Квартира знаходиться в центрі на Колодязній/ 6 Слобідська 9 поверх. Укомплектована всім необхідним для життя. Холодильник, пральна машина, телевізор. Для порядних людей на довготривалий термін. Без тварин. Поряд є все зупинка транспорту, дитячий майданчик, магазини, супермаркети АТБ, Сільпо, ринок, парк.

Здам 1 к квартиру в центрі
olx.ua

Здаю в аренду 1 кімнатну квартиру по вул.Чигрина. Є все необхідне техніка,меблі. Дзвоніть

Здаю в аренду 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Квартира розташована в районі вулиць Третя Слобідська та Чкалова. Ліфт працює. Євроремонт . Меблі та техніка , повністю укомплектована. Велика шафа -купе для одягу , диван -ліжко , плазмовий телевізор , холодильник, пральна машина , - автомат. Санвузол в плитці. Готова до заселення.

Чкалова (Центр) улица, 106, Центральный, Николаев, Николаевская 7000.0 UAH
dom.ria.com

Сдаю 1к. кв, 6-Я Слободская 3/9,кирпич, косметический ремонт, мебель, вся техника.

Однушка в Центре на 6 Слободской.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

здається 1 кімнатна квартира в спокійному, найкращому для життя районі, де взагалі дуже складно знайти житло. Квартира знаходиться за адресою проспект Центральний, ріг вулиці 3 Слобідська, зупинка громадського транспорту поруч з будинком, також поруч АТБ та через дорогу знаходиться продовольчий ринок Юліана, взагалі район дуже зручний для життя, в кроковій досяжностя 3 школи діт садок, Києво Могилянська Академія, безліч магазинів, перукарень, аптек, нотаріальних контор, тощо, а в вихідні дні по вул Колодязна, поруч з будинком збирається самий великий в місті ярмарок з продовольчими та не продовольчими товарами, з не дорогими цінами. 4 - й, самий комфортний поверх, легко можна піднятися пішки, якщо не працює ліфт, але ліфт завжди працює, квартира має суміжний санвузол, з кімнати виходить великий засклений балкон Квартира світла, вікна квартири виходять на захід, дуже тепла. Зараз в квартирі роблять прибирання, тому фото поки такі. можлива оренда на не великий термін, від 3 місяців Вартість оренди 4000 гривень залогова платня 4000 гривень ріелторська послуга 2000 гривень

Слободская 3-я улица, 49, Центральный, Николаев, Николаевская 4000.0 UAH
dom.ria.com

Сдается 1 квартира! 3 Слободская!! Дом кирпичный, квартира не угловая, этаж 6/9; общ 31/6; мебель, техника, бойлер, кондиционер, отличный спальный район, рядом остановка, супер маркет, хорошие соседи.Цена 5500 гр.

Слободская 3-я улица, 26, Центр, Николаев, Николаевская 5500.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в хорошому стані.Нова пральна машина,кондиціонер.. Поруч зупинки, ранок -площа жд вокзал..Затишний двір.5 хв.від проспекту.55000т.грн+комунальні платежі.

Аренда 1кк в центрі вулиця. Погранична
olx.ua

Аренда 1к квартиры на Комсомольской. Сдаеться 1 кк в центре города с хорошим ремонтом, есть постельное посуда и техника. Возможна сдача на короткий и на длительный срок. Удобное расположение рядом магазины и рынок,остановка маршруток.

Аренда 1к квартиры на Комсомольской
olx.ua

Квартира на 2эт, в хорошем чистом состоянии. Свободна с 03.06.24. Новое мет.пласт.окно в кухне., Зимой квартира очень тёплая. Мебельная стенка+шкаф, диван и тахта, ТВ, интернет, кондиционер, холодильник, стиралку-автомат купят сразу при заселении/уже подобрали новую/, бойлер, пылесос. Рядом магазины, остановки и.тд.

Сдаю 1к/к на 2.эт ул.Пограничная/Садовая
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири в спокійному районі,(дякуючи Богові та ЗСУ ) прильотів не було). Кут вулиць 2 Слобідська та Прикордонної Квартира великогабаритна ,має загальну площу 40 м2, світлу кімнату 20 м2. Є велика,засклена металлополастом лоджа. Квартира обладнана всіма зручностями,є необхідні меблі та техніка,холодильник,пралка,мікрохвильовка Вартість оренди складає 6000 гривень+комунальні послуги,залогова сума 6000 гривень Вартість рієлторської послуги 3000 гривень

Оренда 1 кімнатної квартири 40 м2 Погранична,меблі,техніка,ремонт
olx.ua

Сдам квартиру на 3 слободской и Чигрина теплая чистая парню или девушке на длительный срок без стиралки!!! Оплата 5000 плюс коммуналка без посредников

власник
Сдам квартиру на 3 Слободской
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Географія Миколаїв