Здається 2-х кім.квартира, гарний косметичний ремонт, всі меблі та техніка. Вул. Герцена 91 Ціна 280 дол. За детальною інформацією звертайтеся 06*******03 Аліса ( Агентство нерухомості)

Здається 2-х кім квартира Герцена 91
olx.ua

ПОСЕРЕДНИК! УВАГА! Бажано дзвінки або пишіть в телеграм по номеру в оголошенні (в олх оголошень не бачимо)! УВАГА! Без домашніх тваринок!!! КОСМЕТИЧНИЙ РЕМОНТ, мп-вікна, окремі кімнати, 1й високий поверх без балкону - є сушка за вікном, усі необхідні меблі та техніка,! розвинена інфраструктура Оплата за перший місяць плюс залоговий місяць плюс комісійні

100% РЕАЛЬНО! 2-кім РУСЬКА 226 (р-н маг АТБ, Тайстра) вільна
olx.ua

ПОСЕРЕДНИК! Здається 2 кім квартира вул. Руська р-н тц Екватор Для порядних людей на тривалий термін. Перший поверх не кутова , вікна у двір . Свіжий ремонт, Необхідні меблі. В квартирі є холодильник, пралка посуд та інше ……. Оплата за перший місяць плюс залоговий місяць плюс комісійні.

Здається 2 кім квартира вул. Руська р-н тц Екватор
olx.ua

ПЕРША ЗДАЧА! ЦЕНТР! ВСЕ НОВЕ! Здається в оренду на довготривалий термін (від року) тепла, охайна, затишна однокімнатна квартира зі свіжим євроремонтом, новими меблями, технікою - ВСЕ ЩЕ НА ГАРАНТІЇ! ВАЖЛИВО: планування квартири наступне: кімната і кухня розділена спільним коридором з однією сусідкою, все закривається на ключ! (є відео) Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання: - холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, електрочайник, бойлер є кухонний посуд та інвентар, постільна білизна (2 комплекти), подушки, ковдра, покривала тощо все НОВЕ! До вул. О.Кобилянської - 200 метрів пішки, все поруч магазини, освітні та навчальні заклади (поряд садочок та школа), заклади харчування, салони краси, аптеки, різноманітні гуртки тощо. Основні характеристики: - однокімнатна квартира площею 39 кВ м; - збільшена кухня (9 кв м); - комфортний 3 поверх; - щойно зроблений євроремонт; - нові меблі та техніка (все ще на гарантії!); - індивідуальне електроопалення (квартира внутрішня дуже тепла); - порядні господарі. Цікаво? Телефонуйте для отримання більш детальної інформації та перегляду Код обєкта: k108 344633 5. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/344633

Оренда ЦЕНТР, перша здача!
olx.ua

Хороше розташування, тихий спокійний двір, поруч супермаркет Зупинка транспорту в 5 хвилинах. Розглядаємо тільки довгий термін, можна з дітками. Всі меблі і техніка в хорошому стані, частково нові. Оплата 6500+ком. послуги. По питанням перегляду і заселення дзвоніть мені на вайбер, показати можу в будь який день.

власник
Однокімнатна квартира вул. Головна 36
olx.ua

Здається 3 кімнатна квартира з ремонтом,меблями та дорогою технікою, район Кобилянська. Індивідуальне опалення, тепла підлога, гардеробна кімната великий балкон. Кондиціонер. Є все для комфортного проживання. Всі деталі по номеру телефону 09******40

Здається квартира
olx.ua

Сдам 1 комнатную ЦЕНТРАЛЬНАЯ ПЛОЩАДЬ Косметический ремонт , мебель , холодильник, стиралка , газ колонка на горячую воду , пластиковые окна , интернет Есть видеообзор , скину в личку по просьбе

1 комнатная ЦЕНТРАЛЬНАЯ площадь
olx.ua

Посередник! Здається 2х кімнатна квартира Вул Руська р-н меблі Майя УВАГА! Квартира вільна можна дивитись та бронювати, категорично без домашніх тваринок- умова власника! ХОРОШИЙ косметичний ремонт! 1й високий поверх, квартира тепла, без балкона. усі необхідні меблі, пральна машинка, холодильник, бойлер! НОВА Ціна 7500грн+комп ( оплата за 1й місяць+залоговий місяць + послуги посередника

