Оренда 2 кімнатної квартири у новобудові, р-н Там таму. Комфортне 2-х спальне ліжко Сигналізація 2 Кондиціонера Гардеробна Авторський проект Меблі, техніка

вул. Іващенка, 1а
rieltor.ua

Оренда 2к квартири ЖК Атлант, Рувненська 25 Автономне опалення Тапла підлога Пральна машина Усе необхідне для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура. Центр міста.

Рівненьська вул., 25
rieltor.ua

Квартира двух комнатная со всеми условиями в ней, оставили всё в квартире, ничего не забирали + ещё есть диван раскладной и можно ещё разместить + 2 человека. Такая квартире может проживание 4 человека + детки.. У кого есть машина + есть гараж и парковка возле дома. Предложение активное рассмотрим всех.. Звоните всё обговорим..

власник
прос. Соборности, 13
rieltor.ua

Здається квартира для сімї з старшою дитиною, або пари або ж однією платоспроможної дівчини! Облаштована усім необхідним! Є лічильник на опалення, що здешевлює кп зимою

Здається в оренду двокімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в оренду 2-кімн. квартира по вул. Клима Савура. Є все необхідне для проживання- меблі, побутова техніка. Комісія АН 50 % по факту заселення. Деталі по тел. 06******18

Оренда 2-кімн. квартири
olx.ua

Оренда стильної двокімнатної квартири в районі Променя по вулиці Арцеулова на 4 поверсі 10-поверхового цегляного будинку Квартира повністю вмебльована Окрема спальна з комфортним двоспальним ліжком. Зал з диваном. У квартирі є вся необхідна для комфортного проживання техніка: холодильник, пралка, мікрохвильова піч, телевізор, посудомийна машина. В санвузлі , кухні і коридорі є підігрів підлоги. Підключений швидкісний інтернет. Будинок утеплений, квартира внутрішня, власний газовий котел(для обігріву квартири та води) , тому оплата за комунальні послуги дуже низька. Біля комплексу достатня кількість паркомісць для вашого авто Квартира для проживання 1-2 людей Не зволікайте, телефонуйте вже !

Оренда 2-кімнатної квартири в районі центру біля Променя
olx.ua

Здається в оренду 2 кімнатна квартира на Олеся Гончара 7 Код квартири #11470635 1 поверх з 5 69 кв/м З сучасним ремонтом. Індивідуальне газове опалення. Комунікації: газ,Інтернет. Санвузол: роздільний Побутова техніка: плита,мікрохвильова піч,холодильник,пральна машина,варильна панель. Мультимедіа: швидкісний інтернет. Комфорт: парковка,ванна,меблі на кухні та в кімнатах,гардероб. Інфраструктура: (до 500м) магазини,дитячий майданчик,кафе,аптека,парк,продуктові магазини,дитячий садок,школа. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Олеся Гончара, 7
rieltor.ua

Квартира 2 кімн Порт сіті житловий стан меблі, побутова техніка 10000+ комунальні . Проживання для місцевої сімʼї або 2 працюючих дівчат. Без тварин.Послуги Ан по факту поселення

Оренда 2 кімнатної квартири Порт сіті
olx.ua

Пропонуємо для оренди двокімнатну квартиру, район Відродження Кімнати роздільні, що дуже зручно В одній двоспальне ліжко, в інший розкладний диван Також є два балкони Дуже малі комунальні платежі Квартира вільна з 1 червня, огляд можливий раніше Телефонуйте, з радістю покажемо квартиру)

Оренда двокімнатної квартири район Відродження
olx.ua

Здам 2 кім квартиру на пр. Відродження , поруч вся інфраструктура, супермаркети, ринок, дитсадок, школа, міська лікарня, зупинка громадського транспорту.. тощо. В квартирі косметичний ремонт, меблі , техніка, гардеробна.

Здам 2 кім кім квартиру на пр. Відродження
olx.ua

Шукаєш орендувати красиву та простору квартиру? Окремі повноцінні дві кімнати, красива біленька кухня, індивідуальне газове опалення, велика ванна кімната та балкон. Огляд можливий у будь-які дні

Оренда 2-х кімнатної квартири на вул. Зацепи 15000 грн Район 33
olx.ua

Здається в оренду 2х кімнатна квартира в ЖК Колізей по вулиці Кравчука.Квартира великогабаритні ,має площу 72 м.кв, простора, автономне опалення. Квартира вже вільна, готова до поселення, є все необхідне Комісія агентства 50% від вартості при поселенні.

