Здається відмова квартира на пр.Глушкова 9Е. біля ЖК Метрополіс. Квартира знаходиться на 24 поверсі. Дуже гарний від і чисте повітря! В квартирі 2 спальних місця. На все стоять лічильники! Всі питання по телефону!

Відова квартира на Теремках!
olx.ua

Затишна і тепла квартира з сучасним ремонтом! До заселення пропонуємо чудову, затишну і функціональну 1-кім квартиру-студію "євродвушка" з окремою кімнатою загальною площею 39 кв.м. з сучасним ремонтом у с. Хотів Київської обл., що в 15 хвилинах від метро Теремки на маршрутному таксі. Зупинка у 5 хвилинах пішки від будинку. Зручна транспортна розвязка: на авто можна швидко дістатись до метро Іподром (15 хв), метро Теремки (10 хв), Парк Феофанія (7 хв). До центру Хотова - 5 хв. Прибудинкова територія облаштована, є гостьовий паркінг, в якому завжди є паркомісце. Задля безпеки усюди налаштовано відеоспостереження. Інфраструктура розвинута: в пішій доступності, є все, що потрібно для комфортного життя та дозвілля. Поруч - зони відпочинку, а це означає, що повітря - свіже і не загазоване! Дана квартира розташована на 2-му поверсі 4-поверхового цегляного житлового будинку 2011 року. Кімната простора та світла, облаштований санвузол; встановлені меблі; функціональна кухонна зона, відокремлена від зони відпочинку. Тепла підлога - по всій квартирі. Облаштування квартири включає в себе меблі і техніку: - холодильник; - варильна поверхня; - духова піч; - витяжка; - електрочайник; - пральна машина; - телевізор; - WI-FI; - бойлер. Вартість оренди - 10 000 грн., яку фіксуємо на півроку! Можна з маленьким песиком, за умови клінінгу при виселенні. Зробіть перший крок до своєї мрії про власне житло! Ваша майбутня квартира чекає на Вас - дозвольте собі стати її щасливим мешканцем вже сьогодні! Код оголошення: АН-14

Енергетиків вул., 20
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Аренда квартиры студии с.Хотов ул.Партизанская Отличное место расположения все в шаговой доступности. Остановки общественного транспорта, рынок , магазины, Супермаркет, Лес озеро . Метро Теремки 10-15 на общественном транспорте. Площадь квартиры 20м2 В квартире все новые, мебель, техника . Теплый пол Отопление двух видов газовое и электричество Звоните узнавайте подробности. Есть варианты разных площадей . По запросу отправляю видео обзор.

Партизанская улица, 1Б, Хотов, Киевская 8500.0 UAH
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хотів

Географія Хотів