Пропоную в оренду 2 кімнатну квартиру по вул. Володимира Великого Площа 48м2 Кухні 10м2 Поверх 4/5 Наявні всі побутові меблі та техніка , є балкон,роздільний санвузол,Wi-Fi Звільняється з 01.06 ,покази можливі вже ‼️ Ціна - 13500грн Звертайтесь 067 454 80 43 Марʼян АН Golden City

Володимира Великого вул., 10
rieltor.ua

Оренда 1кім. квартири по вул. Перфецького. Площа 45м2. Поверх 7/10ц. Новобудова. В наявності всі необхідні меблі та побутова техніка. Вільна з 27 травня. Ціна 16000грн

Володимира Великого вул., 50
rieltor.ua

Довгострокова оренда 1 –кімнатної квартири з ремонтом у ЖК Вікінг Парк по вул. Зелена. Перша здача Будинок зданий та обжитий В квартирі індивідуальне опалення. Загальна площа квартири 48 кв.м., 8 У квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт. Планування квартири комфортне та практичне: Простора кухня з виходом на балкон патіо), ізольована спальня з панорамним вікнами, гардероб, вмістка шафа для зберігання речей у коридорі, санвузол суміжний (душ). Квартира укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями : -пральна машина -посудомийна машина -холодильник - духова шафа - газова плита -кондиціонер Уляна АН Христини Білоус

Зелена вул., 151
rieltor.ua

однокімнатна квартира меблі побутова техніка автономне опалення інтернет безс.

1кім кв вулиця Волошина , центр
olx.ua

Оренда чудової двохкімнатної квартири в ЖК Мальви вул. Угорська Квартира має продумане функціональне планування! Простора кухня-вітальня та дві спальні, роздільний санвузол та засклений балкон. Облаштована квартира всією необхідною технікою (поверхня газова, духовка, холодильник, посудомийна машина, пральна машина) та меблями для комфортного проживання. Опалення газове індивідуальне! Житловий будинок розташований по вул. Угорській в затишному районі міста під назвою Новий Львів. Неподалік від комплексу знаходяться парки Залізна вода, Стрийський та Снопківський. Зручна локація, вся необхідна інфраструктура, кафе, супермаркети, поряд ринок Шувар, лікарня, зупинки транспорту. За детальною інформацією просимо звертатися за телефоном!

Оренда 2 кімн квартири Мальви Угорська Тернопільська
olx.ua

Оренда квартири вул. Угорська ЖК Софіївка Простора квартира з окремою гардеробною, кухня обладнана всім необхідним, спальня з ортопедичним диваном, швидкісний Інтернет оптоволокно, величезна тераса площею 23 м, що має вихід як з кухні так і з спальні. Дуже розвинена інфраструктура комплексу: кафе, пекарні, магазини і так далі.

Оренда квартири в ноаобудові з терасою вул. Угорська ЖК Софіївка
olx.ua

Знаходиться по вул Рудненська 8 є вся необхідна побутова техніка,пралка,смарт та,варочна поверзня індуктивна,двох спальне ліжко, детальніше по телефону..

Смарт квартира в новобудові від власника
olx.ua

Здамо в довготривалу оренду власну однокімнатну квартиру(ніяких комісій платити не потрібно).Маю відеоогляд,можу надіслати Вам у вайбер або телеграм-пишіть)Знаходиться у же Леополь таун на вулиці Стрийська,біля автовокзалу,недалеко від кінг кросу.

Квартира знаходиться на 3 поверсі.Ліфт є і працює регулярно.Також є пандус і інклюзивні умови.Будинок заселений і обжитий,поруч магазини,кафешки і тому подібне.

Поруч з квартирою є кладовка,у якій можна зберігати велосипеди,самокати і інші речі.

Вікна панорамні виходять у двір і парк.Під ними не шумлять автомобілі.Є балкон з розетками і освітленням.

Є пральна машинка і інша необхідна техніка з меблями.
При необхідності можу зробити додаткові фото чи відео.Бажано щоб ви були без тваринок, але і за домашніх улюбленців можна домовитись)

Квартира вже готова до показів за попередньою домовленістю.

Шановні АН,прошу дзвонити лише з реальними клієнтами якщо ви готові домовлятись про показ.Кварти вільна до тих пір, поки Ви бачите це оголошення.Дякую за розуміння.

