Я- Власник, не агенство Здається квартира- студія в самому серці туристичного Трускавця, бульвар Шевченка 28 Апартаменти Platinum, 5/6 панорамний вид на місто (дивіться фото) Площа 47м.кв Дизайнерський ремонт, всі меблі і техніка нові (кондиціонер, бойлер, мікрохвильовка, холодильник, пральна машина, пилосос, чайник), перша здача після введення в експлуатацію Тепла підлога у вітальні і спальні+ батареї Є вайфай, охорона, поруч вся інфраструктура: тихий центр, магазини, кінотеатр, ринок, кафе, парк, бювет в 3 хв ходьби Ідеальний варіант для людей, які хочуть спати спокійно навіть підчас тривог Відео надішлю в дірект

власник
Нова квартира-студія в центрі Трускавця
olx.ua

Оренда квартири 1 кімнатної квартири (кухня студія і спальня )особнякового типу. Євроремонт. Комунальні послуги враховані в ціну оренди. Облаштована сучасним меблями і технікою для комфортного проживання. Свій маленький дворик.Лавочка, туї, озеленення.

Оренда квартири
olx.ua

Оренда 1-кімнатної квартири по вул. С. Крушельницької, м. Трускавець. ЦЕНТР МІСТА. Хороша локація, дуже розвинута інфраструктура. Поряд є все для комфортного життя. Є усі необхідні меблі: велике двоспальне ліжко, диван, шафа, мебльована кухня. Техніка: холодильник, газова плита, мікрохвильова піч, електричний чайник, пральна машина. Розглядають порядних орендарів. Пропозиція від АН. Огляди у зручний для вас час.

Оренда 1-кімнатної квартири по вул. Крушельницької Трускавець
olx.ua

Довготривала оренда квартири в ТрускавціЗатишна і зручна квартира розташована на вул. Довженка 2Б.  У квартирі вся необхідна побутова та техніка: є пральна машинка, холодильник, інтернет та усі меблі. Опалення індивідуальне.Ідеальне розташування: центр 10 хвилин пішим ходом, до 50м знаходяться безліч продуктових і господарських магазинів, закладів громадського харчування, аптеки, нова пошта, термінали, заправка та багато інших зручних організацій.  Меблі, тепла підлога, WiFi, посуд, пральна машина, фен.Регіон: Львівська областьМісто: ТрускавецьКількість кімнат: 1Площа загальна, м2: 35Кухня, м2: 17Тип будинку: Житловий фонд від 2011 р.Поверх: 2Кількість поверхів в будинку: 5Наявність меблів: З меблямиПланування кімнат: РоздільнаОпалення: Індивідуальне газовеТип стін: ЦеглянийCанвузол: РоздільнийРемонт: ЄвроремонтКвартира актуальна також на продаж - 46 000$Ціна: 11 000 грн. + КП, торг до 10 500 грн.Можна з дітьми, без тварин.ID:1256699#Трускавець #оренда

Довженка О. вул. Дрогобицький район
real-estate.lviv.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам однокімнатну квартиру в м. Трускавецьпо вул. Довбуша 15 Квартира в новобудові. Свіжий євроремонт. В квартирі є побутова техніка, постіль та побутові прибори. Для зручності гостей велика парковка навколо будинку, внутрішній двір та дитячий майданчик.

Однокімнатна квартира в ЖК ГарантСіті
olx.ua

Здам в тривалу оренду квартиру по вул Івасюка 11.Хороша інфраструктура: ринок, АТБ, центр, санаторій Карпати, клініка Козявкіна, все в доступності 5 хв ходьби.індивідуальне опалення, Пралка, тв, інтернет.

