Сдается в аренду 1 комнатная квартира в Соломенском районе, полностью меблирована и укомплектована техникой. Ул. Генерала Геннадия Воробйова (бывшая ул. Курская) 13 Квартира 1 комнатная - 33 м² Этаж - 3й Есть застеклённый балкон Бойлер, роутер, холодильник, стиральная машина, диван, двухспальная кровать, санузел раздельный (ванная) Квартира свободна и готова к заезду Просмотры в любое удобное время

1 Комнатная, Соломенка, ул. Воробйова (Курская) 13
olx.ua

Сдам 1 комнатную квартиру ул Ушинского, гарнитурная мебель,вся бытовая техника,квартира с ремонтом

Квартира с ремонтом ул Ушинского
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Светлая и уютная однокомнатная квартира-студия. Площадь 32 м2. Большой встроенный шкаф. Есть балкон. Адрес: Молодогвардейская 15. Рядом Смилянская, Волынская, Севастопольская площадь. Магазины, кафе. Идеально для одной девочки или пары Без животных. Комиссия

Сдам светлую  однокомнатную квартиру на Чоколовке Севастопольская
olx.ua

Вул. Соломʼянська, буд 41/2. Світла квартира з неймовірно красивим видом на центр міста та Протасів Яр. Є вся техніка, в т.ч.посудомийка, велика гардеробна. Ніколи до цього не здавалась. Квартира на 6 поверсі, будинок - 16 поверховий. До м.Олімпійска на машині 5 хв. Також друге найближче м.Вокзальна. Чудова транспортна розвʼязка. Поряд Соломʼянський ринок, парк, школа, діт.садочок., АТБ, Єва, аптеки. Все для комфортного життя. Світло не відключали ніколи, одна лінія з Амосова.

Соломянська вул., 41/2
rieltor.ua

Здається простора однокімнатна квартира біля метро Вокзальна Поруч супермаркети, спортзали, басейн, тенісні корти, кінотеатр, школи, лікарня, пошта, головний та південний залізничні вокзали. * Розмір та меблювання: 50,4 м.кв спальня, їдальня, гардеробна, ванна кімната, кладова, засклена лоджія. Квартира повністю мебльована та придатна для постійного проживання. Є кондиціонер, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, пральна машина,праска, посудомийна машина, електричний чайник, система очищення води зі зворотнім осмосом, бойлер, весь необхідний посуд. Екологічна фарба, енергоефективна техніка, регулювання опалення з окремим лічильником тепла на квартиру, лічильники води,світла. Косметичний ремонт грудень 2023 року. * Будинок: 2012 рік побудови, цегла, консьєрж-сервіс. Будинок дуже теплий та охайний. * Безпека та комфорт: подвійні двері, відедомофон, затишне освітлення, зручна для роботи лоджія. * Спальне місце: двоспальний диван і розкладне крісло. * Розміщення з домашніми тваринами з додатковою заставою

Липківского Василя вул. (Урицького), 18
rieltor.ua

40% коміссії! Соломянський р-н, вул.Антонова, цегляний будинок, 4/5, 32/17/6, затишна 1-кімнатна квартира з ремонтом.Є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання.Розвинена інфраструктура-поручплоща Космонавтів ,магазини, супермаркети, банки, аптеки і т.д. Гарна транспортна розвязка ( (недалеко міська електричка, до метро 15хвилин маршруткою).

Антонова авіаконструктора вул., 10
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується 1 кім квартира в довгострокову оренду, за адресою: Академіка Білецького 5Б, 2й поверх. 36 кв.м. Є все необхідне для комфортного проживання: - пральна машина; - холодильник; - мікрохвильовка; - телевізор; - бойлер; - газова плита; -кондиціонер. Квартира дуже тепла та сонячна. Квартира актуальна та готова до переглядів.

