовые деревья, веранда. Участок и дом приватизированы . 12000у.е. торг . +38 09*******07

власник
Продам дачу  с. Бабинцы
olx.ua

Пропонується до продажу півбудинку в Бабинцях , Бучанський р-н. , 30 км від м. Київ. В будинку три кімнати, в одній з кімнат є камін я робочому стані , також є гардеробна , котельня , кухня та санвузол . Біля будинку 17 соток землі . На подвірʼї є гараж . Будинок знаходиться майже в центрі селища , до зупинки , магазинів та школи 7 хвилин пішки . Також поруч пошта , селищна рада , кофейня . Маршрутки до Києва та електричок кожні 20 хвилин. Можливий торг .

Цегляний будинок в Бабинцях , Київська обл., Бучанський р-н
olx.ua

Будинок С. Бабинці Поверхів-2 Площа-100 м2 Зем.ділянка- 11соток Опалення- котел твердотопливний та електричний. Перший поверх- тепла підлога. Кімнат -4 Будинок на стадії ремонту. Держпрограми так! Торг реальному покупцю!

*Продам будинок 100 м ділянка 11 соток
olx.ua

Буда Бабинецька-мальовниче селище оточене сосновим лісом, входить до Бучанської теріторіальної громади. Продам будинок, рік побудови 2004, бутовий фундамент, матеріал стін цегла. Загальна площа 75 м2, 4 кімнати, кухня, коридор. Газифікований, заведено воду з криниці. Металопластикові склопакети. Будинок теплий сухий але потребує косметичного ремонту. Криниця, вода заведена до будинку насосом. Ділянка приватизована 15 сот. Без хозбудівель. Поруч сосновий ліс. Тихе місце. По вулиці проходить швидкісний інтернет. Навколо селища мальовничі та грибно-ягідні місця, озера для риболовлі, мисливські угіддя тощо. Київ 33 км до міської смуги, Буча-16 км.

Буда Бабинецька-продам газифікований будинок неподалік від лісу !
olx.ua

Бабинці-33 км від Києва. Продам будинок цегляний 85м2, 4 кімнати, веранда, кухня. Газифікований, вода заведена до будинку, подається насосною станцією. Металопластикові вікна. Потребує ремонту. Ділянка 15 сот, хозбудівлі. Неподалік зупинка транспорту, маршрутки з інтервалом 20-30хв до метро Академмістечко, міста Бучі, електрички залізничної станції Клавдієво.

Бабинці-продам цегляний будинок!
olx.ua

Популярні запити

Географія Бабинці