Івасюка Володимира вул. Дрогобицький район
real-estate.lviv.ua

Оренда 1 кімнатної квартири, особнякового типу, САМ ЦЕНТР, у м. Трускавець! Квартира знаходиться у приватному будинку, територія подвір"я огороджена, з можливістю заїзду і паркування авто біля будинку. Квартира розташована на 1 поверсі в невеликому двох поверховому будинку (другий поверх зачинений і не житловий), в якому лише 2 квартири з ізольованими входами і територіями, тихий і затишний район з приватними будинками. В кімнаті двоспальне ліжко, диван що розкладається і одне розкладне крісло , тобто 5 спальних місць, по техніці все необхідне для комфортного проживання. Приміщення обігрівають керамічні батареї, газова колонка на гарячу воду. На території подвір"я є гойдалка і альтанка з мангалом, якою можна користуватися. Дуже гарна локація, вул. Грушевського, сам центр, все поруч: пошта, банк, ресторани, магазини, до парку і бювету 5 хв, до школи і садка 10 хв. пішки. Квартиру здає агенство нерухомості.

Оренда 1 кімнатної квартири, ЦЕНТР, у м. Трускавець!
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири, особнякового типу, САМ ЦЕНТР, у м. Трускавець! Квартира знаходиться у приватному будинку, територія подвір"я огороджена, з можливістю заїзду і паркування авто біля будинку. Квартира розташована на 1 поверсі в невеликому двох поверховому будинку (другий поверх зачинений і не житловий), в якому лише 2 квартири з ізольованими входами і територіями, тихий і затишний район з приватними будинками. В кімнаті двоспальне ліжко і одне односпальне , тобто 3 спальних місця, по техніці все необхідне для комфортного проживання. Приміщення обігрівають керамічні батареї, бойлер на гарячу воду і електрична плита для приготування їжі (додатково в коридорі встановлена двокамфорна газова плита), пральна машина знаходиться в літній кухні. На території подвір"я є гойдалка і альтанка з мангалом, якою можна користуватися. Дуже гарна локація, вул. Грушевського, сам центр, все поруч: пошта, банк, ресторани, магазини, до парку і бювету 5 хв, до школи і садка 10 хв. пішки. Квартиру здає агенство нерухомості.

Оренда 1 кімнатної квартири, ЦЕНТР, у м. Трускавець!
olx.ua

Здається в довгострокову оренду квартира в Трускавці біля ринку по вул. Івасюка 7. Квартира після ремонту. Є всі умови для комфортного проживання. Є вся побутова техніка. Вся інфраструктура поруч. До центру 7 хв. Школа садочок все поруч.

Івасюка, 7
rieltor.ua

Здається хороша однокімнатна квартира в довгострокову оренду для сімї . У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Інфраструктура поруч ринок магазини

Данилишиних, 5
rieltor.ua

Здається чиста, затишна 1 кімнатна квартира в курортному місті Трускавець! Квартира тепла, чиста, знаходиться на 1 поверсі високому є балкон, опалення індивідуальне електро, керамічні батареї, бойлер, по техніці все необхідне для комфортного проживання, має 2 дивани, кожен розкладається. Дуже зручна локація, вул. Стуса, все поруч - школи і садки на вибір, магазини, ринок, новий ТЦ "Вектор", транспортна розв"язка, лікарня 4хв. пішки, до центру міста, парку і бювету 12 хвилин ходу. Затишний двір з дитячим майданчиком і можливістю паркування авто під будинком. Можна з чемними тваринками. Квартиру здає агенство нерухомості.

Оренда 1 кімнатної квартири, біля ТЦ "Вектор", у м. Трускавець!
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири по вулиці Мазепи, в м. Трускавець! Квартира, затишна, чиста, тепла, велика кухня студія з виходом у внутрішній двір, де є маленька грядка для вирощування зелені. Простора кімната з нішею і двоспальним ліжком, а також диван що розкладається, в загальному в квартирі буде 6 спальних місць, оскільки диван на кухні теж розкладається. По техніці все необхідне для комфортного проживання, зручний 1 поверх, високий, тому що внизу комерційні приміщення, додатковий спільний коридор відгороджений на дві квартири. Гарна локація, вул. Мазепи, це район з дуже розвиненою інфраструктурою, все поруч - садок, різного роду магазини, супермаркет, аптека, транспортна зупинка зразу біля будинку, до школи 5 хвилин ходу, до парку і бювету 10 хвилин пішки. Можна з чемними домашніми улюбленцями. Важливо - квартира здається лише на довгостроковий період від півроку і більше, а також можлива оплата оренди в доларах 200$. Квартиру здає агенство нерухомості!

