Здається затишна 2-х кімнатна квартира на Лукʼянівці Одне парадне, затишна вікна виходять у двір. Є два ліфта.В квартирі зроблений євроремонт. Встановлена вся необхідна нова побутова техніка. Будинок має 12 поверхів, дуже розвинена інфрастуктура. Поряд розташовані банк Ощад, Почта,кафе,школа, дитячі садочки, продуктові магазини, ринок,парк та стадіон «Старт».До метро Лукянівська 7 хв.,пішки.

Вільгельма Котарбінського вул. (Кравченка Миколи), 15
rieltor.ua

Вул. Салютна, 1Б. метро Нивки. Простора, затишна двокімнатна квартира 73 м.кв., розміщена на 9 поверсі 10 поверхового будинку. Раціональне планування: 2 роздільні кімнати, кухня 14 м.кв. з лоджією, роздільний санвузол, великий коридор. Квартира повністю об лаштована для комфортного проживання, є всі необхідні меблі та техніка: пральна та посудомийна машина, кондиціонер, телевізори, бойлер, духова шафа, мікрохвильова піч. Багато місця для зберігання речей. Невеликі комунальні платежі, встановлені лічильники. Закритий, зелений двір. Дитяча площадка. Чудова локація, розвинута інфраструктура, все поруч. Ціна: 23 000 грн.

Салютна вул., 1б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

За адресою вул. Дегтярівська 60а в довгострокову оренду здається двокімнатна квартира. + Квартира розташована на третьому поверсі дев"ятиповерхового будинку. + У квартирі є газ + Ці дві переваги особливо цінні в нинішніх умовах + Площа квартири шістдесят три квадратні метри. + Житлова площа тридцять три квадратні метро, дві окремі кімнати. + Кухня правильної квадратної форми. + Скрізь стоять склопакети. + Квартира дуже тепла, утеплена по периметру. + У квартирі є вся необхідна техніка: холодильник, пральна машина, телевізор, спутніковий ресивер для перегляду ТВ програм, интернет, брйлер, HI-FI ресивер . + Дуже вдале розташування будинку до метро Берестейська та Шулявська можна дійти пішки, до метро Лук"янівська 7 хвилин на трамваї. +Школи, садки, магазини, аптеки в пішій доступності. Орендна вартість 16000 грн. + комунальні платежі. Бажаєте дізнатися більше? Телефонуйте та приходьте на перегляд.

Дегтярівська вул., 60а
rieltor.ua

Аренда 2-х комнатной квартиры Лукьяновка ул.Златоустовская 34 Хоффман Хаус ЖК 14/25 45/26/15.. Дом кирпичный 2016г. бизнес-класса. Высота потолков 3,0м. Квартира с хорошим качественным ремонтом, полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой. Установлены все счетчики. Комнаты раздельные, санузел совмещенный. Закрытая территория, в доме консьерж. В пешей доступности вся инфраструктура, рядом садик, школа, Сельпо, остановка общественного транспорта. До метро Лукьяновская пешая доступность, 10мин. Оплата 26500.грн + к/у.

Златоустивская, 34
rieltor.ua

Інвестуємо-кредитуємо-продаємо. Чекаємо на Ваші дзвінки! На повідомлення в olx не відповідаємо! Здамо 2-к. квартиру в районі ст.м. Дорогожичі,по вул.Теліги, 35. Здамо в довгострокову оренду 2-к. квартиру, розташовану поблизу ст. метро "Дорогожичі", по вул. Олени Теліги, 35-Є.Квартира на 7-му поверху 9-ти поверхового будинку.Будинок знаходиться у дворі. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид. Парк потопає в зелені дерев. Біля будинку дитячий майданчик. Квартира світла та тепла. Після освіжаючої косметики. 37,4/22,5/7,5 кв.м., Кімнати роздільні 14 та 8,5 кв.м. Санвузол поєднаний. Балкон засклений. Є необхідні меблі та техніка. Розвинена інфраструктура та гарне транспортне сполучення. 9500грн./міс. + к.п. Комісія - 50%.

