Оренда Дворівневої трикімнатної квартири. Вільна для заселення. ЖК Південний (від Мартинова). Києво-Святошинський район, село Софіївська Борщагівка, вул. Лесі Укранки 20. Загальна площа 90 кв.м, житлова 50 кв.м., кухня 8кв.м. Розташована на 10п./10п. будинку цегляного будинку. Перший поверх: кухня з лоджію, санвузьол, кімната. Другий поверх: дві роздільні кімнати, ванна кімната. Повністю облаштована всім необхідним для комфортного проживання. Простір та затишок в сучасному жк для проживання в радість. В пішій доступності все необхідне для проживання, та всі необхідні магазини, кавʼярні, аптеки В дворі сучасна дитяча площадка. Без тварин. Оренда 16000 гривень на місяць, плюс комуналка. Оплата перший місяць, та страхова сума, в розмірі першого місяця. Послуги агенції 8000 гривень – одноразово.

Лесі Українки вул., 20
rieltor.ua

Сдам в аренду 3х ком. квартиру, Южная Борщаговка, ул.В.КИКАБИДЗЕ 9 (БУЛГАКОВА) конечная 1 трамвая. Квартира после капитального ремонта, новая мебель. Общая площадь 68 кв м, жилая 42 кв м, кухня 9 кв м. Рядом с домом, детский садик, школы, супермаркет, новая почта, аптека. Остановка 9 автобуса, маршрутки #411, 421, 23, 408, 461, 510. Квартира, очень тёплая и светлая, мебель на стадии завоза. расположена на две стороны. Оплата первый и последний месяц+50% риелторских.

Аренда 3х комн.квартиры Ю. Борщаговка
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Двохрівнева 3 кімнатна квартира в ЖК Софіївська Слобідка , вулиця Боголюбова. У квартирі три окремі кімнати. На першому поверсі кухня з необхідною технікою, туалет, душова, та вітальня. На другому поверсі розташована спальня,дитяча кімната, ванна кімната з джакузі. Також є прекрасне місце для вашого кота, це облаштований будинок між першим та другим поверхом. Сучасний комплекс, у якому є все для комфортного проживання. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час.

Оренда 3х кімнатної, 2х рівневої квартири,ЖК Софіївська Слобідка
olx.ua

Здам трикімнатну квартиру вулиця Зодчих 44. Третій поверх 16ти етажного будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт, всі меблі та техніка. В спальній кімнаті є гардеробна. В коридорі зроблена кладова. В кухні підігрів підлоги. Поряд д/с, школа, гімназія, ринок, торгівельний центр, супермаркет, Макдональдс. Кінцева зупинка швидкісного трамваю. Тел. О93 424 48 О0 Тетяна О93 О57 01 02 Геннадій

власник
Здам трикімнатну квартиру вулиця Зодчих  44
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 3 к квартири, просторої та затишної , що на ЖК Софія, вул.Сонячна,3 Три окремі кімнати, повністю укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою. Простора кухня з лоджією . Приходь та живи !

сонячна, 3
rieltor.ua

Здається в оренду 3-кімнатна дворівнева квартира вул. Боголюбова 34. Розташована на 9 поверсі 10 - поверхового будинку. Квартира ідеальна для комфортного проживання. Укомплектована якісними меблями та технікою ( посудомийка, електрочайник, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер , телевізор). Тепла підлога, індивідуальне опалення. На першому поверсі розташована дуже простора вітальня та кухня. На другому поверсі розташовані спальні. Сімейний, доглянутий, чистий район. Комплекс з гарним ландшафтом та розвиненою інфраструктурою - кафе, магазини, школа, дитячий садок, клініка, відділення банку, спортклуб, дитячі майданчики тощо. До метро Житомирська, Теремки – 20 хвилин. Квартира готова до перегляду та заселення. Ціна – 40000 грн. Комісія за послуги 50 %.

Боголюбова вул., 34
rieltor.ua

Квартира здається в довгострокову оренду. В квартирі все необхідне для життя. Тільки для сімʼї.