Оренда 1 кімнатної квартири по вулиці Мазепи, в м. Трускавець!
olx.ua

Житлові комплекси у Трускавець

Оренда однокімнатної квартири ЖК Лісова пісня. 43 м2. 6 поверх. Оренда + комунальні послуги. Квартира оздоблена усіма меблями, та побутовою технікою,для проживання. Опалення від котельні, є посудомийка, і сушарка для білизни. З дуже гарним краєвидом з вікна. З тваринами, не можна. Телефонуйте і поїхали дивитись.

Оренда однокімнатной квартири у м. Трускавець
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири, САМ ЦЕНТР, у м. Трускавець! Важливо - комунальні включено в ціну оренди! Квартира знаходиться у приватному будинку в цокольному приміщенні, територія подвір"я огороджена, з можливістю заїзду і паркуванню авто біля будинку. На території є гойдалка і накрита альтанка з мангалом, якою можна користуватись. В квартирі все необхідне по техніці для комфортного проживання, опалення індивідуальне газове, котел стоїть у власників в будинку та добре обігріває все, гаряча вода бойлер, варильна поверхня газова. Власниця дуже хороша старша жінка, котра ніяким чином вам не заважатиме. Можливе проживання з домашніми улюбленцями, навіть якщо це тварини більшого розміру котрим потрібна територія. Дуже зручна локація, вул. Бориславська, зразу поруч приміщення Укртелекому і сам центр міста, міська рада, ресторації, парк і бювет, до школи і садка 10 хвилин ходу. Квартиру здає агенство нерухомості!

Оренда 1 кім. квартири у приватному будинку, ЦЕНТР, м. Трускавець!
olx.ua

Доброго дня! До вашої уваги стильна, комфортна та зручна квартира в центрі Трускавця! Завдяки її привілейованому розташуванню, ви зможете насолоджуватись усіма перевагами цього курортного міста. Всього за 10 хвилин ходьби від будинку вас чекають бювет мінеральних вод та чарівний курортний парк, що надихають на релаксацію. Найкращі ресторани та магазини розташовані всього у радіусі 300 метрів, надаючи вам безліч можливостей для гастрономічних насолод та шопінгу. Квартира знаходиться в елітному ЖК "Імперіал". Цей витончений будинок пропонує широкий спектр вигідних сервісів. Ви зможете знайти все, що вам потрібно, прямо під своїм дахом: зручний Coop мині-маркет, вишуканий ресторан Dolce Vita, розкішний алкомаркет, престижна приватна клініка та косметологічний салон, а також бутіки одягу та взуття. Не далеко від центру міста розташовані спа-салони, діагностичні центри та заклади для лікування та оздоровлення, які підтримають вашу гармонію та добробут. Забудьте про повсякденні турботи і насолоджуйтесь життям в зручній квартирі, розташованої у самому серці Трускавця. Цей сучасний будинок надасть вам можливість насолоджуватись комфортом та розкішшю у вашому власному приватному приміщенні, в той час як місто буде запрошувати вас на незабутні пригоди та враження. В ціну квартири комунальні послуги не входять. Запрошуємо на огляд!

Оренда квартири в ЖК "Імперіал" центр Трускавця
olx.ua

Здам нову сучасну квартиру у центрі Трускавця з усіма зручностями.Квартира на 2му пов. У квартирі є духовка для запікання, інтернет швидкісний, стіралка автономне опалення. На кухні є великий ортопедичний диван. До бювету та парку 5хв, до ринку 6хв. Поруч супермаркети магазини санаторії, дитячий майданчик.

Оренда нової  квартири у центрі .
olx.ua

Здам 1 кімнатну квартиру під ключ в центрі міста.Квартира знаходиться по вул.Івасюка 3 на 1-ому поверсі.Квартира затишна та доглянута...Є інтернет.Є електричне індивідуальне опалення...Поруч знаходиться базар, ринок, відпочинкова зона...парк.телефонуйте 09******42 .Галина.

