Здається затишна 1к новобудова, є усі меблі і техніка. У кімнаті розкладний диван і двоспальне ліжко. Дуже гарний вигляд з вікна, балкон з кухні. Здається на довгий термін для порядних людей, можливо з маленькою, чемною тваринкою. Оплата 1 місяць + забезпечувальний платіж+ комісія. Деталі за телефоном

Лесогриневецкая улица, 28, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 10500.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду 2 кімнатна квартира в мікрорайоні Озерна. Новобудова, індивідуальне опалення. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Здається для хороших, порядних людей.

Лесогриневецкая улица, 14, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 9000.0 UAH
dom.ria.com

Фото реальні. Квартира вільна. Покази у будь який час. Чекаємо на порядних людей. Телефонуйте

Лесогриневецкая улица, 26/3, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 10500.0 UAH
dom.ria.com

Квартира готова для проживання! Повністю укомплектована меблями та технікою. Гарна , простора. Зручна для сімʼї з дітками. Можна з маленькою тваринкою! Поруч ліс.

Лесогриневецкая улица, 16, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 13000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 2к просторої квартири, район Озерна, вул.Лісогринівецька 24, загальна площа 64 кв.м. поверх 5/10, якісно виконаний євроремоннт, з меблями та технікою, середній зручний поверх, балкон-лоджія, індивідуальне опалення, чудове розташування будинку, добре розвинена інфраструктура ( магазини, торгові центри, аптеки, навчальні заклади, кафе та ресторани, банківські та поштові відділення). Затишний двір з дитячим майданчиком, відеоспостереженням та парко-місцями доя авто. Перевірений обʼєкт, показ в зручний для вас час.

Оренда 2к квартири , район Озерна
olx.ua

1 кімнатна квартира Район: Озерна вул.Лісогринівецька 30 Поверх: 3 / 10 Опалення: Індивідуальне Меблі та техніка Ціна: 13000 грн + кп

оренда однокімнатної квартири
olx.ua

Оренда 1 к к район озерна новобудова Рауш Поверх 4 Ремонт Меблі техніка Можна з дитиною Та маленькою тваринкою Вільна з 1.08 Показ по домовленості 10000+ к

Січових Стрільців, 5
rieltor.ua

Довгострокова орендна двокімнатної квартири. Район Озерна, перша лінія від озера. Комфортна квартира з усіма необхідними меблями та технікою. Зручний 3 поверх. Індивідуальне опалення.

Оренда 2к квартири
olx.ua

1.5к Лісогринівецька. Озерна. Рауш. Цегла. Не кутова. Площа 50м Поверх 10/10 (зверху тех.поверх) Зонована. Є окрема спальня кімната. Меблі та техніка. Усе необхідне. Прасувальна дошка, мікрохвильовка, електрочайник, посуд, постільна білизна і тд. Для порядних людей на довготривалий термін! ‼️Світло НЕ вимикають‼️ Ціна 12.000грн + комунальні.

Лісогринівецька вул., 24
rieltor.ua

Меблі, техніка, посудомийка. Поруч ліс, дитячий садок, школа, дитячий майданчик, торгівельний центр. Передоплата перший та крайній місяць.

Лісогринівецька вул., 30/4
rieltor.ua

Здається в оренду однокімнатна квартира. Мікрорайон Озерна. Індивідуальне опалення. Свіжий ремонт. Перша здача. Є всі необхідні меблі та техніка. Територія закритого типу. Є дитячий майданчик та зони відпочинку. Поряд стадіон, школа, зупинка міського транспорту. Дуже затишне та спокійне місце. На тривалий період. Телефонуйте. Надам додаткову інформацію.

Здається в оренду однокімнатна квартира Озерна (28 школа)
olx.ua

Оренда 1к в новобудові з індивідуальним опаленням. Мікрорайон Озерна. Термін оренди 3 місяці. В наявності усі необхідні меблі та техніка. Посуд. Без тварин. Подробиці за вказаним номером телефону.

1к в новобудова. Мікрорайн Озерна
olx.ua

Район "Три Ведмеді", новий будинок, інд/оп, капітальний ремонт, мебльована, є пральна машина, без холодильника, тепла підлога в санвузлі. Квартира тепла, не кутова. Для сімейної пари без дітей і з дитиною або однієї людини без домашніх тваринок. Довготривала оренда.

Лесогриневецкая улица, 26/2, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 8500.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в новобудові з індивідуальним опаленням. Є всі необхідні меблі та техніка

Лесогриневецкая улица, 4/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 9000.0 UAH
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Популярні запити

Географія Хмельницький