Пропонуємо до уваги однокімнатну квартиру зі свіжим ремонтом (липень 2023) на 98 кварталі. Квартира повністю укомплектована необхідною технікою та меблями; пральна машинка, холодильник, кондиціонер, мікрохвильова піч, бойлер, варильна панель, два ліжка, інтернет, праска, повний набір посуду, чиста постіль та рушники. Балкон, лоджия. Поруч вся інфраструктура: Гагарін Молл, гарна транспортна розвязка.

пр-т. Університетський (Гагаріна), 53
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з євроремонтом по вул. Ярослава мудрого. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями: двоспальне ліжко, розкладний диван, пральна машинка, газова колонка, холодильник, телевізор, газова плита, тощо. Розташована в центрі міста на 98 кварталі, напроти ТЦ " Гагарін Молл", поруч гарно розвинена інфраструктура: великий парк для прогулянок, зупинка громадського транспорту, супермаркети, аптеки, відділення пошти та відділення банків, стоянка для авто тощо. Для більш детальної інформації телефонуйте та домовимось про перегляд!

Оренда однокімнатної квартири на 98 кварталі напроти ТЦ "Гагарін Молл"
olx.ua

Агенція нерухомості IDEAL пропонує в оренду однокімнатну квартиру студіо в Металлургійному районі, по проспекту Миру. Квартира з гарним, стильним ремонтом, облаштована меблями та технікою, для комфортного проживання. Поруч транспортна розвязка, супермаркет, ресторан, необхідні магазини. Додатково оплачуються всі коммунальні послуги. При заселенні оплата за перший та останній місяць оренди, і комісія агенції нерухомості 50% від місячної оренди.

Оренда 1-кімн студії на Дзержинці
olx.ua

Сдаётся 1-я квартира,3/5 дома. В центре города,ост. Новинка. Меблирована,есть бойлер,стиральная машинка. Через дорогу,находится педагогический университет. В пешей доступности,аптеки,магазины,ТЦ,большой парк,школы ,садики,банки. Транспортная развязка. Цена 3500+комун. Услуга агентства 50% единоразово. Для уточнения какой либо информации пишите,звоните. Оля

Сдаётся 1-км квартира (Новинка)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдаётся 1-я квартира,по Героев-Ато 5/5 эт. Дома. Меблирована,с автономным отоплением,газовая колонка. Новая стиральная машинка,телевизор. Все детали по телефону. Цена 6000+ ком. Услуга агентства 50% единоразово Оля

Сдается 1-я квартира
olx.ua

Здається однокімнатна квартира в районі 97 кварталу. В квартирі є все необхідне для життя. Поруч парк,метро, супермаркет та інщі магазини . Підїзд доглянутий завжди. Біля дому є паркувальне місце для машини. Ціна такої квартири 3500+комунальні послуги Оплата агенції при заселені единоразово.

Здається 1 кімнатна квартира на 97 кварталі.
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири з авторським ремонтом на Соцмісті. Поруч гарно розвинена інфраструктура, парки, ТЦ, розважалні центри. Квартира облаштована всім для комфортного проживання. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Володимира Бизова вул. (Якіра), 34
rieltor.ua

Здається 1кімнатна квартира на Соцмісті, вул. Камінського, 4/5.Меблі. Газова колонка. Техніки немає. 5000 і сч. Запрошую до перегляду.

Оренда 1 кімн. кв. на Соцмісті.
olx.ua

Оренда затишної однокімнатної квартири студії по пр. Металургів за Фокстротом. Є вся техніка, газова колонка, газова плита, пральна машина, холодильник, витяжка, пилосос, великий плазмовий телевізор. Є просторий балкон. Поряд є вся інфраструктура, магазини, АТБ, кафе, парк, дитячий садок, школа, лікарня, аптеки, зупинка транспорту,хороша транспортна розв”язка. . Оплата 6500грн+залог+комунальні. Дзвоніть, приходьте на показ.

Металургів просп., 30
rieltor.ua

Здається квартира на 95 кв.Квартира в гарному стані. Повністю умебльована. Є вся необхідна побутова техніка.Квартира тепла і світла. Поруч вся необхідна інфраструктура .Зручне транспортне сполучення в любому напрямку. Квартира вільна до поселення. Без дітей та тварин.Вартість оренди 7000грн. + комунальні послуги.

Оренда однокімнатної квартири В ЦЕНТРІ МІСТА
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири на Соборності. Квартира на другому поверсі пʼяти поверхового будинку. Обладнана меблями та технікою. Встановлено автономне газове опалення, тепла підлога у ванній кімнаті. Є кондиціонер та велика шафа купе. Скоріше телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

Соборности (Косиора) улица, 29, Металлургический, Кривой Рог, Днепропетровская 7500.0 UAH
dom.ria.com

Сдадим 1 но комнатную квартиру ,остановка Новинка улица Ярослава Мудрого ,1/5 эт. дома, без балкона ,с мебелью и техникой , всё , как на фото , бойлер ,холодильник ,стиралка в рабочем состоянии ,место отличное , всё рядом ,уютная ,и светлая ,3500+ свет , вода , газ ( зимой отопление 50/50) .Я риэлтор , наши услуги оплачиваете вы , звоните будем рады сотрудничеству , есть и другие варианты. 06*********31

Оренда квартири по вул. Ярослава Мудрого, Новинка
olx.ua

Оренда затишної квартири-студії. Представляємо вашій увазі стильну квартиру-студію, яка ідеально підходить для однієї людини або пари. Це чудове житло, де затишок поєднується з сучасними зручностями. Планування: Простора студія з інтегрованою кухнею та окремою ванною кімнатою. Меблі: В квартирі є всі необхідні меблі для комфортного проживання. Техніка: Плита, холодильник, пральна машина, телевізор, кондиціонер. Відмінна транспортна розвязка: станція швидкісного всього за декілька хвилин ходьби. В безпосередній близкості від будинку знаходяться магазини, ринок, аптека, школа і дитячий садок. Парк за кілька кроків - ідеальне місце для прогулянок та відпочинку. Для більш детальної інформації або питань телефонуйте.

