Здається чудова однокімнатна квартира з євроремонтом в ЖК "Уютний Квартал" зі зручним розташуванням. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира має просторе функціональне планування і забезпечує всіма необхідними зручностями. Вона може бути ідеальним варіантом як для сімейного проживання з дитиною, так і для комфортного життя в одиночку. Без тварин. Перегляди квартири з 18.05. у першу половину дня. Телефонуйте вже сьогодні та домовляйтеся на перегляд.

Героїв Небесної Сотні просп., 16/2
rieltor.ua

Довгострокова оренда, 1-кімнатної квартири , в ЖК "Затишний квартал". Перша здача, після власників. Автономне опалення. Закрита територія, під охороною. 8-й поверх. У квартирі є все для зручного проживання: - посудомийка - холодильник SAMSUNG - мікрохвольова піч SAMSUNG - духова шафа електрична BOSCH - газова плита GORENJE - диван розкладний - телевізор SAMSUNG - пральна машина INDESIT - сушарка для рушників На території є: дитячі майданчик, фонтани, відкриті спортивні майданчики, футбольне , баскетбольне , волейбольні поля. Магазини, аптеки, салони краси, кавярні. Влітку забудовник планує запустити басейн для жителів кварталу. Поруч з комплексом знаходяться "Сільпо", "Фора", "АТБ", "Thrash" "Novus", "JYSK", "KFC", "Львівські круасани", "ADONIS", "AMEDA", "НОВА ПОШТА", "Meest express", кінотеатр. Від ЖК до м.Академмістечка ходить маршрутка за розкладом, кожні 15 хвилин. Від загальної зупинки ходять марштуки з інтервалом кожні 3-4 хвилин. Комісія 50%

Героев Небесной Сотни проспект, 16, Софиевская Борщаговка, Киевская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Аренда отличной, уютной 1-комнатной квартиры в ЖК Львовский Маеток, Софиевскоя Борщаговка ( ул. Героев Небесной сотни 32), для порядочных людей( пары или одного), без животных. В квартире сделан евроремонт. Автономное отопление, двухконтурный котел. Полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой.На территории ЖК Львовский маеток свои магазины, кафе, детские и спорт площадки, в пешей доступности супермаркеты, Сільпо, NOVUS, АТБ. Метро Академгородок и Житомирская 10-15 минут транспортом. Квартира освободится 4.05 2024 Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-911-092-DR.

Героев Небесной Сотни проспект, 32, Софиевская Борщаговка, Киевская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда 1-кімнатної, Софіївська Борщагівка, ЖК Львівський Маєток, 36 м2. Зроблено якісний ремонт. Квартира укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою. Все обладнано лічильниками, в тому числі і опалення. У будинках поруч є кафе, цілодобові аптеки, салони краси, медичний центр, магазини. Максимальне розміщення - 2 людини. Ціна: 12 900 грн. + депозит на місяць + комунальні послуги +50%комісія.

Героев Небесной Сотни проспект, 3, Софиевская Борщаговка, Киевская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Географія Софіївська Борщагівка