Здам 2х кімнатну квартиру в ЖК Колізей, вулиця Кравчука
olx.ua

Житлові комплекси у Луцьк

Квартира 2 кімнатна в новобудові ЖК Тріумф автономне опалення сучасний євроремонт меблі та побутова техніка в наявності робот пилесос, праска, гладильна дошка, посуд 16000+ комунальні.Без тварин . Послуги Ан по факту поселення

Оренда 2 кімнатної квартири в новобудові
olx.ua

Квартира знаходиться по вулиці Г.Артемовського район стадіону Авангард.Косметичний ремонт,меблі,побутова техніка.Вже вільна,для двох працюючих дівчат або хлопців.

Оренда 2-квартири район стадіону Авангард.
olx.ua

Здається в оренду двокімнатна квартира із дизайнерським ремонтом! Код квартири #12126402 1 поверх із 10 Площа: 66 кв\м Індивідуальне опалення Підігрів підлоги Затишне розташування Перша здача! У квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Побутова техніка: 3 телевізори, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, котел, духова піч, газова плита, пральна машина. Комфорт: 2 спальні, підігрів підлоги, великий робочий стіл, балкон, душова кабіна, всі необхідні меблі на кухні та в кімнатах, кондиціонер, комірка, 3 шафи, Інтернет, сигналізація, парковка, домофон. Інфраструктура: продуктові магазини, відділення Нової Пошти, кафе, дитячий садочок №40, школа №27, аптека, салон краси. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером

Липинського, 4
rieltor.ua

Здається шикарна 2-кімнатна квартира у центрі міста на проспекті Волі 4. - 2 поверх з 5; - вторинний житловий фонд; - централізоване опалення. У квартирі: - двоспальне ліжко; - диван; - гардероб; - лоджія; - духова шафа; - холодильник; - пральна машина. Будинок розташований у самісінькому ценрі міста. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт, укомплектована новими меблями та технікою преміум класу. Код квартири – #11797731 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Волі просп., 4
rieltor.ua

Здається в оренду 2-кмн. квартира в самому серці міста Луцьк, на проспекті Волі. ️Третій поверх з чотирьох. ️В квартирі є все необхідне для комфортного проживання( меблі, техніка, посуд, постільна білизна, рушники). ️Встановлений кондиціонер, охоронна сигналізація, тепла підлога у санвузлі. ️У дворику знаходиться затишний сквер, а з іншого боку кипить міське життя ️Враховуючи локацію, прекрасна транспортна розвязка. 12000+комунальні платежі. ️Оплата при заселенні Агентство нерухомості "Еверест"

Воли проспект, 12, Луцк, Волынская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Здам 2 кімнатну квартиру з автономним опаленням. Простора, затишна, тепла квартира. З меблями і побутовою технікою. Роздільні кімнати, достатньо парко місць перед будинком. Здається на тривалий термін порядним людям.

Здам 2 кімн.кварт.район Там -Таму
olx.ua

Дослідити місцевість

Квартира вільна до поселення. Перевага надається для сімї. Звертайтеся за номером телефону 0505562361

Котляревського вул., 5
rieltor.ua

Здається в оренду 2-о кім. квартира в районі ТРЦ ПортСіті на вул. Чорновола! Є все необхідне для комфортного проживання, меблі та побутова техніка: - посудомийна машина - холодильник - мікрохвильова піч - пральна машина - пилосос Індивідуальне опалення. Закрита територія. Більш детальна інформація та домовитись про огляд за телефоном. Здається через агенство нерухомості, оплата комісійних 50% від місячної орендної плати разово при поселенні.

Черновола Вячеслава улица, 40, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 19000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда 2к квартири, автономне опалення, є всі необхідні меблі та побутова техніка. Оренда без домашніх тварин

Оренда 2к квартири по вул. Ветеранів
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру у центральному районі міста! Все необхідне для комфортного проживання

Вячеслава Чорновола вул. (), 5
rieltor.ua

Рівненьська вул., 4
rieltor.ua

Здам 2 кімнатну простору квартиру в новобудові ЖК Яровиця центр міста Автономне опалення, тепла підлога Меблі, техніка, посудомийка, кондиціонер, гардероб, посуд,праска, пилосос. Чудова локація!

Яровиця, 9
rieltor.ua
1 - 24 з 53 результатів

Географія Луцьк