Оренда! 1к. Торговиця 5/5ц.б 31/18/6м2 житловий хороший стан, центр.опал.,меблі ,техніка 150$+ком. посл. Нерухомість 0984988063

Торговиця, 18
rieltor.ua

Оренда 1-кім. квартира. Квартира вільна. рн. "Торби" проспект Злуки Квартира після ремонт, (пеша здача в оренду свіжий ремонт) нові меблі, та техніка, бойлер (на гарячу воду) кабельне тv, інтернет. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Ключі на офісі. Огляд за попередньою домовленістю.

Галицкая улица, 52, Канада, Тернополь, Тернопольская 7300.0 UAH
dom.ria.com

Оренда однокімнатної квартири. Перша здача. Зроблений сучасний євроремонт. Індивідуальне опалення. Є усі необхідні меблі та техніка. Є велика заселена лоджія. Квартира дуже світла, затишна та тепла. Чудове місцерозташування поруч магазини, супермаркети, хороша транспортна розвʼязка.

Троллейбусная улица, 15Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 330.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на оренду однокімнатна квартира з індивідуальним опаленням. У квартирі є уся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Територія ЖК закрита з відеонаглядом. Поруч з будинком чудово розвинена уся інфраструктура(магазини, аптеки, дитячий садочок, школа, зупинки громадського транспорту та інше).

Злуки проспект, 10, Тернополь, Тернопольская 9600.0 UAH
dom.ria.com

Відмінна квартира з євроремонтом!Поряд школа.садок.магазини.аптека.все що потрібно для комфортного життя!!Добре розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-929-815-DR.

Симоненко, 1, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 6500.0 UAH
dom.ria.com

власник
Академика Сергея Королева улица, 7, Тинда, Тернополь, Тернопольская 5000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда 1-кім. квартира. Квартира вільна. рн. "Торби" проспект Злуки Квартира після ремонт, (пеша здача в оренду свіжий ремонт) нові меблі, та техніка, бойлер (на гарячу воду) кабельне тv, інтернет. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Ключі на офісі. Огляд за попередньою домовленістю.

Галицька вул., 52
rieltor.ua

Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 34 м2 з функціональним плануванням та заскленим балконом в р-ні з розвиненою інфраструктурою за вул. Лучаківського (р-н Дружба). Код квартири - #24480239 • 3 поверх з 10 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • балкон; • жилий стан. У квартирі: • кухня; • диван; • односпальне ліжко; • шафа; • духовка; • холодильник. Затишна квартира має роздільне планування з окремої житлової кімнати (18 м2) з міжкімнатними дверима та розкладним диваном. Кухня площею 7 м2 має шафи для посуду, холодильник, плиту, духовку, обідній стіл. Квартира укомплектована побутовою технікою, меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Володимира Лучаковського, 4
rieltor.ua

Квартира після косметичного ремонту . Необхідні меблі для проживання. Холодильник Пралка

Орегда 1 кім
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири, вул. Фабрична. Хороший житловий стан, меблі: двоспальне ліжко, стінка в кімнаті, кухонні меблі. Холодильник, пралка, колонка на гарячу воду. До Центру 15 хв пішки.

Оренда 1-кімн. квартири
olx.ua

Ексклюзив! Оренда 1- о кімнатної квартири в самому центрі міста. Будинок має відмінну локацію: магазини, аптека, зупинка громадського транспорту, парк. Фото відповідають дійсності. Показ у зручний для вас час за попередньою домовленістю.

Оренда 1-о кім квартири Центр
olx.ua

Здається в оренду 1 кімнатна квартира по вул. Лепкого. Поверх 6/9 В квартирі є все необхідне для комфортного проживання холодильник, пральна машина, в кімнаті ліжко Квартира звільняється до 1 червня Вартість 220$ + комунальні послуги Звертатись за тел. 09*********87 Люба АН «Вітар»

Здається в оренду 1 кімнатна квартира по вул. Лепкого.
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Оренда 1 км Дружба Меблі Техніка Хороший стан

Оренда 1 км Дружба
olx.ua

Зручне місце, хороше сполучення, в квартирі є все необхідне. Опалення індивідуальне. Кімната з нішею. На тривалий термін для порядних людей

Злуки проспект, 11, Тернополь, Тернопольская 6000.0 UAH
dom.ria.com

Яремчука Назария улица, 25, Дружба, Тернополь, Тернопольская 5000.0 UAH
dom.ria.com

Здається квартира близько озера всі зручності присутні.До школи і садку пять хвилин ходьби, до центру 10 хвилин в швидкому темпі.Спреійний і тихий район, запрошую до перегляду.

Березовая улица, 4, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Хороший стан квартири, меблі, побутова техніка, вигідне місцерозташування будинку, все поруч. Здається квартира на тривалий термін, для порядних людей.

Торговица (Живова Анатолия) улица, 26, Центр, Тернополь, Тернопольская 150.0 USD
dom.ria.com

Меблі, побутова техніка, , євроремонт, індивідуальне опалення. Для порядних людей. Без тварин.

Подковы Ивана улица, 10, Восточный, Тернополь, Тернопольская 7500.0 UAH
dom.ria.com

Новобудова, є/р, і/о, усі меблі та побутова техніка Тв

Оренда 1 км квартири Ще ніхто не проживав Вул. Киівська Тарнавського
olx.ua

Квартира з індивідуальним опаленням, меблі, техніка, євроремонт. Запрошуємо до співпраці!

Квартира на Бамі, Текстиль
olx.ua

Однокімнатна квартира в житловому будинку ( не малосімейка ) Без меблів та побутової техніки. Здається на довготривалий термін

Повноцінна квартира на бульварі Данила Галицького, Східний масив
olx.ua

Здається довгострокового однокімнатна квартира. Вул. Лучаківського (р-н Дружба)

Однокімнатна квартира
olx.ua

Здається в оренду 1.5 кімнатна квартира в районі Східний по вул. Довженка. БЕЗ ДОМАШНІХ ТВАРИН. В кухні є електрочайник, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, газова варильна поверхня. В кімнаті є диван, ліжко, комод, телевізор 43 дюйми. За деталями телефонуйте за номером +38**************73 Валентина.

власник
ВЛАСНИК. Оренда 1,5-кімнатної квартири
olx.ua

Центр, меблі, цегла, ліфт, опалення центральне, холодильник, пральна машина

Торговица (Живова Анатолия) улица, 37, Центр, Тернополь, Тернопольская 150.0 USD
dom.ria.com
123...8
1 - 24 з 180 результатів

Географія Тернопіль