Від 6 місяців (а краще на довго-довго) здається велика квартира по проспекту Свободи,4. простора роздільна трикімнатна квартира з усім необхідним для комфортного життя на четвертому поверсі. Хороший, добротний ремонт, сучасні меблі, велика утеплена лоджія. Багато місць для зберігання речей, ліжко, розкладний диван, вся необхідна побутова техніка. тихе, затишне подвіря, через дорогу ТЦ "Вишиванка". Хтось скаже, що даєко до метро, але з цієї локації маршруткою можна доїхати до будь-якої точки міста. Квартира вільна, готова до переглядів та поселення. 14000+ комунальні послуги.

Свободи просп., 4
rieltor.ua

Оренда просторої трикімнатної квартири, Виноградар,пр. Свободи 2в, будинок в дворі. 11 поверх, всі кімнати окремі, три засклених лоджії. Вбудована кухня, пральна машинка, холодильник, додатково морозильна камера. мебльована тільки кухня та вітальня, в коридорі велика шафа купе. Дві кімнати пусті, Ви можете облаштувати їх на свій смак,зробити або спальню, дитячу або кабінет. Поруч школи, садочки, ринки та магазини. Недалеко від будинку лісопаркова зона. Ідеальний варіант для проживання родини з дітьми.

Трикімната на Виноградарі
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Київ, Подільський рн. Свободи проспект 2А, 7/16 п. 58/32/9, кімнати окремі сан.вузол окремий. 2 лоджії засклені , утеплені. В квартирі є всі необхідні меблі і побутова техніка. Бойлер, лічильники на воду, тепло загальнобудинковий. Квартира чиста , доглянута, без сторонніх запахів. Тамбор на 3 квартири, спокійні сусіди. Чистий підїзд. Домофон. Вільна. Зупинка міського транспорту 3 хв., метро Оболонь, Мінська , Нивки 15 хв. 10000 грн.+комунальні послуги.

2-х кім. окрема в гарному стані здається
olx.ua

Квартира для власної техніки. Гарна, сонячна квартира на Виноградарі, пр-т. Свободи 26А. На 9 поверсі. Здається без техніки: - холодильника немає, але можливі варіанти - пральної машини немає - телевізора немає Є кондиціонер та бойлер. Балкон засклений. Стекло пакети. Броньовані двері. Поруч все для життя: - магазини, великий ринок - ліс для відпочинку - школи та дитсадочки - лікарні, аптеки - кінцеві зупинки прямого транспорту до м.Нивки, м.Святошин, м.Житомирська, м.Почайна, м.Мінська, м.Оболонь, м.Дорогожичі, Троєщину, Севастопольську площу, залізничний вокзал. Ціна 9000 грн+комунальні+залог. Комісія 50%

Квартира для Вашої техніки. Виноградар.
olx.ua

Здам 1-но кімнатну квартиру,5/9єт.38/19/8кв.м.балкон засклений,косметичний ремонт,меблі-шафа,диван розкладується вперед,крісло,телевізор Плазма,кухня гарнитурна сучасна,обідній стіл,великий холодильник,пічка СВЧ,санвузол сумісний,кафель,пральна машина,бойлер для гарячої води,бронедвері,для 1-2-х чоловік 9000грн.+компослуги,поруч магазин Фора,Континент,кінечна маршруток Свободи,ліс.

Свободи просп., 34
rieltor.ua

АКТУАЛЬНО! Оренда просторої, світлої, затишної квартири на проспекті Свободи 4А, Подільський район У квартирі виконано якісний ремонт із використанням екологічних матеріалів, обладнана сучасними меблями та технікою для комфортного проживання. Вбудована кухня (витяжка, духова шафа, варильна поверхня, холодильник, мікрохвильова піч) На кухні тепла підлога та вихід на засклений балкон. Санвузол роздільний (ванна, бойлер) Кімнати окремі, спальна кімната з виходом на балкон Хороше розташування будинку Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка Поруч супермаркети, дитячий садок, школа, ТЦ, зупинка громадського транспорту Парк "Гірка Крістера", Парк "Кінь-Сум" В квартирі є все для комфортного проживання КВАРТИРА ГОТОВА ДО ПЕРЕГЛЯДІВ ТА ЗАСЕЛЕННЯ ЛАСКАВО ПРОСИМО

Свободи просп., 4А
rieltor.ua

Пропоную в оренду 3 к квартиру на Виноградарі, пр-т Свободи, 32, на 9-му поверсі (не останній) біля кінцевої громадського транспорту. Квартира простора, охайна, має 3 окремі кімнати, засклений балкон, санвузол роздільний. Мікрохвильова, бойлер, пральна машинка. Телевізорів, кондиціонерів немає. Квартира вільна, готова до заселення. Є відеоогляд. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту с гарною розвʼязкою (до м. Нивки, Почайна, Контрактова площа, Мінська, Оболонь), ринок, супермаркети, поліклініка, школи та садочки. Запрошую на перегляд.

Оренда 3к квартири, Виноградар, пр-т Свободи, 32
olx.ua