Від власника! Здам довгостроково 3-к квартиру в центрі Києва. ЖК Botanic Towers. Вул. Саксаганського, 121. Загальна площа 135 кв.м. Простора, світла квартира з великою кухнею-студіо де є акваріум та камін. Спальня з king-size двоспальним ліжком та дитяча кімната з двоярусним ліжком. 2 лоджії зроблені під кабінети зі столом та кріслом. Вся необхідна побутова техніка (телевізор, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова, пральна машина, два бойлера). Дві ванні кімнати: одна - з джакузі та сауною, гостьова - з душовою кабіною. Перед квартирою - додатковий власний коридор, де зручно зберігати візочок та велосипед. А також кладова. В будинку є підземний паркінг. Зручне місцерозташування. Розвинена інфраструктура. Поруч ботанічний сад.

власник
Саксаганського вул., 121
rieltor.ua

Здається в оренду на довгий термін світла і простора двокімнатна квартира в історичному центрі Києва в Шевченківському районі по вул. Коперніка, 3. Квартира видова, 14 поверх 18-поверхової новобудови. Площа загальна 77м2: кухня 17м2, спальня 17м2, вітальня 19м2. Північно-східна сторона будинку. Квартира оснащена основною технікою і меблями. Спальня окрема, де велике ліжко з мяким узголівям. Ліжко з підйомним механізмом, з нішею. Також в спальні шафа-купе і приліжкові тумби. В вітальні розкладний диван (з нішами). Між вітальнею і кухнею є широкий проєм, тому зручно сімєю проводити час разом, навіть готуюючи на кухні. З вітальні вихід на відкритий балкон, а з кухні - на засклену лождию з панорамними вікнами. Тобто в квартирі окремо є і балкон, і лоджия. Кондиціонер встановлений на кухні, він розрахований на велику площу. Холодильник Bosch з морозильною камерою внизу. Також на кухні вмонтована варочна поверхня, духова шафа і потужна витяжка. Тому не варто буде хвилюватися про запах в вітальні чи коридорі. На кухні є окрема зона з диванчиком (розкладним) і столом. В квартирі є два бойлери: один вмонтований на кухні, інший більший - в комірці. В коридорі велика шафа (щоб помістився обємний зимовий одяг). Також є комірчина, де вмонтована шафа для зберігання різних речей. Ванна з туалетом обєднані. Пилосос, мікрохвильовка, електрочайник, сушилка для одягу, прасувальна дошка - все наявне. Будинок новий, утеплений. В підїзді є два ліфти: пасажирський і вантажний. Підїзд чистий, при вході - консьєрж. Територія закрита. До метро "Лукянівська" 4-5хв пішки. Поруч ТРЦ "Квадрат", Лукянівський ринок, стадіон, сквер, магазини. Транспортна розвязка хороша, зупинки громадського транспорту поруч біля будинку, а вул. Січових Стрільців веде прямо в центр Києва. Побажання до потенційних орендаторів: в ідеалі це сімейна пара, яка шанобливо ставиться до чужого майна. З домашніми тваринками, а також курців - на жаль, не розглядаю. Я власниця квартири. Квартира наразі вже вільна. Окрема плата комунальних по лічильниках. Лічильники є на воду, тепло (регулятори на радіаторах) та електроенергію.

власник
Коперника вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Власник. Дизайнерська. 50 кв.м (спальня, гостьова кімната, санвузол, простора кухня (відокремлена), лоджія (робоче місце або місце для відпочинку). Новобудова. Максимально безпечний 2-ий поверх. Будинок, який не відключається від електропостачання. 5 хвилин пішки від ст.м. Лукʼянівська. Техніка, меблі, багато місць для зберігання речей, ергономічне планування. Pets friendly 🐶. З радістю відповім на ваші питання Шановні ріелтори - публікувати фото категорично заборонено 🚫

власник
Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 51б
rieltor.ua

У новому ЖК "Ярославів Град" здається в оренду нова ексклюзивна двокімнатна квартира площею 75 кв.м. Квартира знаходиться в історичному центрі міста. Поряд знаходяться Львівська площа, вулиця Ярославів Вал та Золоті Ворота. В квартирі є одна спальня та друга окрема житлова кімната, яка може бути за запитом облаштована під кабінет, другу спальню чи дитячу кімнату. Простора кухня-столова поєднана із зоною відпочинку. Ремонт виконаний із застосуванням натуральних матеріалів (деревяна підлога, шумоізоляція спальних кімнат із використання пісочних панелей). Житловий комплекс має територію з контрольованим охороною допуском та зручною інфраструктурою. В ЖК є дворівневий паркінг, що також виконує функцію бомбосховища. Додатково є опція оренди зручного паркомісця біля ліфту. Є можливість оплати на користь СПД. Спілкуємось також англійською та німецькою мовами.