Здамо 2-к. квартиру в районі ст.м. Дорогожичі,по вул.Теліги, 35.
olx.ua

Здається 2-кімнатна квартира з євроремонтом площею 77 м². Розташована недалеко від метро Лукянівська на вулиці Коперника, що робить це житло дуже зручним для комфортного пересування по Києву. Квартира знаходиться на 14 поверсі 18-поверхового будинку класу "бізнес". Додаткові платежі за квартиру - тільки за лічильниками та опаленням. RF-2-929-948

Коперника вул., 3
rieltor.ua

Затишна квартира,укомплектована зручними меблями та необхідною побутовою технікою,на даний час велика перевага - наявність газової плити!!! Зручне розташування,поряд є все необхідне для комфортного життя.Можливе проживання з тваринками.

Гоголівська вул., 1/3
rieltor.ua

Здам квартиру ЖК Шевченківський Київ, Златоустівська вул. Основні характеристики: - Дві спальні: по 15 кв.м кожна, ідеально підходять для комфортного відпочинку. - Кухня-Вітальня: простора зона площею 25 кв.м, де ви зможете насолоджуватися кулінарними експериментами та сімейними вечерями. - Гардероб: зручне місце для зберігання речей, забезпечує порядок і зручність. - Лоджія: затишний куточок для відпочинку з чашкою кави або читання. Нові меблі та побутова техніка: -Комплекс розташований у центрі столиці, де багато памятних місць та обєктів культурної спадщини. -Наприклад, до ботанічного саду ім. Фоміна або Хрещатика — 8-10 хвилин на авто. -Купити продукти можна не тільки у супермаркетах поблизу, але й на одному з центральних ринків: до "Сільпо" 10 хвилин пішки, до "Великої кишені" — 8 хвилин, до легендарної "Бессарабки" — 13 хвилин на авто. -Також поруч продовольчі крамниці та продуктові магазини, такі як "Еко лавка" о 3 хвилинах пішки від комплексу. -Для активного дозвілля поблизу кінотеатри та галереї, нічні клуби та бари, ресторани та кафе зі стравами різних країн світу. -Район не густо заселений, тому практично немає черг до дитячих садків та шкіл. Від будинку до дитячих садків №23, №545, №543 та №470 пішки 5-10 хвилин. Школярам також не доведеться йти далеко: до гімназії № 153 — 6 хвилин, до ліцею №38 — 9 хвилин, до шкіл № 106 і № 41 з поглибленою англійською — 12 хвилин. -Для студентів у Шевченківському районі більше 30 вищих навчальних закладів. -Коміся АН 50%

Золотоустівська вул., 27
rieltor.ua

Здається в оренду 2-к квартира в Шевченківському р-ні за вул. Глибочицька, 13. • 5 поверх з 11; • новобудова; • бойлер; • ремонт; • паркінг; • панорамні вікна; • підземний паркінг; • ліфт; У квартирі: • холодильник; • варильна панель; • духова шафа; • пральна машина; • витяжка; • посудомийна машина; Затишна квартира в сучасному стилі з якісним ремонтом та панорамними вікнами, які роблять квартиру більш просторою. Помешкання має окрему кімнату з міжкімнатними дверима, для збереження вашої приватності та меблі, необхідні для комфортного проживання, зокрема двоспальне ліжко та шафа, комод, робочий стіл і телевізор; Кухня має дизайнерське рішення в стилі studio, тут встановлені кухонні меблі та побутова техніка, включаючи холодильник, духову шафу, варильну панель та витяжку. Поряд зручний обідній стіл. Ванна кімната і вбиральня суміжні. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд. #A3831

Глибочицька вул., 13
rieltor.ua

Квартира без меблів і техніки. Для пари або для сімї з дитиною. Приватна пропозиція без комісії ріелтора. Оренда гарної світлої квартири в Шевченківському районі Києва поруч з метро Берестейська. Вулиця Лагерна 46/48 , - перший будинок від метро , яке слугує укриттям в разі повітряної тривоги, - 1 хв пішки до метро. Квартира з мінімальними меблями, із техніки присутній бойлер та газова плита кухонна. Поклеяні нові обої в кімнатах. Кімнати суміжні. Поруч дитячий садок, парк з озерами, супермаркет Фора, аптеки, банки, кафе Львівські Круасани. Чудове транспортне сполучення до центру Києва 10 хвилин, поруч з будинком зупинки маршруток та тролейбусів до метро Контрактова Площа через Лукянівську. Розглядаються спокійні охайні орендарі, сімї з дітками. Без тварин. Фотографії відповідають дійсності . Комісії немає. Квартира пуста, без меблів та техніки. Для пари або для,сімї з дітками.

