Дизайнерський ремонт, частково вмебльований таунтахус. Кухня повністю зі всіма приборами, велика зручна прихожа, велика простора ванна на першому поверсі, де можна додатково поставити бойлер, сушку. На другому поверсі рівні великі кімнати (одна з рекуператором), ванна кімната з душовою кабіною та туалетом.

Продаж 2-поверхового таунхауса з ремонтом Агрономічне
olx.ua

Дуплекс з центральними комунікаціями! Ціна відповідає якості! Чудове місце розташування. Масив Окружний, пров Весняний. 1й поверх - велика кухня студія і гостьова кімната, санвузол ; 2 й поверх - три кімнати і санвузол

Дуплекс масив Окружний
olx.ua

Продається таунхаус на Агрономічному, провулок Затишний. Чорновий таун, кутовий, центральна вода та каналізація, світло 7 квт. Кухня студія, 2 кімнати, 2 санвузли. Зупинка, магазин 50 метрів.

Продається таунхаус на Агрономічному
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок 118м2 4 кімнати 2-а сан вузла гардероб, топочна та велика кухня студія з виходом на задній двір.

власник
Продам будинок в гарному тихому місці
olx.ua

Пропонуємо Вашій увазі таунхаус- чудова альтернатива квартирі. Заведено всі комунікації. Встановлено котел, зроблена розводка теплої підлоги, встановлені радіатори. Виконано чистові роботи - повністю готовий до ремонту. На території можливо облаштувати навіс для авто та зону відпочинку на задньому дворі. запрошуємо на перегляд!

Продаж таунхауса 95 кв. м, 3 кімнати, на пров. Весняний
olx.ua

Срочно продам одноповерховий будинок с.Арономічне біля озера. 3 кімнати та кухня студія здається в чистовому стані та опаленням. Паркан по периметру. Газ, світло , вода та каналізація . Розводка електрики та котел. Запрошую до перегляду.

Одноповерховий будинок
olx.ua

Якісний будинок з цегли! на 7сотках землі. Будинок з опаленням, заведеною водою та електрикою. готовий до чистових робіт. Підходить для програми є оселя. Телефонуте за додатковоі інформаціі. Показ в будь який час!

Будинок під єоселю
olx.ua

Двоповерховий дуплекс від забудовника. Будинок побудовано з цегли, утеплено мінеральною ватою, та обкладено декоративною цеглою. До будинку йде 3.5 сотки землі. В будинок заведено газ, 5 кВт. електроенергії, розведена електрика по будинку і поштукатурені стіни. Викопана криниця, та вигрібна яма з переливом. Територія огороджена металевим парканом. Телефонуйте, відповім на Ваші запитання!

Двоповерховий дуплекс від забудовника
olx.ua

"Мрієте про затишний дім, де кожен день буде наповнений комфортом і спокоєм? У нас є пропозиція, що вас зацікавить! Продається чудовий будинок з усіма зручностями для вашого комфорту. Газ, електроенергія, власний водопровід та септик - все для вашого комфорту та незалежності. Цей просторий будинок складається з двох повноцінних поверхів та мансарди. У ньому є кухня, дві ванні кімнати, дві окремі гардеробні, вітальня, технічне приміщення та три спальні. А ще, на території є окремий будиночок для відпочинку та господарське приміщення. Розташування також не залишить вас байдужими - це затишний і тихий район з чудовими сусідами. Поруч знаходиться озеро, що робить це місце ще більш привабливим для любителів природи. А зручний доступ до міського транспорту та велодоріжки забезпечить вам швидку та комфортну передачу у будь-який куточок міста. На ділянці, яку ми пропонуємо, вас очікує доглянутий двір з яблунями, черешнями, туями та багатьма іншими рослинами. В будинку зроблений якісний ремонт, а в ванних кімнатах та на кухні встановлені гранітні стільниці. Цей будинок продається з меблями та технікою, тож ви можете зразу заселятися та насолоджуватися комфортом. А ще, у вартість входить каркасний басейн - ідеальне місце для відпочинку та розваг у спекотні дні. Не втрачайте можливість придбати цю прекрасну нерухомість! Перегляд за попередньою домовленістю. Продаж здійснюється у звʼязку з переїздом власників. Площа будинку: 135, 4 кв.м. Площа ділянки: 4, 3 соток Площа спільного користування: 1, 6 соток

Продаж будинку в с.Агрономічне
olx.ua

Продаж тауна від власника на Масиві Окружний, пров Весняний. Площею-95 кв.м, земля - 2 сотки. Всі комунікації. 1 й поверх - кухня-студія, кімната, санвузол. 2й поверх - 2 кімнати, санвузол.

власник
Таун на Весняному- власник
olx.ua

Продаємо двохповерховий таунхаус з чистовим ремонтом . 100м2 , 3 кімнати так 1,5 сотки власного подвірʼя . Комунікація в будинку

Продаж таунхауса в с. Агрономічне
olx.ua

Продам новий, просторий будинок у с. Агрономічне. Без комісії!!! В оселі три кімнати, суміжний санвузол. Кухня-студія велика, з виходом на задній двір. В будинок підведені газ та електрика (розведена по кімнатах). У дворі криниця. Площа ділянки - 6 соток. Всередині оселя готова під ремонт на будь-який смак! Будинок чекає на нових власників. Телефонуйте!

Продається новий будинок у с. Агрономічне
olx.ua

Будинок побудований з цегли, утеплений мінеральною ватою і оздоблений декоративною цеглою, дах з металочерепиці. Встановлено двоконтурний котел, батареї, теплу підлогу (в кухні, коридорі, санвузлі). Зроблено розводку води, електрики, стяжку підлоги, чистову шпаклівку. До будинку йде 4 соток землі, викопана вигрібна яма, колодязь, заведено газ та 5 кіловат світла.