власник
Квартира однокімнатна вул.Стрийська в жк Леополь Таун
olx.ua

Оренда 2 кімнатної квартири у новобудові по вул Замарстмнівська 233, ЖК Моне. Загальна площа квартири: 64 км2. Квартира знаходиться на 3му поверсі з 9ти. Кімнати ізольовані, кухня із виходом на засклений балкон, роздільний санвузол. З техніки є мікрохвильова, пральна машина, холодильник, телевізор. Високошвидкісний інтернет. Можна з невеликою твариною. Вільна з 25 травня, покази можливі за домовленістю. Ціна 17 000 грн. Агентство нерухомості Metrum Estate.

Оренда 2 кімнатної квартири по вул. Замарстмнівська, ЖК Моне
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири - студії вул. Повітряна Левандівка Ціна 6500 грн плюс кп Поверх 1/2 Площа 20м2 По документах комерція Індивідуальне опалення Ремонт Підігрів підлоги Електнична плита Всі меблі та ПТ Можна на короткий термін ,можна з тваринками. АН "ServiceLviv"

Оренда 1 кімнатної квартири вул Повітряна
olx.ua

Огляди можливі вже, поселення з 15.06. Довготривала оренда помешкання, вул. Дунайська. 3 кім ізольовані та велика кухня. 9/10ц., 86 м кв, кімнати ізольовані, санвузол разом, балкон засклений. Меблі сучасні, в третю спальню доставлять двохспальне ліжко. Вся побутова техніка, холодильник, пралка автомат, сушка для одягу, ТВ, бойлер на гарячу воду, мікрохвильова. Інтернет, на все лічильники, ліфт працює. Квартира вільна. Пропозиція від ріелтора, оплата послуг 100%.

Оренда 3 кім вул. Дунайська, 16000 грн
olx.ua

Вул. Дж. Ленона Львів, Шевченківський район Новобудова 2014 р. Вартість: 17 000 грн /міс + КП Площа: 62 / 37 / 9 кв.м 1/10 поверх (високий) Індивідуальне опалення Оренда 3-кім. квартири по вул. Дж.Ленона (бічна вул. Щурата). Три кімнати ізольовані, кухня, санвузол, просторий балкон, дві кладовки. Хороший ремонт. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання: Посудомийна машина, мікрохвильова піч, система охорони, плазмові телевізори у кожній кімнаті. Поруч з будинком розвинена інфраструктура: зупинка громадського транспорту, школа, дит. Садочок, дитячий майданчик, гостьовий паркінг Також поряд продуктові магазини, кавʼярні, аптека, ринок, лікарня та поліклініка За детальною інформацією звертайтеся по номеру телефону! ФОП Марта Щур

Оренда 3к по вул. Дж. Ленона Новобудова 2014 р.
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири,вул. Полуботка -Новобудова із паркінгом перед будинком -Затишна квартира студія з відокремленою спальнею. 50м кВ -Повністю обладнана необхідною технікою: -Пральна машинка, посудомийка, холодильник, газова плита -Також плейстейшн, програвач для платівок , телевізор 44 дюйми з підтримкою 4К та зарянка станція Bluetti. -В квартирі є дитяче ліжечко , яке за необхідності можна забрати. -Оптоволокно ціна 450 $ код:4718

Оренда 1 кімнатної квартири,вул. Полуботка
olx.ua

1 кім. Кв. прт Ч. Калини Індивідуальне опалення Вся побутова техніка (Посудомийка, пральна машина, холодильник, газова плита) Гардеробна Ліжко 2-х спальне (Матрац куплять новий, шафи-купе, кухонні меблі) Балкон ВІЛЬНА БС Ціна 14000грн +кп ТОРГ До 13000грн

НОВОБУДОВА 1 кім.кв. прт Ч. Калини
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири в ЖК Сота, по вул. Любінська. НОВА НА РИНКУ! Квартира знаходиться на 7му поверсі з 8ми. Площа: 58/39/19м2 ІО, кондиціонер, великий балкон, який умеблюють для відпочинку, підігрів по плитці та 2 санвузли Одна ізольована кімната в власним душем в спальні та кухня-студія. Квартира простора та буде повністю умебльована протягом одного-двох тижнів. Планується: двоспальне ліжко в спальні та телевізор, в кухні диван-трансформер, столик, телевізор, штори і решта дрібниць. Додаткові фото та відео можу надіслати, усі деталі по телефону. Ціна 800$ + КП, ідеально для пари або однієї особи. Агентство нерухомості Metrum Estate. Настя

Оренда однокімнатної квартири в ЖК Сота, по вул. Любінська
olx.ua

Комфортне помешкання з євроремонтом. Кімнати облаштовано зручними меблями, є різнопланова побутова техніка.