Лагерна вул., 46/48
rieltor.ua

Метро Дорогожичі. Світла, тепла, затишна квартира, після косметичного ремонту, склопакети, кахель, ламінат, балкон. Меблі, вбудована кухня, 2-сп. ліжко з ортопедичним матрасом, диван, 2 шафи, крісло і т.д. на фото, холодильник, пральна машина автомат, газова плита, бойлер, душова кабіна, лічильники, чистий, охайний підїзд, домофон. Розвинена інфраструктура, поруч супермаркети, садки, школи, парк, до Метро - 3 хвилини пішки.

Щусєва академіка вул., 8
rieltor.ua

Пропонуємо Вам оренду 1 кімнатну вишукану, енергетично приємну квартиру! Інтерєр апартаментів виконано в класичному європейському стилі із використанням високоякісних матеріалів. Розвинена інфраструктура, м. Золоті Ворота, м. Університет, чудовий район, ресторани, кафе, центр міста, біля посольств Австрії, Німеччини, Данії, Румунії, Польщі, Чехії, Словаччини, Словенії, Швеції, Канади та США. Поруч Володимирський собор, Оперний театр, ботанічний сад, сквери, університет імені Тараса Шевченка. По запиту перешлю відео Запрошуємо Вас на перегляд! Можлива оплата через ФОП з регістрацією

Гончара Олеся вул., 65а
rieltor.ua

Є відео ! Перша здача ! Чудова дизайнерська квартира в ЖК Файна Таун Є все необхідне для життя Тепла підлога, кондиціонери, посудомийка , пральна та сушильна машинка , розкладний диван , двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом , смарт ТВ Записуйтесь на перегляд

Салютна вул., 2б
rieltor.ua

Здам квартиру біля метро Лукянівка. Кімнати окремі. Житловий стан. Всі меблі і техніка для життя. Гарне місце розташування. Розвинута інфраструктура та транспортне сполучення, поруч метро Лукянівка.

Здам 2к квартиру на Якіра 16 (Деревлянська) метро Лукянівка
olx.ua

Здаю 2см.Шевченківській Білоруська 10/18,3/5эт.46/32/6кв.м. вбудоаана кухня,плита"Gorenje",холодильник,"Vestfrost",пральна машинка"Aguamatic",гірка,рірка,диван,,крісло,2х спальне ліжко,кондиционер"Samsung",балкон,б/дв.ст м "Лукьянівська " 7 хвилин.

Здаю 2см.Шевч.Білоруська 10/18,3/5эт.46/32/6кв.м. ст м" Лукьянівська "
olx.ua

ОРЕНДА 2-х кім кв 67м центр міста Саксаганського 121, ЖК Botanic Towers, будинок розташований подалі від дороги, є паркінг, поряд метро Університет та красивий ботанічний сад, 2-х кім квартира 67м на 6-му повесі, має велику гостьову кімнату поєданану з кухнею та окремо затишну спальню, якісний сучасний ремонт, є все необхідне для комфортного проживання, великий санвузол з ванною та душем, бойлер, сервісна служба охорони

Саксаганського вул., 121
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Євгена Чикаленка вул. (Пушкінська), 31
rieltor.ua

Оренда 2к студіЇ в центрі Мансардний 11 поверх, 10-поверхового будинку, зверху ще є технічний, ліфт до 10 Кухня-вітальня та окрема спальня. Диван у вітальні не розкладається.Опалення, електрика, вода - встановленні лічильники. Консєрж, домофон, приміщення обладнані кондиціонерами Поруч уся необхідна інфраструктура Оптимально підійде для однієї людини або пари без дітей

