Пропонуємой в оренду 2-кімнатну квартиру, Надпільна 285, Центральний Стадіон, на 3 поверсі цегляного будинку. Для порядних квартирантів. Квартира укомплектована побутовою технікою : нова пральна машина, холодильник, телевізор, роутер, газова плита, пилосос, газова колонка. Встановлено всі лічильники. В короковій доступності - 11 школа, дитячі садочки, ринок, Файно маркет , спортклуби, піцерії та кафе, аптеки, хороша транспортна розвʼязка. Ціна орендної плати 11000 + комунальні послуги. При заселенні сплачується також страхова сума в розмірі місячної вартості оренди. Заселення можливе тільки з 1 червня.

власник
Сдам 2-к квартиру в центре
olx.ua

Оренда квартири від власника, 54м² загальна площа, кухня 9м². Частково мебльована, пральна машина та холодильник. Гагаріна 87, 6 поверх з ліфтом. Фотографувати не вмію, зробив як вийшло. Оплата перший і останній місяць, + комунальні платежі.

власник
Оренда від власника, 2 кімнатна квартира 54м²
olx.ua

Здаю 2 кімнатну квартиру по вул. Смілянська , район ж/д. Є майже все необхідне для життя, ціна 6000+комуналка

власник
Здам 2 кімнатну квартиру
olx.ua

Довгострокова аренда 2 кімнаьної квартири в районі вокзала вул.Смілянська. Умови можуть бути змінені за домовленістю сторін.

власник
Оренда 2 кімнатної квартири довгострокова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Доброго дня!) Здається 2-кім кв. Чудова,простора квартира . ПЗР, вул. Сумгаїтська - (Ярославська), ремонт, вся мебель і побутова техніка - холодильник, телевізор, пральна машина-автомат, мікрохвилівка, посуд, інтернет, є роутер , поруч маг. АТБ, ДЕЛІКАТ, і т д ,ринок, д/с, школа №27, 28, 32, авторинок, ЕПІЦЕНТР. Квартира дуже світла, затишна , тепла, з косметичним ремонтом. Укомплектована всім необхідним з меблів: розкладний диван, двоспальне ліжко, шафи. Для порядних людей. 15000 грн+к.п(торг) Предоплата за 2 місіяці Комісія АН 50% телефонуйте 09*********78 (Ірина) Показуємо за домовленістю, телефонуйте. ID: 846083765

власник
Здам 2х кімнатну квартиру ПЗР.
olx.ua

Пропонуємо для довготермінової оренди 2 кімнатну квартиру в центрі (німецький будинок). Вид з вікон на Дніпро і Батьківщину-мати. Перша здача. Чиста, охайна. Обладнана всім необхідним. Нові вікна з максимальним ступенем енергоефективності і захисту від шуму. Будинок в самому центрі міста. Закрита територія. Будинок обладнаний генератором на випадок екстрених ситуацій для забезпечення опалення та водопостачання.

власник
Шевченка, 200
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Популярні запити