Оренда 2 кім. квартири по вул.Миколайчука
olx.ua

Агентство нерухомості "Престиж" пропонує в оренду 2-кім. новобудова в. Жасминова, поруч парк "Погулянка", площа 70 м.кв, 1/9ц., АГВ, ремонт, меблі та техніка. Два балкони та сигналізація. Якісний ремонт, правильне планування, вмонтована шафа-купе. Без дом. тварин При поселенні потрібно заплатити перший та останній місяць власнику та одномісячну орендну плату агентству нерухомості. Ціна 18 000 грн. +КП Покази і вселення з 25 травня!

ОРЕНДА 2 кім. новобудова вул.Жасминова
olx.ua

1 кім. Кв. вул. Виговського ( Любінська) Вся побутова техніка (пральна машина, холодильник, газова плита) Диван розкладний, шафи-купе, кухонні меблі Балкон ВІЛЬНА БС Ціна 9000грн +кп

1 кім. Кв. вул. Виговського ( Любінська)
olx.ua

Агентство нерухомості "Престиж" пропонує в оренду 1-кім. новобудову вул. Малоголосківська (ЖК "Малоголосківські пагорби"), площа 52 м.кв, 6/9 ц., своє опалення АГВ, сучасний євремонт, всі нові меблі та техніка. Посудомийна машинка, два смарт телевізора, порохотяг!Велика кухня-студія та окрема спальня. Просторий балкон!Поруч парк і супермаркет "Рукавичка" Беруть всіх крім студентів, без дом. тварин. При поселенні потрібно заплатити перший і останній місяць власнику та одномісячну орендну плату агентству нерухомості. Ціна 16 000 грн. +КП Покази і вселення з 20 травня!

ОРЕНДА 1 кім. новобудова вул. Малоголосківська
olx.ua

Є все необхідне для життя. Вся сучасна техніка. Нова сучасна мебель. Індівідуальне опалення.окремий вхід. 10 хв. від оперного. тераса. Місце для парковки.

власник
Оренда  1 кім. квартира.10 хв. від центру, вулиця Хвильового.
olx.ua

Оренда 1кімнатноі квартири по вул Личаківська в кінці,2/2 австрія,загальна площа 21кв м, сучасний ремонт,опалення конвектор,ціна 12000тс разом з кримінальними.

Оренда 1кімнатноі квартири вул Личаківська.
olx.ua

Квартира в самому центрі міста, з сучасним ремонтом. Дуже світла, затишна та простора. Велика вітальня з розскладним диваном, наявне робоче місце. Є вихід на просторий балкон у тихий дворик. Окрема зона кухні з усією необхідною побутовою технікою, вмонтована посудомийка, холодильник, електродуховка. Гарний кухоний столик з комфортними стільчиками, де можна милуватися виглядом з панорамного вікна. Спальня кімната ізольована розсувними стінками, що надає зробити кімнату просторою та ще більше світлою. Велике ліжко, вмістка шафа-купе, косметичний столик. В коридорі є ще одна велика шафа купе, для зберігання одягу. Вцілому в квартирі свіжо, не спекотно, в живу виглядає ще краще ніж на фото. Будинок бізнес-класу з підземною парковкою, закритою територією (шлагбаун) гостьовий паркінг, відеонагляд, дитячий майданчик. В будинку є барбершоп, ресторани, магазини, поруч великий супермаркет "Сільпо", поблизу знаходиться ще більше різноманітної комерції. До оперного тетару всього 5 хвилин пішки. Більше деталей за номером в оголошенні.

Оренда 1-но кімнатної квартири в центрі міста, ЖК "Краківський"
olx.ua

РЕАЛЬНИЙ ОБ,ЄКТ!!! Оренда 1 кім. вул. Зелена 115. Новобудова Поверх 8/10 Площа 46м кухня-студія, Стан - євроремонт, всі нові меблі та побутова техніка,підігрів підлоги , кондиціонер, вільна і готова до заселення, для однієї особи, або пари. Без тваринок! Ключі на руках!

Оренда 1-кім. Зелена. Жасминова
olx.ua

Оренда 2х кімнатної квартири пр.Чорновола,навпроти Кумпеля ЦентрКвартира після ремонту!1 кімната прохідна,пічне опаленняІнфраструктура: • дитячий майданчик та садок• заклади харчування•аптека, медичний центр• спортзал• магазини, ТРЦ Форум,зупинка транспортуВільна,готова до заселенняТварини до розгляду РіелторСпівпрацюю з АН

Чорновола В. просп. Галицький район
real-estate.lviv.ua
1 - 24 з 4 025 результатів

Популярні запити