Продам дачу 45м2 біля с.Артемівка (садовий кооператив). Ділянка приватизована 6 соток, на будинок документи є. Будинок цегляний повністю утеплений пінопластом. У будинку 2 кімнати, веранда-кухня, з другого поверху можна зробити кімнату, погреб. Світло, свердловина 62м ( в будинок не заведена вода), 2 колодязя, сарай, туалет. Ділянка доглянута, огороджена з усіх сторін, багато плодових дерев. До озера 3 хв. До електрички 7 хв пішки, до маршрутки на Київ 10хв пішки. Дивіться інші варіанти нерухомості нижче «інші оголошення автора»

Продам дачу 45м2 в с.Артемівка
olx.ua

Дача-Дом 78кв.м . Дом утеплен пенопласт .Крыша-металочерепица Перекрытия в доме деревяные. Участок 6 соток. Садоводческий кооператив -травневый. Документы на дом и на землю -готовы к оформлению. Есть все необходимое для спокойного и хорошего времяпровождения . Заезжай и живи. Дом с ремонтом мебелью жилое состояние. Отопление печное, есть камин +електро конвекторы. При отсутствии света возможность отапливать дом и готовить на печи. Скважина 65 м.-вода заведена в дом . Санузел в доме ,гарячая вода бойлер. Также есть колодец. Полноценный сухой теплый чердак- можна использовать для всевозможного хранения вещей и т.п. Хозпостройка (сарайчик-летний душ-туалет) Забор профнастил. Раздвижные ворота- стоянка на два авто. Спутниковая антена. Возможность подключения интернета. Металопластиковые окна . Идеальное и спокойное место для сезонного отдыха - Также возможно проживать и круглогодично. Удаленность 30 км. от метро Бориспольская . 12 км до центра Борисполя. Хорошее транспортное сообщение. Тихое место жилая улица . На участке плодовые деревья абрикос,яблоня ,орех,шиповник. Есть небольшая територия по посадку овощей. На маршрутке от в м.Харьковская 40мин. .Подьездная дорога 800 метров грунтовка в октябре были проведены работы по подсыпке и ремонту дороги. Также ходит електричка остановка Травнева (Майская)-Яготинское направление. .Дачный кооператив тихое место до озера 350 м. До Жд.станции пешком 10-12 мин. До остановки маршрутки -магазинов ,базарчика 12 мин. Приезжайте - смотрите с радостью ответим на все вопросы.

власник
Дача рядом с озером/ бориспольский р-н. Артемовка.
olx.ua

Продам будинок 102м2 с.Артемівка (дачний кооператив). Ділянка 6 соток. 1 поверх- коридор, кімната, кухня, душова, є виводи під унітаз. 2 поверх-3 кімнати. Великий підвал з 3-х приміщень, можна зробити сауну. Стіни з черепашника обкладені цеглою. Камін, електро опалення, газ підключений під плиту, можна зробити газове опалення. Поблизу озеро, до маршрутки на Київ 7 хв пішки, до електрички 15хв. Магазини, ринок. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 102м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок 48м2 с.Артемівка (дачний кооператив). Ділянка 6 соток. 4 кімнати, піч, світло, колодязь. Поблизу озеро, електричка (7хв пішки), маршрутки на Київ, ринок. Гараж, сарай. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 48м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продам будинок 118,4м2 у с.Артемівка, земельна ділянка 6 соток (дачний кооператив). Світло, газове та пічне опалення, свердловина 72м (у будинок вода заведена). Туалет та душова в будинку, 2 гаражі, хозпобудова, альтанка. Кооператив охороняється. Поблизу озеро, дитячий майданчик. До електрички 10хв пішки (станція «Травневе»), до маршрутки на Київ 10хв пішки. Дивіться інші обʼяви автора нижче.

Продам будинок 118,4м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продам дачу 45 м2 біля с.Артемівка (садовий кооператив). Дах металочерепиця. У середині деревʼяний будинок, долили бетонну плиту, обклали цеглою. Ділянка 6 соток, кадастровий номер присвоєний. Світло, свердловина 30м. До озера 2 хв. До єлектрички 7 хв пішки, до маршрутки на Київ 10хв пішки. Дивіться інші варіанти нерухомості нижче «інші оголошення автора»