1 кімнатна квартира під ключ
olx.ua

Власна дровяна котельня! ( з можливістю обігріву води і опалення без електрики)! Джерельна скважина! ( можливість користуватись екологічно чистою водою) Генератор який на поготові включення за відсутості електрики!! Високо-швидкісний інтернет який працює при вимкнені світла! В місячний тариф входить: Приберання Заміна постелі Обслуговування номера (послуги сантехніка електрика) Бездоганий wi fi 100 мб Користування кухнею ( + кухоний інвентар і посуд) Можливість набрати фільтровану воду а також мінералізовану. Паркінг з відеонаглядом Мангал+ дрова. Трансфер. Відстань до бювету 600 метрів (10хв прогулянковим кроком) АТБ -150 метрів Екомаркет-100 метрів Центральний ринок-150 метрів Апартаменти з новим ремонтом мебелю і технікою. Можливість заказу коплексного харчування. Вготенльному коплексі є басейн, баня, соляна печера, комлек спа та фізіо-процедур!!! Зона для дистанційної роботи! Є приміщення для дистанційної роботи. Пральня і вся необхідна техніка для довготривалого проживання. Зона BBQ. Високошвидкісний інтернет !!! Трансфер.

Житло Трускавець. Здаються апартаменти на довготривалий термін
olx.ua

Здається комфортна, 1 кімнатна квартира в новобудові по вул. Довбуша, м.Трускавець. Квартира укомплектована необхідними гаджетами для якісного проживання двох -осіб, або сімї з дитиною В кухні-студії є зручний гостьовий диван двох місний розкладний, в спальні телевізор, кухонне обладнання, площа кухні 13.1 м2, спальні -18,6 м2, сан.вузол. - 4.2 м2, коридори- 2.5м2 та 3.1м2 Новобудова знаходиться в спокійному місці, та має ряд переваг- це -дитячий майданчик, фітзона на свіжому повітрі, бескоштовна парковка, ліфт, продуковий магазин в будівлі, кавярня, близькість до центру, та до бювету. При потребі є відеогляд помешкання

власник
Оренда 1 кімнатної квартири в новобудові м. Трускавець
olx.ua

Здається на тривалий термін 1 ккв Трускавець по вул Мазепи, 5/5 пов без ліфта, площа 39 м, газове опалення, ремонт як на фото, два спальні місця( ліжко і диван) для двох людей. Є все необхідне: пральна машина, холодильника 2, телевізор, інтернет від роутера, посуд, постіль, рушники , мікрохвильова піч . Хороший район, поруч супермаркети аптеки магазини жд вокзал, нова пошта, зупинки транспорту лісопаркова зона. До центру міста 7-8 хв.Ціна 6000 грн. І комунальні на місяць

Здається на тривалий термін 1 ккв Трускавець
olx.ua

Здам однокімнатну квартиру,вул Помірецька,9, свіжий ремонт, вся техніка- мікрохвильова, пральна машина і т п, посуд,постіль, автономне опалення, Wi-fi. 5 хв до бювету, телевізор з інтернетом. Є засклений балкон, квартира дуже тепла і світла.

власник
Оренда квартира Трускавець
olx.ua

Телефонуйте або пишіть на VIBER або WHATSAPP!!!Здам в тривалу оренда квартиру в ЖК Гаран сіті!всі зручності для комфортного проживання є!власт територія, паркінг, магазин, ресторан, стоматологія, косметологія, масаж!квартира здається повністю укомплектована для комфортного проживання (постіль, рушники, посуд).

Олекси Довбуша вул. Дрогобицький район
real-estate.lviv.ua

Здається однокімнатна квартира по вул Стебницька 64. Квартира в хорошому стані світла охайна доглянута. Є вся побутова техніка. Напроти ринку АТБ. Вся інфраструктура поруч. Деталі по телефону

Стебницька вул. Дрогобицький район
real-estate.lviv.ua

Географія Трускавець