власник
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua

Довготривала оренда 2-ох кімнатної ергономічної квартири. Кухня-студія та окрема спальна кімната. Сучасний ремонт, якісні меблі та побутова техніка. Можна з котиком. На кухні газова плита з духовою шафою, мікрохвильовка, електрочайник, холодильник, обідній столик, кондиціонер. Спальна кімната з двоспальним ліжком, ортопедичний матрац, балкон. Вхідні двері броньовані. В прихожій розміщено багато шаф та полиць. Санвузол суміжний, душова кабіна.

власник
Золотоустівська вул., 32
rieltor.ua

Сталінка, квартира після ремониу, здається вперше. Кухня-столова, дві спальні, кабінет, в передпокої дві шафи-купе, ванна кімнатв, душова кімната, туалет, балкон у двір. Своє паркомісце в закритому дворі.

власник
Гончара Олеся вул., 67
rieltor.ua

ЖК "Ярославів Град". Перша здача в оренду двокімнатної квартири з новим дизайнерським ремонтом. Вітальня обєднана з кухнею, спальня з гардеробною, ванна кімната з душевою і ванною. Квартира повністю укомплектована меблями і побутовою технікою. В квартирі центральне кондиціювання. Панорамні вікна з захоплюючим видом на місто. В комплексі є підземний паркінг, ліфт спускається у паркінг, який може бути використаний як бомбосховище. Закрита територія комплексу, охорона 24/7. Тільки довгострокова оренда.

власник
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 15а
rieltor.ua

От собственника! Без комиссии! Сдам в долгосрочную аренду 3к квартиру по Черновола 27. Дом 2014 года. 10 мин пешком от метро Лукьяновская и Политехнический институт. 20 мин пешком до Ж-д вокзала. Прекрасный панорамный вид. Евроремонт. В квартире есть все: "Заходи и живи". Абсолютно вся мебель и техника (кондиционер, холодильник, посудомоечная машина, стиральная машина, 42’’ телевизор, сигнализация, сейф). Подогрев полов. Большая отдельная гардеробная комната. Бронедверь. Рядом Охматдет, лучшие школы и детские сады, магазин Дары моря. Есть возможность дополнительно арендовать паркоместо.

власник
Чорновола Вячеслава вул., 27
rieltor.ua

Шевченківський район (центр). Здам простору 3-кімнатну квартиру на вул. Пирогова, 2. Квартира розташована на 6 поверсі 7-поверхового цегляного будинку з ліфтом. Площа - 76/54/7 кв.м. Квартира з ремонтом. Кімнати роздільні. Укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Висота стель - 3,2м. Інтернет, домофон. У пішій доступності вся інфраструктура. Поруч ботанічний сад, посольства, школи, держустанови, продуктові магазини, затишні кафе та ресторани. До метро "Університет" 3 хвилини пішки. Вимога до орендаря — лише іноземні громадяни; без тварин та маленьких дітей! Вартість оренди: 1000 у.о./міс. Без комісійних для орендаря. Тел. (093) 133 68 58 Людмила

власник
Пирогова вул., 2
rieltor.ua

власник
Чорновола Вячеслава вул., 20
rieltor.ua

Без комиссии. Предлагается в долгосрочную аренду 3-х комнатная квартира на ул. Большая Васильковская, 12Б. Самый центр города, станция метро Льва Толстого, Палац Спорта, торговые центры Гуливер, Метроград, Бессарабский рынок, парк Т.Шевченко, ул. Хрещатик - все в пределах 5-10 мин пешком. Вокруг много кафе, ресторанов на любой вкус. Квартира двухсторонняя, видовая, светлая на 7-м этаже. Просторная, светлая и теплая. Состоит из двух отдельных спален, коридора-прихожей и большой кухни-студии. С/у раздельный. В квартире 2 балкона: один на ул. Б.Васильковскую, второй во двор. 6 спальных мест (2 двухспальных кровати в спальнях и раскладной диван в студии). Есть вся необходимая бытовая техника, мебель, посуда. Стоимость 1000$/мес +коммунальные. Без комиссии. Квартира полностью готова под заселение. Тихий, закрытый двор. Паркоместо. По доп.вопросам пожалуйста звоните

власник
Большая Васильковская, 12Б
rieltor.ua

Стисло: Кв. від господаря. Без комісії. У центрі. До метро КПІ 490 м, 5 хв., вул. Старокиївська, 9. 40/19/9 кв.м. 9/9 пов. Техповерх. Є меблі та побут. техніка: ліжко, велика нова Шафа-купе (271х240х60 см) на 4 фасади, пенал, 2 крісла (1 розкладне), 2 столи, стілець, кухонний гарнітур. ПМА, ТВ, холодильник, пилосос, праска, посуд. Кабельна ТВ антена. Інтернет, Wi-Fi. Газ. плита, витяжка. Каф. пл. С/в роздільний. Лінолеум. С/п. Балкон великий, 2 виходи: з кімнати та кухні, у с/п, утеплений, обшитий панелями, освітлений. Бронедвері + 2-и двері. Вікна виходять у двір, на південний схід, не пече. Домофон. Ліфт. Тихе місце. Розвинута інфраструктура. Поблизу зал. вокзал, парк, цирк, зоопарк. ТРЦ Smart Plaza Polytech, супермаркети АТБ, Сільпо, ресторани, кафе. Кінотеатр. Фітнес-клуб. Стадіон "Старт". 2 дитсадки. Спецшкола 102 з погл. вивч. англ. м., гімназія. ВНЗ: КПІ, МІМ, Медуніверситет. Приватбанк, Ощадбанк. Банкомати. Укрпошта, Нова пошта. Аптеки. "Охматдит". Медичні центри. Паркування тощо. Розширено: БЕЗ КОМІСІЇ - кв. від господаря. - Велика 1 кімн. квартира в Центрі. КПІ, Шулявка, вул. Старокиївська, 40/19/9 кв. м, вис. стелі 2,75 м, 9/9 пов. Є Техповерх. Гарне місце розташування і стан квартири. - До ст. Метро "Політехнічний інститут" – 490 м (5-7 хв. пішки). - Меблі: Велика нова Шафа-купе (271х240х60 см) на 4 розсувні фасади (двері) + пенал, тумба під ТВ. Ліжко полуторне (пружинний двосторонній матрац). Два крісла (1 розкладне). 2 столи (1 розкладний), стілець, табурети. - Кухонний гарнітур "Попелюшка" біла. Мийка з нержавіючої сталі. Газова плита на 4 конфорки, витяжка. - У передпокої – вішалка та шафа для одягу, підставка для взуття, дзеркало. - Побутова техніка: ПМА LG. Холодильник двокамерний двокомпресорний "Атлант", ємність загальна 345 л, в т.ч. ХК 230 л, МК 115 л. Телевізор LG. Праска, прасувальна дошка, обігрівач, пилосос, електрочайник, посуд, постіль, інше. - Кабельна ТБ антена на 75 каналів, Internet, Wi-Fi роутер. - Сучасна імпортна сантехніка та кахельна плитка (у ванній). Ванна велика 170х70 см чавунна біла. Санвузол роздільний. - Лінолеум, ковролинове покриття, килими. - Склопакети Salamander, підвіконня Danke на 2-х балконних блоках. - Балкон великий подвійний (7 м), утеплений, обшитий ПВХ панелями, також засклений – с/п Rehau. Освітлений. На балкон 2 виходи – з кімнати та кухні. Вікна виходять на тиху вулицю, на південний схід, "не пече", з видом на центр. - Бронедвері + 2-и деревяні двері (дерматин). Домофон. Ліфт. - Батареї опалення в кімнаті на 2 стояка, в т. ч. - нові на другий стояк. - Будинок панельний, 1982 р. побудови. Чисте парадне. - Розвинена інфраструктура. Поблизу залізничний вокзал. Центр, парк, цирк, зоопарк. Новий ТРЦ Smart Plaza Polytech. Кінотеатр. Фітнес клуб "Sport Life". Стадіон "Старт". Супермаркети АТБ, Сільпо, інші. Ресторани "Gaga", "Закарпатська Колиба", Фасадний KFC, інші та ряд кафе. 2 дитячі садочки поруч. Спецшкола №102 з поглибленим вивченням англійської мови. Гімназія №153. ВНЗ: КПІ, Медуніверситет, МІМ. Приватбанк, Ощадбанк, інші банки. Банкомати. Укрпошта, Нова пошта. Аптеки. "Охматдит". Медичні центри. Паркування тощо.

власник
Старокиївська вул., 9
rieltor.ua

Без комісії! Від власника пропонується в оренду квартира зі стильним дизайнерським ремонтом в історичному центрі Києва в ЖК бізнес-класу Ярославів Град, за адресою Бульварно-Кудрявська (Воровского) 17. Перша здача, квартира повністю обладнана і готова для комфортного проживання, знаходиться на 5 поверсі, площею 50м2, є окрема спальня та кухня-вітальня, висота стелі-3м. Багато місця для зберігання речей, посудомийна машина, пральна з функцією сушки, два TV: 55’ та 50ʼ, індукційна плита, духова шафа, бойлер на 100л, кондиціонер, підлога з підігрівом, велике ліжко, диван-трансформер. В ЖК закрита територія з сучасним ландшафтним дизайном, внутрішній двір без автомобілів, с зонами відпочинку, охорона 24/7, підземний паркінг, є великий супермаркет NOVUS, салон краси, кондитерська, кафе. Дуже вдала локація, в пішій доступності Хрещатик, Майдан Незалежності, м.Золоті ворота(1к км), м. Університет(1,1 км), Ботанічний сад, Пейзажна алея, поруч багато барів, ресторанів та кавʼярень. Без комісії! Від власника пропонується в оренду квартира зі стильним дизайнерським ремонтом в історичному центрі Києва в ЖК бізнес-класу Ярославів Град, за адресою Бульварно-Кудрявська (Воровского) 17. Перша здача, квартира повністю обладнана і готова для комфортного проживання, знаходиться на 5 поверсі, площею 50м2, є окрема спальня та кухня-вітальня, висота стелі-3м. Багато місця для зберігання речей, посудомийна машина, пральна з функцією сушки, два TV: 55’ та 50ʼ, індукційна плита, духова шафа, бойлер на 100л, кондиціонер, підлога з підігрівом, велике ліжко, диван-трансформер. В ЖК закрита територія з сучасним ландшафтним дизайном, внутрішній двір без автомобілів, с зонами відпочинку, охорона 24/7, підземний паркінг, є великий супермаркет NOVUS, салон краси, кондитерська, кафе. Дуже вдала локація, в пішій доступності Хрещатик, Майдан Незалежності, м.Золоті ворота(1к км), м. Університет(1,1 км), Ботанічний сад, Пейзажна алея, поруч багато барів, ресторанів та кавʼярень.

власник
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua

Довгострокова оренда 1-кімнатної квартири в новому будинку бізнес-класу загальною площею 59 м.кв (кухня-вітальня-28, спальня-20) з чудовим видом на Поділ, Андріївську церкву та Покровський монастир. Квартира розташована на 19 поверсі 24-поверхового будинку. Висота стелі 3 метри. Квартира обладнана всією необхідною технікою, а саме: холодильник, духовка, мікрохвильова піч, варильна поверхня, посудомийна машина, бойлер, 2 телевізори і пральна машина з сушінням. Укомплектована посудом та постільною білизною. В будинку укриття та генератор. Метро Лукянівська – 10 хвилин пішки. Тел. 050 523 21 82, 050 3314138

власник
Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

Пропонується в оренду елітна квартира за адресою вул. Лисенко, 2 а (м. Золоті ворота). Загальна площа 122 м2. Ціна – 3500$. Клубний будинок, закрита територія, що охороняється. Власне паркомісце у підземному паркінгу. Оренда квартири у самому центрі історичної частини Києва. Чудова інфраструктура, метро Золоті ворота, магазини, ресторани, театри, музеї. Елітна квартира розташована на 4-поверхі 8-поверхового будинку з ліфтом. У квартирі є кухня-їдальня, вітальня, спальня, кабінет, 2 з/в. Приміщення обладнане кондиціонерами (у кожній кімнаті), інтернет-лінією, вбудованими шафами, вбудованою кухнею з усією побутовою технікою, обладнаними ванними кімнатами (ванна, душова кабіна, пральна машина та сушильна машина, бойлер).

власник
Лисенка вул., 2а
rieltor.ua

В довгострокову оренду пропонується 3-кімн. кв-ра 85 м кв., кухня-вітальня-столова із мансардою, 2 спальні, гардероб, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою в будинку під охороною із підземним паркінгом та дитячим майданчиком. Без комісії.

власник
Золотоустівська вул., 34
rieltor.ua

Здається в оренду трикімнатна квартира, в 5ти хвилинах від метро Дорогожичі . Квартира з гарним ремонтом і обладнана всією необхідною технікою. У кухні є обідній стіл, холодильник, мікрохвильова піч та посудомийка. У ванній кімнаті є пральна машина, бойлер (120 л.) Квартира дуже світла та простора. У пішій доступності супермаркети, торговий центр, фітнес-клуб, кафе, школи, дитячі садки та поліклініка. Тихий та затишний двір із дружелюбними сусідами. Зручна транспортна розвязка. Пять хвилин і Ви у прекрасному парку Дитячої залізниці або в метро, де ще через 10 хвилин Ви будете на Золотих Воротах. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд квартири. Особливості планування: з ремонтом • з меблями

власник
Родини Глаголєвих вул. (Грекова академіка), 22а
rieltor.ua

До зазначеної суми оплати входить комунальний прибирання та комунальнфй платіж. Вся інформація в оголошенні актуальна. Кваотира устаткована усім необхідним, якісно відремонтована, дизайнерська студія на Андріївському узвозі, поруч з Михайлівською площею, Софією Київською, Пейзажною алеєю, Музеєм Історії Укріїни та Володимирською гіркою. Оптоволоконний інтернет, автономні джерела опалення. Високі потолки, балкон, внутрішній двір у будинку. У місячну плату входить прибирання, та комунальні платежі. За необхідності надається власне паркувальне місце у дворі з кодовим замком. Все необхідне для комфортного проживання від посуду до постільної білизни надається.

власник
Десятинна, 13
rieltor.ua

з 01 листопада здається в оренду чудова квартира в самому центрі Києва, ексклюзивний дизайнерський ремонт, італійські меблі, кухонна техніка Smeg, квартира повністю готова до проживання. Комунальні платежі оплачуються окремо.

власник
Євгена Чикаленка вул. (Пушкінська), 1-3/5
rieltor.ua

Шевченківський р-н, вул. Богдана Хмельницького, 32, 5/6 поверхового цегляного царського будинку з ліфтом. Здається в оренду під житло або офіс 130м2. без меблів, від власника. Житловий фонд, 3 окремі кабінети: 26,7м2, 24,9м2, 22.1м2, кухня, два балкони, два санвузли, кондиціонери. На підлозі дубовий паркет, вбудовані шафи-купе. З вікон видно Володимирський Собор! Фото реальні. Поруч метро Театральна, Золоті Ворота, Університет. Діловий та культурний центр Києва! Поруч Хрещатик, ресторани, бари, кафе, нічні клуби, музеї та магазини, німецьке посольство. Ціна 1500 $ / місяць. Оплачу комісію.

власник
Хмельницького Богдана вул., 32
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ !! Владелец. 4-х комнатная квартира Киев ул. Ярославов Вал, 28. Исторический центр, одна из самых популярных улиц. Старинный дом, есть лифт, 130 кв. м. Квартира после капитального качественного ремонта, очень светлая, двухсторонняя, ремонт 2022 года, в отделке натуральные материалы: дубовые двери, гипсовая лепнина, натуральный паркет, мраморные поверхности. Зональное освещение, подогрев пола, полностью меблирована. Потолок 3.20. В квартире: кухня-столовая 25 кв., большая гостиная, просторный холл, 3 спальни, 2 санузла, просторный застеклённый балкон. Встроенные шкафы, гардероб, кондиционер в каждой комнате, бойлер, вся бытовая техника, сейф. Домофон, охрана квартиры по желанию. Дом с закрытым двором в историческом центре Киева. Вокруг множество посольств, отелей, ресторанов

власник
Ярославів Вал вул., 28
rieltor.ua

Без %. Від власника. Пряма оренда, без комісії. Пропоную в довгострокову оренду затишну, сучасну, світлу, теплу, двосторонню, простору (висота стелі 3 метри) квартиру.Укомплектована для комфортного життя сучасними меблями і технікою від провідних виробників. Вдале планування. Великий холл з гардеробною кімнатою, вітальня з балконом, кухня - столова з лоджією. Дитяча. Спальня. Кабінет ( може бути друга спальня або дитяча кімната). Два санузли з ванною і душевою кабіною. Тепла підлога, 5 кондіционерів, бойлер, регульоване опалення з лічильником тепла. В будинку встановлено потужний генератор. Новий елітний теплий будинок з червоної цегли з паркінгом, з відеоспостереженням, сервіс-консьєрж. Гостьова парковка. Три сучасих ліфти без черг. Вся інфраструктура поряд, метро Лук"янівська, ТРЦ, стадіон Старт, супермаркети, близькість садочків і шкіл.

власник
Коперника вул., 12 Д
rieltor.ua