Продам дачу 45м2 с. Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

На продаж домогосподарство в садовому товаристві Бориспольський район, в напрямку села Кучаків-житловий будинок (з пропискою) 3 поверхи на 6 сотках + 12 соток напроти ( сад,город-на них також можливе будівництво повноцінних будинків). Станція Укрзалізниці 700 метрів, озеро з пляжем в 10-ти метрах від будинку та 5 метрів від 12 соток , вулиця закрита, на вулиці ще двоє сусідів(дуже хороші та не турбуючі). Станція біля села- магазини, базар кожну суботу, за 3 кілометри Нова пошта, укрпошта, кав’ярня та інші магазини, школа, дитсадок, амбулаторія, до Борисполя 11 км, з села ходить також маршрутка. Будинок- 1-поверх-напівцокольний- прихожа, 2 кімнати, велика складська кімната та окрема технічна кімната-майстерня с туалетом. 2- поверх- прихожа з роздягальнею, 3 кімнати -зала з каміном, спальня та столова(може бути також спальнею), кухня. 3- поверх- 2 кімнати- спальня та офісна, ванна кімната з туалетом. В будинку – всі електроприбори-3 бойлери,2 холодильники,2 мікрохвильовки,пральна машина з сушилкою, посудомийка LG, електроплита на 4 комфорки, електродуховка Gorenie, кавомашина Delonge в кожній кімнаті кондиціонер LG та електрообігрівачі, 2 телевізори. В кожній кімнаті шафи, дівани, 3 столи-книжки, скляний дуже великий( розкладний ) скляний стіл з 6 стільцями, тумби, комод, офісні столи з стільцями та іншими офісними меблями, велика двуспальна кровать. Підігрів підлоги в ванній кімнаті та в прихожій. Будинок збудований в 2013-2015 роках з використанням якісного дерева- двері, сходи, вікна, підвіконня. Ремонту не треба- все в дуже гарному стані-заходь і живи. У дворі- літня кухня ,мангал-піч, мангал металевий ,літній душ, басейн(недобудований),2 пластикових розкладних столи, 2 пластикових шезлонги, клумби з квітами ,поляною та плодовими деревами. В складському приміщені- металеві полиці, скляні банки для консервації, ящики. В майстерні- металеві полиці, майстерний стіл, всі інструменти для господаря, насосна, дрова- тобто все для господарювання. Свердловина 55 метрів, 2 вигрібні ями, на сад та город з 12 соток проведено крапельний полив. Будинок житловий- тобто ми в ньому прописані і проживаємо постійно, це наше житло. Тут природня тиша, а влітку взагалі рай. В товаристві є постійна сплата за ділянку в 6 соток- 100 гривень в місяць. На 12 сотках фрукти та ягоди- смородина чорна та червона, аґрус, полуниця, малина, черешні, вишні, абрикоси, сливи, яблука, груші. На продаж все домогосподарство – будинок та сад. Тобто 6 + 12 соток. Ціна 120 000 євро. Якщо 12 соток не потрібні ,то ціна та ж-120 000 євро. Ми зацікавлені в продажі всього господарства. А якщо вас цікавить тільки 12 соток, то ціна окрема- 18600 євро. Власники, продаємо за сімейних обставин. З ріелторами не співпрацюємо. На всі питання відповім тільки по телефону +38********86. На повідомлення не відповідаю.

власник
Продаж будинку та домогосподарства в садовому товаристві
olx.ua

Продам 1/3 будинку 45м2 с.Артемівка (Бориспільський р-н), ділянка 15 соток. Кухня 19м2, кімната 19 м2, душова та туалет у будинку. Газове опалення, бойлер, свердловина 65м2, гараж. Будинок вздовж центральної дороги, є можливість поставити магазин, СТО. До електрички станції «Травнева» 2 хв пішки. Під будинком зупинка автобуса на Київ, Бориспіль, Баришівку. До центру Борисполя 10 км. Або обмін на кімнату у Києві. Залишається 10 котів і одна собака. Дивіться всі обʼяви автора.

Продам 1/3 будинку 45м2 с.Артемівка (Бориспільський р-н)
olx.ua

Продам будинок 38м2 с.Артемівка (дачний кооператив). Ділянка 6 соток (додатково 2 сотки під город). 2 кімнати, піч, світло, колодязь. Поблизу озеро, електричка (7хв пішки), маршрутки на Київ, ринок. Кухня, сарай. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 38м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продаэтся великий БУДИНОК цегляний 382 кв.м, в 5 км від Борисполя в с. Артемівка. Від Київа 30 км Будинок зміщений на 11 сотках землі - кімнат 6 - зал великий - кухня 25 кв.м - підсобні пріміщення 3 - гараж на 3 АВТО - санузлів 2 окремий - котельня - прімищення комора - КОММУНИКАЦІІ: - газ котел та твердетоплений котел - КАМИН - єлектріка 30 кв.т 380 в - вода - свердловина 65м - канализація 10 куб - участок облогороженний - на участке БАНЯ - літня кухня - комора - БАРБЕКЮ - погреб Будинок ЖИЛИЙ , мебльованній, технично оснащенний В сілі є єлектричка, маршрути до Киева та Борисполя Магазині, школа та інше. Цена за будинок 382 кв.м - 100000 у.е АН ВАЛИОН 09******72

Цегляний БУДИНОК 382 кв.м (+382)  на 11+11 соток земли Гараж 4 авто
olx.ua

Продається дача Киівська обл., Бориспільський район, біля с. Артемівка в садовому товаристві. Будинок цегляний 2 поверхи, зимовий варіант, на вікнах ставні. На першому поверсі віранда, кухня, прихожа та дві кімнати , на другий поверх ведуть сходи є кімната і за дверима ще окрема кімната з прихожою і виходом на балкон. Площа 85 кв.м, бойлер, вода заведена у будинок, опалення у будинку на 1 поверсі, котел з радіаторами по кімнатах і грубка, газ балонний. Заготовлені на зиму дрова і вугілля. В будинку влаштований погреб. Загальна площа земельноі ділянки 7 соток, є свердловина 75 м, є сарай, альтанка, сауна, навіс для автомобіля, дворова кабіна для душу. За 150 м від будинку озеро. Сполучення: електричка Киів-Яготин, зупинка Травнева, зразу за Борисполем. Від електрички 12 хвилин пішки. До Борисполя близько 6 км. Будинок приватизований, є кадастровий номер та технічний паспорт. Можливий торг в розумних межах. Олександр Сергійович.

власник
Продам дачу,будинок Бориспільський район Киівська обл.
olx.ua

Популярні запити