Білецького академіка вул., 5Б
rieltor.ua

Перша здача видової квартири! 1-кімнатна квартира у ЖК "Сучасний Квартал", пр Любомира Гузара (пр. Комарова), буд.13, Соломянський район, масив Відрадний, Київ. Квартира розташована на 11 пов 20 поверх будинку, 35 кв м. В ній виконано якісний, дизайнерський ремонт. Є все новеньке, необхідне для комфортного та якісного життя. Квартира складається з коридору, світлої кухні-вітальні, окремої спальні та стильного сумісного санвузла. Гарні вхідні двері. В коридорі нас зустрічає містка дзеркальна шафа-купе. В санвузлі покладено сучасну плитку. Є ванна з душем, навісна шафа, електросушарка, дзеркало з підсвіткою, унітаз, пральна машина та бойлер на 100л. Є тепла підлога. В кухні-вітальні - дорога вбудована кухня, великий холодильник з морозильною камерою, посудомийна машина, варильна поверхня, витяжка, стіл зі стільцями, вбудована духова шафа, мікрохвилбова піч, кондиціонер, вайфай роутер та мінімальний набор посуду. В спальні-велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом та місткою нішею для зберігання речей, дві приліжкові тумби, комод. Вікна виходять у двір та можете милуватися красою міста. Є лічильники на воду, тепло, світло. ЖК «Сучасний Квартал» – невеликий затишний комплекс, що складається із 3-х будинків. На території 2 дитячі майданчики, спорт майданчик та міні футбольне поле, парковка, магазини, кафе, пошта. Красива група вхід з ресепшном і охороною. Затишна прибудинкова територія. Закрита територія, що охороняється. Розвинена інфраструктура. У пішій доступності від комплексу розташовані магазини, маркети, школи, поліклініка «Медмістечко», оновлений парк «Відрадний». Відмінна транспортна розвязка: до центру міста можна дістатися за 15 хвилин. У 3-х хвилинах ходьби від будинку розташована зупинка швидкісного трамвая «Сімї Сосніних» та «Вацлава Гавела» на трамваї можна дуже швидко, без пробок доїхати до центру, до ТРЦ «УКРАЇНА», цирку, залізничного вокзалу. Також є зупинки автобусних маршруток. Ціна – 17 000 грн + гарантійний місяць + 50% комісія. Є відео, готова поділитися- телефонуйте!

Любомира Гузара просп. (Комарова), 13
rieltor.ua

Хороший вид. Тихий раен. Рядом магазины рынок транспортная развязка. Ратушного 33.квартира уже с ремонтом

Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 33
rieltor.ua

Перша здача! Оренда нової квартири, ніхто не проживав, вся техніка на гарантії. Окрема спальня кімната з гардеробом, кондиціонером, телевізором. Кухня-студія з розкладним диваном, телевізором, кондиціонером. Вбудована витяжка та варильна панель, є духовка, холодильник, пральна машинка. Перегляд по домовленості в зручний для Вас час. Оплата за місяць+застава. Додатково оплата комунальних платежів. Комісія рієлтора 40%.

Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11 б
rieltor.ua

Здається 1-кімнатна квартира ( вільна і перегляд з 19 травня) метро «Шулявська» (15 хв.), Андрія Мельника (Тупікова ) 14 А (р-н індустріального мосту), неподалік КПІ, НАУ. 2-й поверх 16-ти поверхового будинку (БПС), загальна 35, кімната 15, кухня 8.5. Газова плита! Чиста, акуратна, необхідні меблі, холодильник,пральна машика, бойлер, мікрохвильова піч.Тихе, зелене місце. Гарна транспортна розвязка — недалеко метро, швидкісний трамвай.

метро «Шулявська», Андрія Мельника (Тупікова ) 14 А, НАУ, КПІ
olx.ua

Здам 1-к квартиру в хорошому стані. Є всі необхідні меблі та техніка - розкладний диван,шафа для речей,кондиціонер,бойлер,лічильники на все,пральна машинка,холодильник,засклений балкон. Без дітей та тварин. Ідзіковських 2,Севастопольська площа Комісія 50% Оплата перший місяць та залог

Здам 1-к квартиру на Ідзіковських!Севастопольська площа!
olx.ua

Шулявка. Здається чудова простора (40 кв.м.) 1-кімнатна квартира на Шулявці, розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Вулиця Машинобудівна, будинок 13 Фото відповідають. Прекрасне розташування: ТРЦ Мармелад - 3 хвилини пішки, ТЦ Аркадія або ТЦ Cosmo Multimall - 5 хвилин пішки, станція метро Шулявська - 15 хвилин пішки, зупинка швидкісного трамвая - 8 хвилин пішки. Багато різних магазинів, салони краси, банки і т.д. Навпроти будинку розташований сквер. Доглянуті прибудинкова територія та парадне. Домофон. Ліфт працює. Загальна площа – 40 кв. Планування: 1) Кімната – 20 кв.м.; 2) Кухня – 8 кв.м.; Гаряча вода є централізовано або через бойлер. Встановлено лічильники: Холодна вода, гаряча вода, електрика. Виконано дорогий якісний ремонт. В наявності меблі та побутова техніка, необхідні для комфортного проживання. Зручний розкладний диван, кондиціонер, телевізор СМАРТ на кухні, швидкісний інтернет, роутер WiFi, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, бойлер, пральна машина, сушарка для одягу (підвісна на балконі). Можливе придбання шафи за узгодженням. Власники заберуть другий телевізор у кімнаті та дитячі речі. Складаємо договір оренди. Комісія – 50% від вартості місячної оренди. Укладання договору та оплата провадяться тільки після перегляду квартири. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості. Організуємо продаж чи здачу в оренду Вашої нерухомості на Ваших умовах. Сертифікований рієлтор Олена.