Тургенєвська вул., 76-78
rieltor.ua

! Здаю 1 кімнатну видову квартиру студію з окремою спальнею з дизайнерським ремонтом на 23-му поверсі 25 поверх. буд. в новому елітному ЖК бізнес-класу “Podil Plaza&Residence”, який розташований по вул. Глибочицька 73-77 в історичній частині столиці, в самому серці Києва. Вікна виходять на зелені схили паркової зони, звідки відкривається дуже чудовий вид на Киів, р. Дніпро, серед тиші доноситься спів птах.Завдяки тому, що квартира з видом во внутрішній двір дуже затишна атмосфера( знахідка для центру міста). Для ремонту використовувалися дорогі якісні матеріали, Сантехніка відомих світових німецьких брендів Crohe, Am.Pm., Villeroy & Boch, керамограніт Іспанія, столешні-натуральне каміння, подогрів підлоги. Меблі виготовлялися за індивідуальним замовленням. Вбудований холодильник, варочна поверхня, витяжка, пральна машинка, бойлер., кондиціонер, лижко з ортопедичним матрацом, диван розкладається, Лічильники на воду, світло, опалення. Скоростні ліфти, автономна котельня. ЖК має як зовнішній парадний двір з фонтаном та авторським ландшафтним дизайном так і внутрішній тихий, просторий закритий двір, обладнаний дитячим та спортивним майданчиками, зонами відпочинку. Територія під цілодобовою охороною та відеоспостереженням, консьєрж-сервіс. Чудова інфраструктура району! Метро Контрактова площа 800м, 10 хв. пішки! Зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садочки, супермаркети, магазини, відділення банків, багато затишних ресторанів та кав’ярень, фітнес зали, медичні центри, аптекі, салони краси , Житній ринок, Андріївський узвіз, Поштова площа, набережна Дніпра, Воздвиженка у пішій доступності! Всі питання по телефону 0930124233.

власник
Глибочицька вул., 73-77
rieltor.ua

Ремонт виконано згідно з авторським проектом. Простора кухня-вітальня, окрема спальня. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Достатньо шаф для зберігання речей. Вікна квартири виходять у тихе подвіря. Будинок клубного типу, охорона, вхід чіпами. Чудова інфраструктура, центр Києва.

Дмитрівська вул., 60/19
rieltor.ua

Здається власна двох(2) кімнатна затишна та тепла квартира у Шевченківському районі на 4 поверсі 6 поверхового будинку загальною площею 62кв/м і житловою 32кв/м по вулиці Щербаківського Данила 16 (м.Нивки 5 хвилин пішки) Дуже зручне розташування поряд з метро, з красивим видом із вікна, двома балконами, всім необхідним для проживання: Духова піч+плита, витяжка, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машинка. Централізоване опалення ( Все непотрібне Вам з квартири буде вивезено) У квартирі дві спальні кімнати, одна з яких облаштована двохспальним ліжком, а інша двома двохярусними ліжками на 4 людини) та кухня Санвузол роздільний Власник Ціна :16000грн/місяць+16000грн (задаток/страховий внесок) у розмірі місячної оплати+ комунальні платежі Прохання ріелторів не турбувати! За всіма питаннями телефонуйте або пишіть у месенджери по цьому номеру телефона: +380 98 726 5936 Лілія

Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 16
rieltor.ua

Зеленого Клину (Уссурійська) вул. № 6. Здаєтся 2 кім. квартира 47/29/8 м., на 5/5 пов. цегляний будинок. Житловий стан, кімнати роздільні, на підлозі - паркет, у ванній, сан.вузлі, кухні - кахель, засклена лоджія. Квартира мебльована з побутової техніки: пральна машина-автомат, холодильник, телевізор. Неподалік будинку парк, озера, міська електричка ст. Рубежівський. До метро Берестейська, Нивки пішки 15 хвилин. Ціна 8500 грн. + комунальні платежі. Комісія ріелтора 50%.

Зеленого Клину вул. (Уссурійська), 6
rieltor.ua

Охайна простора квартира в центрі міста, 2-й поверх. Світло/електрика завжди є, навіть при блекаутах. Є парковка, шлагбаум. Охорона, камери 24/7. Приємні ввічливі сусіди. 2 хв пішки до метро Університет! ДОУКОМПЛЕКТАЦІЯ МЕБЛЯМИ І ТЕХНІКОЮ. Поруч чудова інфраструктура: аптека, банки, кафе, маркети. На довгостроковий термін.

Пирогова вул., 2
rieltor.ua

ЦЕНТР! ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ ВКЛЮЧЕНИЙ В ВАРТІСТЬ!!! Пропонується 2к квартира з евроремонтом, за адресою вул. Бульварно-Кудрявська 11а в новому домі. Квартира укомплектована сучасною мебелью: двухспальне ліжко, 2 розкладних дивана, шафи-купе. Облаштована технікой: 2 кондиціонера, посудомийна машинка, бойлер, духова шафа, посудомийка. Гардеробна, роздільний С/У,2 засклених балкона, лічильники. Розвинута інфраструктура: до метро «Золоты Ворота» 10 хвилин, кафе, магазини, ресторани. Ціна 800$ з паркінгом + ком.посл. Комісія 50% Контактна особа Андрій 097640133пять, 066315997один

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 11а
rieltor.ua
123...9
1 - 24 з 208 результатів