Сдам 3-кімнатну квартиру , вул. Зодчих40, Святошинський р-н
olx.ua

Оренда Дворівневої 3 кімн.квартири Вільна для заселення ЖК Софія , ЖК Софіівська Слобідка вул. Амосова 22 Загальна площа 103м кВ Розташована на 10п./11п.будинку Практичне планування квартири Перший поверх кухня студіо Душова кабіна ,Кладова ,балкон Другий поверх; Дві роздільні кімнати ,ванна кімната ,гардеробна Повністю облаштована всім необхідним для комфортного проживання Мінімальні комунальні платежі за рахунок двухконтурного газового котла . Тепла підлога Простір та затишок в сучасному жк для проживання в радість. В пішій доступності все необхідне для проживання Поруч Сільпо та всі необхідні магазини ,кавʼярні,аптеки В дворі сучасна Дитяча площадка Ціна 20 000грн. Тел 0688705978 З повагою Альона Мельник

Амосова вул., 22
rieltor.ua

Без комісії! Простора світла квартира після ремонту, з новими меблями та технікою. Кухня-студія, спальня з двоспальним ліжком, дві дитячі кімнати, два санвузли (ванна, душ). Кондиціонери, індивідуальне газове опалення, електричний підігрів підлоги в санвузлах. Новий, сучасний житловий комплекс, поруч дитячий садочок, школа, продуктові магазини, заклади харчування та ін.

Молодіжна вул., 3
rieltor.ua

Без комісії! Нова 2-рівнева квартира ЖК Софія. Довгострокова оренда Простора світла квартира після ремонту, з новими меблями та технікою. Кухня-студія, три спальні, два санвузли. Кондиціонери, індивідуальне газове опалення, електричний підігрів підлоги в санвузлах. Новий, сучасний житловий комплекс, поруч дитячий садочок, школа, продуктові магазини, заклади харчування та ін.

Молодіжна вул., 5
rieltor.ua

Здам 3 кімнатну квартиру, кімнати світлі та просторі. Порядні та доброзичливі сусіди.В квартирі є: два двохспальних ліжка, два дивани та інші необхідні для проживання меблі та техніка. Будинок 2007 року – парадне чисте, є консьєрж, кодовий замок, 3 ліфта, підземний паркінг та безоплатна парковка біля будинку. А в самому будинку є продуктовий магазин та аптека. Всього в 300 метрах зупинка Трамваю 1 та 3 – «Сім’ї Сосніних» - в сторону Борщагівки, Кільцевої дороги чи до центру без пробок з 15 хвилин ( Вокзальна, Політехнічний інститут). Квартира повністю готова до заселення та чекає на вас, дзвонити не пізніше 23 години.

власник
Здам 3 к квартиру Святошинський р-н, С. Стешенків , 7 (Борщагівка)
olx.ua

Довгострокова оренда. Борщагівка, пр. Корольова № 12 7/9-пов. Загальна площа - 68 м.кв., житлова - 39 м.кв. (17 + 13 + 9 м.кв.), кухня – 10 м.кв. Кухонний гарнітур, посудомийна машина, мікрохвильова, холодильник, пральна машина - автомат, кондиціонер, газова плита . Квартира після якісного ремонту. Всі необхідні меблі, металопластикові вікна, дві засклени просторі лоджії, розвинена інфраструктура, поруч Novus, АТБ, Сільпо, магазини, школа, садок, ресторани та кав’ярні, поліклініки доросла, дитяча, Sport Life. Поряд Кільцева дорога, швидкісний трамвай. Зручна транспортна розвязка до метро Академмістечко, Вокзальна (автобус ,маршрутка, швидкісний трамвай). Ціна 13500 тисяч грн. на місяць + комунальні за платежами. Оплата за перший та останній (заставний) місяць + 50% послуги ріелтора (оформлення договора оренди).

Південна Борщагівка, оренда 3-х кім.  пр.Корольова 12.
olx.ua

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Популярні запити

Географія Софіївська Борщагівка