Машинобудівна вул., 13
rieltor.ua

Новобудова. Шулявка! Довготривала оренда квартири, яка укомплектована всіма необхідними меблями і технікою. Якщо ви хочете добратися до найближчої станції метро - то це займе у вас 10 хвилин пішки ! Окремо орендарем сплачуються комунальні платежі. Запропоную різні варіанти житла у всіх районах Києва. ПИШІТЬ в VIBER / TELEGRAMM(evix100). Власникам нерухомості надам послуги по здачі в оренду житла. При підписанні договору ви оплачуєте за перший місяць , залог в розмірі місячної плати та Комісійні, 50% від місячної вартості. З повагою, Ріелтор Євгеній.

Гетьмана Вадима вул., 1А
rieltor.ua

Мстислава Скрипника ул. (Островского) 40 Сдам Отличную Мини- двушку в Доме Бизнес Класса. Комплекс полностью охраняемый, закрытая территория. Расположена на 2м этаже 18ти этажного дома. В квартире выполнен качественный ремонт, отличная планировка: - отдельно спальня с двуспальной кроватью и просторная кухня - гостиная с раскладным диваном. Встроенная кухня с посудомоечной машиной. Кондиционер. Вся бытовая техника. Есть вместительная гардеробная. Балкон. Консьерж. 20000 грн.

Патріарха Мстислава Скрипника вул., 40
rieltor.ua

Здається квартира 50 м кв у ЖК "Олександрія", 12 поверх з 18. ЖК комфорт класу 2018 року побудови, закрита територія, охорона, підземний та гостьовий паркінг, на території ЖК є поштомати Нової пошти, дитячий майданчик, кафе, салони краси. Разом з тим цей комплекс маленький (одна будівля на 2 секції), тихий і затишний, знаходиться на тихій вулиці. Станція метро "Вокзальна" у пішій доступності 15 хвилин, як і залізничний вокзал, також поряд зупинки громадського транспорту у різних напрямах, до центру на машині можна добратися за 20 хвилин. У пішій 5-хвилинній доступності супермаркети Ultramarket, Novus, Сільпо, АТБ, два спортзали, аптеки, школа, дитячий садок, басейн. За 10 хвилин пішки можна дійти до Соломянського парку. Зовсім поруч Протасів Яр. У квартирі зроблене перепланування, завдяки чому в ній є окрема світла спальня, кухня-вітальня, окрема гардеробна кімната, релакс-зона з розкладним диваном (двоспальне місце), яка знаходиться за двома стінами. Є закритий балкон з батареєю та розкладним диванчиком, а також відкритий балкон. В спальню купляю нове ліжко з новим матрацом, там також є робоча зона. У гардеробній кімнаті дзеркало у повний зріст. В квартирі є пральна машина, сушильна машина (обидві electrolux), посудомийна машина bosch, холодильник samsung, електричні варильна поверхня та духова шафа (теж обидві electrolux), раковина та витяжка franke, смарт-телевізор samsung, бойлер gorenje, кондиціонер, штори блекаут, пожежна сигналізація та сигналізація від поліції охорони. Ремонт зроблено за власним проектом, з дизайнером, в стилі лофт. Квартира ніколи не здавалася в оренду, в ній жила тільки я (власниця). Опалення централізоване, є терморегулятор, індивідуальні лічильники, автоматична передача усіх показників крім води. Вартість 38 000 гривень в місяць плюс комунальні платежі, завдаток. Без комісії, з рієлторами не працюю!

власник
Патріарха Мстислава Скрипника вул., 48а
rieltor.ua

Пропоную в оренду 1-кімнатну квартиру,на тривалий термін. У квартирі є все для комфортного проживання. . Квартира тепла взимку і не спекотна влітку (утеплена зовні), кондиціонер з підігрівом, у ванній кімнаті є бойлер на 80 літрів. Поряд багато магазинів та метро Шулявська. Навпроти парк КПІ та Пушкінський парк. Замість дивана буде нове двох спальне ліжко з ортопедичним матрасом ,чекаемо доставку на 20.05.