Металургів просп., 9
rieltor.ua

Оренда затишної квартири-студії. Представляємо вашій увазі стильну квартиру-студію, яка ідеально підходить для однієї людини або пари. Це чудове житло, де затишок поєднується з сучасними зручностями. Планування: Простора студія з інтегрованою кухнею та окремою ванною кімнатою. Меблі: В квартирі є всі необхідні меблі для комфортного проживання. Техніка: Плита, холодильник, пральна машина, телевізор, кондиціонер. Відмінна транспортна розвязка: станція швидкісного всього за декілька хвилин ходьби. В безпосередній близкості від квартири знаходяться магазини ATБ і Аврора, ринок, аптека, школа і дитячий садок. Парк за кілька кроків від будинку - ідеальне місце для прогулянок та відпочинку. Зручні покупки в супермаркетах Сільпо і Union. Для більш детальної інформації або питань телефонуйте.

Металургів просп., 9
rieltor.ua

Квартира -студія знаходиться за адресою: Соборності 42. Квартира укомплектована усім необхідним для проживання: двухспальне ліжко , диван і 2 крісла, телевізор, колонка, пральна машина. Можна на 1 місяць. Дзвоніть і приходьте на показ!

Соборності, 42
rieltor.ua

Квартира-студія знаходиться за адресою: Металургів 21. У квартирі є все необхідне для проживання: двухспальне ліжко, телевізор, колонка , пральна машина. Можна на 1 місяць. Дзвоніть і приходьте на показ!

Металургів просп., 21
rieltor.ua

Сдається в оренду однокімнатна квартира на соц. місті, по проспекту Металлургів 15. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Гарне місцерозташування, хороша транспортна розвязка. Ціна 6000+комунальні послуги. Додатково є відеоогляд, дзвоніть. Пропозиція від Агенції Нерухомості.

Металургів просп., 15
rieltor.ua

Дуже приємна та охайна квартира на Соцмісті Має повністю усю необхідну техніку для проживання. Знаходиться в центрі, поряд ринок, транспорт, магазини та зони для відпочинку. Квартира дуже тепла та простора. АВТОНОМНЕ опалення. Ідеально підходить для пари або однієї людини. Є відео огляд.

Соборності, 29
rieltor.ua

Здається в оренду однокімнатна квартира на 95му кварталі, по проспекту Миру буд. 50. Квартира повністю укомплектована необхідною технікою та меблями. Хороша транспортна розвязка в любий кінець міста. Вся необхідна інфраструктура поруч. Ціна 10000+комунальні послуги. Звоніть.

Проспект Миру, 50
rieltor.ua

Однокімната квартира в районі Соцміста по вул.Металлургів. Поруч аптеки, продуктові магазини, АТБ, школа, садочок. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі(Двоспальне ліжко,двуспальний розкладний диван,кухня, холодильник, мікрохвильова пічь, бойлер, пральна машина. Для більш детальної інформації телефонуйте.

Металургів просп., 30
rieltor.ua

Будинок знаходиться в 5 хвилинах від зупинки “Шахтопроходка”. В будинку 1 маленька кімната з двома ліжками , перевага- чоловікам. В будиночку усі комунікації: вбудована кухня, 2 ліжка ,3 тумби, газова колонка і котел, санвузол і душ у будинку. Оплата 2500( включені комунальні платежі).

проспект Мира, 30
rieltor.ua

Отопление в цене. Аренда 1 комнатной на Дзержинке, рядом остановка, магазины,стоянка. Квартира теплая, уютная. Есть вся необходимая мебель и техника. Центр города. Есть другие варианты по городу, ждем Вашего звонка

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 74
rieltor.ua

Оренда затишної квартири на Соцмісті (Восході). Квартира повністю укомплектована необхідною технікою та меблями: духова шафа, мікрохвильовка, холодильник, телевізор, пральна машинка, двоспальне ліжко, диван тощо. 3000 застава, щомісячно сплата за лічильниками+опалення 500 грн. Поруч гарно розвинена інфраструктура: зупинка громадського транспорту, аптеки, парк для прогулянок, супермаркети, магазини тощо. Для більш детальної інформації телефонуйте!

Соборности, 46
rieltor.ua

Сдается в аренду однокомнатная квартира на 97м квартале, по ул. Героев Ато 67. Квартира полностью укомплектована необходимой мебелью и техникой. Выполнен современный ремонт, отдельно выделено спальное место, на кухню была добавлена духовка. Рядом вся необходимая инфраструктура, отличная транспортная развязка. Цена 9500+комунальные. Звоните.

Героїв АТО, 67
rieltor.ua
1 - 24 з 37 результатів

Географія Кривий Ріг