Продаж 2 поверхового будинку пров. Весняний
olx.ua

Власний двоповерховий будинок, в тихому, спокійному районі Агрономічного. Будинок побудований з цегли, утеплений мінеральною ватою і оздоблений декоративною цеглою, дах з металочерепиці. Еркер — це частина будинку, яка у вигляді виступу виходить за межі фасаду. Встановлено двоконтурний котел, батареї, теплу підлогу (в кухні, коридорі, санвузлі). Зроблено розводку води, електрики, стяжку підлоги, чистову шпаклівку. До будинку йде 4 соток землі, викопана вигрібна яма, колодязь, заведено газ та 5 кіловат світла. В продажу є будинок без Еркера (частина будинку, яка у вигляді виступу виходить за межі фасаду) - 85000 дол.

Продаж 2 поверхового будинку з еркером на пров. Весняний
olx.ua

Пропоную будинок на провулку Весняному. Цегляний, утеплення + облицювання цеглою. 4 окремих кімнати. Просторий та світлий. Чистові роботи, тепла підлога, криниця, вигрібна яма з переливами. Забор по периметру. Землі 3.5 сотки.

Будинок провул. Весняний
olx.ua

Пропоную будинок село Агрономічне з ремонтом. Будинок має три окремі кімнати, простору кухню з виходом на терасу, санвузол та котельню. Квадратний коридор де чудово стає велика шафа. Тепла підлога по периметру плитки. Ремонт в світлих тонах, стильний та локанічний. Будинок електро з можливістю підключення газу. Ділянка 5 соток. Без фасадного забору. Телефонуйте детальніше розповім.

Будинок Агрономічне
olx.ua

Від забудовника дуплекси. Провулок Весняний. Комунікації: газ, електрика, вигрібна яма, криниця. В чистовому стані, Три окремі кімнати. Гарне планування. Місцеві під авто та відпочинок.

Дуплекси від представника власника
olx.ua

Продаж добротного цегляного будинку з автономним газовим опаленням. Будинок 90 -х років побудови, будувався для себе. Рівна ділянка 9 соток, на ділянці є садок з плодовими деревами і господарський будинок. Поруч лісосмуга та озера.

Продаж будинку  з АГВ
olx.ua

Супер стильний будинок! Аналогів нема! Це любов з першого погляду! Величезна кухня- вітальня, 3 окремі кімнати, гардероб! Вбудована дорога техніка та меблі. Дизайнерська стилізація будинку. Альтернативні види опалення! Центральна вода. Супер зручна локація! Гараж, тераса, тротуарна плиточка, автоматизовані ворота. Продається з усім!

Продається стильний будинок з ремонтом і меблями
olx.ua

Продаж котеджу Дуплекс в забудованому районі! Агрономічне р-н Сарого Замку Загальна площа - 120 м2, розмір ділянки - 2.5 сотих Сучасне планування: 4 спальні кухня-вітальня, 2 санвузли та гардеробна. Асфальтована вулиця Гарне місце розташування Всі комунікації ( газ світло вода ) Можлива оплата частинами Телефонуйте 06*********68! Продаж без комісії. Олександр

Котедж / Дуплекс Агрономічне / Забудовник
olx.ua

Продам таунхаус 86м.кв. в Агрономічному з ремонтом. Чудове плануванням: 2 окремі кімнати, велика кухня-студія з виходом на терасу. Поверхи повномірні, висота стелі 2, 8 м. Стіни пофарбовані, декоративна шпаклівка, на підлозі плитка та ламінат, панорамні вікна, балкон, підключено 9кВт світла, вигрібна яма, криниця. Підведено інтернет. Ділянка 1,3 сотки. Для будівництва використовувались лише якісні матеріали. Гарне місце розташування, дорога просипана. Поряд озеро, школа, садочки та зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Буду рада допомогти!

Продам таунхаус Агрономічне масив Садовий
olx.ua

ІНВЕСТУЙТЕ в своє МАЙБУТНЄ! До вашої уваги пропонується чудовий варіант для заміського житла - ТАУН ХАУС з всіма ЦЕНТРАЛЬНИМИ комунікаціями та своєю земельною ДІЛЯНКОЮ по першому провулку Міжнародному на перемичці (Гніванське шосе). Чудова локація - поруч зупинки громадського транспорту (тролейбус, маршрутні таксі). Місця під парковку, своя ділянка і зелена зона біля будинку - озеро і лісосмуга. Тихо і затишно. Запрошую на перегляд!

Продається таунхаус з центральними комунікаціями
olx.ua

Продаж 2 поверхового будинку з гаражем і ділянкою на 9 соток на пров. Весняний, Агрономічне. На території є гараж та камяний підвал на площу гаража, перекриття будинку панельне, перекриття гаража та підвалу теж панелі, 15 кв електроенергії, чудова вода з криниці яка проходить через систему очистки ХВО, зручне розташування ділянки - фасадна відносно траси, провулок асфальтований.

Продаж 2 поверхового будинку з гаражем
olx.ua

Двоповерховий новий та якісний будинок від надійного забудовника в Агрономічному! Без комісії! Поруч озеро! 120 кв.м, 4 кімнати, 5 соток землі Велика кухня студія з виходом на задній двір! Індивідуальне газове опалення двоконтурний котел, вода криниця, каналізація вигрібна яма В чистовому варіанті! Запрошую на перегляд! АН Благоустрій Каріна Олександрівна

2-поверховий будинок Агрономічне! Без комісії!
olx.ua
123...5
1 - 24 з 108 результатів

Географія Агрономічне