Оренда трикімнатної квартири по вулиці Покровська, у Саксаганському районі. Квартира повністю мебльована та має необхідну для проживання техніку - бойлер, холодильник, пральну машину, телевізор. Перший поверх, балкону немає. Квартира чиста та затишна. Поряд вся необхідна інфраструктура, відмінна транспортна розвʼязка. Оренда для порядної родини, можна з домашнім улюбленцем, на тривалий термін. При заселенні сплачується перший і останній місяць проживання, послуги рієлтора - 50% від вартості квартири, одноразово. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Покровська вул. (Подбєльського), 7
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 4х кімнатну квартиру розташовану на Ювілейній. Квартира затишна, має необхідні меблі для життя. Техніка в наявності: кондиціонер, бойлер, холодильник, телевізор, пральна машина, праска, мікрохвильова піч. Інфраструктура будинку хороша. Поблизу ТЦ Проспект, Варус, багато магазинів, заклади харчування, кавʼярні, ринок, сквер відпочинку. В корковій доступності зупинка громадського транспорту в любий кінець міста.

Покровська вул. (Подбєльського), 36
rieltor.ua

Здам в довгострокову оренду 3к квартиру по вул. Співдружності, що на Ювілейній. Всі кімнати окремі, простора кухня, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання.

Оренда 3к на Ювілейній!
olx.ua

Здається в оренду 1 кімнатна квартира р-н Саксаганський вул. Івана Авраменко Є всі меблі та техніка. Поряд є все необхідне для проживання. 4500 грн +(всі комунальні платежі) При заселені сплачувати за перший та останній місяць одразу. Перегляд по домовленості

власник
Оренда 1-к квартири
olx.ua

Сдам квартиру, дом возле дороги , хорошая развязка, жилое состояние, не угловая, есть бойлер, все условия для жилья.

власник
Сдам 1 кв Восточный 3
olx.ua

Оренда 1 кімнатої квартири на вечірньому біля Fozzy . Мебльована є бойрер , відсутня пральна машина та холодильник . Ціна 3000грн + комунальні послуги . Одноразова комісія агенції 50% від місячної плати.

Оренда 1 кімнатної квартири вечірній
olx.ua

Сдаем в аренду 2х комнатную квартиру на ул. Тынка,3этаж 9эт дома брежневка,все окна м/п,застекленная лоджия. 5000грн+ оплата счётчиков свет,вода,газ. За коммунальные услуги и отопление платить не нужно. Квартира после косметического ремонта, все обои новые. Имеется бойлер, холодильник, стиральная машинка,ТВ. Мебель: диван, 2 шкафа,кровать 1,5сп, стол и стулья в зале,мебель на кухне. Рядом остановка, Атб,магазинчики, 91 гимназия,дет.садики,стадион, торговый комплекс "Солнечная Галерея", Сильпо. Без животных! Оплата за первый и последний месяц. 06********21

власник
Долгосрочная аренда 2х комнатной квартиры на Тынка.
olx.ua

Заселим в день звонка! Сдаю трёхкомнатную квартиру, с раздельными комнатами на микрорайоне Индустриальный дом 77. Квартира меблирована, есть три  кровати ,два шкафа для вещей, холодильник, стиралка, бойлер. Одна комната пустая. При желании можно заехать со своей мебелью. Две лоджии. Можно с небольшими животными. При заселении оплата за 1 месяц 4.000 и залог 4.000 Дополнительно оплачиваются коммунальные услуги и 50% отопления. Оплата услуг риэлтора единоразово 2.500. На сообщения не отвечаю. Только звоните.

Двушка на  Индустриальном. Любой срок.Заселим сразу!
olx.ua

Квартира по вул. Генерала Радієвського, поряд з Сонячною галереєю. Мебльована частково. Великий мякий куточок в одній кімнаті, в іншій кладовка під одяг. Є болер, великий холодильник, пральна машинка. На 3поверсі 5 поверхового будинку.

