Квартира у хорошому стані Індивідуальне опалення Меблі (2 дивани , стінка , шафа-купе, стіл , журнальний стіл ) Холодильник Пралка ТВ Засклений балкон Можна з тваринами

Довженко Александра улица, 5, Восточный, Тернополь, Тернопольская 8000.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду чотирикімнатна квартира, загальною площею 87 кв, район Аляска.(вул.Л.Курбаса) Дві більших кімнати і дві менших , кухня, санвузол та два балкони. Присутня вся необхідна техніка, меблі. Індивідуальне опалення. Поруч зупинка , 2 школи та садочок . Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-914-064-DR.

Курбаса Леся улица, 6, Аляска, Тернополь, Тернопольская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда чотирикімнатної квартири по вул. Березова, м.Тернопіль. Розташована на четвертому поверсі з видом на озеро. Обладнана якісними меблями, технікою провідних марок світу та ексклюзивним дизайном інтерєру. На першому поверсі кухня-вітальня з діючим каміном, санвузол, дві дитячі кімнати та кладова. На другому поверсі мастер-спальня, великий санвузол з ванною-чаша, дитяча, гардеробна та пральна кімнати. Квартира обладнана системою очистки води, сигналізацією, відеодомофоном, трьома телевізорами, пральною та сушильною машинами фірми Miele. Також можна орендувати гараж в будинку на два автомобілі. Усі фото відповідають дані квартирі. Оглянути можна в зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Вільна для заселення. Телефонуйте…. Агенція нерухомості “СЕКВОЯ”

Березова вул., 4
rieltor.ua

Дуже тепла, затишна квартира. Є інд.опалення, меблі, побутова техніка, посуд, постіль.....закритий жвір, плруч парк озеро. Деталі по телефону. Здається на тривалий час. Телефонуйте, домовимось.

Котляревського, 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається на довгострокову оренду 4х кімнатна квартира 87кв, район Аляска.(вул.Л.Курбаса) 2 більших кімнати , 2 менші , кухня, санвузол є ще два балкони.Присутня вся необхідна техніка,меблі. Індивідуальне опалення, поруч зупинка , 2 школи та садок .

власник
Оренда 4 км квартири
olx.ua

Комфортна квартира в чудовому районі. Все поруч. Індивідуальне опалення

Оренда 4к з і/о Симоненка Аляска
olx.ua

Вітаю. Квартира зі всіма зручностями, зі всім необхідним для проживання. 100м парк нац відродження. Дуже гарне розташування. Спокійний приємний район. Приємні вечірні прогулянки. Здам на тривалий термін порядній сімї. 4 кімнати, вітальня,спальня,дві дитячих. Пралка, посудомийка, холодильник, кондиціонер, посуд. Заїжджаєте і живете. Звертайтесь на вайбер або в ПП, на разі за кордоном. Доступно з 1 липня.

власник
Квартира 4ох кімнатна
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль