Оренда однокімнатної квартири ,на довгострокову оренду, меблі техніка для порядних людей. без тварин.

Курчатова вул., 1д
rieltor.ua

Здам на довгострокову оренду квартиру з великою кухнею,меблями та технікою,індивідуальне опалення,квартира знаходиться в Набережному кварталі,вікна виходять в затишний двір,близько транспортна розв’язка,магазини і ринок.

Зарічанська вул., 11 в
rieltor.ua

Пропонується в оренду хороша 1 кімнатна квартира. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою для комфортного проживання. Відмінне місце розташування, добре розвинена інфраструктура.

Пропонується в оренду хороша 1 кімнатна квартира.
olx.ua

Здам 1 кімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Гарне розташування. Школа, дитячий садочок, зупинка транспорту... Все Поряд... Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою.

Здам 1 кімнатну квартиру з косметичним ремонтом.
olx.ua

Оренда 2к квартири, простора, сонячна сторона, всі необхідні меблі та техніка, без тварин. Вільна з 1.06

Оркнда 2к
olx.ua

Здам в оренду 1к квартиру по вул Гагаріна, індивідуальне опалення, меблі техніка все для комфортного проживання, без тварин!

Здається в оренду 1к на Гагаріна
olx.ua

Здам однокімнатну квартиру, новобудова біля ТЦ Проспект. Поблизу великий торговий центр, зупинка транспорту маршруток та тролейбусу, автобусу. Перша здача, євроремонт. Індивідуальне опалення, кондиціонер, всі необхідні меблі та техніка. Велике двоспальне ліжко, комод, велика шафа. Середній поверх, ліфт. Шукаю порядну пару, без дітей та тварин. Пропозиція від посередника. За додатковими питаннями - телефонуйте!

Здам 1-кім квартиру ТЦ Проспект, перша здача Новобудова
olx.ua

Здається двокімнатна квартира Район Південно-Захід, вул Храновського Квартира з індивідуальним опаленням Є меблі та техніка Лише довготривала оренда Вільна для перегляду та заселення Деталі за телефоном

Довготривала оренда 2 кімнатної квартири
olx.ua

1 кімнатна квартира Район Виставки Вул Старокостянтинівське шосе 5/3 Поверх 8/10 Євро ремонт Меблі техніка Новобудова Індивідуальне опалення Для порядних людей Поряд,трц,нова пошта,супермаркети,школа,садік,зупинка За детальною інформацією звертайтеся за вказаним номером телефону або пишіть на Viber

Оренда 1 кімнатної квартири
olx.ua

Здам однокімнатну квартиру в довгострокову аренда , власник . Район озерна , меблі , техніка, є постійно гаряча вода

власник
Довгострокова аренда
olx.ua

Звільняється на 1 червня. Про огляд можна домовитися. Добрий житловий стан. Квартира дуже простора. Укомплектована частково- диван, холодильник, вішак, кухонний стіл, тумбочка та електроплита

Трембовецкой Марии улица, 53/1, Ж-д вокзал, Хмельницкий, Хмельницкая 5000.0 UAH
dom.ria.com

Однокімнатна квартира у новобудові що має гарну локацію розташування, Індивідуальне газове опалення, є всі необхідні меблі та побутова техніка

Мира проспект, 63Г, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Здається в оренду сучасна 2к квартира з дизайнерським ремонтом. Квартира не кутова, знаходиться на Виставці, вул.Озерна, ЖК Приозерний. Закритий двір, достатньо паркомісць. Є всі меблі і техніка (пральна машинка, холодильник, духова шафа, витяжка, варочна поверхня, мікрохвильовка, посудомийна машинка) , тепла підлога, все нове, шикарний вигляд з вікна, достатня кількість паркомісць. Без тварин, для порядних людей. Оплата перший і останній місяць+ комісія агенства. Присутній розумний торг! Телефонуйте Інна

Озерная улица, 4А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 16000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда затишної квартири Центр, бвля Філармонії (вул. Героїв Маріуполя) Поверх 4/5, площа 33 кв.м Вікна металопластикові, балкон засклений Гаряча вода - колонка Пральна машина, холодильник, інтернет.

Гагаріна вул., 13
rieltor.ua

Здається 2 к.к. Виставка. Новобудова. Індивідуальне газове опалення. Котел. Лічильники на всі комунікації . Є всі необхідні меблі, холодильник, пральна машинка. Розвинута інфраструктура. Поруч магазини, супермаркети, зупинки, парк.

Миру просп., 94/1а
rieltor.ua

Здам 2к квартиру біля Філармрнії меблі та техніка є

Вул Камянецька, 75
rieltor.ua

Пропонується 3-х кімнатна квартира з косметичним ремонтом! Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. В пішій доступності багато кафе, магазинів, неподалік супермаркет. Відмінна транспортна розвязка! Розвинута інфраструктура! Перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Пропонується 3-х кімнатна квартира з косметичним ремонтом!
olx.ua

Здається 2х кімнатна квартира з косметичним ремонтом! Є всі необхідні меблі і побутова техніка. Біля будинку є багато ресторанів, магазинів, супермаркет. Шикарний тихий район.

Здається 2х кімнатна квартира з косметичним ремонтом!
olx.ua

Пропонується в оренду 1 кімнатна квартира в новому будинку. - чудовий ремонт - індивідуальне опалення (котел) - хороші меблі - побутова техніка - засклений балкон - Відмінна інфраструктура. Чудовий варіант для комфортного проживання. У квартирі дуже гарне планування, велика кухня. Квартира дуже світла та простора. Будинок обжитий. Телефонуйте, показ у зручний для Вас час!

Пропонується в оренду 1 кімнатна квартира в новому будинку!
olx.ua

Стильна та затишна 2х кімнатна квартира в новому будинку з євроремонтом виконаним з використанням якісних матеріалів. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. В пішій доступності багато кафе, магазинів, неподалік супермаркет. Відмінна транспортна розвязка! Розвинута інфраструктура! Перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Стильна та затишна 2х кімнатна квартира в новому будинку!
olx.ua

Чудова 3х кімнатна квартира в новобудові з якісним ремонтом! Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира повністю мебльована і обладнена побутовою технікою! Все від провідних виробників. В пішій доступності багато кафе, магазинів, неподалік супермаркет. Відмінна транспортна розвязка! Розвинута інфраструктура! Перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Чудова 3х кімнатна квартира в новобудові з якісним ремонтом!
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири Косметичний ремонт Меблі та техніка є Опалення центральне але є колонка на гарячу воду. Тобто гаряча вода є завжди 5/9 поверх ліфт є Поруч з будинком є зупинка, продуктові магазини, школа,садочок;

Оренда 1 кімнатної квартири
olx.ua

Квартира в хорошому районі зі всіма необхідними меблями і технікою

Здам 3к квартиру на Озерній
olx.ua

Здам в оренду комфортну та затишну 2х-кімнатну квартиру! Косметичний ремонт. Зі всіма зручностями, необхідними меблями та побутовою технікою: -холодильник, -мікрохвильова піч, -пральна машина, -телевізор. Wi-fi. Телебачення. Ідеальне розміщення, все поруч: ТЦ, супермаркет, дитячий майданчик та інші зручності.

Здам в оренду комфортну та затишну 2х-кімнатну квартиру!
olx.ua
1 - 24 з 579 результатів

Популярні запити

Географія Хмельницький