власник
Оренда 2-х кімнатної  квартири
olx.ua

Долгосрочная аренда 2х комнатной квартиры. Окна м/пластик, сантехника поменяна, счётчики: газ, вода, свет, отопление. Частично меблированая. Стены утеплены. Оплата за месяц 4500грн + все счётчики. Квартира находится м-н Восточный 2 ул. Сахарова

власник
Долгосрочная аренда 2х комнатной квартиры
olx.ua

Сдается двухкомнатная квартира по ул, В. Великого, на гостинице «Киев» в хорошем жилом состоянии. Квартира полностью укомплектована всем необходимым для комфортного проживания. Во всей квартире сделан ремонт: на полу линолеум, переклеены обои, установлены натяжные потолки, обновлена электропроводка. Санузел раздельный, облицован плиткой, сантехника в хорошем рабочем состоянии. Для удобства установлен бойлер. В спальне установлены односпальная кровать, комод, шкаф-купе, письменный стол и стулья. Во второй комнате находится угловой диван, создающий уютную зону для отдыха. Кухня оборудована встроенными шкафами, плитой, микроволновой печью, холодильником, а также обеденным столом и стульями. Квартира теплая и сухая, имеет удачное расположение: остановка общественного транспорта находится прямо у дома. В шаговой доступности находятся школа, детский сад, продуктовый магазин, кафе, а также торговый центр «Солнечная галерея», который всего в одной остановке. Цена 5 500 грн + коммунальные платежи. Риелторские услуги оплачиваются единоразово. Приглашаем вас на просмотр!

Сдается двухкомнатная квартира по ул, В. Великого, гост. «Киев»
olx.ua

Сдам 2-х комнатную квартиру на гостинице Киев Саксаганский район от хозяина. В квартире есть вся необходимая мебель, много шкафов, кондиционер в каждой комнате, крыша исправна- комфортно и уютно. Рядом остановка, школа, магазины, семейный врач, парк, кинотеатр. Без животных, некурящим, без маленьких детей. Аренда 8000+коммунальные. Отопление 50/50. Одноразовый залог при поселении 8000 (можно разбить на 2 части). Звонить или писать только на Вайбер по будням с 16 до 21. По выходным в любое время. Оля Вайбер 097053436

Сдам 2-х комнатную квартиру на гостинице Киев
olx.ua

Квартира на пʼятому поверсі пʼятиповерхівки. Сучасний ремонт, великий кутовий диван, кухня. Бойлер, пральна машина, холодильник. Зручно до зупинок транспорту. 5000 гривень і додатково вся комуналка.

Оренда. АРТЕМ  Сучасна  1  кім.квартира на Олімпі на 5 поверсі. 5000
olx.ua

Сдам 1 ком.квартиру женщине без животных. 5й Горняцкий, 3/9.Квартира с мебелью,бойлер, холодильник, телевизор, стиральная машинка, 4000

власник
Сдам 1 ком.квартиру женщине без животных ,м-н Горняцкий
olx.ua

Здается двухкомнатная квартира 3 этаж пятиэтажного дома , Кривой Рог,Саксаганский район. Жилое состояние.(см фото) угловая. Ул.Генерала Радивского(бывшая тынка) Холодильник ,бойлер,стиральная машинка, балкон застеклён . Предоплата обязательная 1 месяц ,вперёд. Все ,все подробности по телефону.

власник
Здается 2х комнатная квартира
olx.ua

Сдадим на длительный срок 2к кв на м-н Солнечный порядочным людям, желательно без животных и маленьких детей. Квартира укомплектована самым необходимым; шкафы, диван, двухспалка, бойлер, стиралка. Цена аренды от хозяина 4500 за первый и 4500 страховой месяц. Оплата теплоцентрала и комуналки 100%, торга нет и не будет! Квартира без балкона, находится в центре спального района рядом все; садик, школа, магазины, скоростной трамвай, остановки. По мебели и технике все, что видите на фото.

власник
Сдадим 2шку на м-н Солнечный на длительный срок порядочным людям
olx.ua

Вашій увазі пропонується 2 кімнатна ексклюзивна квартира в оренду від власника. Квартира знаходиться в самому центрі міста по проспекту Університетському (Гагаріна) 5, де є все необхідне для проживання. Квартира з якісним, сучасним, новим, дизайнерським ремонтом, обладнана всім необхідним для проживання! Хоча квартира знаходиться і по «червоній» лінії, за рахунок того що вікна виходять у двір, ви не відчуєте якогось дискомфорту чи чогось такого, що буде заважати вашому проживанню та відпочинку! Тому, запрошую до перегляду і обіцяю ви не пожалкуєте та залишитесь в ній проживати! Орендна плата складає 16500+ комунальні послуги по лічильникам (вода та світло за тарифом день/ніч)+інтернет+опалення в зимовим період. Більш детально за телефоном 09******63