Берестейський просп. (Перемоги), 37г
rieltor.ua

Здам 1-кімнатну дворівневу квартиру в новобудові. ЖК Манчестер-парк. 5 поверх, в будинку немає ліфта. Загальна площа 33 м. На 1 поверх квартири: передпокій, сан. вузол , кухня, вітальня. 2 поверх квартири- спальня. В квартирі є пральна машина, бойлер, плита, мікрохвильова, кондиціонер, телевізор. Автономне електричне опалення, інтернет. Багато місця для зберігання. Відстань до метро Теремки 2,8 км. Неподалік ТРЦ Республіка та Епіцентр 1,9 км. Парк Теремки 1,2 км. Біля будинку АТБ Ціна 13000грн + комунальні. При заселені сплачується залог у розмірі 13000, що повертається по завершенню оренди.

Добробутна вул., 1
rieltor.ua

"М."Шулявська"-15 хвилин, Караваеві Дачі. ЖК"Кампус", ул.Нижньоключова 14, новий будинок. Затишна квартира з сучасним ремонтом. Вітальня-студіо, окремо спальня. Вбудована кухня і вся необхідна техніка.Укомплектована меблями, диван, двоспальне ліжко, шафа. Добре розвинена інфраструктура района, поруч торговий центр, магазини.

ЖК"Кампус".Оренда квартири з сучасним ремонтом.
olx.ua

Здам 1 кімнатну квартиру, зроблено сучасний ремонт та встановлена вся необхідна побутова техніка (варочна поверхня, телевізор, кондиціонер, холодильник, електро чайник, мікрохвильова піч) та сучасні комфортні меблі. Кімнати мають зручне планування та освітлення.Поряд зручна транспортна розвязка та інфроструктура (магазини, торгові центри, банки та аптеки) Порядні та доброзичливі сусіди. Чекаємо на вас для заселення

Здам 1 кімнатну квартиру Київ Соломянський,пк 146 вулиця Софії Галечко
olx.ua

Здається в оренду 1 кімнатна квартира. Соломянський р-н, вул. Олекси Тихого (Виборзька) 91а, масив Шулявка - 2 поверх 5 - ти поверхового будинку - Загальна площа 35 кв.м, кухня 7 кв.м - На поверсі тихі та чемні сусіди Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Бойлер - Холодильник - Мікрохвильовка - Містка шафа - Духова шафа - Пральна машина - Розкладний диван З кімнати є вихід на балкон, засклений та обшитий вагонкою. Санвузол суміжний, є ванна та душ Комунальні послуги невеликі. Встановлено лічильники на воду. Хороша інфраструктура, поруч школи, дитячі садки, навчальні заклади, магазини, аптеки, лікарні, кафе та ресторани. Зручна транспортна розвязка, поряд зупинка транспорту. До метро Шулявська – 10 хвилин пішки До метро Берестейська - 15 хвилин пішки Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!

Вул. Олекси Тихого, 91А Оренда 1 к. квартири Газ! м. Шулявська 10 хв.
olx.ua

Здам в оренду власну квартиру зі всіма зручностями. За Адресою Васильчеко 3. Кімната 18кв, кухня 11, коридор 10, велика лоджія. 10й поверх, великий ліфт, в будинку є великий підземний паркінг, який виступає також у ролі бомбосховища. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-929-526-LX.

Соломенка, пл. Севастопольская,  Васильчеко 3
olx.ua

Пропоную до вашої уваги оренду однокімнатної квартири -студії в новому будинку за адресою вул Польова 73 ЖК караваєві дачі, що в Соломянському районі міста Києва В квартирі зроблений якісний ремонт, є гарне розташування на зони, світла та тепла. Є велике двоспальне ліжко, Кондиціонер Телевізор Холодильник Бойлер та інше Територія комплексу закрита є підземний паркінг, що слугує ще й укриттям, три магазини, аптека, салон краси, кавярні в домі. В домі три ліфти, відео спостереження, охорона, консьєрж, куплений генератор на випадок блекауту. Є лічильники на воду, електроенергію та тепло, недорогі комунальні послуги. Зручна транспортна розвязка, поряд зупинка транспорту, до метро Шулявска всього 10 хвилин на транспорті або 20 хв пішки. Гарне місцерозташування, поряд зупинка транспорту, спортивний клуб, парк, скоростний трамвай, Політехнічний інститут, НАУ, тощо По оплаті оренда квартири, застава, комунальні послуги та комісія 50 %

Новобудова, ЖК Караваєві дачі, Польова 73
olx.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2а
rieltor.ua
123...5
1 - 24 з 119 результатів