Здається 2х кімнатна квартира Вул Руська р-н меблі Майя
olx.ua

ПОСЕРЕДНИК! 100% без домашніх тваринок! УВАГА! Бажано дзвінки або пишіть в телеграм по номеру в оголошенні (в олх оголошень не бачимо)! ФАКТИЧНО кухня-студія плюс окремо спальня гардеробна! Якісний Євроремонт площа 65квм індивідуальне газове опалення, нові меблі під замовлення та техніка (холодильник пральна машинка посудомийна машинка, плазма, Роутер, кондиціонери) на тривалий термін ,двір закритого типу! Оплата за перший місяць плюс залоговий місяць плюс комісійні

ШИКАРНА 2-кім новобудова СТУДІЯ ВинниченкаЖК КРИШТАЛЕВЕ ОЗЕРО!гардероб
olx.ua

Оренда 2-х кімнатної квартири ПЕРША ЗДАЧА в ЖК «Парус» на Герцена. В квартирі всі нові меблі та техніка, тепла підлога. Кімнати окремі. Є кладова. Квартира в хорошому районі, в будинку є шикарна інфраструктура: магазини, аптеки, лікарня, столова.

Оренда 2-кімнатної квартири ПЕРША ЗДАЧА в ЖК «Парус» (Герцена)
olx.ua

ОРЕНДА 1 кімн.кв в новобудові Вул. Чорновола ЖК «Кришталеве Озеро» Євроремонт Є балкон Опалення: газове індивідуальне Тепла підлога в коридорі та кухні Меблі/техніка Для порядних орендарів на тривалий термін Ціна: 300$ +к.п та комісія агенства

1-кімн. Новобудова. Вул. Руська
olx.ua

Оренда 2 к.квартири по вул.Герцена( р- н вул.Кармелюка). Поверх-4/5. Кімнати окремі,2 балкони, велика кухня. Стан квартири - ремонт. Інд.опалення, меблі, техніка,все є для комфортного житла. Вільна з 18 вересня. Перегляд та бронювання в зручний для Вас час!

Оренда 2 к.кв по вул.Герцена!
olx.ua

Житлові комплекси у Чернівці

Здається в довгострокову оренду 2 кім. новобудова по вул. Руській , квартира облаштована всім необхідним для комфортного життя.

Оренда 2 кім квартири вул. Руська
olx.ua

Здається в оренду елітна оселя по вул. Кобилянській з дизайнерським ремонтом продуманим до дрібниць, та облаштована якісними меблями та побутовою технікою. Кондиціонер, тепла підлога, посуд, постільна білизна, каво машина тощо. Є відкрий балкон, чистий підʼїзд. Квартира вільна Телефонуйте!

Здається елітний ЛЮКС по вул. Кобилянській
olx.ua

Здається в довгострокову оренду 1-к «новобудова» по вул.Роменській(р-н вул.Руської). Квартира зі свіжим ремонтом,є всі меблі та побутова техніка,опалення індивідуальне. Перша здача. Квартира вільна,здається через агентство нерухомості.

1-к «новобудова» на Роменській
olx.ua

1-кімн. кв. Вул. Руська / Гравітон. Косметичний ремонт, меблі та побутова техніка, холодильник та пральна машина.

1-кімн. Вул. Руська / Гравітон
olx.ua

Здається 1-кімнатна смарт-квартира загальною площею 27, 1 м2 зі свіжим ремонтом та індивідуальним опаленням у Першотравневому р-ні за вул. Садовського. Код квартири - #2 4 4 7 6 8 8 9 1 поверх з 2; вторинний житловий фонд; індивідуальне газове опалення; двоконтурний котел; ремонт. У квартирі: кухня; диван; шафа; телевізор, Wi-Fi; пральна машина; холодильник. Затишна квартира має: мебльовану житлову кімнату. Кухня площею 6, 42 м2 обладнана шафами для посуду, холодильником, витяжною вентиляцією, плитою, духовкою, мікрохвильовою піччю. Сумісний санвузол з ванною кімнатою обладнаний якісною сантехнікою. Квартира має кондиціонер для забезпечення комфортного мікроклімату, надійну побутову техніку, нові зручні меблі, рекуператор для вашого комфортного тривалого проживання. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Садовского Николая улица, 14, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 300.0 USD
dom.ria.com

Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 31 м2 з балконом у р-ні Калічанка за вул.Узбецька. Код квартири - #2 3 6 1 5 7 9 9 4 поверх з 5; вторинний житловий фонд; централізоване опалення; бойлер; балкон; жилий стан. У квартирі: кухня; односпальне ліжко; шафа; пральна машина; холодильник. Затишна квартира зі зручним роздільним плануванням має: мебльовану кімнату з міжкімнатними дверима та виходом на засклений балкон. Кухня площею 8 м2 обладнана шафами для посуду, холодильником, газовою плитою з духовкою, має обідній стіл. Сумісний санвузол з ванною кімнатою. Квартира має бойлер, надійну побутову техніку, зручні меблі для вашого комфортного тривалого проживання. Поруч є лікарня, поліклініка, зупинка транспорту, аптека, магазин, дитячий майданчик, дитячий садок. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

власник
Узбекская улица, 11, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 220.0 USD
dom.ria.com

Здається 2 кімнатна квартира класу "люкс" по вулиці Вірменській (біля Органного залу), 3 поверх, кімнати окремі, індивідуальне опалення, зроблений сучасний дорогий євроремонт, меблі та побутова техніка, кондиціонер, балкон з гарним виглядом на місто, та французький балкон з кухні.

Вірменська вул., 7
rieltor.ua

Здається 2 кімнатна новобудова по вулиці Буковинській (ЖК Компас), 6 поверх (працює ліфт), проспора кухня-студіо, та 2 окремі кімнати, є індивідуальне опалення, зроблений капітальний євроремонт, вмонтована кухня, є всі меблі та побутова техніка. Меблі замовлені, на протязі кількох днів - довезуться!

Буковинська вул., 62
rieltor.ua

Здається однокімнатна квартира в районі"Турецької площі",вул.Садовського Миколи №14. Зроблений євроремонт,нові меблі,техніка,рекуператор,опалення,двохконтурний котел.Для пари,без домашніх тварин.Ціна-300$+комунальні послуги.Детальніше за номером телефону-09******33.

власник
Здаэться однокімнатна квартира
olx.ua

Здається в оренду невелика 3-кімнатна квартира по вул.Винниченка в р-н проспекту Незалежності. 4 поверх. Квартира в хорошому житловому стані, чиста, прибрана та без сторонніх запахів. Одна кімната прохідна, дві окремих. Санвузол роздільний. Є всі, необхідні для комфортного проживання меблі та побутова техніка. Оплата комунальних послуг по лічильниках. Опалення централізоване. Здається на тривалий термін. За деталями телефонуйте.

Винниченко Владимира улица, 3, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 250.0 USD
dom.ria.com

ПЕРША ЗДАЧА!!! Здається квартира VIP-класу в новобудові клубного типу по вул. Лукʼяна Кобилиці (2 хвилини від Кобилянської). Апартаменти складаються з кухні-вітальні з каміном, спальні з шафами, балкона, гардеробної і власної тераси з шикарним виглядом на місто. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт; облаштована всіма необхідними меблями і технікою, індивідуальне опалення, тепла підлога, панорамні вікна. При необхідності є паркомісце в підземному паркінгу. Є генератор, який забезпечуватиме безперебійне електропостачання і інтернет під час відключень. В будинку на першому поверсі фешенебельний ресторан, кавʼярня, студія пілатеса і фітнеса.

Здам квартиру Premium-класу в елітній новобудові з власною терасою
olx.ua

Оренда квартири - 3-к. по вул. Руська (Гравітон). Євроремонт Поверх 1/9.Капотира не кутова. Індивідуальне опалення, Кімнати окремі, Меблі та побудова техніка. Вільна з 16.09. Можливий перегляд раніше.

Оренда 3 к.кв .на Гравітоні
olx.ua
1 - 24 з 96 результатів