власник
Оренда 2 кімнатної екслюзивної квартири у самому центрі міста
olx.ua

Молодість – час для експериментів. У професії, у відносинах та й взагалі. Визначився з другою половинкою?! Тепер час визначитись з квартирою. Експериментувати з купівлею – дорого та довго. Залишається оренда. Пропоную квартиру, в якій можна експериментувати. Тут ти зрозумієш – як це жити в «сталінці». Звикнеш до простору та світла. До меблів та техніки, що створюють комфорт. Звикнеш вечеряти в закладах, де красиво та смачно. До парку, де можна бігати зранку. Звикнеш до життя в центрі міста. А до хорошого звикаєш швидко. Приходь на перегляд. Квартира тобі сподобається. День відкритих дверей вівторок та середа. Бронюй зручний для себе час. 09*********39 рієлторка Шальнова Вікторія Viber, Telegram, WhatsAp

«Сталінка» на 96му, Квартира Яку Ти Шукав
olx.ua

Сдается 2х-комн. квартира на Юбилейной .Стоимость аренды за месяц 4500 грн. и всё за коммунальные услуги платить не надо. Сдается лицам украинской национальности , желательно не курящим, без животных.

власник
Сдается 2х-комн. квартира на Юбилейной
olx.ua

Сдается в аренду двухкомнатная квартира в Саксаганском районе по улице Коротченко. Квартира пустая без мебели и техники. Есть бойлер. Этаж 9й. Оплата за первый и последний месяц. И услуги риэлторские.

Аренда 2к квартиры на 173 квартале. Пустая
olx.ua

По проспекту Мира знаходиться 2-х кімнатна квартира В декількох хвилинах від 95 кварталу, де є весь транспортний вузол у будь яку точку міста У квартирі є все необхідне: Бойлер Пральна машина Мікрохвильовка Холодильник Газова піч з духовою шафою Вся інфраструктура поруч Оплата Комунальних послуг по лічильникам (Опалення 50%) Оплата оренди Перший та Останній міяць, та 50% від міячної плати компанії (Одноразово) 6000 + 6000 + 3000 = 15000

Оренда чудової квартири На 95 кварталі
olx.ua

Сдаю однокомнатную квартиру на микрорайоне Солнечном дом 26. Лифт работает всегда!Квартира укомплектована всем необходимым для комфортного проживания- вся мебель ,техника ,посуда, подушки, одеяла. При заселении оплата за месяц 3.200 и залог 3.200 (при выезде возвращается) дополнительно оплачиваются коммунальные услуги. Оплата услуг риэлтора единоразово 1600. На сообщение не отвечаю. Только звоните.

Однушка на Солнечном.Заселим в день звонка!
olx.ua

Пропоную без комісії від власника у довгострокову оренду 3-ох кімнатну квартиру на м-н Сонячний 41 3-ій поверх Ціна 4000 + світло. Розглядаю косметичний ремонт в рахунок оренди ( якщо потрібен). Тваринки розглядяються але тільки невелики собачки. Оплата за перший та останній місяць за фактом здачі. Поруч магазини, школа та садок, розвинена інфраструктура та транспортна розвязка.

Сонячний мікрорайон вул., 41
rieltor.ua

Оренда трикімнатної квартири по вулиці Дорошенка на кільці автовокзалу. Квартира обладнана спальними місцями для пятьох осіб має усю необхідну техніку та меблі. Поруч з квартирою знаходиться розвинена інфраструктура, а саме супермаркети, ресторани, кафе, магазини, школи, дитячі садки, зупинка громадського транспорту та багато іншого. Можливо з хатніми улюбленцями. Оплата за перший (6000 грн) і останній місяць(4000 грн). Послуги ріелтора 50% від місячної плати єдиноразово по факту зйому і складання договору. Більш детальна інформація по телефону або пишіть у чат сайту.

Оренда трикімнатної квартири в центрі міста (по вул. Дорошенка)
olx.ua
1 - 24 з 42 результатів